dupiate forum

Forum Ogólne - Gdzie kupic arafatke w Gliwicach?!

Tosziba - Sro Lip 18, 2007 17:20
Temat postu: Gdzie kupic arafatke w Gliwicach?!
Witam wszystkich,
Wiecie moze gdzie w Gliwicach kupic arafatke? Potrzebuje jej na koncert, który juz niedługo ;) Prosze o szybką odpowiedz ;]

Pozdrawiam Tosziba

PS.Kupiłbym na allegro ale nie wiadomo czy nie trafie jakiegos Pana, który paczki wysyła po tygodniu.

Krzysio - Sro Lip 18, 2007 17:30

Tosziba napisał/a:
PS.Kupiłbym na allegro ale nie wiadomo czy nie trafie jakiegos Pana, który paczki wysyła po tygodniu.

Tak Ci się tylko wydaje.
Wszystko zależy od Ciebie. Ja maksymalnie czekałem na przesyłkę trzy dni (weekend :/), zazwyczaj czekam jakieś 30 godzin od momentu zakupu :]
Kupuje wieczorem, robie przelew na konto (do rana pieniądze dochodzą na konto sprzedawcy) i pisze do sprzedawcy na e-maila, że to prezent i potrzebuje tego od zaraz. Sprzedawca wysyła paczkę i następnego dnia listonosz mi ją doręcza. Nie ma nic prostszego niż zakupy w sieci :]

Tosziba - Sro Lip 18, 2007 18:26

Przyznaje Ci racje. W 85% przypadków paczka przychodziła mi do 3 dni po przelewie. Zostaje te 15%. Jednak wole kupić w normalnym sklepie - zalezy mi na czasie :)
Bot - Sro Lip 18, 2007 19:08

Sprzedam ci moją, ile dajesz?
Tosziba - Sro Lip 18, 2007 19:15

Nie dogadaliśmy się z Khamanem. Więc zna ktoś jakis sklep gdzie sprzedają arafatki?
chaoss - Sro Lip 18, 2007 21:57

na balcerku moze bedzie ale to tak 40% szansy. W gliwicach zdaje sie nie ma sklepu militarnego, ale jest taki jeden w zabrzu na tej samej ulicy gdzies jest dworze autobusowy (belka). Miedzy szkola a dworcem, jak sie bedzie jechac z gliwic to zobaczy sie go po lewej.
Krzysio - Sro Lip 18, 2007 22:01

Tosziba napisał/a:
Jednak wole kupić w normalnym sklepie - zalezy mi na czasie :)
:D Zanim znajdziesz ten sklep, to paczka z allegro już dawno przyjdzie :D Na kiedy potrzebujesz? Na ten weekend? To spokojnie Ci przyjdzie, jeśli kupisz dziś, ewentualnie jutro, ale paczki w sobotę rzadko roznoszą :]
Tosziba - Sro Lip 18, 2007 23:54

no to chyba bede skazany na allegro, p l. ale dzięki wszystkim ;)
Zafira - Czw Lip 19, 2007 09:27

Tosziba napisał/a:
no to chyba bede skazany na allegro, p l. ale dzięki wszystkim ;)

wydaje mi se, ze w PhonoShopie powinno byc cos takiego. nie pamietam nazwy ulicy ale to jest prawie obok da grasso.