dupiate forum

Z życia wzięte ;) - Biura Matrymonialne

Fenix - Wto Kwi 25, 2006 17:06
Temat postu: Biura Matrymonialne
Witam poszukuję adresów biur matrymonialnych z Gliwic , Zabrza , Tarnowskich Gór ???
Zna ktoś takie ???

Dorothea - Wto Kwi 25, 2006 17:24

Ogólnopolskie Biuro Matrymonialne KOCHAJ !
Kilińskiego 4a/45 skr. 181
41-200 Sosnowiec

Telefon (032) 785 54 48, (0501) 77 88 68
Fax (032) 290 00 99

Biuro i serwis matrymonialny dla samotnych. Oferty Pań i Panów z woj.śląskiego i zagraniczne. Zapraszamy.
Katowice, Nowa 5., tel. 0 51058046

Razem
(0-32) 331 30 96
44-100 Gliwice, Dolnych Wałów 7
pow.m. Gliwice, woj.śląskie

Fenix - Wto Kwi 25, 2006 17:40

:ok:
Dorothea - Wto Kwi 25, 2006 17:45

Byc moze jeszcze cos uda mi sie odszukac, narazie tyle........
Powodzenia :D

kisia - Wto Kwi 25, 2006 21:57

Fenix, był kiedyś w Gliwicach klub Perełka, maja swoje spotkania w Bagateli, jak znajde namiary to podam.
Chcesz w biurze zostawić swoje ogłoszenie :?:
-----------
chodziło mi o ten klub
Klub Perełka, ul. Studzienna 4, tel. 032 231 55 36
ale już nie jestem pewna czy mają tam biuro matrymonialne :niepewny:

Major - Wto Kwi 25, 2006 21:57

Fenix, co to za desperacki ruch ?
Fenix - Wto Kwi 25, 2006 22:15

Jak wszystko inne zawodzi każdy sposób jest dobry na poznanie kogoś :( w różnych portalach i czatach czasem można ponać tylko przyjaciół.
Major - Wto Kwi 25, 2006 22:20

Niestety, ale przyznam racje. Nie każdy ma dość odwagi i pomysłu lub doświadczenia, żeby nie mieć trudności poznawać osoby, które miały by być kimś bliższym. A moje pytanie, żeby źle nie odebrać nie było naśmiewcze. Życze szczęscia.
Wiem, że jeszcze jest jakiś klub samotnych serc koło willi karo. Chyba, że już go tam nie ma.

Dorotka - Wto Kwi 25, 2006 22:22

Major napisał/a:
koło willi karo
w Perełce czy jak to się tam nazywa, na pewno były tam spotkania różne dla osób szukających kogoś organizowane
Fenix - Wto Kwi 25, 2006 22:26

Ja nie mówie że nie mam odwagi lub brak mi doświadczenia w sprawach damsko-męskich Major tylko o to że ciagle trafiam na puste głupie kobiety które się kierują głupimi ideałami a z doświadczenia wiem jak to się kończy tylko że one dopiero przeglądają na oczy mając dziecko w brzuchu..... :|

Nie pójdę na operacje twarzy jak mi któraś to powiedziała bo to już nie bende ja.

Dorotka - Wto Kwi 25, 2006 22:34

Fenix napisał/a:
Nie pójdę na operacje twarzy jak mi któraś to powiedziała bo to już nie bende ja
:przestraszony: :wsciekly: mam nadzieję, że ją kopnąłeś za to w d... (albo przynajmniej odpowiedziałeś jak się należało)
madziar - Wto Kwi 25, 2006 22:36

Fenix napisał/a:
Nie pójdę na operacje twarzy jak mi któraś to powiedziała bo to już nie bende ja.

Dowcipna ta laska, pewnie chirurg plastyk amator. Fenix ty nic nie zminiaj, jedynie dziewczyny, z którymi się spotykasz :ok:

Fenix - Wto Kwi 25, 2006 22:43

Dorotka napisał/a:
mam nadzieję, że ją kopnąłeś za to w d... (albo przynajmniej odpowiedziałeś jak się należało)
gdyby to było na żywo to tak
madziar napisał/a:
Fenix napisał/a:

Dowcipna ta laska, pewnie chirurg plastyk amator. Fenix ty nic nie zminiaj, jedynie dziewczyny, z którymi się spotykasz

A z dziewczynami jest mały problem bo jakoś tych normalnych jest strasznie mało....

madziar - Wto Kwi 25, 2006 22:56

Fenix napisał/a:
A z dziewczynami jest mały problem bo jakoś tych normalnych jest strasznie mało....

