|
|
dupiate forum
|
 |
Z życia wzięte ;) - Biura Matrymonialne
Fenix - Wto Kwi 25, 2006 17:06 Temat postu: Biura Matrymonialne Witam poszukuję adresów biur matrymonialnych z Gliwic , Zabrza , Tarnowskich Gór ???
Zna ktoś takie ???
Dorothea - Wto Kwi 25, 2006 17:24
Ogólnopolskie Biuro Matrymonialne KOCHAJ !
Kilińskiego 4a/45 skr. 181
41-200 Sosnowiec
Telefon (032) 785 54 48, (0501) 77 88 68
Fax (032) 290 00 99
Biuro i serwis matrymonialny dla samotnych. Oferty Pań i Panów z woj.śląskiego i zagraniczne. Zapraszamy.
Katowice, Nowa 5., tel. 0 51058046
Razem
(0-32) 331 30 96
44-100 Gliwice, Dolnych Wałów 7
pow.m. Gliwice, woj.śląskie
Fenix - Wto Kwi 25, 2006 17:40
:ok:
Dorothea - Wto Kwi 25, 2006 17:45
Byc moze jeszcze cos uda mi sie odszukac, narazie tyle........
Powodzenia :D
kisia - Wto Kwi 25, 2006 21:57
Fenix, był kiedyś w Gliwicach klub Perełka, maja swoje spotkania w Bagateli, jak znajde namiary to podam.
Chcesz w biurze zostawić swoje ogłoszenie :?:
-----------
chodziło mi o ten klub
Klub Perełka, ul. Studzienna 4, tel. 032 231 55 36
ale już nie jestem pewna czy mają tam biuro matrymonialne :niepewny:
Major - Wto Kwi 25, 2006 21:57
Fenix, co to za desperacki ruch ?
Fenix - Wto Kwi 25, 2006 22:15
Jak wszystko inne zawodzi każdy sposób jest dobry na poznanie kogoś :( w różnych portalach i czatach czasem można ponać tylko przyjaciół.
Major - Wto Kwi 25, 2006 22:20
Niestety, ale przyznam racje. Nie każdy ma dość odwagi i pomysłu lub doświadczenia, żeby nie mieć trudności poznawać osoby, które miały by być kimś bliższym. A moje pytanie, żeby źle nie odebrać nie było naśmiewcze. Życze szczęscia.
Wiem, że jeszcze jest jakiś klub samotnych serc koło willi karo. Chyba, że już go tam nie ma.
Dorotka - Wto Kwi 25, 2006 22:22
Major napisał/a: | koło willi karo | w Perełce czy jak to się tam nazywa, na pewno były tam spotkania różne dla osób szukających kogoś organizowane
Fenix - Wto Kwi 25, 2006 22:26
Ja nie mówie że nie mam odwagi lub brak mi doświadczenia w sprawach damsko-męskich Major tylko o to że ciagle trafiam na puste głupie kobiety które się kierują głupimi ideałami a z doświadczenia wiem jak to się kończy tylko że one dopiero przeglądają na oczy mając dziecko w brzuchu..... :|
Nie pójdę na operacje twarzy jak mi któraś to powiedziała bo to już nie bende ja.
Dorotka - Wto Kwi 25, 2006 22:34
Fenix napisał/a: | Nie pójdę na operacje twarzy jak mi któraś to powiedziała bo to już nie bende ja | :przestraszony: :wsciekly: mam nadzieję, że ją kopnąłeś za to w d... (albo przynajmniej odpowiedziałeś jak się należało)
madziar - Wto Kwi 25, 2006 22:36
Fenix napisał/a: | Nie pójdę na operacje twarzy jak mi któraś to powiedziała bo to już nie bende ja. |
Dowcipna ta laska, pewnie chirurg plastyk amator. Fenix ty nic nie zminiaj, jedynie dziewczyny, z którymi się spotykasz :ok:
Fenix - Wto Kwi 25, 2006 22:43
Dorotka napisał/a: | mam nadzieję, że ją kopnąłeś za to w d... (albo przynajmniej odpowiedziałeś jak się należało) | gdyby to było na żywo to tak madziar napisał/a: | Fenix napisał/a:
Nie pójdę na operacje twarzy jak mi któraś to powiedziała bo to już nie bende ja.
