|
|
dupiate forum
|
 |
Świat Kobiet - szkolenie manicure pedicure? gdzie w okolicach gliwic?
marti_ka - Wto Sie 14, 2007 19:36 Temat postu: szkolenie manicure pedicure? gdzie w okolicach gliwic? jak w temacie poszukuje kursu, szkolenia ale zalezy mi zeby byl to kurs weekendowy, w moim przypadku odpadaja wszelkie ciagnace sie miesiacami kursy... moze ktoras z was wie... gdzie mozna sie tego nauczyc i otrzymac certyfikat...
Szamanka - Wto Sie 14, 2007 21:03
Zastanawiam sie czy mozna podczas jednego weekendu ( bo chyba to masz na mysli-albo?) nauczyc sie wszystkich sztuczek dobrego manicure?
marti_ka - Sro Sie 15, 2007 11:14
wiesz jesli mozna sie nauczyc robienia tipsow zelowych badz akrylowych w jeden weekend (tylko ty plus instruktor) to chyba manicure tez ;)
marti_ka - Sro Sie 15, 2007 11:26
szczerze to zalezy mi na papierku bo jakby nie bylo duzo mozna sie nauczyc chodzac na takie zabiegi, z ksiazek i fachowej literatury....
panna_foch - Sro Sie 22, 2007 08:55
Czy można, hmm zależy od osoby nauczającej i uczącej. Sam manicure nie jest zbyt skomplikowany, ale faktycznie warto go przećwiczyć parę razy. No ale skoro w studium kosmetycznym miałam na ten temat dwie pracownie przez parę godzin, to szkolenie w weekend tez wystarczy.
|
|
|