|
|
dupiate forum
|
 |
Osiedla i Dzielnice - internet na kochanowskiego
ziema - Sro Paź 03, 2007 19:54 Temat postu: internet na kochanowskiego Witam
Czy ktoś wiec czy na ulicy Kochanowskiego jest dostęp do internetu?
Z góry bardzo dziękuję za odpowiedź :)
Ziemek
trunks - Sro Paź 03, 2007 22:06
oczywiści, ze jest....wszedzie w centrum i jego pobliżu jest....a wogle to jest jeszcze neostrada przeciez :)
espi - Sro Paź 03, 2007 23:36
No nie bardzo właśnie. :looka: Mój tato mieszkając na Pszczyńskiej ma do wyboru wyłącznie neostradę. Była sieć sąsiedzka, ale więcej jej nie było jak była. Ma wchodzić Pirxnet na bloki, ale kiedy... tego nie wie nikt.
trunks - Czw Paź 04, 2007 07:22
bo sieci "sąsiedzkie" sąz reguły daremne....juz lepiej neo czy cos podobnego...
espi - Czw Paź 04, 2007 12:00
No sorry, ale neo też jest daremna. :zdegustowany:
trunks - Czw Paź 04, 2007 22:30
ale dlaczego ? W promocji sie nawet opłaca w porównaniu z wiekszością (...) sieci lokalnych, jak Hyperion. Za ta samą cene masz szybsze łącze i praktycznie brak przerw....
espi - Czw Paź 04, 2007 22:37
Choćby dlatego że to TEPSA. :wsciekly: Brak przerw? Chyba żartujesz? :wsciekly:
trunks - Czw Paź 04, 2007 23:27
nie żartuje tylko mówie o tym jak jest u mnie - mam od grudnia neo i nie było jeszcze zadnej przerwy z winy TP i szybkość jest osiągana maxymalna tez cały czas. Jedynie co to livebox sie czasem wiesza, jak za dużo ściągania włącze :P
espi - Pią Paź 05, 2007 06:27
Mój tato ma neo od kilku, a że to ja jestem jego głównym serwisantem to sorry, ale się nasłucham. Czasem nie da się w ogóle połączyć, czasem rozłącza. Centrala cyfrowa i komp nówka sztuka. Czyja wina? No pewnie serwisanta jak zwykle. :rotfl:
Juz dawno by zrezygnował gdyby nie to, że nie bardzo jest na co przejść... O neostradzie duuużo mozna powiedziec, ale nie wiele dobrego.
Z drugiej strony w firmie (lokalny operator - głównie radio) balismy sie tego czasu, od kiedy można było wziąć neo bez abonamentu. Myśleliśmy, ze będzie duzy odpływ klientów, a tymczasem był to czas, kiedy można było zrezygnować z neostrady przed końcem umowy i dla nas był to rekordowy czas podłączeń nowych abonentów. O czyms to chyba świadczy...
trunks - Pią Paź 05, 2007 20:28
tak ale to na tych starych modemach tak było, bo livebox jest dobry....tylko jak wspominałem - czasem wiesza jak za dużo sie ściąga (z torrenta)
|
|
|