|
|
dupiate forum
|
 |
Osiedla i Dzielnice - Os. Milenium
Mirtia - Pon Gru 20, 2004 03:35 Temat postu: Os. Milenium Witam wszystkich!
I tym samym inicjalizuje grupę fanów :P, badz mieszkańców osiedla millenium.
Pozdrawiam :D
frohike - Pon Gru 20, 2004 09:30
cos niewyrażnie piszesz :P
LuKaSh - Pon Gru 20, 2004 15:51
Yeah .. ! Osiedle Millenium The BeSt :D Wreszcie ktos z Millenium :jupi:
Frycek - Pon Gru 20, 2004 18:44
LuKaSh napisał/a: | Yeah .. ! Osiedle Millenium The BeSt :D Wreszcie ktos z Millenium :jupi: |
no fajnie , teraz musicie zrobic tak aby rozpromowac na waszym osiedlu nasze forum :)
h0lek - Sob Gru 25, 2004 06:06
Frycek napisał/a: | LuKaSh napisał/a: | Yeah .. ! Osiedle Millenium The BeSt :D Wreszcie ktos z Millenium :jupi: |
no fajnie , teraz musicie zrobic tak aby rozpromowac na waszym osiedlu nasze forum :) |
...a Frycek nic tylko MARKETING :]
PAKuS - Sob Gru 25, 2004 11:48
h0lek napisał/a: | Frycek napisał/a: | LuKaSh napisał/a: | Yeah .. ! Osiedle Millenium The BeSt :D Wreszcie ktos z Millenium :jupi: |
no fajnie , teraz musicie zrobic tak aby rozpromowac na waszym osiedlu nasze forum :) |
...a Frycek nic tylko MARKETING :] |
dokładnie stary tak jak muwisz
pozdrawiam
kisia - Sob Gru 25, 2004 22:44
Cytat: | no fajnie , teraz musicie zrobic tak aby rozpromowac na waszym osiedlu nasze forum |
Cytat: | dokładnie stary tak jak muwisz |
no to możecie się do mnie zgłosić po ulotki. Macie blisko bo chorzowska niedaleko :mg:
LuKaSh - Sob Gru 25, 2004 22:46
a co z tego będziemy mieli ? :D
kisia - Nie Gru 26, 2004 01:32
satysfakcje chłopcze satysfakcje :P :P :P
LuKaSh - Nie Gru 26, 2004 09:55
:D:D
mankut - Nie Gru 26, 2004 23:06
milenium to moj drugi dom. kiedys tam mieszkalam w latach 1983-84 (dopiero co sie urodzilam wiec niewiele pamietam) ale znam stamtad duzo ludzi szczegolnie na skowronskiego :D
jan - Nie Gru 26, 2004 23:44
Czy ul. Spółdzielcza to cos mówi? :D :D
LuKaSh - Pon Gru 27, 2004 10:24
w tym temacie czuje się jak w domu :D :P
mankut - Pon Gru 27, 2004 17:25
ul. spoldzielcza mowi mi duzo ale nie umiem jej zlokalizowac. mieszkam w gliwicach od 21 i dalej nie wiem gdzie sie rozne ulice znajduja. 8) :)
jan - Pon Gru 27, 2004 19:50
mankut,
Millenium i ul. Spółdzielcza to prawie to samo.....
mankut - Wto Gru 28, 2004 17:32
spoldzielcza to nie jest ta alejka przy targu? jak nie to ----> :oops:
LuKaSh - Sro Gru 29, 2004 11:03
mankut, tak :P jak sie idzie od targu w dół, w strone sklepów to te budynki po lewej stronie należa do spółdzielczej .. i jeszcze jak zejdziesz na sam dół pod sklepy, przejdziesz przez tunelek między fryzjerem a Żabka to po lewej jest ulica, prostopadła do lipowej .. i to też spółdzielcza .. :P:D:D
mankut - Sro Gru 29, 2004 18:32
fju, to nie jestze mna jeszcze tak zle. dzieki. kiedys tam na rolkach jezdzilam. najgorzej pod gorke.