Dowcipna ta laska, pewnie chirurg plastyk amator. Fenix ty nic nie zminiaj, jedynie dziewczyny, z którymi się spotykasz |
A z dziewczynami jest mały problem bo jakoś tych normalnych jest strasznie mało....
madziar - Wto Kwi 25, 2006 22:56
Fenix napisał/a: | A z dziewczynami jest mały problem bo jakoś tych normalnych jest strasznie mało.... |
hm, nie znam innej metody jak metoda prób i błędów, aż w końcu znajdziesz tę Pannę Fenixowa. Tylko się nie zniechęcaj i nic na siłe. Czasem jak się poddajemy i już nie wierzymy pojawia sie ten/ta właściwa :)
kisia - Sro Kwi 26, 2006 00:26
Major napisał/a: | jest jakiś klub samotnych serc koło willi karo |
Dorotka napisał/a: | w Perełce czy jak to się tam nazywa, |
kisia napisał/a: | Klub Perełka, ul. Studzienna 4, tel. 032 231 55 36 |
:D
madziar - Czw Kwi 27, 2006 07:07
Fenix, jak bedziesz mógł to proszę zdaj relację z twoich odwiedzin w biurach :)
Aither - Sro Maj 03, 2006 17:47
Fenix napisał/a: | ciagle trafiam na puste głupie kobiety które się kierują głupimi ideałami |
jesli sadzisz ze biuro matrymonialne cos zmieni... sadze ze po prostu nie nadszedl Twoj czas :) wiecej czasu Ci trzeba a wszystko sie ulozy :) Glowa do gory :)
voyteck - Sro Maj 03, 2006 18:23
Fenix napisał/a: | Jak wszystko inne zawodzi każdy sposób jest dobry na poznanie kogoś w różnych portalach i czatach czasem można ponać tylko przyjaciół. |
Wg. Mnie powinieneś wyluzować :dontgetit: Masz dopiero 22 lata więc czasu masz duuużo :ok:
Aither - Sro Maj 03, 2006 18:28
tez tak uwazam... ale sadze ze mu nie przegadamy drogi voyteck-u :) widac spieszy mu sie :) zamiast cieszyc sie wolnoscia i swoboda :)
voyteck - Sro Maj 03, 2006 18:42
Aither napisał/a: | zamiast cieszyc sie wolnoscia i swoboda |
Dokłanie .
Aither napisał/a: | tez tak uwazam... ale sadze ze mu nie przegadamy |
Człowiek zawsze chce czegoś czego niema .
Fenix, Daj na luuz . Będąc sam masz mnóstwo czasu dla siebie , dla znajomych , kumpli itd .
Jestes nie zależny czasowo i ( w tych innych sprawach ) :hyhy: .
Robisz co chcesz , bywasz gdzie chcesz ........ i jak długo chcesz .
Alinka - Sro Maj 03, 2006 18:45
voyteck napisał/a: | Będąc sam masz mnóstwo czasu dla siebie , dla znajomych , kumpli itd |
Będąc z kims też ma sie czas dla znajomych i dla siebie jesli sie go dobrze zagospodaruje.. chyba kazdemu kiedys sie znudzi przychodzenie do pustego domu po pracy/szkole, zasypianie w pustym, zimnym lozku..itp..
Dorothea - Sro Maj 03, 2006 18:46
Ale będąc z kims tez moze miec duzo czasu,dla znajomych i dla kumpli.Przeciez jak sie z kims jest to nie ma sie wcale załozonego kaganca i obrozy.
Widocznie Fenix ma wielka potrzebe miłosci, chce sie o kogos troszczyc i che aby ktos troszczył sie o niego.
Przeciez wcale nie jest powiedziane,ze zaraz ma zakładac rodzine i robic dzieci..........
Ja Go rozumiem i zycze szczescia
voyteck - Sro Maj 03, 2006 18:48
Dorothea napisał/a: | Ja Go rozumiem i zycze szczescia |
Też go rozumiem i masz racje z Alinką .
Ale chodzi mi o to że bedąc Samemu też jest OK i nie ma co sie załamywać nad swoim życiem
Dorothea - Sro Maj 03, 2006 18:51
voyteck napisał/a: | że bedąc Samemu też jest OK |
oczywiscie,ze tak, ale nie wszyscy z tym czują sie szczesliwi, to zalezy indywidualnie od kazdego człowieka.Jeden lubi samotnosc a drugi bez miłosci usycha.
Ale ciesze sie ,ze sie z nami zgadzasz :)
Fenix - Sro Maj 03, 2006 19:33
Aither napisał/a: | jesli sadzisz ze biuro matrymonialne cos zmieni... sadze ze po prostu nie nadszedl Twoj czas wiecej czasu Ci trzeba a wszystko sie ulozy Glowa do gory |
Nie sądze że biuro coś zmieni ale nie zaszkodzi spróbować….
voyteck napisał/a: | Fenix napisał/a:
Jak wszystko inne zawodzi każdy sposób jest dobry na poznanie kogoś w różnych portalach i czatach czasem można poznać tylko przyjaciół.
