|
|
dupiate forum
|
 |
Dział Motoryzacyjny - Gdzie w G-cach komputerowe dobieranie lakieru ?
Grabarz - Wto Cze 01, 2010 13:08 Temat postu: Gdzie w G-cach komputerowe dobieranie lakieru ? Witam,
poszukuję miejsca, niekoniecznie lakiernika, w którym dobiorą mi lakier komputerowo i nabiją do sprayu. Znacie takie cuś ? A może i ceny znacie ? Oczywiście do miast ościennych też mogę pojechać :)
krystian - Sob Cze 05, 2010 19:06
nie wiem czy robia to komputerowo, ale kiedys byl taki sklep z farbami nie daleko petli autobusowo tramwajowej na Chorzowskiej. Jadac w strone zabrza to byla ostatnia ulica w prawo przed tabliczka "zabrze". Sklep jest zaraz po lewej stronie. Oni zajmowali sie zawsze lakierami samochodowymi
Solid_Wood - Pon Cze 07, 2010 22:25
krystian napisał/a: | nie wiem czy robia to komputerowo, ale kiedys byl taki sklep z farbami nie daleko petli autobusowo tramwajowej na Chorzowskiej. Jadac w strone zabrza to byla ostatnia ulica w prawo przed tabliczka "zabrze". Sklep jest zaraz po lewej stronie. Oni zajmowali sie zawsze lakierami samochodowymi |
potwierdzam, przejeżdżałem tam dzisiaj, wystawiają nawet "potykacz" z informacją o komputerowym dobieraniu lakieru.
|
|
|