dupiate forum

Forum - Za??CzNiKi

Czarnulka - Sro Paź 13, 2004 18:39
Temat postu: Za??CzNiKi
Ja mam pytanko odnośnie załśczników.Albo mi się fora pokićkały,albo dobrze pamiętam,że można było je dodawać.Czy tez może oślepłam i dlatego tego nie widzę ?

I jeszcze jedno przy okazji.Nie rozumiem dlaczego nie pozwalasz Frycku na kasowanie postów.Czasami przez przypadek napisze jakiś dublowany,a robotą obarcza sie Ciebie.

Co gorsze staram się wtedy wymyśleć cos innego i wychodzą durne frazesy...

No...a teraz syp tu mądrościami,bo wiem,że i tak mnie zbesztasz :P

kisia - Sro Paź 13, 2004 20:16

o jakie załączniki chodzi?? bo coś nie czaje o co chodzi :rozpacz:
Czarnulka - Sro Paź 13, 2004 20:24

Chodzi o pliki,które załącza się do postu.Na przykład jak chcesz dodać jakieś zdjęcie.
Frycek - Sro Paź 13, 2004 21:07

Juz tlumacze, tak forum ma funkcje zalacznikow i jeszcze innych rzeczy :mg:

Poniewaz niespie na kasiorce a jak wiekszosc wie serwer sam utrzymuje i miejsca jest tyle ile jest :P ,dlatego aby nie zasmiecac i nie obciazac serwera jakimis zbednymi rzeczami funkcje te zostaly zablokowane.

Co do usuwania postow : Poniewaz jest to forum wiec uwaza ze to co pisze sie ze powino zostac na forum. Niechce sytuacji gdzie w pewnym momencie jest rozmowa a jakas osoba wykasuje sobie swoje posty, dlatego tylko ja kasuje posty.

Juz niedlugo beda moderatorzy forum :

Jeden juz jest Fenix - zajmuje sie on aktualnosciami na stronie (portalu) to dzieki niemu wiece co sie dzieje w Gliwiach

Czarnulka - Sro Paź 13, 2004 21:12

Ej no słuchaj Frycek...jestem na forum,na którym ludzie się co jakiś czas składają na różne rzeczy ?

Ja nie mam nic przeciwko temu, aby wręczyć Ci co jakiś czas trochę kasy na koszta.Ja też jestem na tym forum...

Frycek - Sro Paź 13, 2004 21:14

=CzArNuLkA= napisał/a:
Ej no słuchaj Frycek...jestem na forum,na którym ludzie się co jakiś czas składają na różne rzeczy :?

Ja nie mam nic przeciwko wręczenia Ci co jakiś czas kasy na koszta.Ja też jestem na tym forum...

Czarnulko ,pozwól aby Forum sie rozkrecilo , zobaczymy co bedzie .

Co do skladania to nie jestes pierwsza osoba ktora to proponuje i to mnie cieszy :D

Zobaczymy tez jak to bedzie z cenami za net. mozliwe ze w przyszlym roku zmienie serwer na inny.

Czarnulko :)

kisia - Sro Paź 13, 2004 21:14

Ja też się dorzucam. Frycek z reszta wiesz. A co z ogłoszeniem??
Frycek - Sro Paź 13, 2004 21:15

Kisiu - po zlocie , ok??
Czarnulka - Sro Paź 13, 2004 21:16

Hahaha :evil:

Ostrzegam WSZYSTKICH,zeby mi nie posyłac :) bo będę liczyła i rządała oddania :evil:

A waracając do tematu...no...tak więc jakby co to ja sypnę kasą :)

kisia - Sro Paź 13, 2004 21:16

ok Frycku, nie ma sprawy, tak mi sie tylko przypomniało przy okazji mówienia o kasie :)
kazidelko - Czw Paź 14, 2004 23:44

Frycku.Nie będę na zlocie.Dlatego proszę Cię o info na skrzyneczkę co do wartości składki...ok?
kisia - Czw Paź 14, 2004 23:48

kazidelko, ale tu chodzi o zlot FSO ( czyt. banerek u góry strony) Frycek jest poprostu zajęty przygotowywaniem zlotu i nie ma głowy do myślenia o innych sprawach.
kazidelko - Pią Paź 15, 2004 00:12

Facetów S Ogromnom kasom?...Ja się do takich nie zaliczam...dlatego mnie nie będzie ... :rotfl:
P.S.

Trzymaj sie Kisiu :)

Czarnulka - Nie Paź 24, 2004 10:42

A ja ogłaszam(wczesna jestem :P ) :offtopic: i lecę do Frycka dać mu kasiorę na ZA??CZNIKI,bo już daaawno po zlocie :D
PAKuS - Czw Kwi 28, 2005 15:06

=CzArNuLkA= napisał/a:
,bo już daaawno po zlocie Wesoly

nie prawda Bo teraz to jest nowy zlot

Frycek - Czw Kwi 28, 2005 17:29

Pakus zobac zdate kiedy czarnulka to pisala....
sprawa zalcznikow zostala wyjasniona a na tym forum ich nie bedzie wiec.
zamykam temacik