|
|
dupiate forum
|
 |
Z życia wzięte ;) - Co o tym myslicie ????
Fenix - Pon Gru 06, 2004 16:11 Temat postu: Co o tym myslicie ???? h t t p;//w w w hotcut, p l/
True - Pon Gru 06, 2004 16:34
hehe fajne napewno ciekawsz :wink: e niz tradycyjny
Asienka - Pon Gru 06, 2004 16:36
Fajna sprawa dla facetów, ale myśle że dla pań tak pracujacych to nie szczyt marzeń :)
A czemu nie ma takiego fryzjera dla pań, z fajnymi facetami ;) :lol:
frohike - Pon Gru 06, 2004 16:44
ja jestem jak najbardziej za takimi fryzjerkami, jednakze ostatnio strzyze mnie mama wiec nie bede jej pokazywał ze ma sie tak ubracastepnym razem. :lol:
podobnie ma sie sprawa z myjniami samochodowymi.
gdyby ktos taki mył mi autko to od razu byłoby milej
Mariusz - Pon Gru 06, 2004 18:08
... i jeszcze zimne piwo. Nic więcej nie chcę ;-)
True - Pon Gru 06, 2004 19:08
co do myjni to w gliwicach nic na ten temat nie wiem ale w polsce sa napewno :mg:
Fenix - Pon Gru 06, 2004 20:45
TU MACIE LINKA DO TAKIEJ MYJNI W SIERADZU h t t p;//w w w myjniaexpress.hello, p l/
Mariusz - Pon Gru 06, 2004 21:03
Fenix wspomina o te jfajnej myjni. Na innym forum czytałem, że pewnien mieszkaniec Zabrza pojechał tam umyć swoje Audi. Dość drogo było, ale powiedział, że było co zwiedzać ;-) Poza tym potem można było sobie koleżankę wypożyczyć na noc ...
kisia - Wto Gru 07, 2004 03:19
ehhh faceci ale z Was można łatwo kase wyciągnąc :lol:
Cytat: | ale myśle że dla pań tak pracujacych to nie szczyt marzeń |
Asieńko, a może jest. Napewno mają dużo większe napiwki niż zwykłe fryzjerki :lol:
Moooni001 - Wto Gru 07, 2004 10:50
CHYBA ZOSTANE FRYZJERK·:) :mg:
lisza - Wto Gru 07, 2004 11:36
a ja zaczne chodzic do fryzjera :lol:
Wongraven - Wto Gru 07, 2004 11:41
:prosze: ide obciac wlosy :)
Mariusz - Wto Gru 07, 2004 13:36
Ja się sam obcinam, mam maszynkę :-)
kisia - Wto Gru 07, 2004 23:35
Mariusz, nie wiesz co tracisz :lol: :lol:
kisia - Wto Gru 07, 2004 23:37
Cytat: | A czemu nie ma takiego fryzjera dla pań, z fajnymi facetami |
no właśnie, dlaczego?? chętnie bym sie oddała w ręce fryzjera w samych tylko stringach :wink: :lol:
adams - Sro Gru 08, 2004 01:45
W stringach? To zapewne mężczyzna metrosexualny LOL ;)
Mam na osiedlu fryzjerke za ósemke :D kto ma taniej?
A wogole fryzjerka na zdieciu przypomina mi kolezanke :]
Mariusz - Sro Gru 08, 2004 10:00
kisia napisał/a: | Mariusz, nie wiesz co tracisz :lol: :lol: |
Mi wystarczy moja kobieta ;-) Będę za innymi latać to w końcu sam zostanę :P
frodo - Sro Gru 08, 2004 13:27
Czy jest taki salon w Gliwicach, byłbym ich stałym klientem :D
Kisiu ja mogę zrobić Ci piękna fryzurkę na głowie ,a tą drugą zrobię gratis i ubiore dla Ciebie stringi :*
Mariusz - Sro Gru 08, 2004 14:56
Echh Frodo ... :-/ zawiąż sobie jeszcze kokardkę na głowie i będzie super :-/
kisia - Sro Gru 08, 2004 22:25
frodo, ale Ty głupi jesteś ;/ :evil:
Asienka - Czw Gru 09, 2004 12:37
kisia napisał/a: | Cytat: | A czemu nie ma takiego fryzjera dla pań, z fajnymi facetami |
no właśnie, dlaczego?? chętnie bym sie oddała w ręce fryzjera w samych tylko stringach :wink: :lol: |
:D :brawo: :jupi: no oczywiscie
FlashMan - Sro Gru 15, 2004 15:20
Mnie się podoba, równeiż chciałbym być strzyżony przez takie panie :):):)
ANIUS - Sro Gru 15, 2004 15:48
:P a wyobrazacie sobie taka fryzjerke akurat w bardzo goracy dzien, w salonie bez klimatyzacji...leje sie z niej, jest cala obslizgla w tej bieliznie, nie jest wstanie nic ukryc...dla mnie to nieapetyczne a feee :wink:
frohike - Sro Gru 15, 2004 16:13
ja mysle ze wtedy nalezaloby przystosowac warunki strzyzenia do warunkow pogodowych.
