dupiate forum

Forum - Czat

Gmeras - Pon Sty 03, 2005 14:14
Temat postu: Czat
Tak dzis przegladalem dokładniej główna strone forum i mi czegos brakowalo i tak pomyslałem by wrzucic czacik na te strone;) co wy na to ;)
Frycek - Pon Sty 03, 2005 14:17

Stanowcze NIe, jesli chcesz sobie poczatowac to mozesz isc na czat na interi,onecie czy gdzie kolwiek....
Wlasnie po to stworzylem strone - Forum- aby bylo trwale a nie tylko w czasie rzeczywistym.

frohike - Pon Sty 03, 2005 14:45

biorac pod uwage ze jednoczesnie nie ma nas zbyt duzo na forum to nie przyjełoby to sie na dłuzsza mete.
Wiec zgadzam sie z Administratorem

kisia - Pon Sty 03, 2005 17:03

Cytat:
Stanowcze NIe, jesli chcesz sobie poczatowac to mozesz isc na czat na interi,onecie czy gdzie kolwiek

ja też mówie stanowczo NIE

Gmeras - Pon Sty 03, 2005 17:15

hehe ostro ;D
ale niepowiedział bym ze mało osób odwiedza te forum ;) jest naprawde aktywne pozdro ;]

kisia - Pon Sty 03, 2005 17:43

być może jeżeli patrzysz na to w skali całego dnia to nie mało osób odwiedza forum, ale w tym samym czasie najwięcej było wczoraj - 10 osób.
Poza tym jeżeli forumowicze będa czatowac to nie bedą udzielać sie na forum a tego :niie: chcemy

Gmeras - Pon Sty 03, 2005 18:14

Ja powiem tak wole miec 30 postów nieprzeczytanych niz ponad setke ;) i zeby co chwile ktos dorzucał nowe posty i ja zebym sie niewyrabiał tak jak jest jest dobrze ;) bo jak mi sie nudzi to wejde sobie co 3 godzinki i zawsze sobie cos poczytam ;) a o czacie palnołem tak bo niekture fora maja czat ale niewiele osób na tych czatach siedzi ale jest na nich sympatycznie ale forum pracuje w sposób normalny ;) pomysł pomysłem niewypalił bede miec nowy zapobam 8)
Frycek - Pon Sty 03, 2005 19:29

:mg:
kisia - Pon Sty 03, 2005 22:56

Cytat:
a o czacie palnołem tak bo niekture fora maja czat ale niewiele osób na tych czatach siedzi

no właśnie dlatego nie ma sensu tworzenia czata na forum.
Na forach na których ja bywam wszystkie czaty padły

Gmeras - Pon Sty 03, 2005 22:58

Niewiele osób ale jest przyjemnie ;) nie no spoko ;]
Frycek - Wto Sty 04, 2005 09:47

No wiec....wyjasnilismy sobie :)...i spoko :roll:
PAKuS - Czw Sty 06, 2005 16:29

admin ja bym jeszcze dodał że jak jest forum to poco nan jakiś " CZAT "

pozdrawiam

Gmeras - Czw Sty 06, 2005 16:44

To chyba juz to powiedział ;) albo dał do myslenia ;]
h0lek - Czw Sty 06, 2005 20:27

a Frycek tak kombinowalem i moze byc cos takiego stworzyc jak czat 2-osobowy i mocno ograniczony pod jakimis tam wzgledami.. moze udaloby sie oczyscic forum z bezproduktywnych pogawendek.. bo to tez jest problem jesli chodzi o przejrzystosc forum.. zauwazylem to gdy chcialem nadrobic troche tematow to poczytalem sobie pare pogawendek w srodku tematu o niczym..
frohike - Czw Sty 06, 2005 20:42

hmm chyba po czesci mnie to tez dotyczy

no ale cóz zrobic, lubie odbiegac od tematu rozmowy :wink:

ps. ale juz np z sasikiem klikam na gg wiec unikniecie naszego bełkotu bezsensownego

a tak wogóle popieram ten pomysł

a po 3 nie da sie uniknac tego aby pisac zawsze na temat

Frycek - Czw Sty 06, 2005 21:06

przykro mi ale nie przekonacie mnie do tego...moja inicjatywa bylo stowrzenie Forum a nie czata.
Mariusz - Czw Sty 06, 2005 21:41

Wątpie żeby czat miał rację bytu ... na innych forach nie się udzielam też jest czat tylko tam spotykamy się jednego dnia o danej godzinie i gadamy. W reszte dni nikt nic nie pisze, a tym bardziej tam nie przesiaduje.
kisia - Nie Sty 09, 2005 02:29

Cytat:
i moze byc cos takiego stworzyc jak czat 2-osobowy

do tego masz pw i gg. Co prawda przez pw ciężko sie rozmawia ale wystarszy jedna wiadomość z nr gg i spotykasz sie z osoba , z ktora chcesz pogadać na gg
Cytat:
moze udaloby sie oczyscic forum z bezproduktywnych pogawendek

pokaż mi forum na którym nie ma takich pogawędek.

Fenix - Nie Sty 09, 2005 02:43

No morzemy wykasowac ten temat i tak jest niepotrzebny .... Bo mi czat na forum też nie jest potrzebny...
Frycek - Nie Sty 09, 2005 09:53

Zamykamy :) a nie kasujemy :)