|
|
dupiate forum
|
 |
Nasze miasto - Pogrzeb Tomka "Dżejsona" - wtorek 1.04.2008
szls - Sob Mar 29, 2008 12:14 Temat postu: Pogrzeb Tomka "Dżejsona" - wtorek 1.04.2008 Informuję wszystkich zainteresowanych że pogrzeb Tomka odbędzie się we wtorek o godzinie 13.00 na cmentarzu centralnym w Gliwicach.
h t t p;//w w w youtube, c o m/watch?v=j4qZrzy7pyk&feature=related
Major - Pon Mar 31, 2008 00:02
Co sie z czlowiekiem stalo i jak umarl? Bo filmik mial pozytywne zakonczenie, a tu informacja o jego pogrzebie.
troyek - Pon Mar 31, 2008 07:54
właśnie. :(
inamorata - Pon Mar 31, 2008 07:59
Zmarł 26 marca w Szpitalu Miejskim. Przepił się...
katarzyna35k-ce - Pon Mar 31, 2008 10:11
inamorata napisał/a: | Zmarł 26 marca w Szpitalu Miejskim. Przepił się... |
okładnie , wrocił do nałogu pomimo takiego wsparcia wielu ludzi! Szkoda go , niestety takich jak Tomek znałam jeszcze kilku i najgorsze jest to ze byli tu wspaniali ludzie w szponach nałogu !
piastg-ce - Pon Mar 31, 2008 11:44
h t t p;//pl.youtube, c o m/watch?v=kvYo6KiMT8U
katarzyna35k-ce - Pon Mar 31, 2008 11:55
no jak widac zabrakło mu samozaparcia i wsparcia bliskich ....
inamorata - Pon Mar 31, 2008 15:15
No w walce z nałogem wsparcie rodziny jest najważniejsze. Niestety, on jej nie posiadał. A o silnej woli już nie wspominając. Tylu ludzi chciało mu pomóc, a on to olał.
Fenix - Pon Mar 31, 2008 15:17
[*] :(
Szamanka - Pon Mar 31, 2008 16:10
chcialabym wiedziec, dlaczego o nim jest tak glosno....kim byl, czym sobie zasluzyl?
Takich jak on jest wielu....
Dorothea - Pon Mar 31, 2008 17:44
Szamanka napisał/a: | chcialabym wiedziec, dlaczego o nim jest tak glosno....kim byl, czym sobie zasluzyl? |
o to samo chciałam zapytac, ale było mi głupio, dobrze ze Szamanka, to uczyniła
Aessa - Pon Mar 31, 2008 18:29
Wydaje mi się, ża każdy zasługuje na pomoc. Kim był? Takim samym człowiekiem jak każdy inny, z tym, że miał problem - był alkoholikiem. A to, że akurat o nim jest tak głośno jest zasługą Norbiego, właściciela portalu w w w menele.tv, chodził z kamerą po mieście i filmował ludzi takich jak on. Jednak między nim a Dżejsonem powstała jakaś więź, owy Norbi zorganizował akcję w internecie, która na celu miała zebranie pieniędzy na pomoc dla Tomka. TVN wylukał tą akcję i nagrał program. Zbieg różnych przypadków spowodował, że o tym mężczyźnie zrobiło się głośno. Niestety nie wygrał z chorobą. Najgorsze jest to, że takich ludzi jest mnóstwo, a zaledwie garstce udaje się pomóć.
piastg-ce - Pon Mar 31, 2008 19:02
Pięknie to ujęłaś Aessa.
Szamanka - Pon Mar 31, 2008 19:56
Oczywiscie, ze kazdy zasluguje na pomoc i trzeba takim ludziom pomoc. Dobrze, ze istnieja tacy ludzi jak Norbi, ktory wyciaga pomocna dlon......tylko szkoda, ze takiej malej garstce sie udaje.
Bylam jedynie ciekawa, kto to byl za czlowiek, bo nie mialam pojecia o tym, tym bardziej, ze takich " potrzebujacych" mozna spotkac na kazdym kroku i wiele wysilku i pieniedzy czasem idzie na marne niestety.
|
|
|