| 

|   | 
								dupiate forum
  | 
								  | 

Forum - Wiadomości prywatne 

Lama71 - Pią Wrz 18, 2009 22:48 Temat postu: Wiadomości prywatne Może coś mam źle ustawione, ale czemu nie widzę po zalogowaniu żadnej informacji, że mam prywatną wiadomość?

Jak gadam bzdety (ale chyba nie) to prosze o wywalenie tematu.
												 Frycek - Sob Wrz 19, 2009 10:07
  powinnno ci okienko sie nowe otworzyc ze masz pm mi wyskakuje
												 plusz0wy - Sob Wrz 19, 2009 11:23
  mnie również się nic nie pojawia, jedynie na pocztę przychodzi powiadomienie  :kwasny:
												 Agatka2008 - Sob Wrz 19, 2009 15:31
  mi tez się nic nie pokazuje, pokazuje się ze nowy PM moze jak jestes Online.. lepiej bylo kiedy na czerwono pokazywalo 1 nowa wiadomosc
												 kisia - Sob Wrz 19, 2009 22:30
  bo w nowej skórce FGRP nie widać gdy przychodzi poczta  :/
												 Noemi - Nie Gru 06, 2009 11:54
  a ja wszystko widze   :zawstydzony:  :P  ;)  :zawstydzony:  :hyhy: 

<aż za duzo >  :hyhy:  ;)  :zawstydzony:  ;)
												 plusz0wy - Nie Gru 06, 2009 12:55
  a co aż tak jesteś zasypywana privami ? :P
												 kisia - Nie Gru 06, 2009 22:41

| Noemi napisał/a: | 	 		  | a ja wszystko widze | 	  no to chyba masz ustawioną inną skórkę :)
												 plusz0wy - Pon Gru 07, 2009 12:15
  w ogóle to jedna ze skórek zniknęła, czy mi się tylko wydaje ?
												 Frycek - Pon Gru 07, 2009 13:17
  Ja nie wiem czemu wam cos szfankuje ja mam IE i wszystko mi wyskakuje :) jak mi wiadomosc przychodzi.

Obecnie dzialamy na 2 skorkach oficjalnej i czarnej dla uzytkownikow ktorzy lubia czern :P jednak zmiany ktore sa dokonywane dot. tylko oficjalnej skorki
												 plusz0wy - Pon Gru 07, 2009 13:26
  myślałem, że w dzisiejszych czasach nikt nie używa IE :P Żartuję...W czarnej skórce wszystko gra... Ale lepsza była ta pośrodku, nie pamiętam jej nazwy :/
												 Noemi - Pon Gru 07, 2009 17:14
  wiadomka  ;)  :P
												 Arex30 - Pon Gru 07, 2009 18:51
  Black is Good
												 trunks - Pon Gru 07, 2009 23:30
  no właśnie tamta skórka była najlepsza...
												 kisia - Pon Gru 07, 2009 23:35

| Frycek napisał/a: | 	 		  | ja mam IE i wszystko mi wyskakuje | 	  mi ani w IE ani Firefoxie nie wyświetla sie że mam nową PW, ani na moim kompie w domu, ani w pracy ani na kompach kolegożanek
												 espi - Sro Lip 07, 2010 08:51
  Kurde Frycek,  ja rozumiem że  	  | Frycek napisał/a: | 	 		  | powinnno ci okienko sie nowe otworzyc ze masz pm mi wyskakuje | 	   ale skoro tyle ludzi mówi że nie działa to może jednak nie działa ?  Ja korzystam z chrome'a i mi nic nie wyskakuje. Jak zmienię skórkę na czarną wtedy też nie wyskakuje, ale przynajmniej jest  napisane na czerwono że mam nową wiadomość. Niestety stara już jestem i na czarną mogę patrzeć tylko chwilę bo potem mi się wszystko zlewa, a jak wiesz spędzam tu trochę czasu i myślę nie tylko mnie ułatwiłoby to życie gdyby albo wreszcie to  naprawić i gdyby wyskakiwały powiadomienia albo dodać jeszcze jedną skórkę, w której to działa. W końcu trzy skórki na forum to znów nie taka rozpusta chyba? Wysyłam na pw też bo kto wie kiedy tu zajrzysz, a skoro wyskakuje okienko to jest szansa że przeczytasz...
												 plusz0wy - Sro Lip 07, 2010 08:58
  przyłączam się do skarg :P  Na czarnej widać ale nie jest wygodna niestety :/
												 trunks - Sro Lip 07, 2010 14:13
  po prostu jeśli macie włączone w przeglądarce blokowanie niechcianych wyskakujących okienek, to to blokuje i te. Ja to odhaczyłem w Operce (tylko dla tej strony) i juz wyskakuje.
												 espi - Sro Lip 07, 2010 14:31
  Ja nie mam blokowania okienek, ale pal licho niechby nie było nawet okienka, ale informacja że masz nową wiadomość w miejscu gdzie zwykle jest napis: prywatne wiadomości mógłby się pokazywać. Przecież to nie jest normalne żeby sprawdzać na wszelki wypadek czy ktoś nie napisał, a tak muszę właśnie. :zdegustowany:
												 kisia - Sro Lip 07, 2010 14:42
  ja też nie wiem żebym coś miała po blokowane i nie wiedziałam, ze wyskakuje jakieś dodatkowe okienko informujące że ma sie PW, spodziewałam sie raczej informacji   	  | espi napisał/a: | 	 		  | że masz nową wiadomość w miejscu gdzie zwykle jest napis: prywatne wiadomośc | 	   tak jak było zazwyczaj.

