dupiate forum

O Szkole... - liceum plastyczne

archer81 - Nie Mar 21, 2010 21:54
Temat postu: liceum plastyczne
nie wiem czy jest już taki temat, szukałam ale nie natrafiłam :( dlatego pytam

szukam liceum plastycznego w Gliwicach,

moja znajoma właśnie kończy gimnazjum i wie, że chce w przyszłości zająć się architekturą krajobrazu (ale to potem na studiach) jak na razie myśli o liceum plastycznym

wiem, że coś z plastyką jest w Zabrzu ale to troszkę za daleko (koleżanka mieszka w Żernicy a stamtąd ciężki dojazd)

jeśli macie jakieś namiary to będę gigantycznie wdzięczna za każdą pomoc

sebek - Nie Mar 21, 2010 23:40

nie wiem jak w Gliwicach ale w Zabrzu jest na pewno
llaneta - Pon Mar 22, 2010 08:18

w Gliwicach jest Liceum Plastyczne niepubliczne o uprawnieniach szkoły publicznej , koszt miesięczny to 250 zł , szczegóły pod numerem telefonu 32 775-18-37 kom. 784993217 strona w w w halogen.org, p l
archer81 - Pon Mar 22, 2010 17:56

dzięki za namiary już przekazuję dalej :)

a publicznej nie ma w Gliwicach? w Zabrzu to wiem, że jest ale to jak dla tej osoby troszkę za daleko, tzn dojazd nijaki, mieszka w Żernicy i najpierw do Gliwic a potem do Zabrza :/

llaneta - Pon Mar 22, 2010 18:51

niestety najbliższe publiczne Liceum Plastyczne jest na końcu Zabrza w Kończycach czyli najpierw trzeba jechać do Zabrza Dworzec autobusowy a potem 6 lub 7 przystanków autobusem nr 198 a tu link do szkoły h t t p;//w w w szkolaplastyczna.art, p l/
archer81 - Pon Mar 22, 2010 19:14

uuu toż to kawał drogi :/

llaneta dziękuję za wszelkie namiary :)

llaneta - Wto Mar 23, 2010 07:51

nie ma za co przekaż znajomej , że w tym Liceum Plastycznym w Gliwicach ogłaszają konkursy w których główną nagrodą jest stypendium szkolne na cały okres nauki więc warto śledzić stronkę szkoły bo niedługo się ukaże regulamin konkursu plastycznego "Gliwice-oblicza miasta".
llaneta - Wto Kwi 13, 2010 13:27

Ruszył konkurs plastyczny "Gliwice-oblicza miasta " w którym główną nagrodą jest stypendium na cztery lata w Liceum Plastycznym i sześć lat w Ogólnokształcącej Szkole Sztuk Pięknych . zapraszam po informacje na stronę h t t p;//halogen.org, p l/news/projekty2009-10.html
archer81 - Wto Kwi 13, 2010 20:46

o dzięki już przekazuję informację :)