dupiate forum

O Szkole... - Szukam szko³y ponadgimnazjlanej (Ogólniak / Technikum)

Razor123445 - Nie Maj 03, 2009 22:51
Temat postu: Szukam szko³y ponadgimnazjlanej (Ogólniak / Technikum)
Na wstêpie witam wszystkich Gliwiczan jako nowy forumowicz :)

Tak jak w Temacie ... Jestem przed wyborem szko³y... Kierunek informatyka

Zale¿y mi g³ownie na ocenie klimatu oraz samego wyposa¿enia i nauczania :)

Czyli wszystkie za i przeciw :)

krzys - Pon Maj 04, 2009 19:17

ZST-I na choworzskiej 5 w Gliwicach, maj± nowiutkie mac'i, jak i te stare, jak trafisz na matmie na p. Krogulec, to ciesz sie, bo ta Pani nauczy Ciê, mimo pozorów :). Pani Gruszka te¿ jest w porz±dku, z fizyk± mo¿esz mieæ cie¿ko, bo Pan Zwierzyñski po prostu Ciê nauczy, czy chcesz, czy nie, mnie nauczy³ liczyc, jak musia³em 160 zadañ strzeliæ do zeszytu :).
Jestem absolwentem tej szko³y, i jestem zadowolony. Do tego masz tam mo¿liwosæ robienia certyfikatu CISCO CCNA (CISCO to amerykañska firma od neta).Jak masz jakies pytanka jeszcze, to polecam sie na priv :).
Minusy ?? Zale¿y od cho³oty w tej szkole. Wiem, ¿e kocenia tam nie ma itd, bo za to mo¿na by³o kiedy¶ ze szkoly wylecieæ, niewiem jak jest teraz, 2 lata prawie mnie tam nie by³o.
Jak chcesz zaliczaæ na 2, to jako¶ pozaliczasz, ale lepiej, by¶ siê przy³o¿y³, to matura bêdzie l¿ejsza.
Minusem mo¿e byæ w-f, na który "mo¿e" bedziesz musia³ i¶æ na ul Zabrsk± na hale sportowe.
W szkole jest sklepik, nie maj± nawet tak drogo.

Razor123445 - Nie Maj 17, 2009 15:37

Hm... wsumie na ich stronie g³ównej nie potrafie siê po³apaæ jako¶...

Podobno teraz w czwartek bêd± dni otwarte?
Zastanawia³em siê te¿ nad ³±czno¶ci... wiesz mo¿e gdzie lepiej warto? Czy masz mo¿e tam jaki¶ kumpli :D? I czemu sam tutaj poszed³e¶ ;]?

krzys - Nie Maj 17, 2009 15:59

Poszed³em na Chorzowsk± ze wzglêdu na wy¿szy poziom fizyki i tenis sto³owy ... Na ?±czno¶æ dosta³em siê od razu, a na chorzowsk± "szczê¶ciem", bo pare osób zrezygnowa³o (Przy og³oszeniu wyników by³em na li¶cie rezerwowej w drugiej, dodatkowo utworzonej klasie) ... Dosta³em siê do klasy, która by³a dodatkowo otworzona ze wzglêdu na du¿± ilo¶æ chêtnych.
A na ?±czno¶æ przyjêli mnie od razu, i gdy by³em przyjêty na chorzowsk±, chcia³em wybraæ papiery z ?±czno¶ci, nawet Dyrektor nie chcia³ mi ich wydaæ, i 1 wrze¶nia, kumple, którzy poszli do ?±czno¶ci pytali siê mnie, dlaczego mnie nie by³o na rozpoczêciu w ?±czno¶ci, bo mnie wyczytywali ... ¯a³osne to :zdegustowany: ...
Polecam Chorzowsk± :)
Oj, tego niewiem, kiedy maj± dni otwarte. Teraz maj± matury chyba. Zadzwoñ i siê upewnij.

kisia - Nie Maj 17, 2009 23:34

Razor123445, poczytaj proszê topik h t t p;//w w w forumgliwice, c o m/viewtopic.php?t=3206&start=60]Zespo³ szko³ techniczno-informatycznych, chorzowska :)