|
|
dupiate forum
|
 |
Nasze miasto - kurs obsługi kasy fiskalnej - gdzie?
betterman - Nie Paź 30, 2005 14:15 Temat postu: kurs obsługi kasy fiskalnej - gdzie? Witam
moze ktos sie orientuje gdzie w gliwicach mozna zrobic kurs obslugi kasy fiskalnej. No i oczywiscie za ile? :P
Mam czas do konca przyszlego tygodnia prosze o pomoc
dzieki
pozdrawiam
Betterman
Major - Nie Paź 30, 2005 14:16
Zapytaj w urzędzie, lub placówkach dla bezrobotnych tam mogą takie informacje mieć.
betterman - Nie Paź 30, 2005 14:25
pytanie tylko gdzie takie instytucje mozna w gliwicach znalezc bo ja nietutejszy i tylko w akademiku mieszkam :)
pozdrawiam
betterman
Major - Nie Paź 30, 2005 14:27
jedna jest na górnych wałów to jest koło katedry i zameczku. Reszty takich placówke nie znam, bo jeszcze nie potrzebowałem ich szukać. Chyba jeszcze jest na placów inwalidów (okolice rynku)
asik - Pon Paź 31, 2005 00:30
firmy które sprzedają kasy fiskalne bardzo często robią takie szkolenia.. w chwili obecnej nie bardzo się orientuje bo dawno nie było mi to potrzebne, ale swego czasu była taka firma w urzędzie skarbowym na góry chemskiej..
Fenix - Pon Paź 31, 2005 00:59
kasa fiskalna to nic innego jak komputer
betterman - Pon Paź 31, 2005 01:32
zgadza sie - komputer. Obecnie obsluguje kase zintegrowana z programem CDN Optima ale musze sie podszkolic w obsludze zwyklych kas fiskalnych
Dorotka - Pon Paź 31, 2005 08:03
przejdź się na Plac Inwalidów Wojennych 12 - do urzędu pracy, z całą pewnością będą wiedzieli kto, gdzie i za ile organizuje takie kursy. Telefon 231-18-41, w w w pup.gliwice, p l
|
|
|