|
|
dupiate forum
|
 |
Dział Motoryzacyjny - Nowe samochody z Tychów!
Szamanka - Pon Lis 07, 2005 11:34 Temat postu: Nowe samochody z Tychów! Fiat razem z Fordem opracują samochód, który produkowany będzie w Tychach. Obie firmy podpisały już stosowną umowę.
Chodzi o Fiata 500 oraz następcę Forda Ka. Pojazdy te zbudowane zostaną na płycie podłogowej Fiata Pandy oraz wykorzystywać będą silniki włoskiego koncernu, które produkowane są w Polsce i we Włoszech. Stylizacja samochodów będzie już jednak zupełnie inna, charakterystyczna dla obu marek.
Produkcja nowych pojazdów zlokalizowana zostanie w Tychach. Plany zakładają, że od 2007-2008 roku z taśm produkcyjnych będzie zjeżdżało około 240 tysięcy samochodów rocznie,
(INTERIA, p l)
krystian - Pon Lis 07, 2005 11:52
auto wyglada na sprytne, napewno ladniejsze od seicento i cinguecento. tylko czy przebije popularnoscia maluszka?? moze jesli cena bedzie adekwatna do rozmiaru auta ;)
Dorotka - Pon Lis 07, 2005 11:56
o rany, ależ on jest brzyyyyydalek ...
espi - Pon Lis 07, 2005 11:58
krystian napisał/a: | napewno ladniejsze od seicento i cinguecento |
Mów za siebie. Moje pierwsze wrażenie po zobaczeniu tej fotki było:"jakie paskudztwo" :dobani: a seicento ( niech już będzie seicento, choć to teraz fiat 600) mi się podoba. :hyhy:
krystian - Pon Lis 07, 2005 11:59
no co ty fajny jest. mi sie podoba, wprawdzie nie kupilbym go ale dla kobiety jest bajera. chcialbym widziec moja dziewczyne w takim
espi - Pon Lis 07, 2005 12:02
Dorotka napisał/a: | o rany, ależ on jest brzyyyyydalek ... | Hehe nie ja jedna widać mam takie zdanie. :rotfl: :rotfl: :rotfl:
krystian, kup takiego kobiecie, a Cię pogoni bo brzydki. :rotfl:
krystian - Pon Lis 07, 2005 12:03
wydaje mi sie ze wlasnie wyrazalem swoja opinie wiec nie wiem dlaczego mi piszesz zebym mowil za siebie.
Dorotka - Pon Lis 07, 2005 12:04
krystian napisał/a: | nie kupilbym go ale dla kobiety jest bajera | :rotfl: :rotfl: rozbroiłeś mnie tym ;)
a nawiasem mówiąc dla kobiety bajera to jest peugeocik 206
espi - Pon Lis 07, 2005 12:08
krystian napisał/a: | wydaje mi sie ze wlasnie wyrazalem swoja opinie wiec nie wiem dlaczego mi piszesz zebym mowil za siebie. |
Napisałeś:
Cytat: | auto wyglada na sprytne, napewno ladniejsze od seicento i cinguecento. tylko czy przebije popularnoscia maluszka?? moze jesli cena bedzie adekwatna do rozmiaru auta |
Nigdzie nie napisałes, że to Twoim zdaniem tak jest. :rotfl: Po prostu wyraziłeś ogólną opinię. :zakrecony:
Czepiam się, co? ;)
asik - Pon Lis 07, 2005 12:26
Dorotka napisał/a: | dla kobiety bajera to jest peugeocik 206 |
ja też tak myślę:)
krystian - Pon Lis 07, 2005 12:28
nie napisalem tez ze to ogolna opinia, a skoro tak nie napisalem no to chyba wiadome ze to moja opinia. nie biegam po ulicy i niepytam co ludzie sadza o tym aucie
Ana - Pon Lis 07, 2005 12:32
Autko jest dla mnie marzeniem tylko pod kątem jego funkcjonalności (rozmiarów) podczas jazdy i parkowania na mieście, gdybym miała dostać samochód od faceta preferuję opla omegę, to dopiero byłoby marzenie :D
Dorotka - Pon Lis 07, 2005 12:32
krystian napisał/a: | nie biegam po ulicy i niepytam co ludzie sadza o tym aucie | nie??? nie rozumiem dlaczego :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
ludziska kochane - o co Wy się spieracie?
krystian - Pon Lis 07, 2005 12:56
o nic sie nie spieramy
Major - Pon Lis 07, 2005 13:13
Auto wygląda jak modyfikacja Peugeota1007 czy coś takiego. Dziwi mnie tylko połączenie forda z fiatem. Autko wygląda śmiesznie, ale napewno przypadnie osobą, które często jeżdzą po mieście i parkowanie dla nich to tragedia.
Szamanka - Pon Lis 07, 2005 13:27
A ja sie przyzman,ze podoba mi sie ten wozik....
no moze gdybym miala wybor co do koloru wybralabym albo niebiesciutki lub sliczna zielen
pierwsze com go ujrzala skojarzylo mi sie z Audi A2 :hyhy:
Moze bede miala mozliwosc za pare laz przejechac sie ta " zabka" :D
Everlast - Pon Lis 07, 2005 13:34
.... hehe tak sobie czytam i widzę, że z powodu nowego autka jest u Was tyle nieporozumień ?
Dziwę się bo ja zawsze twierdziłem " wóz nie wóz byle dupę wiózł ... i się nie psuł "
Szamanka - Pon Lis 07, 2005 13:40
Everlast, to nie sa zadne nieporozumienia :P
to sa dyplomatyczne rozmowy znawcow aut :D
Everlast - Pon Lis 07, 2005 13:42
aaa to chyba, że tak;) no to zobaczymy z czasem jak ta dyplomacja się posunie
Major - Pon Lis 07, 2005 16:05
Lepiej, żeby się nieposuwała, bo się wszystko spieprzy :P
A wracając do auta, czy jest w tychach jakaś fabryka samochodów?
Szamanka - Pon Lis 07, 2005 16:08
Major, stara fabryka slynnego maluszka...zapewne jeszcze istnieje :D
espi - Pon Lis 07, 2005 16:15
Ja bardzo proszę patrzcie na emoty. Po to one są, żeby emocje wyrażać i sugerować co poeta miał na myśli. :hyhy:
Piotrulek - Pon Lis 07, 2005 20:16
Szamanka napisał/a: | 240 tysięcy samochodów |
czyli 240 tysięcy szkaradnych pojazdów pojawi się na naszych szkaradnych ulicach,gdzie są ci prawdziwi projektanci??????????? :dobani: :dobani:
frohike - Pon Lis 07, 2005 20:21
Piotrulek, znajac zycie wiekszosc pojdzie na eksport
w tej chwili chyba rynek nowych aut nie rozwija sie zbyt preznie, wiec watpie aby sprzedali ich bardzo duzo w Polsce
Piotrulek - Pon Lis 07, 2005 20:36
frohike napisał/a: | wiec watpie aby sprzedali ich bardzo duzo w Polsce |
rzeczywiście podzielam twoje zdnaie,masz racje
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
Szamanka - Pon Lis 07, 2005 22:52
Nie znacie sie na sztuce :hyhy: :hyhy:
|
|
|