dupiate forum

Nasze miasto - Co z ta gieldą samochodową... ?

Jordan - Sob Kwi 07, 2007 18:20
Temat postu: Co z ta gieldą samochodową... ?
Od kilku lat sie mowi ze gielda zostanie przeniesiona z powodu budowy wezla a4/a1. slyszalem tez plotki ze ma to byc juz niebawem. Prawda to czy to tylko plotki? Jako przyszla lokalizacje najczesciej podaje sie tereny kolo przyszowic albo ?Abedy.
Piotrulek - Sob Kwi 07, 2007 18:23

nic takiego nie slyszałem,ale w tych Gliwicach wszystko jest możliwe...
Mariusz - Sob Kwi 07, 2007 23:27

Niby w które miejsce przeniosą giełdę ? ;-)
Nie ma tutaj wokół Gliwic takiego terenu, gdzie w ciągu miesiąca można by było przenieść giełdę ot tak sobie bez żadnych większych problemów :)

ksiemek - Nie Kwi 08, 2007 13:53

Ale coś w tym może być, bo jak kojarzę lokalizację A1 to będzie ona biegła chyba gdzieś właśnie po terenie giełdy, a więc przenosiny mogą być konieczne.
Danielo - Nie Kwi 08, 2007 18:30

nie jestem na 100% pewny ale A1 poleci za kopalnią Sośnica, już zlikwidowali nawet 2 lub 3 tory kolejowe został tylko jeden.
Gmeras - Nie Kwi 08, 2007 22:36

Danielo napisał/a:
nie jestem na 100% pewny ale A1 poleci za kopalnią Sośnica, już zlikwidowali nawet 2 lub 3 tory kolejowe został tylko jeden.
pierwszy odcinek od węzła sośnica czyli skrzyzowań autostrady a4 z sośnicy na północ jeszcze nie zaczęty
kajusiaw - Sro Cze 27, 2007 21:32

A ja slyszalam ze gielda ma byc w Pyskowicach ;) I kazdy co innego mowi hm.. ciekawe
kisia - Czw Cze 28, 2007 00:12

jak narazie jest tam gdzie była i dobrze bo nie mam bardzo daleko :)
Mariusz - Czw Cze 28, 2007 19:57

kajusiaw napisał/a:
ma byc w Pyskowicach

Jakie jest Twoje źródło ? Coś konkretnego czy "ktoś ta mówił" ?

frohike - Czw Cze 28, 2007 20:56

Mariusz napisał/a:
kajusiaw napisał/a:
ma byc w Pyskowicach

Jakie jest Twoje źródło Coś konkretnego czy "ktoś ta mówił"

ja slyszałem ze w Zabrzu w okolocach Maciejowa

Solid_Wood - Pon Lip 09, 2007 17:30

na wysokości giełdy/kujawskiej/błonie będzie węzeł DTŚ/reszta świata i to głównie DTŚ jest przyczyną całego zamieszania, h t t p;//w w w dts-sa, p l/HTML/gliwice1.html Pozostałe wezły będą w innym miejscu

pozdrawiam :camping: