|
|
dupiate forum
|
 |
Umów się większą paczką - Ryjek 2005
asik - Wto Wrz 20, 2005 23:28 Temat postu: Ryjek 2005 już za kilka dni Rybnicka Jesień Kabaretowa:))
jak ktoś lubi dobrą zabawę i kabarety to serdecznie zapraszam:)
h t t p;//w w w rybnik, c o m, p l/index.php/kultura&pT=newsdetails1&sP=CONTENT_1,objectID,955149/CONTENT_2,refID,955149]program imprezy
a swoją drogą lubicie kabarety?:> bo my z prazą uwielbiamy :hyhy:
a jeśli tak to jakie?:>
Admike - Sro Wrz 21, 2005 07:50
ja uwielbiam kabarety!!!
w szczególności "Śląskie Trojaczki" czyli "Kabaret Rak" :padam: no i 2 panów których miałem ZASZCZYT poznać osobiście czyli "Kabaret Masztalski" :padam:
ostatnio na fali jest Mumio.Nie wszystko,ale wiele skeczy mi sie podoba.Nie można zapomniec o Ani Mru Mru.Z solowych artystów to oczywiście najważniejszy jest Andrzej "Tatuś" Grabowski :hurra: :padam: ,Marcin Daniec,Grzegorz Halama...
p4cz3k - Sro Wrz 21, 2005 09:46
czasem lubie sie posmiac...choc nie zawsze program artystyczny danego wykonawcy w danej chwili mi sie podoba :=]
MajkeL - Sro Wrz 21, 2005 10:01
Pamiętam jak kiedyś w Gliwicach w Operetce organizowano "Jesienny Przegląd Kabaretów" (czy coś takiego)
Wystepowały wtedy: Mumio, Grupa Rafała Kmity, Szum i Kabaret Moralnego Niepokoju
Ubaw po pachy :rotfl:
asik - Sro Wrz 21, 2005 10:28
my z prażą wybieramy się na ostatni dzień 9 października:))
ale bedzie ubaw :rotfl:
Agacisko ;-) - Czw Wrz 22, 2005 15:46
Oooo ;) Kabarety to bardzo lubię :P Teraz 30 jest Kabaret Morlalnego Niepokoju w Gliwicach ;] Oczywiście idę :) Ktoś jeszcze? :luka:
Tomachos - Czw Wrz 22, 2005 18:23
Chyba się przejde :D
Wracając do kabaretów to moim niekwestionowanym liderem jest kabaret: ?OWCY.B sa niesamowici!! (może znacie klasyki takie jak The Klaszczers, Ból, Autobus?)
Mumio i Ani mru mru też dają rade:P
Uwielbiam też oglądać w roli konferansjera P. Bałtroczyka oraz komentarze A. Poniedzielskiego - kolesie poprostu miażdżą!!!!!!!!!!!!!
pozdrawiam :P
asik - Czw Wrz 29, 2005 08:20
kabarety za kilka dni:) hura:)
asik - Pią Paź 07, 2005 09:04
Ryjek za dwa dni :hurra: :hurra: :hurra: :hurra: :hurra:
cinque - Wto Paź 11, 2005 16:30
asik, praz no i jak tam na Ryjku było? Jak Oklasky? :rotfl:
Nigdy nie odzałuję, że rozpadł się Potem...
ale dobrze, że na dvd wyszedł :D
praz - Wto Paź 11, 2005 17:11
super było :) szczęka mnie do dziś boli od śmiechu :)
Zagiel - Wto Paź 11, 2005 21:30
hmm... i to wszystko dzialo sie w rybniku i ja o tym nic nie wiedzialem... to niedopuszczalne :zdziwko: , choc pewnie i tak bym nie zawital, bo ostatnimi czasy imprez ogolno-kulturalnych to mam przesyt, a kabarety to jedynie na tvp2 ogladam, bo to chyba jedyna telewizja, ktora zaproponowala ludycznosc na przyzwoitym poziomie, a nawet ta biesiadna rola tvp2 odchodzi gdzies w cien, teraz telewizja gdzie "wies gra i tanczy" pozostaje juz tylko polsat :luka:
|
|
|