Wg. Mnie powinieneś wyluzować Masz dopiero 22 lata więc czasu masz duuużo |
Tak czasu mam dużo i prawdę mówiąc jest mi z tym źle . Tak jestem młody mam dużo czasu na żonę ?? na dziecko ??
voyteck napisał/a: | Fenix, Daj na luuz . Będąc sam masz mnóstwo czasu dla siebie , dla znajomych , kumpli itd .
Jestes nie zależny czasowo i ( w tych innych sprawach ) .
Robisz co chcesz , bywasz gdzie chcesz ........ i jak długo chcesz . |
Wszystko zależy od tego jaki tryb życia prowadzisz i co jest dla ciebie najważniejsze w życiu , kumple byli w szkole teraz nie wiem co robią bo się kontakty pourywały żyją własnym życiem tzn. gonią za pieniądzem…. Wolałem jak pracowałem kończyłem prace po 18 biegłem na spotkanie z dziewczyną i wiedziałem że żyje i byłem szczęśliwy.
voyteck napisał/a: | Ale chodzi mi o to że będąc Samemu też jest OK i nie ma co sie załamywać nad swoim życiem |
Jeśli lubisz być sam to tak mi to akurat nie odpowiada…
Dorothea napisał/a: | Jeden lubi samotnosc a drugi bez miłosci usycha. |
Dorothea to już nawet nie chodzi o miłość ale o bycie razem bo nawet w życiu ona przychodzi po kilku latach…
voyteck - Sro Maj 03, 2006 19:36
Fenix napisał/a: | kumple byli w szkole teraz nie wiem co robią bo się kontakty pourywały żyją własnym życiem tzn. gonią za pieniądzem…. Wolałem jak pracowałem kończyłem prace po 18 biegłem na spotkanie z dziewczyną i wiedziałem że żyje i byłem szczęśliwy. |
Mam coś w tym stylu u siebie . Czasu mało . Kumple gdzieś byli ale każdy ma swój świat itd
Aither - Sro Maj 03, 2006 19:40
hmmmm a ja nie wiem jak mam... raczej czas dla wszystkich i kazdego :) kwestia ulozenia sobie planu :)
Krzys zycze powodzenia :) ale najlepiej sie nie nastawiac na pelny sukces :) mi zawsze Babcia mowila "nie szukaj na sile milosci - ona sama Cie znajdzie w czasie gdy sie go najmniej spodziewasz" :) i sadze ze cos w tym jest :)
Dorothea - Sro Maj 03, 2006 19:47
Fenix napisał/a: | to już nawet nie chodzi o miłość ale o bycie razem |
dokładnie to miałam na mysli Krzysiu, widocznie zle to ujęłam.
voyteck - Sro Maj 03, 2006 19:50
Fenix napisał/a: | już nawet nie chodzi o miłość ale o bycie razem |
To już lepiej wkręć sobie na maxa prace - wiesz ... lekki pracoholizm :hyhy:
Duzo zajeć - typu hoby - po pracy , jesli ci zostanie jakikolwiek czas ..... A dziewczyna sie pojawi sama - kiedyś :P
Wg. Mnie albo jest miłość albo jej nie ma . Rozwiazania pośrednie są do du..
Można zgubić gdzieś , zaniedbać miłość która Była . Ale musi być !
Nie wyobrazam sobie ze jestes z kimś i czekasz az sie coś pojawi miedzy wami :kwasny:
Dorothea - Sro Maj 03, 2006 19:53
voyteck napisał/a: | kiedyś |
własnie i to jest zapewne ten bol.
Najlepiej aby sie pojawiła zaraz :)
Mysle,ze pracoholizm i hobby tu niczego nie załatwi.
Nadeszła wiosna i miejmy nadzieje,ze fenix znajdzie odpowiednią towarzyszke zycia
Fenix - Sro Maj 03, 2006 19:59
voyteck napisał/a: | To już lepiej wkręć sobie na maxa prace - wiesz ... lekki pracoholizm |
to mi się podoba :)
voyteck, co ty rozumiesz pod pojęciem "miłość" ?
voyteck - Sro Maj 03, 2006 20:09
Fenix napisał/a: | co ty rozumiesz pod pojęciem "miłość" ? |
No to mi pytanko zadałeś na wywód na pare stron :P
Nie rozpisując sie wydaje mi sie że, to coś na kształt bardzo dobrej przyjaźni
(a to gdzieś tu na forum zostało juz dobrze opisane i zdefiniowane)
ale z dodatkiem tego ze dzielisz z tą osobą całe swoje życie wewnętrzne , budujesz z nia wspólny świat , tworzysz rodzine i czujesz ze ta osoba wie o każdym twoim problemie czy radości - jak i na odwrót .
