|
|
dupiate forum
|
 |
Forum Ogólne - Gdzie kupic arafatke w Gliwicach?!
Tosziba - Sro Lip 18, 2007 17:20 Temat postu: Gdzie kupic arafatke w Gliwicach?! Witam wszystkich,
Wiecie moze gdzie w Gliwicach kupic arafatke? Potrzebuje jej na koncert, który juz niedługo ;) Prosze o szybką odpowiedz ;]
Pozdrawiam Tosziba
PS.Kupiłbym na allegro ale nie wiadomo czy nie trafie jakiegos Pana, który paczki wysyła po tygodniu.
Krzysio - Sro Lip 18, 2007 17:30
Tosziba napisał/a: | PS.Kupiłbym na allegro ale nie wiadomo czy nie trafie jakiegos Pana, który paczki wysyła po tygodniu. |
Tak Ci się tylko wydaje.
Wszystko zależy od Ciebie. Ja maksymalnie czekałem na przesyłkę trzy dni (weekend :/), zazwyczaj czekam jakieś 30 godzin od momentu zakupu :]
Kupuje wieczorem, robie przelew na konto (do rana pieniądze dochodzą na konto sprzedawcy) i pisze do sprzedawcy na e-maila, że to prezent i potrzebuje tego od zaraz. Sprzedawca wysyła paczkę i następnego dnia listonosz mi ją doręcza. Nie ma nic prostszego niż zakupy w sieci :]
Tosziba - Sro Lip 18, 2007 18:26
Przyznaje Ci racje. W 85% przypadków paczka przychodziła mi do 3 dni po przelewie. Zostaje te 15%. Jednak wole kupić w normalnym sklepie - zalezy mi na czasie :)
Bot - Sro Lip 18, 2007 19:08
Sprzedam ci moją, ile dajesz?
Tosziba - Sro Lip 18, 2007 19:15
Nie dogadaliśmy się z Khamanem. Więc zna ktoś jakis sklep gdzie sprzedają arafatki?
chaoss - Sro Lip 18, 2007 21:57
na balcerku moze bedzie ale to tak 40% szansy. W gliwicach zdaje sie nie ma sklepu militarnego, ale jest taki jeden w zabrzu na tej samej ulicy gdzies jest dworze autobusowy (belka). Miedzy szkola a dworcem, jak sie bedzie jechac z gliwic to zobaczy sie go po lewej.
Krzysio - Sro Lip 18, 2007 22:01
Tosziba napisał/a: | Jednak wole kupić w normalnym sklepie - zalezy mi na czasie :) | :D Zanim znajdziesz ten sklep, to paczka z allegro już dawno przyjdzie :D Na kiedy potrzebujesz? Na ten weekend? To spokojnie Ci przyjdzie, jeśli kupisz dziś, ewentualnie jutro, ale paczki w sobotę rzadko roznoszą :]
Tosziba - Sro Lip 18, 2007 23:54
no to chyba bede skazany na allegro, p l. ale dzięki wszystkim ;)
Zafira - Czw Lip 19, 2007 09:27
Tosziba napisał/a: | no to chyba bede skazany na allegro, p l. ale dzięki wszystkim ;) |
wydaje mi se, ze w PhonoShopie powinno byc cos takiego. nie pamietam nazwy ulicy ale to jest prawie obok da grasso.
|
|
|