dupiate forum

Nasze miasto - Stacja "Bliska"

kajusiaw - Sro Cze 27, 2007 21:52
Temat postu: Stacja "Bliska"
Bliska hm... miejsce nie bardzo przyjemne, ludzie tam pracujacy tacy sobie a szef szkoda gadac :) najlepiej jest w weekend jak sie zwalaja z Virusa :)
kisia - Sro Cze 27, 2007 23:27

ale benzyna jest tam chyba tania
krystian - Czw Cze 28, 2007 08:00

kajusiaw napisał/a:
ludzie tam pracujacy tacy sobie a szef szkoda gadac
stacja "bliska"...nie intersesuja mnie pracownicy, nie interesuje mnie szef...jedyne co mnie interesuje to tanie paliwo, ktore na tej stacji akurat jest:)
Grabarz - Czw Cze 28, 2007 09:01

A gdzie jest ta stacja ? I po ile jest tam obecnie paliwo ? No i czy nie jest na tyle rozrzedzone, że można w nim zgasić zapałkę ?
krystian - Czw Cze 28, 2007 12:15

Grabarz napisał/a:
A gdzie jest ta stacja
na pszczynskiej
Grabarz napisał/a:
I po ile jest tam obecnie paliwo
srednio 10 gr taniej niz gdzie indziej
Grabarz napisał/a:
No i czy nie jest na tyle rozrzedzone, że można w nim zgasić zapałkę
co za roznica? i tak nie odczujesz....

sorki, ze zrobie maly offtop. ale cchce sie odniesc do "odczuc" jakich niektorzy kierowcy doznaja, mowiac, ze maja zle paliwo. ostatnio robiony byl test konsumencki na jakosc paliw i ich rzeczywiste wlasciwosci. brano pod uwage rozne paliwo z roznych stacji i co sie okazalo...tak bardzo zachwalany shell v-power niczym sie nie rozni od zwyklej benzyny. nie dodaje koni jak to niektorzy mowia, auto wcale lepiej nie jedzie ani nie przyspiesza. wiec jesli ktos mowi, ze nalal benzyne tu czytam...i odczuwa roznice...to ta roznica bardziej jest zwiazana z psychika tego czlowieka niz ze stanem faktycznym.

kisia - Czw Cze 28, 2007 15:55

Grabarz napisał/a:

dzisiaj 95 jest po 4,38 zł

Grabarz - Czw Cze 28, 2007 18:48

kisia napisał/a:
dzisiaj 95 jest po 4,38 zł

Hmmm, a ja widziałem na BP po 4,39 zł :) No to chyba zostanę przy BP :P

Mariusz - Czw Cze 28, 2007 19:54

BP ... przynajmniej mam większą pewność, że nie zaleje syfu do baku ...

Kolega zatankował do diesla Clio jakąś ropę na stacji przy pewnej wiosce i padły mu 3 pompowtryski czy jakoś tak ... każdy jeden to koszt ok 1000 zł (słownie: tysiąc złotych) :)

krystian - Czw Cze 28, 2007 21:04

Cytat:
Kolega zatankował do diesla Clio
po co kupowal diesla?:) mialby benzyniaka to nic takiego by sie nie stalo. a niestety dieslowskie silniki sa bardzo delikatne i trzeba uwazac gdzie i co sie leje
nosek5 - Czw Cze 28, 2007 22:26

Fajna laska tam pracuje :hyhy: :hyhy:
Wojownik - Czw Cze 28, 2007 22:33

Ja tankuję na stacjach Jet. Paliwo w Gliwicach w takiej samej cenie jak na Bliskiej ale za to w Zabrzu przy Platanie w środę kosztowało 4,29zł. Czasami cena pomiędzy stacjami w Gliwicach a Jetem w Zabrzu (na korzyść tej stacji) wynosiła 15-25 groszy na litrze benzyny PB95 (oczywiście bezołowiowej). Nigdy też się nie spotkałem z problemami z silnikiem po zatankowaniu tam paliwa.
Mariusz - Pią Cze 29, 2007 17:26