A tego kiedy sie to czuje i do kogo itd ........ nie jestem w stanie wytłumaczyć
Zresztą chyba nie jestem za dobry w te tematy - klimaty :wstyd:
Fenix - Sro Maj 03, 2006 20:14
no o to mi chodziło ok i to wszytko przychodzi z czasem nie od razu wszystko jest to tylko w marzeniach i w tv od razu jest miłość taka prawdziwa :)
voyteck - Sro Maj 03, 2006 20:17
Fenix,
Fakt , jest też tak że między dwojgiem ludzi jest najpierw
zwykła znajomość , potem jakies kumplowanie , potem lepsze kumplowanie , jeszcze potem przyjaźń , bardzo dobra przyjaźń
a z czasem trwaina tego - obie osoby nagle dostają olśnienia że to Miłość
Piotrulek - Sro Maj 03, 2006 22:01
Aither napisał/a: | zamiast cieszyc sie wolnoscia i swoboda |
a co to jest wolność i swoboda????????????????????????????????????????????????może cytat z Boys'ów
przeca każdy związek może być wolnością i swobodą o ile się dobrze trafi,bo jak trafisz kiepsko to nawet największa"milość"nic ci nie da!!
Aither - Sro Maj 03, 2006 22:42
Piotrulek napisał/a: | jak trafisz kiepsko to nawet największa"milość"nic ci nie da!! | sadze ze jak sie trafi kiepsko to nie ma mowy o "milosci" :P
voyteck, hehehehe ano tutaj sie zgodze :) a potem sie zastanawiaja kiedy byla jeszcze przyjazn a kiedy JUZ milosc :) aaajjj jakie to RoMaNtYcZnE :zawstydzony:
kisia - Sro Maj 03, 2006 23:53
Aither napisał/a: | mi zawsze Babcia mowila "nie szukaj na sile milosci - ona sama Cie znajdzie w czasie gdy sie go najmniej spodziewasz" |
święte słowa, babcie to bardzo mądre kobiety :D
voyteck - Sro Maj 03, 2006 23:55
Aither napisał/a: | ona sama Cie znajdzie w czasie gdy sie go najmniej spodziewasz |
Ja wolałbym sie jednak spodziewać niż nie spodziewać . Jeśli jest jakiś wybór :hyhy:
Aither - Czw Maj 04, 2006 10:01
kisia napisał/a: | święte słowa, babcie to bardzo mądre kobiety |
no tak moze i madre ale babcia byc nie chce teraz :D
voyteck, no przestan... nie lubisz niespodzianek ? :) bo ja barrrrrdzoooooo :)
voyteck - Czw Maj 04, 2006 19:24
Aither napisał/a: | nie lubisz niespodzianek ? |
Pewnie że lubie ale wydaje mi sie że jednak wole kontrolować sytuacje .
Chyba robimy :offtopic: co to ma wspólnego z biurami matrymonialnymi ? :wstyd:
Aither - Czw Maj 04, 2006 19:37
a to ze nie wiadomo co moze nas spotkac w tym biurze matrymonialnym... ja bym sie ta nie zglosila... sadze ze znam wystarczajaco duuuuzo plci meskiej aby cos z tego grona wybrac :)
voyteck - Czw Maj 04, 2006 19:40
Aither napisał/a: | sadze ze znam wystarczajaco duuuuzo plci meskiej aby cos z tego grona wybrac |
A to nie wiedziałem że zakładasz opcje wybierania ? czy to tylko teoria ? :hyhy:
Aither - Czw Maj 04, 2006 19:42
voyteck, hmmm wiesz nigdy sie nad tym glebiej nie zastanawialam :) moze "wezme" to co sie nawinie :rotfl: :hyhy: :rotfl:
voyteck - Czw Maj 04, 2006 19:45
Aither, to może Fenix,
Ana - Czw Maj 04, 2006 19:48
voyteck napisał/a: | Aither, to może Fenix, |
oj, to mogło by się nie spodobać jednej Rybce ;)
Aither - Czw Maj 04, 2006 19:49
voyteck, hmmmm zapewniam Cie ze nie wytrzymalby ani dnia ze mna :]
zastanawiam sie jak to jest tak do konca z tymi biurami... z czego oni maja profity?
