|
|
dupiate forum
|
 |
Nasze miasto - Gdzie i jakiego lekarza rodzinnego wybrać?
swiss78 - Pon Cze 08, 2009 11:21 Temat postu: Gdzie i jakiego lekarza rodzinnego wybrać? Pytanie jak w temacie. Powiedzcie gdzie i jaki najlepiej:) Jestem już od dwóch lat w Gliwicach, ale do tej pory nie byłem u lekarza, bo nie potrzebowałem, a teraz trzeba iść. Słyszałem, że warto zapisać się na Opolskiej, a może gdzieś bliżej polecacie?:)
MissIndependent - Pon Cze 15, 2009 19:20
zależy o jakiego lekarza Ci chodzi. jest kilku dobry lekarzy ogólnych na opolskiej, ale jeśli chodzi o specjalistów...hmm...ja do specjalisty już na opolską nie chodzę. jeden specjalista tak mnie leczył, ze mam zanik mięśnia na ścięgnie achillesa, bo zapalenie ścięgna leczyli rok, a inny wmawiał mi, że mam zapalenie jajników, a okazało się, ze to torbielka i zaburzenia hormonalne :oczami:
swiss78 - Pią Cze 19, 2009 10:56
MissIndependent napisał/a: | zależy o jakiego lekarza Ci chodzi. jest kilku dobry lekarzy ogólnych na opolskiej, ale jeśli chodzi o specjalistów...hmm...ja do specjalisty już na opolską nie chodzę. jeden specjalista tak mnie leczył, ze mam zanik mięśnia na ścięgnie achillesa, bo zapalenie ścięgna leczyli rok, a inny wmawiał mi, że mam zapalenie jajników, a okazało się, ze to torbielka i zaburzenia hormonalne :oczami: |
Chodzi mi oczywiście o lekarza ogólnego.
Rozumiem Twoje doświadczenia niemiłe:), ale ja nie popieram stanowiska typu: "nie chodzę do lekarza, bo tak:) i wyleczę się sam:) Oczywiście z przeziębieniem nie biegnę do lekarza, ale teraz od czasu ostatniej wizyty po 4 latach muszę iść do dermatologa między innymi, a żeby pójść do niego ,to muszę się najpierw zarejestrować tutaj u rodzinnego.
Tak więc którego polecasz?
MissIndependent - Wto Cze 23, 2009 08:15
ja mam w tej chwili stanowisko takie: "nie chodzę na opolską do specjalisty, wolę iść prywatnie" :] ale to tylko moje zdanie.
z ogólnych polecam przede wszyskim dr wiesner [czyt. wizner]. nie jestem pewna czy tak to się pisze, bo dawno nie byłam, ale jak zapytasz o nią w rejestracji to będą wiedzieć.
Matrix - Wto Cze 23, 2009 22:47
swiss78 napisał/a: | MissIndependent napisał/a: | zależy o jakiego lekarza Ci chodzi. jest kilku dobry lekarzy ogólnych na opolskiej, ale jeśli chodzi o specjalistów...hmm...ja do specjalisty już na opolską nie chodzę. jeden specjalista tak mnie leczył, ze mam zanik mięśnia na ścięgnie achillesa, bo zapalenie ścięgna leczyli rok, a inny wmawiał mi, że mam zapalenie jajników, a okazało się, ze to torbielka i zaburzenia hormonalne :oczami: |
Chodzi mi oczywiście o lekarza ogólnego.
Rozumiem Twoje doświadczenia niemiłe:), ale ja nie popieram stanowiska typu: "nie chodzę do lekarza, bo tak:) i wyleczę się sam:) Oczywiście z przeziębieniem nie biegnę do lekarza, ale teraz od czasu ostatniej wizyty po 4 latach muszę iść do dermatologa między innymi, a żeby pójść do niego ,to muszę się najpierw zarejestrować tutaj u rodzinnego.
Tak więc którego polecasz? |
żeby pójśc do dermatologa nie potrzebujesz skierowania, i jezeli chodzi o dermatologa to polecam przychodnie na ulicy Dworcowej i kierownika przychodni panią doktor Olejnik, a z tymi lekarzami pierwszego kontaktu to jest tak ze do tych najlepszych zazwyczaj nie mozna się juz zapisywac, takze najlepiej pojśc i samemu sprawdzic
|
|
|