|
|
dupiate forum
|
 |
Sprzęt i akcesoria - Sklep komputerowy czynny w niedzielę
tab0reqq - Nie Lip 02, 2006 09:35 Temat postu: Sklep komputerowy czynny w niedzielę Hejka,
Jestem zupełnie nowy na forum jak i wogóle w Gliwicach. Akutalnie problem mam taki, że muszę kupić kabelek (skrętka) do komptera długości około 5m.
Dziś jest niedziela - niestety. Czy będzie ktoś tak miły i powie mi gdzie to można kupić?
Tylko powiedzcie ulicę, to na mapie znajdę. Mieszkam w akademiku =)
p4cz3k - Nie Lip 02, 2006 10:16
nie wiem, moze w tesco? w vobisie ? w akademiku na pewno ktos bedzie mial :]
Major - Nie Lip 02, 2006 12:09
Tylko śmiem wątpic zeby mieli kable sieciowe. Sprobowac zawsze mozna. Ogolem to nie ma sklepow tego typu w niedziele otwartych.
kobi - Nie Lip 02, 2006 13:16
Proponuję wybrać się do jakiegokolwiek marketu - tam mają kable na pewno.
Krzysio - Nie Lip 02, 2006 13:23
yyy, kobi, jedyny market w gliwicach to tesco :zdziwko: :rotfl: wiec nie wiem czemu piszesz jakiegokolwiek :P
Danielo - Nie Lip 02, 2006 13:24
Tesco powini mieć a tak to nie wiem gdzie M1 masz blisko to z plac piastów autobusikem :P
kobi - Nie Lip 02, 2006 13:32
Bzyki, jeśli mieszka w Sośnicy to chyba do M1 ma bliżej, no nie? :P
Krzysio - Nie Lip 02, 2006 13:39
kobi, m1 to juz nie gliwice a zabrze :P
ale blizej to tylko z sosnicy jest :]
kisia - Nie Lip 02, 2006 16:02
kobi napisał/a: | jeśli mieszka w Sośnicy |
ale tab0reqq napisał/a: | Mieszkam w akademiku =) |
więc to jednak nie Sośnica :P
kobi - Nie Lip 02, 2006 16:08
kisia, nie doczytałem - jakoś nie mogę się skupić ostatnio :/
Alinka - Nie Lip 02, 2006 17:18
zawsze jest Media Markt
SVPAM - Nie Lip 02, 2006 20:43 Temat postu: Re: Sklep komputerowy czynny w niedzielę
tab0reqq napisał/a: | Hejka,
Jestem zupełnie nowy na forum jak i wogóle w Gliwicach. Akutalnie problem mam taki, że muszę kupić kabelek (skrętka) do komptera długości około 5m.
Dziś jest niedziela - niestety. Czy będzie ktoś tak miły i powie mi gdzie to można kupić?
Tylko powiedzcie ulicę, to na mapie znajdę. Mieszkam w akademiku =) |
Zwariował.....do sklepu w niedziele.....jedyne co mi przychodzi na mysl to centrum chandlowe M1 w Zabrzu....oni są czynni nawet w niedziele.
Ale inaczej to zostaje Ci poczekać do jutra......co będzie lepszym rozwiązaniem.
PS.
W niedziele to każdy sklep (normalny) jest zamkniąty.Ale M1 pod to niepodpada.
Mariusz - Nie Lip 02, 2006 21:24
Dobrze, że tu żaden ksiądz nie zagląda ... chyba.
Jak co to w następną niedzielę idziemy do naszych kościółków i posłuchamy czy któryś z nich nie robi nam reklamy :D
kobi - Nie Lip 02, 2006 22:36
Mariusz napisał/a: | w następną niedzielę idziemy do naszych kościółków i posłuchamy czy któryś z nich nie robi nam reklamy |
Kupujcie skrętki w M1 to będziecie zbawieni? :niepewny:
Major - Pon Lip 03, 2006 00:20
zapewne powiadam Wam w m1 kupic kabel to grzech. Zapłacisz zaniego nawet 10x więcej niz trzeba, wiec lepiej poczekac do poniedzialku.
Fenix - Pon Lip 03, 2006 08:13
Major napisał/a: | wiec lepiej poczekac do poniedzialku. | a nie lepiej otworzyć sklep w niedziele i jaki zarobek moze byc.....
Frycek - Pon Lip 03, 2006 08:53
Fenix napisał/a: | a nie lepiej otworzyć sklep w niedziele i jaki zarobek moze byc..... |
np. mozesz Fenixa zatrudnic aby sobie w niedziele od 9 -18 pracowal :)
Major - Pon Lip 03, 2006 17:11
Hm myśle, że to raczej nieopłacalne. Ludzie jednak w niedziele nie robią tak dużych zakupów. Poza tym niech mój ocjec ma ten jeden dzień wolnego :D
pcstore - Wto Kwi 24, 2007 21:15
na giełdzie samochodowej w Sośnicy ! :)
|
|
|