voyteck - Czw Maj 04, 2006 19:49
Ana, Jaśniej prosze :P bo chyba mało obeznany jestem :kwasny:
Aither napisał/a: | jak to jest tak do konca z tymi biurami... z czego oni maja profity? | Też pojęcia nie mam
Aither - Czw Maj 04, 2006 19:51
hehehe no sadze ze nie bylby zadowolony :D ale wszystko sie moze zmienic :)
ziutek997 - Czw Maj 04, 2006 20:28
Aither napisał/a: | ale wszystko sie moze zmienic |
Jeśli sobie życzysz to nawet od zaraz....... :zdegustowany:
Fenix próbować zawsze można :) W końcu nic się nie traci. Ale ja osobiśnie uważam że to wcale nie jest nalepsza droga. Tymbardziej w takim wieku :) Do okoła tyle samotnych dziewczyn... wystarczy się lepiej zakręcić... :D Poza tym zawsze uważałem że miłości się nie szuka, a i tak się ją znajduje :) tylko żę w najmniej spodziewanym momencie. Jak chcesz to kombinuj moze się uda :] Nie wiesz jak nie spróbujesz :)
Dorothea - Czw Maj 04, 2006 20:29
łał powiało grozą :evil:
Piotrulek - Czw Maj 04, 2006 21:26
Aither napisał/a: | z czego oni maja profity? |
jeśli chcesz aby twoje dane znalazły się w bazie takiego biura to pewnie musisz sporo i slono zabulić,podobnie jak w biurach nieruchomości...
Dorotka - Czw Maj 04, 2006 21:29
Piotrulek napisał/a: | podobnie jak w biurach nieruchomości... | ale w biurach nieruchomości prowizję płaci się dopiero gdy transakcja dojdzie do skutku .... znaczy się w biurach pobierają opłatę po.... ślubie? ;) ... "skonsumowaniu" poznanego partnera ;)
no chyba że płaci się za każdą udostępnioną ofertę - niezależnie od tego czy się spodoba czy nie - ale to bez sensu :niepewny:
voyteck - Czw Maj 04, 2006 21:31
Dorotka, Pewnie jakiś abonamencik za to że twoje dane są w ich ........ ofercie :P
Fenix - Czw Maj 04, 2006 21:48
Aither napisał/a: | voyteck, hmmmm zapewniam Cie ze nie wytrzymalby ani dnia ze mna | tu mówisz o mnie jeśli omnie to się mylisz ale nie bende rozwijał dalej tego wątku...
Dorothea napisał/a: | łał powiało grozą | jaką grozą :P
Piotrulek napisał/a: | Aither napisał/a:
z czego oni maja profity? |
Kod: | CENNIK US?UG:
Serdecznie zapraszamy do skorzystania z usług Biura po cenach promocyjnych:
100,00 PLN - Opłata członkowska na okres 6 miesięcy - jednorazowa
- brak opłat miesięcznych
- kontakty za darmo : podanie nr telefonu, adresu lub adresu poczty
e-mail osoby wybranej z biuletynu ofert
- przesłanie korespondencji do wybranej osoby, która prowadzi
„korespondencję poprzez Biuro”- należy opłacić znaczkami pocztowym
(2 x 1,30 = 2,60 zł).
Przedłużenie członkostwa na okres:
- 3 miesięcy wynosi : 40,00 PLN
- 6 miesięcy wynosi : 70,00 PLN
120,00 Euro / 150,00 USD - Opłata wpisowa dla obcokrajowców – jednorazowa.
20,00 PLN – podanie kontaktu osoby zamieszkałej zagranicą.
Opłatę członkowską przyślij w ciągu 7 dni, a przedłużymy Ci członkostwo o 2 miesiące gratis.
