|
|
dupiate forum
|
 |
Nasze miasto - Prezentacja multimedialna o Gliwicach
kk - Czw Gru 28, 2006 21:13 Temat postu: Prezentacja multimedialna o Gliwicach Witam
Dość pilnie potrzebuje prezentacje multimedialną, najlepiej w Impressie, PowerPoincie czy CorelPresentation, ale może być też w HTMLu czy PDFie, dotyczącą naszego miasta
Nie musi byc duża, ani nowa, ani dokładna - ważne aby zawierała różne dane (zdjęcie, wykres, tabelę itp). Potrzebna mi jest do zajęć z PowerPointa ;)
Z góry bardzo, bardzo Wam dziękuję za pomoc.
Podeślijcie namiary, albo plik na adres k_konopacki na tlen, p l
Aither - Czw Gru 28, 2006 21:57
to nic zlego... a moze tak samemu sobie zrobic ? :P
kk - Czw Gru 28, 2006 21:58
Aither napisał/a: | to nic zlego... a moze tak samemu sobie zrobic ? :P |
Możnaby - ale trzeba na to poświęcić trochę czasu - a ma to być tylko jak o prezentacja prezentacji, jako przykład, a nie prezentacje Gliwic, nie moja prezentacja
Aither - Czw Gru 28, 2006 22:02
kk, powiedzmy ze na prawde to zaczailam z ta prezentacja prezentacji ale niech bedzie :] sadze ze w sylwestra bedziesz mial czas to zrobisz :rotfl: materialy moge Ci dac :)
kk - Czw Gru 28, 2006 22:28
Aither napisał/a: | kk, powiedzmy ze na prawde to zaczailam z ta prezentacja prezentacji ale niech bedzie :] sadze ze w sylwestra bedziesz mial czas to zrobisz :rotfl: materialy moge Ci dac :) |
Do sylwestra - to może cos spłodzę - materiałów to dużo nie potrzebuję - jakaś tabelkai wykres - są na stronie UM, podobnie jakas fotka - tyle starczy ;)
ziutek997 - Pią Gru 29, 2006 11:46
kk, no właśnie... sporo takich materiałów jest na stronie UM wystarczy to przenieść :)
h t t p;//w w w forumgliwice, p l/pl/index.html - tutaj w zakładce Masto masz kilka ciekawych wykresów dotyczących Gliwic :)
kk - Pią Gru 29, 2006 12:32
ziutek997 napisał/a: | kk, no właśnie... sporo takich materiałów jest na stronie UM wystarczy to przenieść :)
h t t p;//w w w forumgliwice, p l/pl/index.html - tutaj w zakładce Masto masz kilka ciekawych wykresów dotyczących Gliwic :) |
Major - Pią Gru 29, 2006 21:42
Robilem siostrze prezentacje z PP na jakies zajecia i wlasnei zrobilem o Gliwicach, niestety jestem daleko poza domem i nie mam jak tego wyslac, ale powiem Ci ze sam sie uczylem w tedy robic prezentacje w tym programie i jest to naprawde banalne. Zrobilem ja samodzielnie wlacznie z nauka programu w okolo 4h i wyszla naprawde bardzo dobrze, a wiedza ktora nabedziesz podczas nauki zawsze moze sie przydac. Program jest prosty, a czesto w pracy biurowej moze sie przydac, takze polecam samodzielne sprobowanie.
kk - Pią Gru 29, 2006 23:35
Major napisał/a: | Robilem siostrze prezentacje z PP na jakies zajecia i wlasnei zrobilem o Gliwicach, niestety jestem daleko poza domem i nie mam jak tego wyslac, ale powiem Ci ze sam sie uczylem w tedy robic prezentacje w tym programie i jest to naprawde banalne. Zrobilem ja samodzielnie wlacznie z nauka programu w okolo 4h i wyszla naprawde bardzo dobrze, a wiedza ktora nabedziesz podczas nauki zawsze moze sie przydac. Program jest prosty, a czesto w pracy biurowej moze sie przydac, takze polecam samodzielne sprobowanie. |
Prezentacji w życiu - to zrobiłem sporo
Jestem informatyk, programista, a i mamie coś pisałem
O Gliwicach coś na szybko spłodziłem
Potrzebuje to bo powadze zajęcia z Podstaw Informatyki, a najbliższe są właśnie o PowerPoincie ;) (wcześniej męczyłem dziewczyny z Excela :P )
OK, dzięki za zainteresowanie
A tymczasem - życzę najlepsiejszego w nowym roku :)
|
|
|