dupiate forum

Nasze miasto - ¦wiat³o dla Gliwic ?

Henio.eu - Sob Wrz 12, 2009 23:20
Temat postu: ¦wiat³o dla Gliwic ?
sobota, 12 wrzesieñ 2009r. ok 23:00 co¶ przelecia³o nad Gliwicami jakie¶ ¶wiat³a, niedu¿e kolor - ¿arówka 40W czyli ¿u³ty jaka¶ akcja? Kto¶ chcia³ kogo¶ o¶wieciæ ?
Greex - Nie Wrz 13, 2009 13:53

Pewnie samolot przelatywa³
kisia - Nie Wrz 13, 2009 18:22

ja nic nie widzia³am
Lama71 - Nie Wrz 13, 2009 18:43

tak sobie my¶lê, ¿e w tym temacie powinien siê wypowiedzieæ specjalista od takich spraw.
Henio.eu - Nie Wrz 13, 2009 18:57

Samolot odpada chyba, ¿e zlot modelarzy. To by³y ma³e ¶wiate³ka by³o ich du¿o (nie liczy³em) nie porusza³y siê razem wiêc nie by³y to lampki czego¶ po³±czonego raczej my¶la³em, ¿e to jakie¶ sztuczne ognie wystrzelone z jakiej¶ okazji... no w³a¶nie jakiej?
trunks - Nie Wrz 13, 2009 22:13

takie cos przelecia³o tez w nocy w ostatni± sobote sierpnia ! Z tego co sie dowiedzialem to na weselach wypuszczaj± cos w niebo co swieci, leci to dosc wysoko i tak dziwnie wygl±da...jak sie jest w stanie wskazujacym to se mozna rozne rzeczy wkrecac hehe
kisia - Pon Wrz 14, 2009 00:21

Lama71 napisa³/a:
tak sobie my¶lê, ¿e w tym temacie powinien siê wypowiedzieæ specjalista od takich spraw.
nooo mo¿e ma jak±¶ teoriê ;)
a mo¿e to by³y ¶wietliki ? :niepewny:

Arex30 - Pon Wrz 14, 2009 08:35

Lama71 napisa³/a:
specjalista od takich spraw
czy¿by nasz ¶wiatowej klasy fachowiec od spraw dziwnych i teorii spiskowych ?? Jedyny i niepowtarzalny Jacek s.
Ja my¶lê ze je¶li tak by³o to by³ to znak odchodz±cego prezydenta ( Tramwajem ju¿ nie odjedzie ze stanowiska :)

Lama71 - Pon Wrz 14, 2009 09:12

kisia napisa³/a:
a mo¿e to by³y ¶wietliki

jasne... na sterydach

Arex30 napisa³/a:
czy¿by nasz ¶wiatowej klasy fachowiec od spraw dziwnych i teorii spiskowych ? ? Jedyny i niepowtarzalny Jacek s.

jedynie przez wrodzon± skromno¶æ, nie chcia³em wzywaæ imienia guru mego na daremnie :padam:

Arex30 - Pon Wrz 14, 2009 09:28

Lama71, Spoko czekamy w takim uk³adzi na interpretacjê Jacka S
Nelta - Pon Wrz 14, 2009 10:42

zorza polarna :cwaniak:
czu³am, ¿e ostatnio jako¶ tak ch³odem przejmuje noc± ... to ju¿ nie czas na majówki :] zorza, innej mo¿liwo¶ci nie widzê

Lama71 - Pon Wrz 14, 2009 13:12

Nelta napisa³/a:
innej mo¿liwo¶ci nie widzê

to Jacka_s poczytaj trochê. Ujrzysz w innym ¶wietle wiele spraw, które zdawa³oby siê s± proste jak promieñ ¶wiat³a (monochromatycznego koniecznie)... tyle ¿e ten promieñ przez o¶rodki ró¿ne przechodzi, niekoniecznie go poch³aniaj±ce

Wodzu przemów

Nelta - Pon Wrz 14, 2009 14:58
Temat postu: Re: ¦wiat³o dla Gliwic ?
Henio.eu napisa³/a:
czyli ¿u³ty jaka¶ akcja ?

o matko huto ! :zdziwko:
ja s³ysza³am, ¿e teraz jest zielone ¶wiat³o dla prywatnej inicjatywy ... ale inicjatywa z dowodzikami, bez dowodzików - spekulacja :cwaniak:

sebek - Wto Wrz 15, 2009 00:56

a ja my¶lê ¿e to by³a zwyk³a raca typu "sygna³ówka" u¿ywana w wojsku :)