| Wyciąg z jednego z biur ogłaszających się w internecie :|
Dorothea - Czw Maj 04, 2006 21:50
Fenix napisał/a: |
Dorothea napisał/a:
łał powiało grozą
jaką grozą |
ziutek997 napisał/a: | Aither napisał/a:
ale wszystko sie moze zmienic
Jeśli sobie życzysz to nawet od zaraz....... |
ziutek997 - Czw Maj 04, 2006 21:51
no łądnie sobie liczą :P
Lepiej wydaj te pieniądze na dyskotekę etc. pewnie większe prawdopodobieństwo że kogoś spotkasz :)
Alinka - Czw Maj 04, 2006 21:51
Za wszystko się płaci eh... załóż sobie SYMPATIę. tylko 10 zl za 30 dni, lub przez poczte cos 5 zl :)
Fenix - Czw Maj 04, 2006 21:56
Alinka napisał/a: | Za wszystko się płaci eh... załóż sobie SYMPATIę. tylko 10 zl za 30 dni, lub przez poczte cos 5 zl |
już dawno mam h t t p;//fenix23200.sympatia.onet, p l/
Szamanka - Czw Maj 04, 2006 22:04
Fenix, i nikt oczek nie puszcza?..nie pisza kobietki listow? :zdziwko: ... cosik mi sie w to wierzyc nie chce :hyhy:
no tak..teraz juz wiem :idea: , Ty poprostu wybredny jestes :rotfl:
Dorotka - Czw Maj 04, 2006 22:06
stówa za pół roku to trochę dużo .... szczególnie że to niby promocyjna oferta :niepewny: a co jeżeli żadna z ofert nie będzie "trafiona"? albo jak akurat nie będą mieli żadnej oferty spełniające wymagania danego klienta?
Alinka - Czw Maj 04, 2006 22:07
i nikogo nie poznales przez sympatie? ładne zdjecia
Krzysio - Czw Maj 04, 2006 22:11
Dorotka napisał/a: | a co jeżeli żadna z ofert nie będzie "trafiona"? |
sklada reklamacje i zwraca to co nabyl za pomoca biura :zdziwko: a noz wymiania na lepszy model ? ;)
Fenix - Czw Maj 04, 2006 22:11
Szamanka napisał/a: | Fenix, i nikt oczek nie puszcza?..nie pisza kobietki listow? ... cosik mi sie w to wierzyc nie chce
no tak..teraz juz wiem |
Nie nikt nie puszcza była kiedyś taka jedna forumowiczka ale chyba konto zawiesiła czasem piszą w odpowiedzi na zaproszenie ich na forum ;)
Szamanka napisał/a: | Ty poprostu wybredny jestes | Jak mam byćwybredny jak nikt nie pisze pomyśl sama.....
Krzysio - Czw Maj 04, 2006 22:14
Fenix, ja mam swietny pomysl :hyhy: zapoznam cie z moja siostra :D przynajmniej nie bede sie martwil ze moze jej sie cos stac :D
ziutek997 - Czw Maj 04, 2006 22:15
chmm.. mój kolega ma tam konto... i nawiązuje tam masę znajomośći.. czasami wynikają zabawne sytuacje ale chłopak nie ma nawet dnia spokoju :P Fenix pamiętaj zę reklama dzwignią handlu <LOL>
ziutek997 - Czw Maj 04, 2006 22:15
Po za tym jak nikt się nie interesuje Twoim profilem to Ty weż sprawę w swoje ręce i trochę pozaczepiaj :)
Fenix - Czw Maj 04, 2006 22:19
Bzyki, Młodsza czy starsza ?
praz - Czw Maj 04, 2006 22:27
hehe co do biur matrymonialnych to mama mi powtarza ze mam czas do sierpnia , wtedy to ona wysle moje dane do biura, jak ja znam to sie nie zawaha ;)
Dorothea - Czw Maj 04, 2006 22:29
praz napisał/a: | mam czas do sierpnia |
a czemu akurat do sierpnia???
praz - Czw Maj 04, 2006 22:30
Dorothea napisał/a: | a czemu akurat do sierpnia??? |
mama podala taki termin :)
Dorothea - Czw Maj 04, 2006 22:40
praz napisał/a: | mama podala taki termin |
no to niewiele czasu Ci pozostało prazynku....... :)
praz - Czw Maj 04, 2006 22:44
Dorothea napisał/a: | no to niewiele czasu Ci pozostało prazynku....... :) |
wiem wiem :D
poczynułam juz pewne kroki ;) tj. złapałam welon na weselu kuzynki w sobote :D
a tak serio to mi sie nie śpieszy:)
madziar - Czw Maj 04, 2006 22:58
ziutek997 napisał/a: | Po za tym jak nikt się nie interesuje Twoim profilem to Ty weż sprawę w swoje ręce i trochę pozaczepiaj :) |
Dokładnie, Fenix do roboty, zagaduj dziewczyny, a nie oczekuj, że one zaczną. I nie zrażaj się odmowami. Czasem może lepiej rozmawiać dlugo ze soba np na gg, zeby polubić się, poznac charaktery, a dopiero potem spotkać, wtedy to już będzie łatwe, bo będziecie jak dobrzy znajomi :ok:
Major - Czw Maj 04, 2006 23:49
Fenix, wywal ten tekst o seksie, kobiety nie lubią kiedy się pisze, że się tego szuka i chce :) Po czasie i tak się sama odda :P I daj sobie zdjątko z większym luzem, bo na tym stoisz troche jak sierotka ;) Troche popracuj nad prezencją, a napewno zacznie się coś zmieniać. Więcej pewności :)
frohike - Pią Maj 05, 2006 00:03
Fenix, popatrz jak duzo wolnych forumek sie tutaj kreci , pelno ajkis prazynek asikowi etc :rotfl:
trunks - Pią Maj 05, 2006 00:05
Major napisał/a: | Fenix, wywal ten tekst o seksie, kobiety nie lubią kiedy się pisze, że się tego szuka i chce |
chyba, ze tez tego szukają :]
Gmeras - Pią Maj 05, 2006 00:45
Bzyki, a fajna jakas :hyhy:
Fenix - Pią Maj 05, 2006 01:01
Major napisał/a: | I daj sobie zdjątko z większym luzem, bo na tym stoisz troche jak sierotka |
Zacytuje tu Wypowiedź kobiety " nio jesteś fajny chłopaczek w tym cylindrze jak prawdziwy dżentelmen" wiec nie wydaje mi się że jest takie złe a pozatym swój musi trafić na swego i tym się kieruje ...
