|
|
dupiate forum
|
 |
Studenci:) - Budownictwo na Politechnice ¦l±skiej
uszek1988 - Nie Sie 01, 2010 17:01 Temat postu: Budownictwo na Politechnice ¦l±skiej Witam
Mam do Was takie pytanie. Czy przypadkiem lub nie przypadkiem kto¶ orientuje się ile mog± kosztować studia niestacjonarne na kierunku Budownictwo na Politechnice ¦l±skiej. I czy za każdy semestr jest jednakowa stawka. Bo na przykład jestem obecnie na Budownictwie na Politechnice Rzeszowskiej (skończyłem drugi rok-stacjonarnie) i je¶liby się udało kontynuować to czy ten 5 semestr kosztuje tyle samo co pierwszy czy drugi. I jeszcze jedno pytanie. Ile u Was w Gliwicach kosztuje mieszkanie np w akademiku, albo wynajęcie kawalerki, czy wynajęcie choćby pokoju w jakim¶ większym mieszkaniu. Dzięki za info.
Pozdrawiam
Aha i jeszcze jedno niezamierzone pytanie.
Czy macie może jak±¶ stronke ze z kumulowanyminie wiem jak to się pisze) ogłoszeniami. Co¶ w stylu rzeszowskiego www,rzeszowiak,pl
OczkO - Nie Sie 01, 2010 17:03
uszek1988 napisał/a: | Ile u Was w Gliwicach kosztuje mieszkanie np w akademiku |
gdzie¶ ok 350-380 zł kosztowało w solarisie
chochoł - Nie Sie 08, 2010 18:17
A czy studenci studiów niestacjonarnych na P¦ maj± szanse załapać się gdzie¶ akademikach w weekendy? O "Sezam" nie pytam bo tam ceny kosmiczne.
|
|
|