PAKuS - Czw Gru 30, 2004 11:21
mankut napisał/a: | fju, to nie jestze mna jeszcze tak zle. dzieki. kiedys tam na rolkach jezdzilam. najgorzej pod gorke. |
to masz od demnie glatulacje
pozdrawiam
mankut - Czw Gru 30, 2004 18:49
dzieki ja rowniez. :)
LuKaSh - Pią Gru 31, 2004 08:27
Jest jeszcze ktos z osiedla Millenium ? :D czy tylko tyle nas tu :( :P
kisia - Pią Gru 31, 2004 09:37
ja pracuje koło millenium :)
PAKuS - Pią Gru 31, 2004 16:19
a dokładnie gdzie pracujesz :?: :?:
pozdarwiam
Mirtia - Nie Sty 09, 2005 20:44
LuKaSh napisał/a: | Jest jeszcze ktos z osiedla Millenium ? :D czy tylko tyle nas tu :( :P |
No ja jestem jeszcze z Milenium :D a dokladniej z ul. Witkiewicza, zaraz obok tego nowego osiedla. Ludzie, moze bedziemy zamieszczac jakies ogloszenia o imprezach wlasnie w poblizu os. milenium.
Pozdrowka!!
PAKuS - Pon Sty 10, 2005 09:55
Mirtia napisał/a: | LuKaSh napisał/a: | Jest jeszcze ktos z osiedla Millenium ? :D czy tylko tyle nas tu :( :P |
No ja jestem jeszcze z Milenium :D a dokladniej z ul. Witkiewicza, zaraz obok tego nowego osiedla. Ludzie, moze bedziemy zamieszczac jakies ogloszenia o imprezach wlasnie w poblizu os. milenium.
Pozdrowka!! |
czemu niee ja jestem za tymżeby zapieszczać te ogłoszenia
i popieram 100%
h0lek - Pon Sty 10, 2005 14:16
sa tu jacys ludzie z trainetu ?
PAKuS - Pon Sty 10, 2005 14:30
h0lek napisał/a: | sa tu jacys ludzie z trainetu ? |
stary z jakiego trajnetu :?: :?:
h0lek - Pon Sty 10, 2005 15:53
PAKuś napisał/a: | h0lek napisał/a: | sa tu jacys ludzie z trainetu ? |
stary z jakiego trajnetu :?: :?: |
no wiesz stary, z takiej sieci stary :]
Frycek - Pon Sty 10, 2005 16:10
Mirtia napisał/a: | LuKaSh napisał/a: | Jest jeszcze ktos z osiedla Millenium ? :D czy tylko tyle nas tu :( :P |
Pozdrowka!! |
NO do tego sa specjalne watki :) po to jest forum...puscie cynk na waszych sieciach :) o forum
PAKuS - Pon Sty 10, 2005 16:45
h0lek napisał/a: | PAKuś napisał/a: | h0lek napisał/a: | sa tu jacys ludzie z trainetu ? |
stary z jakiego trajnetu :?: :?: |
no wiesz stary, z takiej sieci stary :] |
a dokładnie na jakiej ulicy :?: :?:
LuKaSh - Pon Sty 10, 2005 19:54
h0lek, ja jestem z milnetu :D ..
Mirtia, Witkiewicza .. pare kroków ode mnie :D
kisia - Wto Sty 11, 2005 23:38
Mirtia, a jakie imprezy są organizowane w pobliżu os. Milenium??
PAKuS - Sro Sty 12, 2005 13:50
kisia napisał/a: | Mirtia, a jakie imprezy sa organizowane w pobliżu os. Milenium?? |
ja sam bym chciał wiedzieć jakie
no własnie jakie :?: :?:
Mirtia - Sro Sty 12, 2005 17:34
Imprezy?? i wy się jeszcze pytacie? Więc jeżeli ktos dostanie jakies namiary imprezowe to tutaj je zamieszczajcie. U kogos w domu, na zewnatrz, np. plac krakowski na polibudzie, cos takiego dużego, jeżeli ktos mysli że to zły pomysł to prosze powiedzieć, bo chyba na tym forum już taki temat powstał [bo o czym na tym temacie można pisać? z jakiej ktos jest ulicy?---> hmm ciekawe]
:drunk: Pozdrawiam :-)
kisia - Sro Sty 12, 2005 18:03
Jeżeli ktos robi impreze w domu to zazwyczaj zaprasza swoje grono znajomych, które jest powiadomione o imprezie. Poza tym na forum staramy się nie wymieniać ludzi z nazwiska
Cytat: | na zewnatrz, np. plac krakowski na polibudzie |
do tego służy dział Spotkania i Imprezy.
