|
|
dupiate forum
|
 |
Informatyka/Gsm - Ciekawostka
Frycek - Nie Cze 24, 2007 14:41 Temat postu: Ciekawostka tak sobie buszowalem po neciku i .....fajna cena..ciekawe ile warta jest w w w forumgliwice, c o m
h t t p;//aukcja.onet, p l/show_item.php?item=206878894]Moze ktos jest chetny.....
Gmeras - Nie Cze 24, 2007 14:49
wysoko się ceni :P
myślę ze mu tu bardziej chodzi o propozycje ;)
Major - Nie Cze 24, 2007 16:32
Frycek, a c oszukasz szybkiego interesu :P Oczywiscie zartuje, w koncu to Twoja domena. Sądze jednak ze nikt mu tej domeny za takie pieniadze nie kupi. Raczej obstawalbym za tym co napisal Gmeras.
Piotrulek - Nie Cze 24, 2007 18:24
Frycek napisał/a: | fajna cena..ciekawe ile warta jest |
ale (...) facet pociska,w życiu nie dostanie tyle...
Titanic - Nie Cze 24, 2007 20:07
Z licytowanej strony dowiedziałem się, że moja koleżanka jedzie reprezentować Polskę na festiwalu "Lady Summertime" w Finlandii. Trzymajcie za nią kciuki bo to dobra wokalistka i bardzo ciepły człowiek :)
fekete - Nie Cze 24, 2007 21:36
Frycek napisał/a: | tak sobie buszowalem po neciku i .....fajna cena..ciekawe ile warta jest |
Opcje transportu: Odbiór osobisty
Formy płatności: Wpłata na konto bankowe (płatność z góry)
Koszt wysyłki: brak danych
:)
FlashMan - Czw Cze 28, 2007 11:13
Fajnie brzmi opcja odbioru osobistego tej domeny :)
Krzysio - Czw Cze 28, 2007 14:53
Piotrulek napisał/a: | ale (cenzura) facet pociska,w życiu nie dostanie tyle... |
Oj zdziwiłbyś się, nie za takie ceny ludzie domeny sprzedają :D
Powiedzmy, że jako pierwszy byś kupił sobie domenę microsoft, c o m a potem chciał im sprzedać za 1 milion dolców, myślisz żeby nie kupili ?:]
Wszystko zależy od tego, komu potrzebna taka domena. UM ma gliwice, p l, a poza tym Gliwiczanie by spalili Urząd Miejski gdyby się dowiedzieli, że ten wydał 300 tys zł na domenę :D
Może jakaś organizacja pozarządowa lub stowarzyszenie związane z Gliwicami by się porwało na taką domenę, ale nie za taką cenę :D Góra 20 tys. taka domena jest warta :] Ale raczej takiego stowarzyszenie nie stać na to ;)
Frycek napisał/a: | fajna cena..ciekawe ile warta jest w w w forumgliwice, c o m |
Kolo sprzedaje domenę z serwisem, Ty raczej byś miał z tym problem, bo cały skrypt został udostępniony Tobie za darmo, a więc raczej nie możesz tego odsprzedać, tak jest chyba w regulaminie przemo.org, ale nie jestem pewien :D
Ale co innego domena :) Właściwie w Gliwicach działają tylko dwa forum, to i centrum handlowe :D
|
|
|