|
|
dupiate forum
|
 |
Lokale - Bałaganiarze---->> h t t p;//gameshop, p l
Emen - Pon Wrz 11, 2006 11:00 Temat postu: Bałaganiarze---->> h t t p;//gameshop, p l Witam!
Chcialbym ostrzec wszystkich przed pewnym sklepem. Otoz w dniu 29 sierpnia 2006 zarejestrowalem sie w sklepie internetowym h t t p;//gameshop, p l i dokonalem zakupow na kwote 86 PLN. Pieniazki przelalem tego samego dnia, na wskazane w emailu konto i czekalem na przesylke. 4 wrzesnia 2006 zadzwonilem zeby sie dowiedziec co z moim zamowieniem. Odpowiedziano mi ze paczka zostala wyslana 1 wrzesnia. Niestety nic nie przyszlo. 6 wrzesnia dzwonie ponownie. Teraz ktos twierdzi ze zadna paczka nie zostala wyslana, ze nie maja mojego zadnego przelewu. Obiecuja jednak ze sprawdza jeszcze raz i doslownie w ciagu godziny oddzwonia...czekam do dzisiaj, ani kasy ani przesylki. Zadnych wyjasnien z ich strony.
7 wrzesnia wysylam emaila z kolejnym zapytaniem...niestety, zadnej odpowiedzi nie dostalem. Dlatego w temacie dalem "oszusci"
Sklep miesci sie w Gliwicach przy ulicy Raciborskiej 1, I pietro, tel 032 2706519!
Chetnie sam bym odwiedzil tych naciagaczy, ale do Gliwic z Bialegostoku mam kawal drogi.
Dziekuje za wszelka pomoc w mojej sprawie!
Pozdrawiam
Marek
Aither - Pon Wrz 11, 2006 13:14
hmmm no to nieladnie... moze ta sprawa da sie jakos wyjasnic. Przeciez masz potwierdzenie przelewu wiec uwazam, ze to jest dowo wplaty nawet jesli to przez internet to w bilansie miesiecznym takowy przelew bedzie uwzgledniony :) poczekaj jeszcze tydzien moze cos sie zmieni w tej sprawie jesli nie to dalej pomyslimy co zrobic :)
katarzyna35k-ce - Pon Wrz 11, 2006 14:39
Aither napisał/a: | jesli nie to dalej pomyslimy co zrobic |
zgłos wyłudzenie do prokuratury :rotfl:
Emen - Pon Wrz 11, 2006 14:46
zgłos wyłudzenie do prokuratury :rotfl:[/quote]
Hmmm...bardzo smieszne. To jest tylko 86 PLN, albo az 86 PLN. Uwierz mi, ze bardziej zalezy mi na tej przesylce niz na kasie. Bo na te rzeczy czeka moj 5 letni synek :zalamany:
Aither - Pon Wrz 11, 2006 15:41
Emen, mhm mowie Ci naisz jeszcze meila lub zadzwon jesli nic nie wskorasz to sie pomysli :) co dalej z tym fantem zrobic :)
Alinka - Pon Wrz 11, 2006 18:49
dzis na tvp1 byl program o tych wszystkich aukcjach... ogladales?? wydaje mi sie ze najpierw trzeba bylo sprawdzic firme.. a pozatym to chyba jakas malo znana firma.
Mariusz - Pon Wrz 11, 2006 23:18
Trza będzie to przetrzepie się biuro i tych gryzipiórków ...
Morqana - Wto Wrz 12, 2006 06:23
OoooOHoho, Mariusz rusza do akcji :P Pokaz im! :rotfl:
A powaznie to chyba sie powinno zglosic na policje, ale to MAriusz sie na tym lepiej zna...
Fenix - Wto Wrz 12, 2006 10:14
Ja mam z ta firmą mam dobre wrażenia bo kupowalem u nich w siedzibie......
Asienka - Wto Wrz 12, 2006 11:17
ja lubie tą firme duzo spraw z nimi załtwiam ale głownie osobiscie :)
Asienka - Wto Wrz 12, 2006 11:19
Alinka napisał/a: | a pozatym to chyba jakas malo znana firma. |
zalezy w jakich kegach :D
Mariusz - Wto Wrz 12, 2006 11:19
Jeśli paczka dojdzie do kolegi z Białegostroku to ok, ale swoją drogą burdel w papierach mają ...
Aither - Wto Wrz 12, 2006 11:25
upomniec sie zawsze mozna... obojetnie kto pojdzie ale zeby dowiedziec sie co i jak...
Emen - Wto Wrz 12, 2006 11:45
Zmienilem w temacie na "bałaganiarze", bo wczoraj po poludniu jednak przesylka doszla...13 dni szla. Jeszcze nic tak dlugo (kupionego w necie) do mnie nie szlo. Pelen radosci i wewnetrzengo szczecia otwieram przesylke i w tym momencie polowa mojej radosci ulatuje...