Czy mi się wydaje, cy nie ma możliwości zmiany skórki ? :niepewny:
												 Frycek - Sro Lip 07, 2010 18:44

| espi napisał/a: | 	 		  | ale informacja że masz nową wiadomość w miejscu gdzie zwykle jest napis: prywatne wiadomości mógłby się pokazywać. | 	  

cos sie wymysli :) jak znajde chwilke bo wiadomo sezon urlopowy i praca 

| kisia napisał/a: | 	 		  | Czy mi się wydaje, cy nie ma możliwości zmiany skórki  | 	  

wydaje :)
												 kisia - Sro Lip 07, 2010 22:05
  już wiem co trzeba zrobić żeby pojawiało się  	  | espi napisał/a: | 	 		  | że masz nową wiadomość w miejscu gdzie zwykle jest napis: prywatne wiadomośc | 	  

na głównej stronie po prawej pod spisem działów jest zakładka [Preferencje] i tam trzeba zaznaczyć, czyli postawić ptaszka  :hyhy: przy pierwszej pozycji "Uproszczony nagłówek" wtedy górne menu zmieni troszkę wygląd i widać jak przychodzi nowa wiadomość :)

a możliwości zmiany skórki nie mam  :niepewny:
												 espi - Czw Lip 08, 2010 00:15

| Frycek napisał/a: | 	 		  | cos sie wymysli  :)   | 	  

No to czekam póki co cierpliwie :P 

| kisia napisał/a: | 	 		  | a możliwości zmiany skórki nie mam   :niepewny:  | 	  

Na pewno masz. Wchodzisz na profil i tam trzecie menu od góry czyli preferencje. Masz do zaznaczenia tak lub nie na temat emaila numer gg itp, a pod spodem jest styl forum nad strefą czasową i tam sobie klikasz i zmieniasz, ale możesz zmienić tylko na czarną  :kwasny:
												 kisia - Czw Lip 08, 2010 07:18

| espi napisał/a: | 	 		  | Na pewno masz. Wchodzisz na profi..............l  | 	   dzięki, kiedy było na str głównej, zamiast preferencji.

| espi napisał/a: | 	 		   	  | Frycek napisał/a: | 	 		  | cos sie wymysli  :)   | 	  

No to czekam póki co cierpliwie :P  | 	   już nie musisz czekać, zrób tak jak napisałam powyzej i bedzie działac dokładnie tak jak na czarnej skórce :)
												 espi - Czw Lip 08, 2010 08:01
  kisia  dziękuję. :) Faktycznie działa :)
												 Basia K - Czw Lip 08, 2010 15:49
  Ja też skorzystałam.Dziękuję  :)
												 Frycek - Czw Lip 08, 2010 19:27
  No i prosze ..poradzily sobie :P - mowilem ze dziala :)
												 espi - Czw Lip 08, 2010 20:07
  Nie działa. Okienko nie wyskakuje. To tylko półśrodek cwaniaczku :P
												 kisia - Czw Lip 08, 2010 23:09
  jeżeli o mnie chodzi nie potrzebne mi wyskakujące okienko, nawet lepiej ze go nie ma, mi wystarczy że jest napisane na czerwono Masz 1 *nową* wiadomość :)
												 espi - Pią Lip 09, 2010 10:26

| kisia napisał/a: | 	 		  | jeżeli o mnie chodzi nie potrzebne mi wyskakujące okienko, | 	  

Jeśli o mnie chodzi jest dokładnie tak samo, ale nie należy facetom pokazywać że kobiety potrafią sobie poradzić same w każdej sytuacji bo się rozbestwią  :P
												 kisia - Pią Lip 09, 2010 14:27
  espi, ja uważam, że pokazując   	  | espi napisał/a: | 	 		  | że kobiety potrafią sobie poradzić same w każdej sytuacji | 	   dajemy im do zrozumienia że muszą się baaaaardzo starać i wyjść w końcu z jaskiń bo jak tak dalej pójdzie nie będą nam w ogóle do niczego potrzebni ;) ale dość OT
												 OczkO - Sro Lip 28, 2010 19:59
  ok zrobione, dzięki kisia, teraz tylko proszę aby ktoś się do mnie odezwał, abym mógł sprawdzić czy działa, wystarczy emotikona z uśmiechem  :D

| 

|  

|