Tutaj ewentualnie możemy porozmawiac o imprezach organizowanych np. na stadionie piasta :)
Mirtia - Czw Sty 13, 2005 01:45
Ok, Kisia...zrozumiałam, zapamiętałam!!! :cry: heh
no więc ewentualnie umieszczajcie imprezy z Piasta....
Ma ktos jakis pomysł na debate, na tym temacie ?? :)
h0lek - Czw Sty 13, 2005 12:56
Mirtia napisał/a: | Ok, Kisia...zrozumiałam, zapamiętałam!!! :cry: heh
no więc ewentualnie umieszczajcie imprezy z Piasta....
Ma ktos jakis pomysł na debate, na tym temacie ?? :) |
Piast jest na Zatorzu 8)
LuKaSh - Sob Sty 15, 2005 20:17
Millenium to też Zatorze.. :P
kisia - Nie Sty 16, 2005 02:19
własnie zastanawiałam się czy nie połaczyć watków ??
PAKuS - Nie Sty 16, 2005 13:48
kisia napisał/a: | właśnie zastanawiałam się czy nie połączyć wątków ?? |
a np: z jakimi topikami i jakim działem :?: :?:
h0lek - Nie Sty 16, 2005 17:20
kisia napisał/a: | własnie zastanawiałam się czy nie poł±czyć watków ?? |
Kisia prosze Cie !! nie rob mi.. nie rob nam tego :D
ale tak na powazne i zatorze i millenium ma swoje zycie. to ze geograficznie moze milak jest na zatorzu to nie znaczy ze mentalnie tez tak jest.. czasy podstawowki to wieczne wojny sp18-sp40 wiec laczenie obu tematow bedzie co najmniej politycznie niepoprawne :D
kisia - Pon Sty 17, 2005 01:10
Cytat: | a np: z jakimi topikami i jakim działem |
chodziło mi o połaczenie watku o Zatorzu z watkiem o Millenium
Cytat: | Kisia prosze Cie !! nie rob mi.. nie rob nam tego |
Cytat: | czasy podstawowki to wieczne wojny sp18-sp40 wiec laczenie obu tematow bedzie co najmniej politycznie niepoprawne |
ale SP 40 już nie ma, tam teraz jest gimnazjum.
oki nie będę laczyć :)
h0lek - Wto Sty 18, 2005 01:44
kisia napisał/a: | Cytat: | a np: z jakimi topikami i jakim działem |
chodziło mi o połączenie wątku o Zatorzu z wątkiem o Millenium
Cytat: | Kisia prosze Cie !! nie rob mi.. nie rob nam tego |
Cytat: | czasy podstawowki to wieczne wojny sp18-sp40 wiec laczenie obu tematow bedzie co najmniej politycznie niepoprawne |
ale SP 40 już nie ma, tam teraz jest gimnazjum.
