|
|
dupiate forum
|
 |
Dział sportowy - narty dla początkującego
jan - Pon Sty 17, 2005 00:10 Temat postu: narty dla początkującego Witam.
Proszę o wszelkie wskazówki dot.nart dla osoby całkowicie poczatkuj±cej. Jaka marka,jakie parametry,długo¶ć,jakie wiazania,buty, nowe czy z komisu itp :) :) :)
PAKuS - Pon Sty 17, 2005 10:39 Temat postu: Re: narty dla początkującego
jan napisał/a: | Witam.
Proszę o wszelkie wskazówki dot.nart dla osoby całkowicie poczatkującej. Jaka marka,jakie parametry,długość,jakie wiazania,buty, nowe czy z komisu itp :) :) :) |
spytaj oto " ADAMA MA?YSZA " On Ci
doradzi i naweg udzieli cennych skazuwek
Moooni001 - Pon Sty 17, 2005 10:50
Na początek nie ma sensu kupować nowych nart, tylko jakieś uzywane. Bardzo często można kupić uzywane w bardzo dobrym stanie i tanio. Najlepiej wypożyczyć w jakies wypozyczalnie przy stokach i jak bedą odpowienie to je kupic.
Frycek - Pon Sty 17, 2005 16:18 Temat postu: Re: narty dla początkującego
PAKuś napisał/a: | jan napisał/a: | Witam.
Proszę o wszelkie wskazówki dot.nart dla osoby całkowicie poczatkującej. Jaka marka,jakie parametry,długość,jakie wiazania,buty, nowe czy z komisu itp :) :) :) |
doradzi i naweg udzieli cennych skazuwek |
Pakus myśle ze twoja odpowiedz jest nie na miejscu........
Kolega po to napisal temat gdyz chce uzyskac informacje.....
Janie - co moge powiedziec , moni ma racje wydaje mi sie ze na poczatek nie ma sensu kupywac drogiego sprzetu.
Ale poniewaz sam nie jezdze na nartach..jednak mysle ze sie to zmieni :) to nie bede sie wypowiadac co do parametrow..
a moze lepiej deske ??
PAKuS - Wto Sty 18, 2005 12:17 Temat postu: Re: narty dla początkującego
Frycek napisał/a: | PAKuś napisał/a: | jan napisał/a: | Witam.
doradzi i naweg udzieli cennych skazuwek |
Pakus myśle ze twoja odpowiedz jest nie na miejscu........
Kolega po to napisal temat gdyz chce uzyskac informacje.....
Janie - co moge powiedziec , moni ma racje wydaje mi sie ze na poczatek nie ma sensu kupywac drogiego sprzetu.
Ale poniewaz sam nie jezdze na nartach..jednak mysle ze sie to zmieni :) to nie bede sie wypowiadac co do parametrow..
a moze lepiej deske ?? |
sory ale ja sobie tylko żartowałem
ja wiem że on potrzebuje informacji
Mariusz - Wto Sty 18, 2005 13:48
Póki co nauki jazdy proponuje używane narty. Na ul. Górnych Wałów, naprzeciwko szkoły BRITAM jest serwis z używanymi nartami. Co do Firm, Elan albo Blizzard ;-) Słyszałem, że są dobre ;-)
Pzdr
|
|
|