hm, nie znam innej metody jak metoda prób i błędów, aż w końcu znajdziesz tę Pannę Fenixowa. Tylko się nie zniechęcaj i nic na siłe. Czasem jak się poddajemy i już nie wierzymy pojawia sie ten/ta właściwa :)

kisia - Sro Kwi 26, 2006 00:26

Major napisał/a:
jest jakiś klub samotnych serc koło willi karo
Dorotka napisał/a:
w Perełce czy jak to się tam nazywa,
kisia napisał/a:
Klub Perełka, ul. Studzienna 4, tel. 032 231 55 36

:D

madziar - Czw Kwi 27, 2006 07:07

Fenix, jak bedziesz mógł to proszę zdaj relację z twoich odwiedzin w biurach :)
Aither - Sro Maj 03, 2006 17:47

Fenix napisał/a:
ciagle trafiam na puste głupie kobiety które się kierują głupimi ideałami

jesli sadzisz ze biuro matrymonialne cos zmieni... sadze ze po prostu nie nadszedl Twoj czas :) wiecej czasu Ci trzeba a wszystko sie ulozy :) Glowa do gory :)

voyteck - Sro Maj 03, 2006 18:23

Fenix napisał/a:
Jak wszystko inne zawodzi każdy sposób jest dobry na poznanie kogoś w różnych portalach i czatach czasem można ponać tylko przyjaciół.

Wg. Mnie powinieneś wyluzować :dontgetit: Masz dopiero 22 lata więc czasu masz duuużo :ok:

Aither - Sro Maj 03, 2006 18:28

tez tak uwazam... ale sadze ze mu nie przegadamy drogi voyteck-u :) widac spieszy mu sie :) zamiast cieszyc sie wolnoscia i swoboda :)
voyteck - Sro Maj 03, 2006 18:42

Aither napisał/a:
zamiast cieszyc sie wolnoscia i swoboda

Dokłanie .

Aither napisał/a:
tez tak uwazam... ale sadze ze mu nie przegadamy

Człowiek zawsze chce czegoś czego niema .

Fenix, Daj na luuz . Będąc sam masz mnóstwo czasu dla siebie , dla znajomych , kumpli itd .
Jestes nie zależny czasowo i ( w tych innych sprawach ) :hyhy: .
Robisz co chcesz , bywasz gdzie chcesz ........ i jak długo chcesz .

Alinka - Sro Maj 03, 2006 18:45

voyteck napisał/a:
Będąc sam masz mnóstwo czasu dla siebie , dla znajomych , kumpli itd

Będąc z kims też ma sie czas dla znajomych i dla siebie jesli sie go dobrze zagospodaruje.. chyba kazdemu kiedys sie znudzi przychodzenie do pustego domu po pracy/szkole, zasypianie w pustym, zimnym lozku..itp..

Dorothea - Sro Maj 03, 2006 18:46

Ale będąc z kims tez moze miec duzo czasu,dla znajomych i dla kumpli.Przeciez jak sie z kims jest to nie ma sie wcale załozonego kaganca i obrozy.
Widocznie Fenix ma wielka potrzebe miłosci, chce sie o kogos troszczyc i che aby ktos troszczył sie o niego.
Przeciez wcale nie jest powiedziane,ze zaraz ma zakładac rodzine i robic dzieci..........

Ja Go rozumiem i zycze szczescia

voyteck - Sro Maj 03, 2006 18:48

Dorothea napisał/a:
Ja Go rozumiem i zycze szczescia

Też go rozumiem i masz racje z Alinką .
Ale chodzi mi o to że bedąc Samemu też jest OK i nie ma co sie załamywać nad swoim życiem

Dorothea - Sro Maj 03, 2006 18:51

voyteck napisał/a:
że bedąc Samemu też jest OK

oczywiscie,ze tak, ale nie wszyscy z tym czują sie szczesliwi, to zalezy indywidualnie od kazdego człowieka.Jeden lubi samotnosc a drugi bez miłosci usycha.
Ale ciesze sie ,ze sie z nami zgadzasz :)

Fenix - Sro Maj 03, 2006 19:33

Aither napisał/a:
jesli sadzisz ze biuro matrymonialne cos zmieni... sadze ze po prostu nie nadszedl Twoj czas wiecej czasu Ci trzeba a wszystko sie ulozy Glowa do gory

Nie sądze że biuro coś zmieni ale nie zaszkodzi spróbować….

voyteck napisał/a:
Fenix napisał/a:
Jak wszystko inne zawodzi każdy sposób jest dobry na poznanie kogoś w różnych portalach i czatach czasem można poznać tylko przyjaciół.

