dupiate forum

Nasze miasto - adwokat

Antosia88 - Wto Sie 17, 2010 20:11
Temat postu: adwokat
Witam,
kto mi pomoze znalesc dobrego adwokata w sprawach nieruchomosci :rotfl:
dziekuje z gory i pozdrawiam wszystkich

llaneta - Wto Sie 17, 2010 20:15

ja korzystałam z usług radcy prawnego Michała Bronikowskiego z tej kancelarii h t t p;//w w w legaladviser, p l/ sprawę wygrałam więc polecam
Harcerka - Wto Sie 17, 2010 20:26

ja nie polecam tego Pana....
zero zaangażowania...

GosiaO - Wto Sie 17, 2010 23:44

W Kościele Podwyższenia Krzyża Świętego 2 razy w miesiącu za darmo przyjmuje adwokat, koleżance mojej mamy doradzał za darmo przed sprawami, bo było ich kilka (dotyczyły kamienicy) i super poszło, trzeba wcześniej zadzwonić i sie umówic. Moze prywatnie by Cie wziął, bo za darmo jest tylko 2 razy w miesiącu.
Arex30 - Sro Sie 18, 2010 09:48

h t t p;//w w w lexcorpora, p l/kancelarie_pol.htm
elcia33 - Pią Sty 20, 2012 10:50
Temat postu: Adwokat (pobicie)
Witam
Szukam dobrego ("ostrego") adwokata.
Zostałam pobita,sprawca się nie przyznał -wziął adwokata.Sprawa trafiła do prokuratury i bedzie rozprawa.Ale obawiam sie czy sam prokurator da radę.Chcę żeby sprawc został
bbbbbaaaarrrdzo surowo ukarany-w tym również finansowo!!!!!!!!!!!

Morqana - Pią Sty 20, 2012 11:55

Pan Janusz Budzianowski. Konkretny Pan adwokat. Mój chłopak został pobity i właśnie on zajął się Jego sprawą. Wyciągnął od sprawców sporą gotówkę i nie popuścił. Zdecydowanie mogę go polecić. Kancelaria mieści się na Al. Korfantego 10/4 ."JAMiLEX" :)
Powodzenia :)

dzierlatka - Sob Sty 21, 2012 10:57

Morqana napisał/a:
Pan Janusz Budzianowski. Konkretny Pan adwokat. Mój chłopak został pobity i właśnie on zajął się Jego sprawą. Wyciągnął od sprawców sporą gotówkę i nie popuścił. Zdecydowanie mogę go polecić. Kancelaria mieści się na Al. Korfantego 10/4 ."JAMiLEX" :)
Powodzenia :)

tak..jest dobry w sprawach karnych ..również polecam - podam nr telefonu :32/2317569

elcia33 - Pon Sty 23, 2012 11:36

Bardzo dziekuję. :)