dupiate forum

Dział sportowy - Popieram euro 2012 na STADIONIE ŚL?SKIM

CrazyZELL - Pią Kwi 20, 2007 20:08
Temat postu: Popieram euro 2012 na STADIONIE ŚL?SKIM
h t t p;//w w w euro2012naslaskim, p l/

Kazdy glos jest wazny. Bo gdzie jak nie u NAS jest najlepsza atmosfera na meczach i najwspanialsi kibice na swiecie?

Arex30 - Pią Kwi 20, 2007 20:24

Jestem K...a za
Pie...ne gorole......................

iza_foch - Pią Kwi 20, 2007 20:35

Na projekcie stadionu Chorzów 2012 trybuny sa ustawione z 20 metrów od boiska zauwazyliscie to?!
trunks - Pią Kwi 20, 2007 22:09

a mnie to w sumie loto :P
Jordan - Pią Kwi 20, 2007 22:51

a ja jestem raczej przeciw, wole żeby turysci zobaczyli np Krakow niz Chorzów. A ze slaskiego to juz sie dobrego stadionu nie zrobi... taki pokomunistyczny kolos betonowy....
trunks - Pią Kwi 20, 2007 23:04

wyburzyc i postawić nowy...
kisia - Pią Kwi 20, 2007 23:38

iza_foch napisał/a:
Na projekcie stadionu Chorzów 2012 trybuny sa ustawione z 20 metrów od boiska zauwazyliscie to?!

czy to na tym stadionie jest teraz tor żużlowy w koło boiska ?

super_sonic - Sob Kwi 21, 2007 08:41

"wole żeby turysci zobaczyli np Krakow" akurat krakow sie promowac specjalnie nie musi, na zachodzie jest znany i tlumy turystow tam wala co roku. a poza tym przeciez jesli na slaskim odbeda sie mecze to nie znaczy ze krakowie juz nie
kobi - Nie Kwi 22, 2007 09:11

Eee... prawda jest taka, że Śląski jest stadionem archaicznym :kwasny: Trybuny są zdecydowanie za daleko od boiska, dziś już takich się nie buduje. Dlaczego boimy się wyburzyć ten stadion i postawić nowy? Przecież tyle kasy co włożyli w remont, to możnaby wybudować nowy. A jeszcze i tak sporo muszą zainwestować by dokończyć remont. Ten stadion to porażka :kwasny:
Arex30 - Nie Kwi 22, 2007 16:30

kobi napisał/a:
Dlaczego boimy się wyburzyć ten stadion i postawić nowy?
a po co ............
jest dobrze
i bedzie narodowy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kobi - Nie Kwi 22, 2007 20:23

Arex30 napisał/a:
a po co ............
jest dobrze
i bedzie narodowy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Właśnie po to by było coś oprócz Narodowego :P Przecież w Polsce potrzeba więcej stadionów. Zresztą i tak wkrótce okaże się, że pomimo remontu Śląski jest niepraktyczny i nikt nie będzie chciał z niego korzystać. No chyba, że ktoś ma w tym interes by ładować kasę w remont?

Danielo - Pon Kwi 23, 2007 07:04

iza_foch napisał/a:

A nie byłes chociasz raz na stadionie Śląskim ? to wstydz się juz nie chodzi o sam mecz czy impreze tylko zobaczyc stadion :)
Ja byłem na tym stadionie i jakas nie przeszkadza mi te 20 m widac bardzo dobrze !

daniela - Pon Kwi 23, 2007 11:04

ja zbieram juz na bilety jak beda mecze na śląskim !!!! :hurra:
Danielo - Pon Kwi 23, 2007 12:44

daniela napisał/a:
a zbieram juz na bilety jak beda mecze na śląskim !!!! :hurra:

Cięzko będzie z biletami dostana losowe osoby jedyne rozwiazanie kupic u konnikow :] ale przepałaciasz.