Wg. Mnie powinieneś wyluzować Masz dopiero 22 lata więc czasu masz duuużo

Tak czasu mam dużo i prawdę mówiąc jest mi z tym źle . Tak jestem młody mam dużo czasu na żonę ?? na dziecko ??

voyteck napisał/a:
Fenix, Daj na luuz . Będąc sam masz mnóstwo czasu dla siebie , dla znajomych , kumpli itd .
Jestes nie zależny czasowo i ( w tych innych sprawach ) .
Robisz co chcesz , bywasz gdzie chcesz ........ i jak długo chcesz .

Wszystko zależy od tego jaki tryb życia prowadzisz i co jest dla ciebie najważniejsze w życiu , kumple byli w szkole teraz nie wiem co robią bo się kontakty pourywały żyją własnym życiem tzn. gonią za pieniądzem…. Wolałem jak pracowałem kończyłem prace po 18 biegłem na spotkanie z dziewczyną i wiedziałem że żyje i byłem szczęśliwy.

voyteck napisał/a:
Ale chodzi mi o to że będąc Samemu też jest OK i nie ma co sie załamywać nad swoim życiem

Jeśli lubisz być sam to tak mi to akurat nie odpowiada…

Dorothea napisał/a:
Jeden lubi samotnosc a drugi bez miłosci usycha.

Dorothea to już nawet nie chodzi o miłość ale o bycie razem bo nawet w życiu ona przychodzi po kilku latach…

voyteck - Sro Maj 03, 2006 19:36

Fenix napisał/a:
kumple byli w szkole teraz nie wiem co robią bo się kontakty pourywały żyją własnym życiem tzn. gonią za pieniądzem…. Wolałem jak pracowałem kończyłem prace po 18 biegłem na spotkanie z dziewczyną i wiedziałem że żyje i byłem szczęśliwy.

Mam coś w tym stylu u siebie . Czasu mało . Kumple gdzieś byli ale każdy ma swój świat itd

Aither - Sro Maj 03, 2006 19:40

hmmmm a ja nie wiem jak mam... raczej czas dla wszystkich i kazdego :) kwestia ulozenia sobie planu :)
Krzys zycze powodzenia :) ale najlepiej sie nie nastawiac na pelny sukces :) mi zawsze Babcia mowila "nie szukaj na sile milosci - ona sama Cie znajdzie w czasie gdy sie go najmniej spodziewasz" :) i sadze ze cos w tym jest :)

Dorothea - Sro Maj 03, 2006 19:47

Fenix napisał/a:
to już nawet nie chodzi o miłość ale o bycie razem

dokładnie to miałam na mysli Krzysiu, widocznie zle to ujęłam.

voyteck - Sro Maj 03, 2006 19:50

Fenix napisał/a:
już nawet nie chodzi o miłość ale o bycie razem

To już lepiej wkręć sobie na maxa prace - wiesz ... lekki pracoholizm :hyhy:
Duzo zajeć - typu hoby - po pracy , jesli ci zostanie jakikolwiek czas ..... A dziewczyna sie pojawi sama - kiedyś :P

Wg. Mnie albo jest miłość albo jej nie ma . Rozwiazania pośrednie są do du..
Można zgubić gdzieś , zaniedbać miłość która Była . Ale musi być !
Nie wyobrazam sobie ze jestes z kimś i czekasz az sie coś pojawi miedzy wami :kwasny:

Dorothea - Sro Maj 03, 2006 19:53

voyteck napisał/a:
kiedyś

własnie i to jest zapewne ten bol.
Najlepiej aby sie pojawiła zaraz :)
Mysle,ze pracoholizm i hobby tu niczego nie załatwi.

Nadeszła wiosna i miejmy nadzieje,ze fenix znajdzie odpowiednią towarzyszke zycia

Fenix - Sro Maj 03, 2006 19:59

voyteck napisał/a:
To już lepiej wkręć sobie na maxa prace - wiesz ... lekki pracoholizm

to mi się podoba :)

voyteck, co ty rozumiesz pod pojęciem "miłość" ?

voyteck - Sro Maj 03, 2006 20:09

Fenix napisał/a:
co ty rozumiesz pod pojęciem "miłość" ?