Zamowilem 1xA i 2xB, a dostalem 1xA i 1xC....ech zycie zycie.
Wlasnie wrocilem z poczty, odeslalem im ta rzecz listem poleconym, a teraz bede czekal az w koncu zrealizuja moje zamowienie, za ktore zaplacilem.
Jak juz bedzie po wszystkim, pozwole sobie poinformowac jak sie sprawa skonczyla.
Dziekuje wszystkim za zainteresowanie moja sprawa i pozdrawiam ze slonecznego Bialegostoku.
Aither - Wto Wrz 12, 2006 11:47
Upominaj sie o zwrot kosztow odeslania przesylki :)
Pozdrawiam Bialystok ^.^ mam tam kilku znajomych :)
Dev - Sro Wrz 13, 2006 09:15
jak to sklep jest malo znany ?
jest znany i to dobrze =)
jak wiecie gdzie jest kawiarenka Uninet na raciborskiej to wlasnie kolo niej jest ten sklep, drzwi przed ;p
Piotrulek - Nie Wrz 17, 2006 19:46
Emen napisał/a: | Otoz w dniu 29 wrzesnia 2006 zarejestrowalem sie w sklepie internetowym h t t p;//gameshop, p l i dokonalem zakupow na kwote 86 PLN. Pieniazki przelalem tego samego dnia, na wskazane w emailu konto i czekalem na przesylke. 4 wrzesnia 2006 zadzwonilem zeby sie dowiedziec co z moim zamowieniem. Odpowiedziano mi ze paczka zostala wyslana 1 wrzesnia. |
Jeśli mam być szczery to niczego z tego nie rozumię,zarejstrowaleś się 29 września( a dzisiaj mamy dopiero 17 września,kasę przelaleś rownież 29 września(tego dnia jeszcze nie było),4 września dzwonisz(nie wiem na jakiej podstawie???),a przesyłkę wyslali 1 września( nie wiem skąd wiedzieli co mają wyslać)...nie wiem jak się nazywa coś czego jeszcze nie bylo,ale się już wydarzylo,a jeszcze coś będzie...w/g tego co piszesz to powinieneś się cieszyć ,że dostaleś coś czego nie zamowileś ,nie zaplacileś,a sklep wiedziale czego bedziesz chciał za 12 dni(od dnia dzisiejszego) i wyslał ci to już dawno...
Mariusz - Nie Wrz 17, 2006 20:06
Pomylił tylko datę, nie miało być 29 września, a sierpnia ;-)
Emen - Pon Wrz 18, 2006 12:23
Jeśli mam być szczery to niczego z tego nie rozumię,zarejstrowaleś się 29 września( a dzisiaj mamy dopiero 17 września,kasę przelaleś rownież 29 września(tego dnia jeszcze nie było),4 września dzwonisz(nie wiem na jakiej podstawie???),a przesyłkę wyslali 1 września( nie wiem skąd wiedzieli co mają wyslać)...nie wiem jak się nazywa coś czego jeszcze nie bylo,ale się już wydarzylo,a jeszcze coś będzie...w/g tego co piszesz to powinieneś się cieszyć ,że dostaleś coś czego nie zamowileś ,nie zaplacileś,a sklep wiedziale czego bedziesz chciał za 12 dni(od dnia dzisiejszego) i wyslał ci to już dawno...[/quote]
Ale sie rozpisales... :)
Wszystko wyjasnil Mariusz, moja pomylka.
Ja tez niczego nie rozumiem, skoro raz dzwonie i jeden pracownik mowi to, a jak dzwonie drugi raz, to inny mowi tamto.
Mariusz - Pon Wrz 18, 2006 18:35
Emen, a sprawa już do końca wyjaśniona ? Zamieniłeś pomylone produkty czy zostawiłeś ?
Emen - Wto Wrz 19, 2006 07:08
Mariusz napisał/a: | Emen, a sprawa już do końca wyjaśniona ? Zamieniłeś pomylone produkty czy zostawiłeś ? |
Witam!
Na tym forum goszcze juz pewnie po raz ostatni, poniewaz moja sprawa zostala juz wyjasniona do konca. Wczoraj po pracy czekala na mnie przesylka i tym razem wszystko bylo juz OK. Takze temat chyba juz do zamkniecia.
Jeszcze raz dzieki wszystkim osobom, ktore w jakis sposob pomogly mi w tej sprawie.
W razie ewentualnych problemow w moim regionie, sluze pomoca ;)
Pozdrawiam
Mariusz - Wto Wrz 19, 2006 15:13
Cieszę się, że sprawa się rozwiązała :)
|
|
|