| 

|   | 
								dupiate forum
  | 
								  | 

Forum - TopLista 

Frycek - Sro Gru 01, 2004 05:23 Temat postu: TopLista Na Stronie glownej no lewej stronie pojawil sie banerek Toplisty....jest to ranking stron o Gliwicach

Zglosilem nasza strone tam.......co zrobic aby nasza strona byla na samej gorze  :?:  Bardzo proste!!

1) Klikasz na banerek / otwiera sie strona /klikasz dalej zgodnie z poleceniem

2)Bedac na stronie odnajdujesz nasza strone w srod innych obecnie jest na 3 pozycjii  8) 

3) Klikasz na nasza nazwe ktora przenosi cie na Forum Gliwice

w ten sposob podbijamy cosraz wyzej,czym wiecej sob tak wejdzie tym wyzej bedzie nasza strona...

jesli strona bedzie w pierwszej 10 to wtedy zaczyna sie wyswietlac nasz baner  :mg: 

Tak wiec do dziela trzeba zrobic tak aby sie wyswietlalo :)

ps.Juz niedlugo pojawi sie nasza Toplista (Forum Gliwice gdzie kazdy bedzie mogl zglosic swoja strone )

ps1.Jesli zauwazycie jakies okienka ktore sie otwieraja ,wyskakuja podczas wejscia na strone prosze dac znac
												 Frycek - Sro Gru 01, 2004 17:10
  Niespodziewany zwrot akcji.......

Ranking zostal przejety przez Fenixa , ktory to teraz ostaje administratorem w/w rankingu...

Fenix ale sie pomieszalo z tym przejeciem  :lol: ..........

Pamietajcie ze wchodzac na ranking przynajmniej raz dziennie nasza strona zawsze bedzie u gory :)
												 Fenix - Sro Gru 01, 2004 17:12
  Czasem działam szybko i skutecznie .....
												 Wongraven - Wto Gru 07, 2004 11:33
  Strasznie stara ta toplista :]  :prosze: szacuneczek
												 Fenix - Wto Gru 07, 2004 13:09
  A co niby jest nie tak ????
												 Mariusz - Wto Gru 07, 2004 13:34
  Trzeba ustawić klikacza na całą noc :D To troche pirackie zachowanie, ale dużo osób tak robi ...
												 Fenix - Wto Gru 07, 2004 14:36
  w regulaminie toplisty pisze o niestosowaniu tych skryptow pod grosba usuniecia toplisty....
												 Mariusz - Wto Gru 07, 2004 14:47
  Zgadza się, ja przestrzegam zasad regulaminu, ale jeśli widzę pewną osobę, której zmienia się IP jak cyferki w Matrixie to głowa obraca mi się o 360 ‰ tzn. stopni ;-)

| 

|  

|