kisia - Pią Maj 05, 2006 01:50
Major napisał/a: | Troche popracuj nad prezencją |
Krzysiu w garniturze prezentujesz się świetnie :hyhy: :D
asik - Pią Maj 05, 2006 08:00
frohike napisał/a: | pelno ajkis prazynek asikowi etc |
jeden asik i jeden prażyk i ja ci dam jakiś:P :D
voyteck - Pią Maj 05, 2006 09:53
Major napisał/a: | wywal ten tekst o seksie, kobiety nie lubią kiedy się pisze, że się tego szuka i chce Po czasie i tak się sama odda I daj sobie zdjątko z większym luzem, bo na tym stoisz troche jak sierotka Troche popracuj nad prezencją, a napewno zacznie się coś zmieniać. Więcej pewności |
Tu się zgodze - Inne foto - z większym luzem i będzie OK :ok:
Krzysio - Pią Maj 05, 2006 12:17
Fenix napisał/a: | Bzyki, Młodsza czy starsza ? |
mlodsza o rok :) od mnie :P:P
Gmeras napisał/a: | a fajna jakas :hyhy: |
no pytasz :D to moja siostra, to musi byc fajna :P
Mariusz - Pią Maj 05, 2006 12:34
Nie pitol, tylko zdjęcie im daj :P
Aither - Pią Maj 05, 2006 13:08
ziutek997 napisał/a: | Jeśli sobie życzysz to nawet od zaraz....... |
dziekuje bardzo.... ale tego juz mowic nie musiales !
Gmeras - Pią Maj 05, 2006 16:25
Bzyki napisał/a: | no pytasz to moja siostra, to musi byc fajna
_________________ | przypomniało mi sie była na hali kiedyś co nie? ;)
Krzysio - Pią Maj 05, 2006 19:21
Gmeras napisał/a: | przypomniało mi sie była na hali kiedyś co nie? ;) |
a byla byla :D
Mariusz napisał/a: | tylko zdjęcie im daj :P | a co jestes zainteresowany ? ;0 :P
Bot - Pią Maj 05, 2006 21:10
ale :offtopic:
:P :P
Piotrulek - Pią Maj 05, 2006 21:17
Krzysiu ,oferta biura matrymonialnego(chodzi mi o tą w sympatii) powinna zawierać jeszcze jedno,mianowicie powinieneś napisać,że jest facet,ktory do ciebie mowi,że jesteś królem internetu i na dodatek ma rację... :D :D :D
madziar - Pią Maj 05, 2006 22:07
voyteck napisał/a: | Major napisał/a: | wywal ten tekst o seksie, kobiety nie lubią kiedy się pisze, że się tego szuka i chce Po czasie i tak się sama odda I daj sobie zdjątko z większym luzem, bo na tym stoisz troche jak sierotka Troche popracuj nad prezencją, a napewno zacznie się coś zmieniać. Więcej pewności |
Tu się zgodze - Inne foto - z większym luzem i będzie OK :ok: |
Popieram, Fenix weź uwagi do serca, bo są naprawdę trafne. Nie musisz się zmieniać. Zabawę z nowym zdjęciem potraktuj z przymróżeniem oka, na wesoło, może w plenerze. Co do "sexu w tej ofercie to jakoś brzmi desperacko, major ma rację, wyrzuć to ;)
Spróbuj i sprawdź czy zadziała, nic nie masz do stracenia
voyteck - Pią Maj 05, 2006 22:10
madziar napisał/a: | Co do "sexu w tej ofercie to jakoś brzmi desperacko |
Desperacja nigdy nie jest mile widziana :P
Ja uważam ze serio nie jest trudno poznac kogos ciekawego i wartościowego - nawet na Necie .