cos by sie wymyslilo napewno
ANIUS - Sro Gru 15, 2004 16:56
hmmm, ehhh Ci mezczyzni...
pachnaca czy "obslizgla" byleby w bieliznie :D
adams - Sro Gru 15, 2004 19:40
"obslizgla" normalnie rotfl :rotfl:
ANIUS - Czw Gru 16, 2004 13:46
adams , nie smiej sie, facet tez moze byc "obslizgly", tylko wtedy jest jeszcze bardziej niesympatyczny niz kobieta :mg:
frohike - Czw Gru 16, 2004 15:06
to wszystko zalezy z jakiego punktu sie na to patrzy.
ja mysle ze z kazdej sytuacji nalezy znajdowac plusy.
adams - Pią Gru 17, 2004 03:52
Nie smialem sie z kobiet, tylko z uzytego sformulowania ktore zabrzmialo mi w innym i jazke pozytywnym sensie ]:->
a pozatym nie ma 100% sterylnosci :P
To ide prysznicowe bo juz 4 rano :)
ANIUS - Pią Gru 17, 2004 05:52
pomyslmy :D
Frycek - Pią Gru 17, 2004 07:55
:admin::admin::admin:
ANIUS - Pią Gru 17, 2004 09:50
w kazdym badz razie ja nic nie mowilam, ze ktokolwiek jest sterylny:)
no dobrze, niech bedzie , ze to reakcja na moje stwierdzenie :mg:
kisia - Pią Gru 17, 2004 21:49
Frycek, nie musisz tak nam oznajmiać że :admin: to normalne i naturalne że na ładne kobiety nawet admin lubi popatrzeć, a ta fryzjerka , którą pokazał fenix może się podobac :lol: :P :P :P
Fenix - Pią Gru 17, 2004 23:30
Adminowi tylko patrzenie pozostało :lol: :lol: :lol:
A to fotka dla ciebie prosze
MajkeL - Pią Gru 17, 2004 23:58
...............aż trudno uwierzyć że to fryzjerka ;-)
frohike - Sob Gru 18, 2004 00:38
ja tez w to nie wierze ale jestem chetny sie wybrac jak ktos mnie zasponsoruje
:D
kisia - Nie Gru 19, 2004 00:41
czuje sie dyskryminowana, wszystkie fotki tylko dla facetów, a co dla nas ??? forumowych kobiet ???
Tez chcemy popatrzeć, ale na jakies męskie ciałko.
A ta laska mi się nie podoba, brunetki sa ładniejsze :D
frohike - Nie Gru 19, 2004 12:32
kisiu wykaż się inwencją i zaangazoniem i znajdz z sieci jakies fotki dla damskiej części forumowiczów. :D
kisia - Nie Gru 19, 2004 14:20
Cytat: | kisiu wykaż się inwencją i zaangazoniem i znajdz z sieci jakies fotki dla damskiej części forumowiczów |
nie no aż tak sie angażowac nie mogę, mąż by mnie zamordował :wink:
ja sobie popatrze jak już ktoś znajdzie :wink:
poza tym mam do zapakowania 33 prezenty :roll:
Moooni001 - Nie Gru 19, 2004 14:30
[quote="kisia
poza tym mam do zapakowania 33 prezenty :roll:[/quote]
oj to życze powodzenia. ja właśnie 24 zapakowalam i wstążek mi zabrakło :(
kisia - Nie Gru 19, 2004 14:50
no licząc jeszcze swoje prywatne to będzie ich w sumie 40 :shock: , ale o prezentach tu nie mówmy bo tu mowa o czy innym.
Więc czekam na jakąś apetyczna fotkę :mg: :wink: :lol:
darkenstein - Sro Gru 29, 2004 23:20
byłem niedawno u fryzjerki ale moglem sobie popatrzec przez rekaw
Dana - Czw Gru 30, 2004 00:27
fryzjerka OK ale wolałabym Fryzjera
zamówiłabym pełny zestaw usług :)
darkenstein - Czw Gru 30, 2004 23:15
na lody tez bys sie z nim umowila?
Dana - Pią Gru 31, 2004 12:13
darkenstein napisał/a: | na lody tez bys sie z nim umowila? |
Fryzjer to nie lodziarz
chyba się nie myle :?: :roll:
frohike - Nie Sty 02, 2005 19:43
Cytat: | Fryzjer to nie lodziarz
chyba się nie myle |
:rotfl:
oj dana chyba darkenstein lekko zboczyl z tematu ale wiadomo o co chodzi
darkenstein - Nie Sty 02, 2005 22:35
tak jakos mi sie "wyslizgneło"mialem ochote na lody
Piotrulek - Nie Kwi 10, 2005 21:09
Miejmy nadzieję,że te fryzjerki mają tyle umiejetności w strzyżeniu co w wyginaniu i rozbieraniu się. :hyhy: :hyhy: A za jedno strzyżenie u tych pań mój fryzjer p.Rysiu ostrzyze mnie 4 razy,ale fakt ,że nie jest w bieliźnie i nie zawsze trzeźwy,ale gdy nie jest trzeźwy ;) to wyłazi z niego prawdziwy wirtuoz grzebienia i nożyczek,czasem nawet wolę jak jest na "fali"bo mam ekstra fryzurkę.