oki nie będę lączyć :) |
inaczej wysylalbym swoich terrorystow samobojcow by gineli w imie :prosze: zatollaha :prosze: , ktory szczeze ziemi swietej i chroni przed najezdzcami :prosze:
Piotrulek - Nie Lut 20, 2005 18:11
Nic wielkiego,tylko odlam Zatorza
h0lek - Pią Lut 25, 2005 13:27
piotrmp napisał/a: | Nic wielkiego,tylko odlam Zatorza |
odłam ale jaki odłam, strasznie radykalny i zbuntowany przeciwko swojemu okupantowi :P
LuKaSh - Pią Lut 25, 2005 19:50
o to chodzi :D:D .. Millenium nie chce mieć nic wspólnego z zatorzem :P
Piotrulek - Sob Lut 26, 2005 12:42
LuKaSh, Faktycznie biorac pod uwagę zasoby tego osiedla(kilka blokow na krzyż)to rzeczywiscie można nazwac je "indywidualnoscia
kazidelko - Sob Kwi 23, 2005 22:16
Idac tym tropem to zacznijcie sie domagac "milenijni"mieszkancy na ten przyklad dostepu do morza... :P ,badz eksterytorialnej trasy do niego...hehe :P
Dev - Nie Kwi 24, 2005 19:07
heh Osiedle Milenium..kiedys tam czesto bywalem bo mialem tam dziewczyne, stare dzieje ;P Ale łosiedle fajne:)
LuKaSh - Nie Kwi 24, 2005 20:58
Dev - :padam: - osiedle miodne :D:D
PAKuS - Pią Kwi 29, 2005 10:25
czy ktoś jeszcze jest z OSIEDLA MILENIUM :?: :?: jak tak to proszę się dopisywać dziękuję
Piotrulek - Pon Maj 09, 2005 20:22
PAKuS napisał/a: | jak tak to proszę się dopisywać dziękuję |
Nas szczęście ja nie jestem z tego osiedla panie prezesie... :) :) :)
PAKuS - Sro Maj 11, 2005 13:02
aha narazie niema ale może ktoś w lońcu się pojawi
Karolcia - Czw Maj 19, 2005 19:21
Heh no ja jestem na forum troszke nowiutka ale zato z milacka :hyhy: heh :)
LuKaSh - Czw Maj 19, 2005 20:18
KAROLCIA, juz Cie lubie :D:D:D:D
Karolcia - Pią Maj 20, 2005 00:14
Taaaa ;) heh a czym se zasluzylam?? :P okis ja mykam nynac bo dzis jakos nie umim dlugo siedziec :| DOBRANOC wszystkim:* :)
kisia - Pią Maj 20, 2005 00:30
Karolcia pa,odwiedź nas jutro i napisz coś więcej o sobie np h t t p;//w w w forumgliwice, c o m/rozmowy/viewtopic.php?t=95&start=630]TUTAJ :)
Karolcia - Pią Maj 20, 2005 13:20
Heh no juz jestem ze sql jeee narecie weekend nie umialam tam wysiedziec ale jakos wytrwalam :hyhy: cos o soebie hmmm.... :zawstydzony: nie wiem co heh nie lubie siedziec w szkole jestem lekka maruda :P heh ostatnio nic mi sie nie ce...i taka tam nudna jestem :|
LuKaSh - Pią Maj 20, 2005 21:25
Karolcia, tym ze jestes z Millenium :D:D
Karolcia - Pią Maj 20, 2005 23:37
LuKaSh-heh a juz myslalam ze czyms innym :P :hyhy:
trunks - Sro Maj 25, 2005 00:43
LuKaSh napisał/a: | o to chodzi :D:D .. Millenium nie chce mieć nic wspólnego z zatorzem :P |
Hehe a jak dla mnie to Millenium jest częścią Zatorza, przecież to nie jest jakieś ogromne osiedle.
Ja mieszkam kolo kościoła Chrystusa Króla i na millenium ide 5 minut wiec dla mnie to po prostu zatorze :]
LuKaSh - Sro Maj 25, 2005 09:37
No tak Millenium to jest czesc zatorza .. ale to tak dziwinie .. osiedle czescia innego osiedla/dzielnicy :P
trunks - Czw Maj 26, 2005 01:23
Hehe no bo to są w sumie 2 oddzielne pojęcia - osiedle i dzielnica. Jak dla mnie osiedle mozna uznać za osobną dzielnicę, jeżeli jest dość duze jak np. Kopernik czy Sikornik :P
LuKaSh - Czw Maj 26, 2005 09:13
Dla mnie Zatorze to dzielnica a Milenium Osiedle .. Kopernik i Sikornik tez Osiedle :P
despoto - Sro Cze 08, 2005 01:01
Witam!
Jak już dojdziecie co jest czym, to może pogadamy co tu zmienić?
