dupiate forum

Świat Kobiet - Kolczyki - pytanko :D

Appo - Sob Sie 26, 2006 14:03
Temat postu: Kolczyki - pytanko :D
Kieruję to pytanko do części typowo ' Kobiecej ' forum ;)

Zastanawiam się nad kolczykiem w brwi ... , a kobiety jak to kobiety są obeznane z tą tematyką ;) Jesteście w stanie polecić jakiś salon lub coś ;) ??

~pAaAuLiNeK~ - Nie Sie 27, 2006 16:25

Mam kolczyk w nosie co prawda nie robiony w salonie tylko domowa robota :P Appo w Sośnicy na Odrowążów jest salon kosmetyczny albo poszukaj gdzieś w Gliwicach jest dobry salon kosmetyczny tylko zapomniałam gdzie :hyhy: zdarza się :D

w w w wildcat, p l <-- :)

Appo - Nie Sie 27, 2006 16:45

wiem o wildcacie ;) ... i namierzyłem salon w zabrzu właśnie polacany przez wildcata ;)
~pAaAuLiNeK~ - Nie Sie 27, 2006 20:31

Appo, no i fajnie :D:*
Morqana - Nie Sie 27, 2006 22:13

jest swietne studio przed Rynkiem :) Na ul. :niepewny: zapomnialam, tam gdzie jest $niezka, podobno swietnie robia, a raczej napewno kolezanki zadowolone :)
Harcerka - Nie Sie 27, 2006 22:14

chyba w Quasarze robia cos z tego:)
ja m robilam tatuaz - pelny profesjinalizm

Appo - Pon Sie 28, 2006 00:05

'w Quasarze'?? :o
p4cz3k - Pon Wrz 04, 2006 11:40

szybki jestes :) mialem kolczyk w brwi jakies 4 - 5 lat temu...studio kolo politechniki na ulicy jasnogorskiej czy tez czestochowskiej nie pamietam ... 130 pln'ow bylem zadowolony ale mi sie znudzilo...
Alinka - Pon Wrz 04, 2006 17:47

a czy ktos wie ile kosztuje w tym salonie, kolczyk w nosie??
zajaFFka - Nie Wrz 17, 2006 17:24

JA polecam salon w Zabrzu... nie Black Skull... broń Boże! kawałek dalej za skrzywoniem w samym Centrum przed Rossmanem... miałam tam robiony tatuaż w dolnej części łydki, ,,pieprzyka'' i kolczyk w języku. Polecam :)
Mariusz - Nie Wrz 17, 2006 18:32

Po co komu kolczyk ? ;-)
zajaFFka - Nie Wrz 17, 2006 18:44

Wydaje mi się to jakąś indywidualną potrzebą :P
Dorothea - Nie Wrz 17, 2006 18:52

Mariusz, kazdy lubi co innego, ktos lubi kolczyki a ktos inny samochody o ktorych moze gadac godzinami, ktos lubi fotografowac.Kazdy jest inny........., kazdy ma inne pragnienia :D
Szamanka - Nie Wrz 17, 2006 22:57

Cytat:
Po co komu kolczyk
spytal Mariuszek :hyhy:

no mnie sie wydaje by miec jedna dziure wiecej :rotfl:

Re-wersJa - Wto Gru 05, 2006 19:45

Cytat:
Appo w Sośnicy na Odrowążów jest salon kosmetyczny albo poszukaj gdzieś w Gliwicach jest dobry salon kosmetyczny tylko zapomniałam gdzie

no ja by odradzała salony kosmetyczne... raczej studio tatuażu z piercingiem.. jezeli chodzi o kosmetyczki to te panie zrobia wszystko niezaleznie od tego czy sie na tym znaja... i wlasnie dlatego czesto partacza robote :] kumpela zrobila sobie kiedys kolczyk w pepku u kosmetyczki i nie dosc ze ropiala to jeszcze dziurka byla krzywa i w ogole brzydku ble i źle, teraz ma robione w studiu bodajże na kaczyńcu i jest zadowolona :]

Cytat:
Po co komu kolczyk ;-)

hmmm no popieram :
Cytat:
Wydaje mi się to jakąś indywidualną potrzebą

kazdy ma indywidualne poczucie estetyki, ja osobiscie bardzo lubie kolczyki, taka moja mała prywatna korba :P chociaz do 18-tego roku życia przybywalo mi dziurek a teraz nosze coraz mniej kolczykow, nawet jak się znudzi lub przestanie podobać to w każdej chwili można wyciągnąć i po sprawie :)

M0dLiSzKa - Wto Gru 05, 2006 21:04

Re-wersJa ma racje.. pod zadnym pozorem nie rob kolczyka u kosmetyczki!! Pepki, brwi, jezyki itd najlepiej przekuc w salonie tatuazu z piercingiem. Kosmetyczki czesto nie posiadaja odpowiedniego sprzetu i mimo pozornej otoczki profesjonalizmu mozna sie niemile rozczarowac..

Niestety wizyta w takim salonie jest czasem nawet trzy razy drozsza niz u kosmetyczki =//

wszystko ma swoje wady i zalety..

Re-wersJa - Pią Gru 08, 2006 21:20

Cytat:
Niestety wizyta w takim salonie jest czasem nawet trzy razy drozsza niz u kosmetyczki =//

zgadza sie a nawet jeszcze drozsza z tym ze w cenie jest tez profesjonalny kolczyk wykonany z odpowiedniego materialu :]

Cytat:
wszystko ma swoje wady i zalety..

ale skoro kłujemy własne ciało to lepiej w to zainwestowac i zrobić coś porządnie :)
heh co prawda ja te kilka lat temu sama przekłuwałam sobie nos... i wszystko jest w porządku na szczęcie :rotfl: no ale mimo braku profesjonalizmu chyba lepiej kłuć nos samemu igłą lekarską niż wybrać się na taki zabieg do kosmetyczki...
jeżeli chodzi o brew, język, brodę to już bym w ten sposób nie ryzykowala... chociaż są ludzie którzy to robią :]