Troche to czasu zajmuje ale tego chyba masz dużo wiec działaj chłopaku :ok:
extaska_ - Nie Maj 07, 2006 18:43
Fenix nie łam się dasz radę ;) zasugeruj się powyższymi uwagami, bo mają coś w sobie... i zacznij zagadywać do ludzi na sympatii i nie czekaj, aż ktoś sam trafi na Twój profil. :P
Fenix - Nie Maj 07, 2006 22:53
Może biuro nie bendzie już potrzebne...... :zawstydzony:
kisia - Nie Maj 07, 2006 23:03
Fenix, nooo to super :super:
praz - Nie Maj 07, 2006 23:13
Fenix napisał/a: | Może biuro nie bendzie już potrzebne...... :zawstydzony: |
trzymam kciuki :)
p4cz3k - Pon Maj 08, 2006 08:16
:ok:
Dorotka - Pon Maj 08, 2006 09:59
Fenix napisał/a: | Może biuro nie bendzie już potrzebne...... | jak już będziesz gotowy to pochwal się jakoś bardziej szczegółowo :super: :)
voyteck - Wto Maj 16, 2006 13:35
Fenix napisał/a: | Może biuro nie bendzie już potrzebne...... |
Teraz to Mnie bedzie chyba potrzebne :zdziwko: :zdziwko: :zdziwko:
Aither - Wto Maj 16, 2006 13:40
voyteck, no prosze Cie... :) to chyba jakies zarty :) Ty i biuro martymonialne ? :)
voyteck - Wto Maj 16, 2006 15:06
Aither, No tak wyszło
A dlaczego to takie dziwne ?
Aither - Wto Maj 16, 2006 17:21
bo... hm... bo tak mi sie ubzduralo :) poza tym nie powiem bo sie wstydze :)
Dorothea - Wto Maj 16, 2006 18:23
Aither napisał/a: | nie powiem bo sie wstydze |
nie wstydz sie powiedz bom ciekawa
Dorotka - Wto Maj 16, 2006 18:25
Aither napisał/a: | bo sie wstydze | to jest chyba taki sam żart jak Wojtkowe biuro matrymonialne ;) :)
Piotrulek - Wto Maj 16, 2006 18:27
Fenix napisał/a: | Może biuro nie bendzie już potrzebne |
gratuluję Krzysiu z calego serca...
Aither - Wto Maj 16, 2006 18:44
nie powiem... :P
Major - Wto Maj 16, 2006 21:59
voyteck, wydawało mi się, że masz żone, a może się pomyliłem.
Fenix - Wto Maj 16, 2006 22:36
a co żony już zmienić nie można
Alinka - Wto Maj 16, 2006 22:40
jasne , ze mozna :) "wymienic na lepszy model"
voyteck - Sro Maj 17, 2006 09:57
Dorotka napisał/a: | to jest chyba taki sam żart jak Wojtkowe biuro matrymonialne |
dlaczego żart ? ;)
Aither napisał/a: | nie powiem... |
mów bo też mnie to ciekawi
Major napisał/a: | wydawało mi się, że masz żone, a może się pomyliłem. |
wydawało ci sie . A pomyliłem to sie Ja i to baaardzo
Asienka - Sro Maj 17, 2006 11:22
chyba musze pooglądac ten temat od poczatku :| moze coś ciekawego znajde :|
voyteck - Sro Maj 17, 2006 11:36
Asienka napisał/a: | chyba musze pooglądac ten temat od poczatku |
Polecam :P
Bot - Sro Maj 17, 2006 18:53
Ja się też sprzedam do takiego biura... Jakąś cene wywoławczą musze ustalić :] Oczywiście można rezerwować prawo pierwokupu. Ceny tylko w Euro :hyhy:
Major - Sro Maj 17, 2006 18:56
khaman napisał/a: | Ja się też sprzedam do takiego biura |
Ale to oni każą sobie płacić, a nie oni Tobie :P
Bot - Sro Maj 17, 2006 18:58
Major napisał/a: | oni każą sobie płacić, a nie oni Tobie |
Eeee to jakaś lipa.... może lepiej na allegro? :D
voyteck - Sro Maj 24, 2006 10:14
Fenix, I jak tam sprawy ? :hyhy: bo jakoś temacik ucichł
|
|
|