dupiate forum

Nasze miasto - Gdzie dobry fotograf?

Solith - Nie Cze 22, 2008 18:58
Temat postu: Gdzie dobry fotograf?
obrona mi się zbliża=6 sztuk zdjęć potrzebnych (a potem i więcej, na rekrutacje na kolejne studia). Uwielbiam robić zdjęcia, ale nie znoszę wprost chodzenia do fotografa w celu zrobienia zdjęć paszportowych czy innych tego typu. Ponoć jak mialam 2 lata i trzeba mi było wyrobić zdjęcie do pierwszego paszportu mama chodziła ze mną do 5 różnych fotografów w Gliwicach, bo nigdzie nie dawałam sobie zrobić zdjęcia :P Widać niechęć została :P
Pytam więc, czy znacie jakieś miejsce gdzie można zrobić fajne zdjęcia? Z obróbką w photoshopie by się przydało, zawsze co nieco zlikwidują ;) Jak nic nie znadję to olewam to wszystko i daję swoje zdjęcie maturalne sprzed 3 lat :looka: też mi się nie podoba, ale nie jest też jakieś masakryczne, jak np. takie zrobione mi 4 lata temu, gdzie moje włosy wyszły jak.. kupa :zdegustowany:

Reb - Nie Cze 22, 2008 22:41

Solith, A może fotograf na Placu Piastów? Tam Pani albo Pan robi bardzo fajne zdjęcia, zawsze tam chodze i sobie chwale. Mieści się on na przeciwko banku, obok przystanków autobusowych :>?
Morqana - Pon Cze 23, 2008 10:43

Dokładnie. Tez polecam. Robią retusz niedoskonalosci, jesli poprosisz o to. Slicznie sie wychodzi na ich zdjeciach :D i bardzo przyjemna obluga.
troyek - Pon Cze 23, 2008 10:44

Foto Piast polecam :}
zaraz obok pl piastów :}

MajkeL - Pon Cze 23, 2008 16:17

Ja także polecam.
Solith - Pon Cze 23, 2008 16:29

eh, no to się chyba jutro przejdę... jak na skazanie... :wstyd:
nemo1125 - Pon Cze 23, 2008 16:33

MorQaNa napisał/a:
Robią retusz niedoskonalosci
taaaaaaa :] Tylko pamiętajcie, że zdjęcie w dokumencie powinno choć trochę oryginał przypominać :rotfl:
inamorata - Pon Cze 23, 2008 21:26

Ja korzystam z fotojokera koło małego handelku na Matejki podajże :P tylko broń Boże w pawilonie u góry! Tam to tragedia jest :/
Solith - Pon Cze 23, 2008 21:33

a ja mam właśnie złe wspomnienia z tym fotojokerem na Matejki, bo tam wyszłam tak tragicznie że płakać mi się chciało :P obiektyw mnie nie lubi (ale ja lubię obiektyw :hyhy: )
inamorata - Pon Cze 23, 2008 22:53

no ja właśnie takie same wspomnienia mam odnośnie fotografa na pl. Piastów, gdy przy wyjściu widząc jego dzieło omal się nie popłakałam :P
taclive - Pon Cze 23, 2008 23:24

Też polecam pl. Piastów. Odkąd ich odkryłam, a było to na pewno jeszcze w podstawówce, to tylko tam chodzę. Nawet teraz po zmianie miasta zamieszkania zdjęcia do dyplomu robiłam u nich :)
Reb - Wto Cze 24, 2008 09:44

Solith, to śmigaj na Pl. Piastów :luka:
peela - Nie Lip 13, 2008 13:38

A ten fotograf kolo pl. piastów to może na Bohaterów Getta 3/3 jest?;> Wie ktoś może ile tam biorą za zdjęcia do legitymacji?
Gmeras - Nie Lip 13, 2008 14:34

peela napisał/a:
A ten fotograf kolo pl. piastów to może na Bohaterów Getta 3/3 jest?
to nie ten ale ten na pl. piastów za 6 zdjęć bierze 20zł
Dorothea - Pon Lip 14, 2008 17:06

albo 4 zdjecia i płytka :)