dupiate forum

Osiedla i Dzielnice - Internet na M³odego Hutnika

cesiu - Sob Kwi 07, 2007 16:55
Temat postu: Internet na M³odego Hutnika
Cze¶æ!!

Od niedawna mieszkam na M³odego Hutnika. Mam olbrzymi problem ze znalezieniem dostawcy nternetu. Czy ktos moze mi cos polecic?? Jakas firme, internet przez kablowke itp.?? Nie mam gniazdka telefonicznego. Mam laptopa z Wlanem i Bluetoothem.

Jakby ktos nie wiedzial, M³odego hutnika to boczna Chorzowskiej, tam gdzie Urzad Skarbowy nr 2.

Pozdrawiam i czekam na porady :)
Grzesiek

Piotrulek - Sob Kwi 07, 2007 17:10

zapytaj kisi,to jej s±siedztwo...
cesiu - Sob Kwi 07, 2007 17:22

dziêki!
posz³o PW , ale gdyby jeszcze kto¶ by³ obeznany w tych rejonach to proszê o odpowied¼.

Grabarz - Sob Kwi 07, 2007 17:24

Mo¿esz te¿ zapytaæ kogo¶ w II Urzêdzie Skarbowym, oni maj± internet na 100%
cesiu - Sob Kwi 07, 2007 17:28

Ju¿ pyta³em, powiedzieli ¿e "maj± internet z ministerstwa" ;)
Grabarz - Sob Kwi 07, 2007 17:40

O kurcze, powa¿na sprawa :D
Wiêcej nie mam pomys³ów, powodzenia

mathe - Sob Kwi 07, 2007 19:08

Mieszkam w okolicy, internet mam z IMPERIUM h t t p;//w w w imperiumpw, p l/ :)
kisia - Pon Kwi 09, 2007 00:47

Piotrulek napisa³/a:
zapytaj kisi
cesiu napisa³/a:
posz³o PW

odpisze tutaj :)
mieszkam tam gdzie mathe i równiez korzystam z us³ug Imperium. Kiedy¶ by³o tak ze chorzowska i okolice by³a podzielona. Strone parzysta mia³ jakis facet, nieparzyta Hyperion lub kto chcia³ siê z niego przenieæ, to Imperium. Narazie nie wiem kto jest dostawca netu po stronie ul. M³odego Hutnika. Postaram sie co¶ dowiedzieæ i napisze :)

cesiu - Pon Kwi 09, 2007 18:20

z góry dziêkujê.
Jutro zadzwoniê do imnperium i siê dowiem jak wygl±da sprawa z internetem od nich.

Pozdrawiam
Grzesiek

mathe - Pon Kwi 09, 2007 20:08

No w³a¶nie by³ jeszcze Hyperion, ale obecne Imperium jest tañsze i oferuje szybsze z³±cze:)
kisia - Pon Kwi 09, 2007 23:07

mam w pracy Hyperion i czesto nie mamy netu, zawsze t³umacz± siê awari± pradu na Tarnogórskiej lub ¶w Marka :dobani:. Nie polecam Hyperionu
katarzyna35k-ce - Wto Kwi 10, 2007 16:39

Ja mia³am Hyperion i szczerze nie polecam! Obecnie mam radiówke od kumpla . I jestem bardzo zadowolona:) :kwiatek: