| 

|   | 
								dupiate forum
  | 
								  | 

Na wesoło - Coś dla Szamanki :D 

Major - Sob Mar 04, 2006 11:35 Temat postu: Coś dla Szamanki :D Temat powinien znaleść się w dziale muzyka lub sprzedam, ale tak zobaczylem przypadkiem to na allegro i nie mogłem się powstrzymać.

h t t p;//w w w allegro, p l/item90105933_szamanski_beben_na_cd_.html
												 Szamanka - Sob Mar 04, 2006 14:54
  Majorku   :calus: , tos mnie zaskoczyl  :D 

| Cytat: | 	 		  | Bęben odgrywa w szamanizmie istotną rolę: jest podstawowym narzędziem, za pomocą którego następuje przełączenie świadomości i można odbyć szamańską podróż. | 	  

chce taki beben....a najlepiej jak by byl blaszany  :hyhy: 

..teraz jednak na powaznie

Interesuje mnie ta plytka.....

czy ktos moglby zobaczyc w sklepach muzycznych lub popytac.....czy owa CD mozna zakupic

bede wdzieczna  :D
												 Major - Sob Mar 04, 2006 14:56
  Jesli chcesz to moge ją kupić. Ta aukcja na allegro trwa.
												 Szamanka - Sob Mar 04, 2006 15:00
  Moglbys?..naprawde?  :calus: 

a potem ugadalibysmy sie co do zaplaty i przesylki ...pokryje wszystkie koszta z tym zwiazane  :D 

Bardzo dziekuje  :hurra:  :hurra:
												 Szamanka - Sro Cze 07, 2006 13:30
  No i mam swoj szamanski beben...i nawet do konca przesluchany. Dziekuje Majorku   :calus: 

Przyznam sie, ze po 10 min, wchodzi sie w jakis nieznany trans oglupienia  :kwasny:  :rotfl: ..a beben ciagle slychac...i ciagle cos wali.....wylaczam by za chwilke znow wlaczyc....to da sie sluchac  :D
												 Major - Czw Cze 15, 2006 14:55

| Szamanka napisał/a: | 	 		  | a beben ciagle slychac...i ciagle cos wali.....wylaczam by za chwilke znow wlaczyc....to da sie sluchac | 	  

Szamanka czy Ty mnie nie pocieszasz, żebym się winny nie czuł ?
												 Szamanka - Czw Cze 15, 2006 17:47
  Major, w zadyn przypadku....to naprawde daje sie do sluchania.Przeciez wspomnialam Ci, ze czasami lubie czyms takim uczy nacieszyc...marze ze jestem wtedy w Kenii  :D

| 

|  

|