No to mi pytanko zadałeś na wywód na pare stron :P

Nie rozpisując sie wydaje mi sie że, to coś na kształt bardzo dobrej przyjaźni
(a to gdzieś tu na forum zostało juz dobrze opisane i zdefiniowane)
ale z dodatkiem tego ze dzielisz z tą osobą całe swoje życie wewnętrzne , budujesz z nia wspólny świat , tworzysz rodzine i czujesz ze ta osoba wie o każdym twoim problemie czy radości - jak i na odwrót .

A tego kiedy sie to czuje i do kogo itd ........ nie jestem w stanie wytłumaczyć

Zresztą chyba nie jestem za dobry w te tematy - klimaty :wstyd:

Fenix - Sro Maj 03, 2006 20:14

no o to mi chodziło ok i to wszytko przychodzi z czasem nie od razu wszystko jest to tylko w marzeniach i w tv od razu jest miłość taka prawdziwa :)
voyteck - Sro Maj 03, 2006 20:17

Fenix,
Fakt , jest też tak że między dwojgiem ludzi jest najpierw
zwykła znajomość , potem jakies kumplowanie , potem lepsze kumplowanie , jeszcze potem przyjaźń , bardzo dobra przyjaźń
a z czasem trwaina tego - obie osoby nagle dostają olśnienia że to Miłość

Piotrulek - Sro Maj 03, 2006 22:01

Aither napisał/a:
zamiast cieszyc sie wolnoscia i swoboda

a co to jest wolność i swoboda????????????????????????????????????????????????może cytat z Boys'ów

przeca każdy związek może być wolnością i swobodą o ile się dobrze trafi,bo jak trafisz kiepsko to nawet największa"milość"nic ci nie da!!

Aither - Sro Maj 03, 2006 22:42

Piotrulek napisał/a:
jak trafisz kiepsko to nawet największa"milość"nic ci nie da!!
sadze ze jak sie trafi kiepsko to nie ma mowy o "milosci" :P

voyteck, hehehehe ano tutaj sie zgodze :) a potem sie zastanawiaja kiedy byla jeszcze przyjazn a kiedy JUZ milosc :) aaajjj jakie to RoMaNtYcZnE :zawstydzony:

kisia - Sro Maj 03, 2006 23:53

Aither napisał/a:
mi zawsze Babcia mowila "nie szukaj na sile milosci - ona sama Cie znajdzie w czasie gdy sie go najmniej spodziewasz"

święte słowa, babcie to bardzo mądre kobiety :D

voyteck - Sro Maj 03, 2006 23:55

Aither napisał/a:
ona sama Cie znajdzie w czasie gdy sie go najmniej spodziewasz

Ja wolałbym sie jednak spodziewać niż nie spodziewać . Jeśli jest jakiś wybór :hyhy:

Aither - Czw Maj 04, 2006 10:01

kisia napisał/a:
święte słowa, babcie to bardzo mądre kobiety

no tak moze i madre ale babcia byc nie chce teraz :D

voyteck, no przestan... nie lubisz niespodzianek ? :) bo ja barrrrrdzoooooo :)

voyteck - Czw Maj 04, 2006 19:24

Aither napisał/a:
nie lubisz niespodzianek ?

Pewnie że lubie ale wydaje mi sie że jednak wole kontrolować sytuacje .
Chyba robimy :offtopic: co to ma wspólnego z biurami matrymonialnymi ? :wstyd:

Aither - Czw Maj 04, 2006 19:37

a to ze nie wiadomo co moze nas spotkac w tym biurze matrymonialnym... ja bym sie ta nie zglosila... sadze ze znam wystarczajaco duuuuzo plci meskiej aby cos z tego grona wybrac :)
voyteck - Czw Maj 04, 2006 19:40

Aither napisał/a:
sadze ze znam wystarczajaco duuuuzo plci meskiej aby cos z tego grona wybrac

A to nie wiedziałem że zakładasz opcje wybierania ? czy to tylko teoria ? :hyhy:

Aither - Czw Maj 04, 2006 19:42

voyteck, hmmm wiesz nigdy sie nad tym glebiej nie zastanawialam :) moze "wezme" to co sie nawinie :rotfl: :hyhy: :rotfl:
voyteck - Czw Maj 04, 2006 19:45

Aither, to może Fenix,
Ana - Czw Maj 04, 2006 19:48

voyteck napisał/a:
Aither, to może Fenix,

oj, to mogło by się nie spodobać jednej Rybce ;)

Aither - Czw Maj 04, 2006 19:49

voyteck, hmmmm zapewniam Cie ze nie wytrzymalby ani dnia ze mna :]
zastanawiam sie jak to jest tak do konca z tymi biurami... z czego oni maja profity?