Pozdrawiam[/img]
Aither - Sro Cze 08, 2005 01:05
despoto bardzo chetnie ale zmienic na dzielnicy ? :)
despoto - Sro Cze 08, 2005 21:41
Aither.... :-) na dzielnicy czy osiedlu?.... co do zatorza ogólnie, to ja bym najchętniej zmienił Towarzystwo jego miłośników, które blokuje wszystko co chce sie tu zrobić nowego. Jeśli ktoś jest za zmianami w tym rejonie, zapraszam do dyskusji)))
pozdrawiam
Aither - Sro Cze 08, 2005 21:43
despoto no coz to nie moja dzielnica ze sie tak wyraze ale nie rozumiem... jak "blokuja" bo nie dochodzi to do mnie :) siadaja na srodku ulicy czy co ? :D
despoto - Sro Cze 08, 2005 22:43
Aither napisał/a: | despoto no coz to nie moja dzielnica ze sie tak wyraze ale nie rozumiem... jak "blokuja" bo nie dochodzi to do mnie :) siadaja na srodku ulicy czy co ? :D |
:D no...siadają na środku i udowadniają wszystkim wyższość cepa nieprzegubowego nad kombajnem))), skoro do Ciebie nie dociera (bo nie ta dzielnica - więc jaka?), to powinieneś być zadowolony)))
<kufel>
Aither - Sro Cze 08, 2005 22:44
despoto jestem sosnica i jestem kobieta :)
despoto - Sro Cze 08, 2005 23:09
Aither napisał/a: | despoto jestem sosnica i jestem kobieta :) |
no sorki, nie przyjżałem sie fotce))))))
miło mi))
trunks - Sro Cze 08, 2005 23:44
hehe jestem z zatorza a nie słyszałem nawet o czymś takim jak Towarzystwo milośnikow..., ale co mi sie nie podoba, to że wycinają tutaj dużo drzew, np. u mnie na podworku scieli wszystkie topole, a i na innych podobnie. Wiem, ze topole uszkadzają fundamenty i nie powinny rosnąć w mieście, ale mogliby przynajmniej posadzić inne drzewa na to miejsce, zeby nie bylo tak pusto :looka:
Aither - Czw Cze 09, 2005 14:17
trunks topola bardzoszybko rosnie i dlatego chetnie sa sadzane w miastach :)
despoto na fotce jest smok :) wiec wybacze ze nie "przyjrzales" sie zbytnio :)
despoto - Pią Cze 10, 2005 00:13
Aither napisał/a: | trunks topola bardzoszybko rosnie i dlatego chetnie sa sadzane w miastach :)
despoto na fotce jest smok :) wiec wybacze ze nie "przyjrzales" sie zbytnio :) |
:zdziwko: .... aaaa.... smooook... rozumiem :|
mefkm - Wto Lip 24, 2007 07:57
PAKuS napisał/a: | czy ktoś jeszcze jest z OSIEDLA MILENIUM :?: :?: jak tak to proszę się dopisywać dziękuję |
ja mam mieszkanie na Grottgera - podobno jest juz na osiedlu millenium - przynajmniej tak stalo w ogloszeniu biura nieruchomosci
a moze jest inaczej....
BaD_BoY_26_Gliw - Czw Wrz 06, 2007 22:48
witaski wam jestem tu nowy i tez jestem zmilenium pozdrawiam was wszytskichh:) i oczywiscie famme fatele:):*
kisia - Czw Wrz 06, 2007 23:39
mefkm napisał/a: | Grottgera - podobno jest juz na osiedlu millenium |
Grottgera, to Grottgera osiedla w to nie mieszajmy :P
Witaj BaD_BoY_26_Gliw, :D
aga84 - Pią Maj 08, 2009 11:44
W najbliższym czasie planujemy zakup mieszkania w Gliwicach i tak jakoś wpadło nam w oko os. Millenium :) Z tego co wiem można tu dostać mieszkania 4-pokojowe 72m2...tylko niestety nigdzie nie znalazłam układu tych mieszkań (dokładniej na ul. Św. Marka). Czy orientuje się ktoś może jaki jest układ tych mieszkań i zna metraż poszczególnych pokoi? Będę bardzo wdzięczna za informacje.
Pozdrawiam :)
|
|
|