dupiate forum

O Szkole... - SP nr. 7 im. Adama Mickiewicza

Lama71 - Wto Gru 30, 2008 12:52
Temat postu: SP nr. 7 im. Adama Mickiewicza
mój syn zaczął uczęszczać do 1 klasy w tej szkole, i chciałbym znać Wasze o niej opinie. Szczególnie, jeśli idzie o początkowe klasy. Ale nie tylko. Początek był bardzo rzeczowy i obiecujący, ale ciekaw jestem, czy tak będzie dalej (rzeczowo, poziom nauczania, zaangażowanie nauczycielek itp).
Grzegorz - Czw Sty 01, 2009 11:36

JA chodziłem do tej szkoły, ale to było z 10 lat temu :D .
Nie mogę narzekać na tą szkołę. Nie wiem jaka jest teraz.

przemo1983 - Pią Sty 09, 2009 16:11

Ja tez jakies 10 lat temu skonczylem SP 7 i wspominam ja bardzo fajnie. Atmosfera w szkole, nauczyciele i poziom nauczanie tez ok. A jak jest teraz to niestety nie wiem trudno mi powiedziec jak bardzo sie zmienilo przez ten czas
Grzegorz - Pią Sty 09, 2009 20:50

przemo1983 do której klasy chodziłeś? ( A B ) i kto był twoim wychowawcą?
Leopold Tumidajewicz nadal tam uczy :D prowadzi nawet kółko komputerowe dla RODZICÓW. ( tak powiedziała zanajoma która sie na nie zapisała )

przemo1983 - Pon Sty 12, 2009 08:36

Chodziłem do "A", a wychowawczyni to Sylwia L. A ty do której chodziłes i kto byl wychowawcą bo może sie znamy?
Grzegorz - Czw Sty 15, 2009 09:52

Też chodziłem do tej klasy, znamy się.
Móje GG 2733809

Lama71 - Sro Sty 13, 2010 20:28

Grzegorz napisał/a:
Leopold Tumidajewicz nadal tam uczy

Mam pytanie odnośnie tego pana. Czy z nim jest wszystko w porządku, czy może miał jakieś problemy ze sobą. Widziałem przed szkołą, że jest nieco niezrównoważony, takie odniosłem wrażenie. A skoro Grzegorz o niego pyta, znaczy że jakoś w pamięć zapadł. Na razie puki co to zwykła ciekawość, ale to co widziałem było nico dziwne, jak na kogoś, kto ma kontakt z dziećmi. Chyba że w poprawczaku.