|
|
dupiate forum
|
 |
Dział Motoryzacyjny - Serwis motorów (poszukuję)
Grabarz - Czw Mar 13, 2008 11:54 Temat postu: Serwis motorów (poszukuję) Hejka, nie wiecie może gdzie serwisują motory w Gliwicach ?
Chodzi mi głównie o elektryka. Mechanicy samochodowi nie chcą się podjąć naprawy...
Aither - Czw Mar 13, 2008 11:57
Na brzezince kolo bylej petli 57 w dole kolo fryzjera jest grupa ludzi zajmujaca sie naprawa motorow. Miesci sie to w takim wolnosotojacym domku tam jak sie jedzie to maja czesto wystawione motory, prowadza na pewno sprzedaz wiec i serwis raczej tez, nie mam kontaktu do nich niestety ale moj nauczyciel z prawa jazdy mnie czasem tam zabieral :)
Grabarz - Czw Mar 13, 2008 12:45
Dzięki serdeczne, szkoda że to tak daleko :) (no nie strasznie, ale to w końcu nie centrum ;) )
krzys - Czw Mar 13, 2008 13:22
Grabarz, możesz w mikołowie w serwisie ... przyjaciel tam serwisał swoją fzr'ke <fall in love>
Aither - Czw Mar 13, 2008 13:51
w centrum nie spotkalam sie z mechanikiem od motorow... moze i jakis mechanik samochodowy by sie tym zajal ale stricto motor to na pewno w brzezince :)
Aessa - Czw Mar 13, 2008 14:07
Grabarz koło mnie, na rogu Częstochowskiej jest sklep "Skuter". Nie wiem czy tam naprawiają motory, aczkolwiek w ubiegłe lato widziałam jak dwóch panów majstrowało coś przy motorze trzeciego pana a potem on im za to płacić. To się chyba nazywa naprawa, ale pozory mogą mylić. :P
Aither - Czw Mar 13, 2008 14:10
hehehe no jest tam na rogu ale z tego co ja wiem to jest sklep z serwisem czyli jak komus sie srubka przyluzuje to mu dokreca :D ale tez moge sie mylic :) nie widzialam aby tam naprawiali motory :)
MajkeL - Czw Mar 13, 2008 14:41
Na ul. Kaszubskiej jest serwis motocyklów Hondy
Grabarz - Czw Mar 13, 2008 15:22
Dzięki, dzisiaj pojeżdżę w te miejsca to będę wszystko wiedział :)
A motór to Suzuki, to nie wiem czy w Hondzie zrobią ;)
Zielony - Czw Mar 13, 2008 18:23
Strona Polskich książek telefoncznych, pomiędzy salonami i dealerami znajdziesz kilka serwisów
h t t p;//szukaj.pkt, p l/search/1
Grabarz - Czw Mar 13, 2008 20:01
Znalazłem serwis u Dealera Hondy i to pod samym nosem bo na Sikorniku ;)
Dzięki za wszystkie odpowiedzi
|
|
|