Aither - Pon Kwi 25, 2005 11:16
kiepawa ma bielizne... taka ziuziowa X_x lepiej wygladalaby w pieknej i zmyslowej czerni :) najlepiej z satyny a nie rozowa koronka O_o
bleh...
ANIUS - Pon Kwi 25, 2005 11:58
mnie sie takze nie podoba ta majtkowa roz:) na blondynce.... poza tym nie wyglada to na salon fryzjerki...ale na lazienke domowa hehehe :D
Aither - Pon Kwi 25, 2005 14:05
Znaczy slyszalam cos o tym salonie... ale jesli fatkycznie ma to przyciagac klienterie... to na Boga dlaczego w rozowej bieliznie !!!! Moze i nie jestem teraz tolerancyjna... ale kolor jest nie do zniesienia... i nie obrazam tutaj ludzi, ktorzy namietnie chodza w rozu tylko sam kolor. [to tak z gwoli wyjasnienia]
frohike - Pon Kwi 25, 2005 15:11
a mi nadal sie podoba, rozowy moze nie jest najfajniejszy ale sa jeszcze gorsze kolory
Aither - Wto Kwi 26, 2005 08:32
jakie kolory? Osobiscie kolory bielisny znosze tylko czarne, sniezno-biale [ecriu bleh czy jak to sie tam pisze] i czasami jak mam humor to czerwone. Poza tym ja i tak nie chodze do fryzjera :D sama jestem sobie fryzjerka kosmetyczka i wszystkim takim co do urody kobiecie jest potrzebne :) [wydana kase na tego typu uslugi wole przeznaczyc na bielizne :D ]
frohike - Wto Kwi 26, 2005 15:38
zielony mi sie nie podoba
Aither - Sro Kwi 27, 2005 13:02
frohike wiec zamowie Ci wizyte u fryzjera i zaproponuje aby byla kobitka ubrana w zielona bielizne...
a tak powazniej... moze i jest to jakis chwyt reklamowy, ale dlaczego w tym zakladzie nie ma facetow z pieknie wyrzezbionym torsem w obcislych pantalonach i krawatem zawiazanym na szyi ? no i co... ja pojde tam po to aby popatrzec na jakies paradujace z golym tylkiem kobiety? Jak bede chiala sobie na babskie cialo popatrzec... to sie rozbiore i spojrze w lustro... sadze, ze to dobry pomysl... ale niedopracowany... nie wazne jakimi srodkami... ale wazne ze jest stala klienteria :)
frohike - Sro Kwi 27, 2005 15:06
nie no Aither konietom szkoda kasy na takie rzeczy i taki fryzjer w meskim wydaniu to by sie nie sprzedalo. a jak kobietki strzyga to facetom nie szkoda kaski i interes sie kreci
Aither - Sro Kwi 27, 2005 15:20
frohike tos Ty chyba nie masz pojecia o tym ile kobieta przesiaduje u fryzjera... potrafi przejsc pol miasta zaplacic 30 zl tylko po to aby jej grzweczke wyrownac... moim zdaniem skoro takie sa pomysly powinny owocowac rowniez i w naszym kobiecym przypadku... jakbym miala do wyboru... tania fryzjerke ale kobiete... i przystojnego fryzjera i o ciutke drozej... to uwierz mi wole sie poslinic u tego fryzjera i zaplacic wiecej niz blagac Boga aby fryzjerka skonczyla jak najszybciej. Jesli w Gliwicach powstanie takowy fryzjer z fajnymi "ciasteczkami" :) to ja sie na taki interes pisze :) moge co dwa tygodnie mieniac fryzure :) :) :)
frohike - Sro Kwi 27, 2005 15:52
Aither napisał/a: | i o ciutke drozej... |
wcale nie tak ciutke, specjalnoscia tych zakladow sa inne rozrywki
Aither napisał/a: | frohike wiec zamowie Ci wizyte u fryzjera i zaproponuje aby byla kobitka ubrana w zielona bielizne |
czekam na to
Aither - Czw Kwi 28, 2005 09:59
frohike powiedzialam "zamowie" platnosci to juz w Twoim interesie... :P
No kobiety tworymy fryzjera dla kobiet... z pysznymi "ciasteczkami" i prztworami cukierniczymi :D :D :D
Szamanka - Sob Sty 14, 2006 14:18
:szok: :szok: :szok: :szok:
albo ja zle widze, albo temat inny :niepewny:
|
|
|