|
|
dupiate forum
|
 |
Studenci:) - Socjologia na politechnice gliwickiej
Maddox - Sro Maj 26, 2010 11:11 Temat postu: Socjologia na politechnice gliwickiej Witam wszystkich forumowiczow ;)
Chcialbym dowiedziec sie jak wygladaja sprawy rekrutacji na Socjologie na tutejszej politechnice, czy jest tam ogolnie duzo kandytatow? Czy raczej nie ma problemow z dostaniem sie na owy kierunek? Chodzi mi o studia dzienne. Moze jest ktos kto tam studiowal/studiuje, chetnie poznal bym opinie na temat tego kierunku ;p
Coyote - Sob Cze 26, 2010 09:55 Temat postu: Re: Socjologia na politechnice gliwickiej
Maddox napisał/a: | Witam wszystkich forumowiczow ;)
Chcialbym dowiedziec sie jak wygladaja sprawy rekrutacji na Socjologie na tutejszej politechnice, czy jest tam ogolnie duzo kandytatow? Czy raczej nie ma problemow z dostaniem sie na owy kierunek? Chodzi mi o studia dzienne. Moze jest ktos kto tam studiowal/studiuje, chetnie poznal bym opinie na temat tego kierunku ;p |
Dostaniesz się bez problemu. Na polibudzie socjologów ma się głównie za nierobów, leniów itp.
Są mistrzami jak dla mnie, w wyłudzaniu dni wolnych szantażem :)
Maddox - Nie Lip 11, 2010 12:36
Mam jeszcze pytanie odnosnie samej rekrutacji, mianowicie czy wymagany jest tam WOS? Chodzi mi o to czy nie majac WOSu zdanego na maturze mozna sie tam dostac? Wiem ze jest on brany pod uwage przy obliczaniu punktow.
GosiaO - Nie Lip 11, 2010 23:59
Maddox o to musiałabyś na uczelni zapytać :/
|
|
|