voyteck - Czw Maj 04, 2006 19:49

Ana, Jaśniej prosze :P bo chyba mało obeznany jestem :kwasny:

Aither napisał/a:
jak to jest tak do konca z tymi biurami... z czego oni maja profity?
Też pojęcia nie mam
Aither - Czw Maj 04, 2006 19:51

Ana napisał/a:
Rybce
hehehe no sadze ze nie bylby zadowolony :D ale wszystko sie moze zmienic :)
ziutek997 - Czw Maj 04, 2006 20:28

Aither napisał/a:
ale wszystko sie moze zmienic

Jeśli sobie życzysz to nawet od zaraz....... :zdegustowany:

Fenix próbować zawsze można :) W końcu nic się nie traci. Ale ja osobiśnie uważam że to wcale nie jest nalepsza droga. Tymbardziej w takim wieku :) Do okoła tyle samotnych dziewczyn... wystarczy się lepiej zakręcić... :D Poza tym zawsze uważałem że miłości się nie szuka, a i tak się ją znajduje :) tylko żę w najmniej spodziewanym momencie. Jak chcesz to kombinuj moze się uda :] Nie wiesz jak nie spróbujesz :)

Dorothea - Czw Maj 04, 2006 20:29

łał powiało grozą :evil:
Piotrulek - Czw Maj 04, 2006 21:26

Aither napisał/a:
z czego oni maja profity?

jeśli chcesz aby twoje dane znalazły się w bazie takiego biura to pewnie musisz sporo i slono zabulić,podobnie jak w biurach nieruchomości...

Dorotka - Czw Maj 04, 2006 21:29

Piotrulek napisał/a:
podobnie jak w biurach nieruchomości...
ale w biurach nieruchomości prowizję płaci się dopiero gdy transakcja dojdzie do skutku .... znaczy się w biurach pobierają opłatę po.... ślubie? ;) ... "skonsumowaniu" poznanego partnera ;)
no chyba że płaci się za każdą udostępnioną ofertę - niezależnie od tego czy się spodoba czy nie - ale to bez sensu :niepewny:

voyteck - Czw Maj 04, 2006 21:31

Dorotka, Pewnie jakiś abonamencik za to że twoje dane są w ich ........ ofercie :P
Fenix - Czw Maj 04, 2006 21:48

Aither napisał/a:
voyteck, hmmmm zapewniam Cie ze nie wytrzymalby ani dnia ze mna
tu mówisz o mnie jeśli omnie to się mylisz ale nie bende rozwijał dalej tego wątku...

Dorothea napisał/a:
łał powiało grozą
jaką grozą :P

Piotrulek napisał/a:
Aither napisał/a:
z czego oni maja profity?

Kod:
CENNIK US?UG:

Serdecznie zapraszamy do skorzystania z usług Biura po cenach promocyjnych:

100,00 PLN - Opłata członkowska na okres 6 miesięcy - jednorazowa
- brak opłat miesięcznych
- kontakty za darmo : podanie nr telefonu, adresu lub adresu poczty
   e-mail osoby wybranej z biuletynu ofert
- przesłanie korespondencji do wybranej osoby, która prowadzi
   „korespondencję poprzez Biuro”- należy opłacić znaczkami pocztowym
  (2 x 1,30 = 2,60 zł).

Przedłużenie członkostwa na okres:
- 3 miesięcy wynosi : 40,00 PLN
- 6 miesięcy wynosi : 70,00 PLN

120,00 Euro / 150,00 USD - Opłata wpisowa dla obcokrajowców – jednorazowa.

20,00 PLN – podanie kontaktu osoby zamieszkałej zagranicą.

Opłatę członkowską przyślij w ciągu 7 dni, a przedłużymy Ci członkostwo o 2 miesiące gratis.

Wyciąg z jednego z biur ogłaszających się w internecie :|

Dorothea - Czw Maj 04, 2006 21:50

Fenix napisał/a:

Dorothea napisał/a:
łał powiało grozą
jaką grozą

ziutek997 napisał/a:
Aither napisał/a:
ale wszystko sie moze zmienic

Jeśli sobie życzysz to nawet od zaraz.......

ziutek997 - Czw Maj 04, 2006 21:51

no łądnie sobie liczą :P
Lepiej wydaj te pieniądze na dyskotekę etc. pewnie większe prawdopodobieństwo że kogoś spotkasz :)

Alinka - Czw Maj 04, 2006 21:51

Za wszystko się płaci eh... załóż sobie SYMPATIę. tylko 10 zl za 30 dni, lub przez poczte cos 5 zl :)
Fenix - Czw Maj 04, 2006 21:56

