| 

|   | 
								dupiate forum
  | 
								  | 

Forum - Podpis 

Kermitek - Pon Sie 20, 2007 14:07 Temat postu: Podpis Nie wiem czy to już było, ale jak by co to proszę o przeniesienie.

Mam pytanie, jak zrobić, aby mieć podpis taki jaki ma Kisia? Chodzi mi o wyświetlanie nicka, nie o te znaczki :) 

Pozdrawiam
												 trunks - Pon Sie 20, 2007 14:16
  hehe do tego służy "zakazana" komenda [ you ]  - tylko zlikwiduj spacje miedzy you i nawiasami ;)
												 Kermitek - Pon Sie 20, 2007 15:35
  Czyli [ you ] tekst [ /you ] tak?

Dlaczego zakazana?
												 nemo1125 - Pon Sie 20, 2007 16:06
  Poprostu [ you] (bez spacji) i tekst
												 kisia - Pon Sie 20, 2007 16:29

| trunks napisał/a: | 	 		  | "zakazana" komenda [ you ] | 	  

zakazana jest tylko w postach i shoutboxie, ponieważ były osoby które jej nadużywały, co wprowadzało zamieszanie na forum.

W podpisie jak narazie nie jest ta komenda zakazana, chyba, że wpisze sie obraźliwy, arogancki lub niemiły tekst :)
												 Arex30 - Pon Sie 20, 2007 19:38
  kisia,  no co ty poważnie ...........  Były takie osoby nono ....... A ja uważam że dalej są ............
												 Bot - Pon Sie 20, 2007 20:58
  komenda [ you ] powoduje, że w tym miejscu każda osoba zalogowana widzi swój nick. nie jest zakazana ale zgodnie z regulaminem (który zapewne czytałeś :P ): 

| Cytat: | 	 		  | zakazana jest tylko w postach i shoutboxie | 	  

Obecnie dopuszczone jest jej użycie w podpisie o ile:

| Cytat: | 	 		  | wpisze sie obraźliwy, arogancki lub niemiły tekst | 	  

lub tekst powoduje ogólne zamieszanie albo jeśli powiększa się ten tekst sprawiając, że forum staje się mniej czytelne.
												 trunks - Pon Sie 20, 2007 21:03

| khaman napisał/a: | 	 		  | albo jeśli powiększa się ten tekst sprawiając, że forum staje się mniej czytelne | 	  

a taka sytuacja tez juz byla :P
												 Bot - Wto Sie 21, 2007 10:48
  Skoro pytanie wyjaśnione, temat uważam za zamknięty.

| 

|  

|