dupiate forum

Polityka - Ratujemy Polske (?)

Bot - Pon Paź 01, 2007 08:35
Temat postu: Ratujemy Polske (?)
Kod:

"Uratuj Polskę! Schowaj babci dowód w dniu wyborów" - krzyczy młodzież w internecie. Szaleństwo opanowało blogi, fora internetowe, opisy na gadu-gadu. Tak się rodzi świadomość polityczna młodego pokolenia?....

więcej:
h t t p;//w w w pardon, p l/artykul/2636/schowaj_babci_dowod

Merii - Pon Paź 01, 2007 08:45

Cytat:
Dowodzi, że młodym ludziom jednak zależy. Że przyszłość kraju przestaje być abstrakcją i staje się czymś, co ma realny wpływ na nasze życie.

czy ja wiem ... hmmm ... to jest bardziej akcja kolega koledze poda dalej, skoro kolega ma to nie będe gorsza/szy. Ile osób się pytałam dlaczego to dałaś "no co wszyscy to mają" - i tak większość z nich nie wie o co chodzi :looka:

Bot - Pon Paź 01, 2007 09:05

Merii, no wiesz to troche taka akcja z przymrużeniem oka ;) Tak jak z przymrużeniem oka trzeba traktować kampanie PiS itp...
Merii - Pon Paź 01, 2007 09:33

z przymrużeniem oka to ja już na polskę patrzę, niedługo to bede oczy zamykać :rotfl:
trunks - Pon Paź 01, 2007 22:12

ja nie musze chować Babci dowodu, bo ona głosuje na LiD, nie słucha radia Maryja, a jest wierzącą katoliczką !
kisia - Pon Paź 01, 2007 23:00

dostałam takiego smsa niedawno
trunks - Pon Paź 01, 2007 23:20

....no i bedzie reakcja ? ;)
kisia - Pon Paź 01, 2007 23:45

trunks, z mojej strony nie, nie mam już w gliwicach dziadków :(
CrazyZELL - Sro Paź 31, 2007 21:44

Gosc, ktory wymyslil ta akcje mial spore nieprzyjemnosci.
Kaczka uzyla wladzy, zeby goscia skompromitowac a przy okazji sama sie skompromitowala.
Gosc musial przepraszac i zalowac za "grzechy". Jedna kaczka juz odstrzelona, teraz pora na druga.
Takich niekompetentnych "specjalistow" jak w rzadzie kaczek juz dawno nie bylo, ba, nigdy nie bylo!
To juz nawet SLD sie tak nie "wyglupialo"