Alinka napisał/a:
Za wszystko się płaci eh... załóż sobie SYMPATIę. tylko 10 zl za 30 dni, lub przez poczte cos 5 zl

już dawno mam h t t p;//fenix23200.sympatia.onet, p l/

Szamanka - Czw Maj 04, 2006 22:04

Fenix, i nikt oczek nie puszcza?..nie pisza kobietki listow? :zdziwko: ... cosik mi sie w to wierzyc nie chce :hyhy:

no tak..teraz juz wiem :idea: , Ty poprostu wybredny jestes :rotfl:

Dorotka - Czw Maj 04, 2006 22:06

stówa za pół roku to trochę dużo .... szczególnie że to niby promocyjna oferta :niepewny: a co jeżeli żadna z ofert nie będzie "trafiona"? albo jak akurat nie będą mieli żadnej oferty spełniające wymagania danego klienta?
Alinka - Czw Maj 04, 2006 22:07

i nikogo nie poznales przez sympatie? ładne zdjecia
Krzysio - Czw Maj 04, 2006 22:11

Dorotka napisał/a:
a co jeżeli żadna z ofert nie będzie "trafiona"?

sklada reklamacje i zwraca to co nabyl za pomoca biura :zdziwko: a noz wymiania na lepszy model ? ;)

Fenix - Czw Maj 04, 2006 22:11

Szamanka napisał/a:
Fenix, i nikt oczek nie puszcza?..nie pisza kobietki listow? ... cosik mi sie w to wierzyc nie chce

no tak..teraz juz wiem

Nie nikt nie puszcza była kiedyś taka jedna forumowiczka ale chyba konto zawiesiła czasem piszą w odpowiedzi na zaproszenie ich na forum ;)

Szamanka napisał/a:
Ty poprostu wybredny jestes
Jak mam byćwybredny jak nikt nie pisze pomyśl sama.....
Krzysio - Czw Maj 04, 2006 22:14

Fenix, ja mam swietny pomysl :hyhy: zapoznam cie z moja siostra :D przynajmniej nie bede sie martwil ze moze jej sie cos stac :D
ziutek997 - Czw Maj 04, 2006 22:15

chmm.. mój kolega ma tam konto... i nawiązuje tam masę znajomośći.. czasami wynikają zabawne sytuacje ale chłopak nie ma nawet dnia spokoju :P Fenix pamiętaj zę reklama dzwignią handlu <LOL>
ziutek997 - Czw Maj 04, 2006 22:15

Po za tym jak nikt się nie interesuje Twoim profilem to Ty weż sprawę w swoje ręce i trochę pozaczepiaj :)
Fenix - Czw Maj 04, 2006 22:19

Bzyki, Młodsza czy starsza ?
praz - Czw Maj 04, 2006 22:27

hehe co do biur matrymonialnych to mama mi powtarza ze mam czas do sierpnia , wtedy to ona wysle moje dane do biura, jak ja znam to sie nie zawaha ;)
Dorothea - Czw Maj 04, 2006 22:29

praz napisał/a:
mam czas do sierpnia

a czemu akurat do sierpnia???

praz - Czw Maj 04, 2006 22:30

Dorothea napisał/a:
a czemu akurat do sierpnia???

mama podala taki termin :)

Dorothea - Czw Maj 04, 2006 22:40

praz napisał/a:
mama podala taki termin

no to niewiele czasu Ci pozostało prazynku....... :)

praz - Czw Maj 04, 2006 22:44

Dorothea napisał/a:
no to niewiele czasu Ci pozostało prazynku....... :)

wiem wiem :D
poczynułam juz pewne kroki ;) tj. złapałam welon na weselu kuzynki w sobote :D
a tak serio to mi sie nie śpieszy:)

madziar - Czw Maj 04, 2006 22:58

ziutek997 napisał/a:
Po za tym jak nikt się nie interesuje Twoim profilem to Ty weż sprawę w swoje ręce i trochę pozaczepiaj :)

Dokładnie, Fenix do roboty, zagaduj dziewczyny, a nie oczekuj, że one zaczną. I nie zrażaj się odmowami. Czasem może lepiej rozmawiać dlugo ze soba np na gg, zeby polubić się, poznac charaktery, a dopiero potem spotkać, wtedy to już będzie łatwe, bo będziecie jak dobrzy znajomi :ok:

Major - Czw Maj 04, 2006 23:49

Fenix, wywal ten tekst o seksie, kobiety nie lubią kiedy się pisze, że się tego szuka i chce :) Po czasie i tak się sama odda :P I daj sobie zdjątko z większym luzem, bo na tym stoisz troche jak sierotka ;) Troche popracuj nad prezencją, a napewno zacznie się coś zmieniać. Więcej pewności :)
frohike - Pią Maj 05, 2006 00:03

Fenix, popatrz jak duzo wolnych forumek sie tutaj kreci , pelno ajkis prazynek asikowi etc :rotfl:
trunks - Pią Maj 05, 2006 00:05

Major napisał/a:
Fenix, wywal ten tekst o seksie, kobiety nie lubią kiedy się pisze, że się tego szuka i chce

chyba, ze tez tego szukają :]

Gmeras - Pią Maj 05, 2006 00:45

Bzyki, a fajna jakas :hyhy:
Fenix - Pią Maj 05, 2006 01:01

Major napisał/a:
I daj sobie zdjątko z większym luzem, bo na tym stoisz troche jak sierotka

Zacytuje tu Wypowiedź kobiety " nio jesteś fajny chłopaczek w tym cylindrze jak prawdziwy dżentelmen" wiec nie wydaje mi się że jest takie złe a pozatym swój musi trafić na swego i tym się kieruje ...

kisia - Pią Maj 05, 2006 01:50

Major napisał/a:
Troche popracuj nad prezencją

Krzysiu w garniturze prezentujesz się świetnie :hyhy: :D

asik - Pią Maj 05, 2006 08:00

frohike napisał/a:
pelno ajkis prazynek asikowi etc

jeden asik i jeden prażyk i ja ci dam jakiś:P :D

voyteck - Pią Maj 05, 2006 09:53

Major napisał/a:
wywal ten tekst o seksie, kobiety nie lubią kiedy się pisze, że się tego szuka i chce Po czasie i tak się sama odda I daj sobie zdjątko z większym luzem, bo na tym stoisz troche jak sierotka Troche popracuj nad prezencją, a napewno zacznie się coś zmieniać. Więcej pewności

Tu się zgodze - Inne foto - z większym luzem i będzie OK :ok:

Krzysio - Pią Maj 05, 2006 12:17

Fenix napisał/a:
Bzyki, Młodsza czy starsza ?

mlodsza o rok :) od mnie :P:P

Gmeras napisał/a:
a fajna jakas :hyhy:

no pytasz :D to moja siostra, to musi byc fajna :P

Mariusz - Pią Maj 05, 2006 12:34

Nie pitol, tylko zdjęcie im daj :P
Aither - Pią Maj 05, 2006 13:08

ziutek997 napisał/a:
Jeśli sobie życzysz to nawet od zaraz.......

dziekuje bardzo.... ale tego juz mowic nie musiales !

Gmeras - Pią Maj 05, 2006 16:25

Bzyki napisał/a:
no pytasz to moja siostra, to musi byc fajna
Krzysio - Pią Maj 05, 2006 19:21

Gmeras napisał/a:
przypomniało mi sie była na hali kiedyś co nie? ;)

a byla byla :D

Mariusz napisał/a:
tylko zdjęcie im daj :P
a co jestes zainteresowany ? ;0 :P
Bot - Pią Maj 05, 2006 21:10

ale :offtopic:

:P :P

Piotrulek - Pią Maj 05, 2006 21:17

Krzysiu ,oferta biura matrymonialnego(chodzi mi o tą w sympatii) powinna zawierać jeszcze jedno,mianowicie powinieneś napisać,że jest facet,ktory do ciebie mowi,że jesteś królem internetu i na dodatek ma rację... :D :D :D
madziar - Pią Maj 05, 2006 22:07

voyteck napisał/a:
Major napisał/a:
wywal ten tekst o seksie, kobiety nie lubią kiedy się pisze, że się tego szuka i chce Po czasie i tak się sama odda I daj sobie zdjątko z większym luzem, bo na tym stoisz troche jak sierotka Troche popracuj nad prezencją, a napewno zacznie się coś zmieniać. Więcej pewności

Tu się zgodze - Inne foto - z większym luzem i będzie OK :ok:

Popieram, Fenix weź uwagi do serca, bo są naprawdę trafne. Nie musisz się zmieniać. Zabawę z nowym zdjęciem potraktuj z przymróżeniem oka, na wesoło, może w plenerze. Co do "sexu w tej ofercie to jakoś brzmi desperacko, major ma rację, wyrzuć to ;)

