|
|
dupiate forum
|
 |
Nasze miasto - Przyłaczenie bojkowa do knurowa
Gmeras - Czw Lis 30, 2006 17:05 Temat postu: Przyłaczenie bojkowa do knurowa Komunikat Prezydenta Miasta
Konsultacje z mieszkańcami Gliwic w sprawie zmiany granicy administracyjnej pomiędzy Gliwicami a Knurowem
Rada Miasta Knurów podjęła w dniu 28 września 2006 r. uchwałę w sprawie wszczęcia procedury zmierzającej do przyłączenia do miasta Knurów części osiedla Bojków z miasta Gliwice. W wyniku tego Rada Miejska w Gliwicach zobowiązana jest wydać opinię w tej sprawie – w drodze uchwały poprzedzonej konsultacjami z mieszkańcami.
Rada Miejska w Gliwicach zobowiązała Prezydenta Miasta uchwałą nr I/12/2006 z 27 listopada 2006 r. do przeprowadzenia konsultacji z mieszkańcami Gliwic w tej sprawie.
Prezydent Miasta Gliwice kieruje do mieszkańców Gliwic poniższą ankietę – z prośbą o jej wypełnienie.
Wypełnioną ankietę należy wrzucić do urny znajdującej się w Biurze Obsługi Interesantów na parterze Urzędu Miejskiego w Gliwicach, albo wysłać pocztą na adres: Urząd Miejski w Gliwicach, Biuro Prezydenta Miasta i Rady Miejskiej, ul. Zwycięstwa 21, 44-100 Gliwice - do 7 grudnia 2006 r.
plik do pobrania:
h t t p;//w w w um.gliwice, p l/pub/pliki/5771ANKIETA.doc]Ankieta Klik
siebawie - Czw Lis 30, 2006 23:02
......... lipny pomysł. Mnie się podoba kształt Gliwic :suchy: :zdegustowany:
MajkeL - Czw Lis 30, 2006 23:41
Jeśli ma to pomóc mieszkańcom w załatwianiu różnych spraw administracyjnych i tp. czynności ....to jestem ZA przyłączeniem w/w terenów do Knurowa....., ale lepiej byłoby jakby decyzję podjeli sami zainteresowani całą sprawą .....
Gmeras - Pią Gru 01, 2006 09:12
to ten końcowy kawałem na szczęscie a nie całe Bojków i tez jesli ma to w jakiś sposób ułatwić życie mieszkańcom i chcą tego to tez jestem za tym tylko jednak zmieni się wygląd terytorialny gliwic i powierzchnia :P
|
|
|