dupiate forum

Sprzêt i akcesoria - Regenreacja tonerow

jahu - Pon Maj 07, 2007 13:28
Temat postu: Regenreacja tonerow
Jak wyzej - znacie jakis dobry serwis gzie regeneruja porzadnie tonery do laserowek? Prosilbym o namiary i opisanie wlasnych doswiadczen w tej sprawie :D
Major - Pon Maj 07, 2007 19:27

Lepiej polecam kupowanie tonerow robionych przez inne firmy niz oryginalne. Tonery regnerowane czesto sa niskiej jakosci, a wydruki z takich tonerow maja nieczystosci i czesto jakies nieporzadane linie. Jesli jest to drukarka jakas bardziej znana to nie powinno byc problemow ze znalezieniem zamiennika, a sa one czesto duzo tansze.
jahu - Pon Maj 07, 2007 21:26

No zamiennik juz mam - poporstu zostal mi uszkodzony orginalny i szukam gdzie tanio daloby sie wymienic PCR oraz listwe czyszczaca
pcstore - Pon Maj 07, 2007 23:53

allegro, pytaj sprzedawcow z Twoim modelem, w wielkopolsce jest takich wielu, bo domyslam sie, ze nie jest to zbyt nowa drukarka, przywoza tony tego zlomu, i na pewno zostaje im duzo czesci, a o to chyba chodzi, bo proszek dosypac to nie filozofia ;) ja sam zajezdzam drukarki laserowe na maxa, a pozniej sprzedaje na allegro na czesci i po problemie,
w Gliwicach nie znam takiego serwisu, ale gdyby byl, to chetnie nawiazemy jakas wspolprace, czasami klienci pytaja o to, podobnie jesli ktos zna dobry serwis laptopow w miescie, rowniez zapraszam do wspolpracy, my nie mamy na to niestety czasu.

Major - Sob Maj 19, 2007 01:15

W gliwicach byly chyba dwie firmy ktore zajmowaly sie regeneracja tonerow i cartrigy ale juz ich nie ma, widocznie temat nieoplacalny.