Spróbuj i sprawdź czy zadziała, nic nie masz do stracenia

voyteck - Pią Maj 05, 2006 22:10

madziar napisał/a:
Co do "sexu w tej ofercie to jakoś brzmi desperacko

Desperacja nigdy nie jest mile widziana :P

Ja uważam ze serio nie jest trudno poznac kogos ciekawego i wartościowego - nawet na Necie .
Troche to czasu zajmuje ale tego chyba masz dużo wiec działaj chłopaku :ok:

extaska_ - Nie Maj 07, 2006 18:43

Fenix nie łam się dasz radę ;) zasugeruj się powyższymi uwagami, bo mają coś w sobie... i zacznij zagadywać do ludzi na sympatii i nie czekaj, aż ktoś sam trafi na Twój profil. :P
Fenix - Nie Maj 07, 2006 22:53

Może biuro nie bendzie już potrzebne...... :zawstydzony:
kisia - Nie Maj 07, 2006 23:03

Fenix, nooo to super :super:
praz - Nie Maj 07, 2006 23:13

Fenix napisał/a:
Może biuro nie bendzie już potrzebne...... :zawstydzony:

trzymam kciuki :)

p4cz3k - Pon Maj 08, 2006 08:16

:ok:
Dorotka - Pon Maj 08, 2006 09:59

Fenix napisał/a:
Może biuro nie bendzie już potrzebne......
jak już będziesz gotowy to pochwal się jakoś bardziej szczegółowo :super: :)
voyteck - Wto Maj 16, 2006 13:35

Fenix napisał/a:
Może biuro nie bendzie już potrzebne......

Teraz to Mnie bedzie chyba potrzebne :zdziwko: :zdziwko: :zdziwko:

Aither - Wto Maj 16, 2006 13:40

voyteck, no prosze Cie... :) to chyba jakies zarty :) Ty i biuro martymonialne ? :)
voyteck - Wto Maj 16, 2006 15:06

Aither, No tak wyszło

A dlaczego to takie dziwne ?

Aither - Wto Maj 16, 2006 17:21

bo... hm... bo tak mi sie ubzduralo :) poza tym nie powiem bo sie wstydze :)
Dorothea - Wto Maj 16, 2006 18:23

Aither napisał/a:
nie powiem bo sie wstydze

nie wstydz sie powiedz bom ciekawa

Dorotka - Wto Maj 16, 2006 18:25

Aither napisał/a:
bo sie wstydze
to jest chyba taki sam żart jak Wojtkowe biuro matrymonialne ;) :)
Piotrulek - Wto Maj 16, 2006 18:27

Fenix napisał/a:
Może biuro nie bendzie już potrzebne

gratuluję Krzysiu z calego serca...

Aither - Wto Maj 16, 2006 18:44

nie powiem... :P
Major - Wto Maj 16, 2006 21:59

voyteck, wydawało mi się, że masz żone, a może się pomyliłem.
Fenix - Wto Maj 16, 2006 22:36

Major napisał/a:
żone,
a co żony już zmienić nie można
Alinka - Wto Maj 16, 2006 22:40

jasne , ze mozna :) "wymienic na lepszy model"
voyteck - Sro Maj 17, 2006 09:57

Dorotka napisał/a:
to jest chyba taki sam żart jak Wojtkowe biuro matrymonialne

dlaczego żart ? ;)

Aither napisał/a:
nie powiem...

mów bo też mnie to ciekawi

Major napisał/a:
wydawało mi się, że masz żone, a może się pomyliłem.

wydawało ci sie . A pomyliłem to sie Ja i to baaardzo

Asienka - Sro Maj 17, 2006 11:22

chyba musze pooglądac ten temat od poczatku :| moze coś ciekawego znajde :|
voyteck - Sro Maj 17, 2006 11:36

Asienka napisał/a:
chyba musze pooglądac ten temat od poczatku

Polecam :P

Bot - Sro Maj 17, 2006 18:53

Ja się też sprzedam do takiego biura... Jakąś cene wywoławczą musze ustalić :] Oczywiście można rezerwować prawo pierwokupu. Ceny tylko w Euro :hyhy:
Major - Sro Maj 17, 2006 18:56

khaman napisał/a:
Ja się też sprzedam do takiego biura

Ale to oni każą sobie płacić, a nie oni Tobie :P

Bot - Sro Maj 17, 2006 18:58

Major napisał/a:
oni każą sobie płacić, a nie oni Tobie

Eeee to jakaś lipa.... może lepiej na allegro? :D

voyteck - Sro Maj 24, 2006 10:14

Fenix, I jak tam sprawy ? :hyhy: bo jakoś temacik ucichł