Zależy jakim autem jeździsz :)
Nie porównuj Opla Corsy z silnikiem 1.0 do BMW z silnikiem 6.0 V12 :)

kajusiaw - Pią Cze 29, 2007 19:58

A o jakiej fajnej lasce mowisz ze tam pracuje? Na chwile obecna jest tam 5 dziewczyn zatrudnionych: Zaneta, Asia, Ewa, Magda i Dominika :)
nosek5 - Sob Cze 30, 2007 19:49

kajusiaw napisał/a:
A o jakiej fajnej lasce mowisz ze tam pracuje? Na chwile obecna jest tam 5 dziewczyn zatrudnionych: Zaneta, Asia, Ewa, Magda i Dominika :)

Już lukam na faktury bo co parę dni tankuję minuta

Jak na fakturach prawdę piszą to

Joanna Wojciechowska

i ma taki odjechany wielki podpis :hyhy: :hyhy:

nosek5 - Sob Cze 30, 2007 19:53

kajusiaw napisał/a:

A skad to wiesz bo tak patrze w profil i sam sie zastanawiam :rotfl: :rotfl:

kajusiaw - Sob Cze 30, 2007 21:56

No to Asia podpisala wiem jaki ma podpis takie smieszne kolo wielkie czy cos podobnego :) A ja wiem bo pracowalam tam kiedys moze tobie tez wystawilam fakture :) To zalezy jak sie nazywa twoja firma?
nosek5 - Sob Cze 30, 2007 22:22

art Design

Niebieska Nubira zawsze LPG do pełna

kajusiaw - Nie Lip 01, 2007 09:40

Hm... a dane do faktury dajesz na takiej wizytowce moze? Nie kojarze tego auta :) Bo cos mi sie kojarzy ze z tej firmy jezdzi taki gosciu tez na motorze
nosek5 - Nie Lip 01, 2007 10:58

kajusiaw napisał/a:
Hm... a dane do faktury dajesz na takiej wizytowce moze? Nie kojarze tego auta :) Bo cos mi sie kojarzy ze z tej firmy jezdzi taki gosciu tez na motorze

Dane do faktury to tylko NIP podaje

Na motorze nie jeżdżę

kisia - Pon Lip 02, 2007 01:39

kajusiaw i nosek5, może tak przejdziecie na gg i tam ustalcie kto kim jest ? :)
kajusiaw - Pon Lip 02, 2007 16:01

A co w tym zlego ze tutaj rozmawiamy. Ten temat zostal po to zalozony i jeszcze jedno nie lubie i nie trawie takiego zachowania :kwasny:
Grabarz - Pon Lip 02, 2007 18:09

kajusiaw napisał/a:
nie lubie i nie trawie takiego zachowania

Ja bym zrezygnował, po co się katować ?

Mariusz - Pon Lip 02, 2007 19:19

Pseudo szefostwo też robi OT i nikt im nie może zwrócić uwagi, bo kasują posty, także przyzwyczajajcie się ;-)
Grabarz - Pon Lip 02, 2007 21:43

Po to jest szefostwo
kajusiaw - Pon Lip 02, 2007 21:46

Ok rozumiem wiec proponuje smialo skasowac ten temat i tyle skoro niema sensu
nosek5 - Sro Lip 11, 2007 22:02

Ktoś zrobił przeciek :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Przyznać się kto :przestraszony: :przestraszony:

kajusiaw - Sro Lip 11, 2007 22:23

No wlasnie ciekawe kto to byl hm.... :) Lepiej niech sie zainteresuje swoim tylkiem a nie tym zeby opowiadac (...) :kwasny:
nosek5 - Sro Lip 11, 2007 22:25

A to nie koleżanka :hyhy:
martinextra - Pią Lip 13, 2007 16:01

krystian napisał/a:
Grabarz napisał/a:
A gdzie jest ta stacja
na pszczynskiej
Grabarz napisał/a:
srednio 10 gr taniej niz gdzie indziej
Grabarz napisał/a:
No i czy nie jest na tyle rozrzedzone, że można w nim zgasić zapałkę
co za roznica? i tak nie odczujesz....
Ty chyba nie jezdzisz samochodem... to pewne ze czuje sie roznice. Moim zdaniem najlepsze paliwo jesli chodzi o diesla jest na Lotosie