dupiate forum

Nasze miasto - Tabliczki informacyjne typu obiekt monitorowany....

isabell - Sro Paź 29, 2008 16:28
Temat postu: Tabliczki informacyjne typu obiekt monitorowany....
Mam pytanie czy ktoś wie gdzie mogę zakupić tabliczki informacyjne typu obiekt monitorowany - obiekt chroniony w Gliwicach lub niedalekiej okolicy - bardzo proszę o info jeśli ktoś wie to pilne z góry dziękuję.
Arex30 - Sro Paź 29, 2008 17:01

Takie tabliczki możesz zamówić w każdej firmie reklamowej lub w biurach zajmujących się ochroną:)
isabell - Sro Paź 29, 2008 19:11

Arex30 napisał/a:
Takie tabliczki możesz zamówić w każdej firmie reklamowej lub w biurach zajmujących się ochroną:)

to wtedy kosztuje o wiele drożej i trzeba czekać ja potrzebuję kupić i to jak najszybciej

Gmeras - Sro Paź 29, 2008 19:27

chyba na Jagielońskiej jak sie nie mylę
Niedźwiedź - Czw Paź 30, 2008 06:33

Gmeras, ma rację, na Jagielońskiej w sklepie z art. BHP na rogu z ulicą św. Katarzyny
trunks - Czw Paź 30, 2008 08:23

samemu namalować najtaniej ;)
Grabarz - Czw Paź 30, 2008 12:17

No jeszcze widziałem w makro
Basia K - Czw Paź 30, 2008 12:23

Niedźwiedź napisał/a:
na Jagielońskiej w sklepie z art. BHP na rogu z ulicą św. Katarzyny

A bliżej Pl.Piastów naprzeciw Domu Usług,taki sklep po schodkach...? Tam na wystawie widziałam różne tablice...

kisia - Czw Paź 30, 2008 13:19

Basia K napisał/a:
Niedźwiedź napisał/a:
na Jagielońskiej w sklepie z art. BHP na rogu z ulicą św. Katarzyny

A bliżej Pl.Piastów naprzeciw Domu Usług,taki sklep po schodkach...? Tam na wystawie widziałam różne tablice...

mowa tu o tym samym sklepie :P

Basia K - Pią Paź 31, 2008 08:35

kisia napisał/a:
mowa tu o tym samym sklepie

Kisiu,z tego co wiem,to na Jagiellońskiej są dwa takie sklepy: ten o którym pisze Niedźwiedź ,przy przystanku tramwajowym naprzeciw ruin huty ;) i ten,bliżej dworca vis a vis Domu Usług przy światłach.Kieeeedyś był w tym miejscu sklep z ciuchami.

kisia - Pią Paź 31, 2008 11:44

ahaaa, no to mowa tu o dwóch innych sklepach ;) :D
isabell - Sro Lis 05, 2008 12:21

No dobra gdzie i kiedy i komu stawiam piwo :hyhy:
Już mam szybko :hyhy: tanio i rewelacyjny kontakt netowy - gdzie mogłam projekt zobaczyć dosłownie po 5 minutach - o tu byłam dziś h t t p;//w w w hjrg, p l/sklep/
Jeszcze raz wielkie dzięki :hyhy: :hyhy: :hyhy: