|
| |
dupiate forum
|
 |
安iat Kobiet - Zabiegi piel璕nacyjne na w這sach
kisia - Sro Lip 28, 2010 21:04 Temat postu: Zabiegi piel璕nacyjne na w這sach Spotka造軼ie si� z takim zabiegiem jak ozonowanie w這s闚 ?
Jak wygl康aj� po nim w這sy ?
Wida� r騜nic� ?
Czy gdzie� w Gliwicach wykonuj� tak� kuracj� ?
Dorothea - Sro Lip 28, 2010 21:07
ja to chyba jakas zacofana, bo pierwsdzy raz s造sze cos takiego
prosze o szybkie uswiadomienie mnie
kisia - Sro Lip 28, 2010 21:12
Ja te� do tej pory nie s造sza豉m, ale by豉m w Rzeszowie u fryzjerki i mi poleca豉.
Powiedzia豉, z tego co pami皻am, 瞠 ozonowanie zamyka 逝ski w這sa, co sprawia 瞠 jest mniej wra磧iwy na promienie s這neczne czy inne 鈔odki, kt鏎e os豉biaj� w這sy. Wzmacniaj� si� te� cebulki
Szamanka - Sro Lip 28, 2010 22:10
Szczerze powiedziawszy tez pierwszy raz slysze i zaraz musialam sprawdzic,ale i tak niewiele wiem.......
chetnie sie dowiem
jaka cena?
kisia - Sro Lip 28, 2010 22:17
Fryzjerka te� m闚i豉, z e to ma這 rozpowszechniony zabieg, u niej kosztuje 150 z� ale pono� mo積a zap豉ci� i 300 z� :zdziwko: i pono� najlepiej jak si� wykona taki zabieg co kilka miesi璚y, zw豉szcza przed latem
kisia - Czw Sie 05, 2010 09:24
pozwoli豉m sobie zmieni� tytu� w徠ku, poniewa� widzia豉m kolejn� nowos� fryzjersk� i chcia豉m pozna� Wasz� opini�, a bez sensu jest zak豉dac kolejny nowy topik.
Tym nowym zabiegiem fryzjerskim jest strzy瞠nie gor帷ymi no篡czkami
Na necie wiadomo pisz� w samych superlatywach, ale zastanawia mnie fakt, ze przy u篡ciu prostownicy czy lok闚ki w這s sie pono� bardziej rozdwaja, wi璚 jakim cudem obci璚ie gor帷ymi no篡czkami, gdzie temp mo瞠 dochodzic do 150 stopni nagle tak bardzo poprawia kondycj� wlos闚 ? :niepewny:
Czy jest Wam osobi軼ie znany taki zabieg ?
alenda - Czw Sie 05, 2010 23:19
Pono� takie strzy瞠nie jakby zlepia i uszczelnia ko鎍e, ale jako� mi si� nie chce w to wierzy�
kisia - Pi� Sie 06, 2010 08:36
mi tez nie chce si� w to wierzy�, zapytam, jak bede na ta鎍ach fryzjerk� bo obok otworzy豉 salon i ma takie strzy瞠nie w swojej ofercie. Ciekawe ile kosztuje.
kawka - Nie Gru 12, 2010 18:11
Jako� nie wiem czy wyda豉bym tyle kasy, w sumie dobre kosmetyko do w這s闚 i w豉軼iwa ich piel璕nacja wystarcza aby w這sy by造 pi瘯ne. Fakt, 瞠 kosmetyki profesjonalne s� o niebo lepsze ni� te drogeryjne, ale zawsze mo積a je zakupi� u fryzjera lub w internetowych sklepach. Osobi軼ie ju� jaki� czas temu zrezygnowa豉m z drogeryjnych kosmetyk闚 i kupuj� u fryzjerki szampon i od篡wk� firmy osmo, super sprawa.
catterina - Nie Sty 02, 2011 15:08
ja polecam kosmetyki z linii kerastase:) sa drogie niestety ale cena warta jest zakupu. Polecam zakup na allegro k徙ieli (czyli szamponu) do w這s闚 1000 ml. Wychodzi w tedy du穎 taniej i ekonomiczniej. Mia豉m bardzo zniszczone w這sy po dekoloryzacji...juz po tygodniu stan moich w這sow sie baaaardzo poprawi�. :)
kisia - Wto Sty 04, 2011 10:24
chyba nie odwa篡豉bym si� kupi� kosmetyk闚 przez allegro
catterina - Wto Sty 04, 2011 13:52
a tam. Ja sporo rzeczy kupuje z allegro przez sprawdzonych sprzedawc闚 zw豉szcza kosmetyki , galanterie i dodatki oraz perfumy. Efekt?...cz瘰to mam produkty kt鏎e w sklepach s� dwa razy dro窺ze:)
|
|
|