|
|
dupiate forum
|
 |
Wasze hobby - Taniec z gwiazdami...
asik - Nie Wrz 11, 2005 20:26 Temat postu: Taniec z gwiazdami... W związku z rozpoczęciem kolejnej edycji programu małe pytanie:>
Jak to jest z wami? Lubicie tańczyć? a może ktoś to robił profesjonalnie?
ja uwielbiam i tańcze sobie amatorsko tu i tam:))
Mariusz - Nie Wrz 11, 2005 20:35
Podobnie jak ja ;) Amator, ale pobawić się fajnie można, gorzej jak się partnerke po nogach depcze :P
kisia - Nie Wrz 11, 2005 21:22
Profesjonalnie to napewno tańczy fryckowa Asia
Zawsze chętnie oglądam wszelakie taneczne programy i zawsze z zazdrością patrzę na te piękne tancerki, które tak cudownie poruszaja się po parkiecie, bo ja jakos tam sobie radze, ale tylko radze :zalamany:
asik - Nie Wrz 11, 2005 21:25
kisia ja mam podobnie:>
i czasem żałuję że mnie nikt w dzieciństwie na tańce nie wysłał:>
[ Dodano: 2005-09-11, 22:26 ]
a Michał który tańczy z Hanią Śleszyńską w programie, prowadzi zajęcia w Iskrze na rynku.:)
kisia - Nie Wrz 11, 2005 21:39
asik napisał/a: | a Michał ...prowadzi zajęcia w Iskrze na rynku. | własnie tez tak mi sie wydawało :)
asik napisał/a: | żałuję że mnie nikt w dzieciństwie na tańce nie wysłał | mnie chcieli bo to było moim marzeniem, niestety z powodów finansowych nie poszłam :(. chciałam wysłaś córkę ale u mnie sa takie same przeszkody, jakie mieli moi rodzice :(
asik - Nie Wrz 11, 2005 21:44
ja teraz nadrabiam zaległości ale to już nie to:>
[ Dodano: 2005-09-11, 22:49 ]
ja podejrzewam że też ze względu na kase rodzice mnie nie wysłali..
Piotrulek - Nie Wrz 11, 2005 21:52
Jestem calkowitym amatorem,ale uwielbiam taniec i nie boję się wyzwań,potrafię to "robić" i z chęcią potańczę z forumowymi babkami.... :D :D :D :D :D
Czarnulka - Nie Wrz 11, 2005 22:36
Uwielbiam dyskoteki :) Taniec na dyskotekach to mój żywioł.
Nigdu\y nikt mnie tego nie uczył,sama się uczyłam i sama wymyślam choreografię,którą później "chwalę" sie na parkiecie :)
Kocham tańczyć :D
trunks - Nie Wrz 11, 2005 23:31
na disco "tancze"...nie wiem czy mozna to nazwac tancem to jakies nieskoordynowane ruchy do muzyki, ale to jak u wiekszosci osob i ja to lubie
Frycek - Pon Wrz 12, 2005 06:33
kisia napisał/a: | Profesjonalnie to napewno tańczy fryckowa Asia |
tak ?? niezauwazylem :P ale cos jej tam wychodzi :P
Ja lubie tanczyc(szczegolnie w stringach :P ),wogole muzyka to ....bez muzyki to nie zycie zawsze musi byc :) dyskoteki ....hym..kiedys tak,teraz jakos mi kameralnie sie podoba :) :zawstydzony: ,ale poskakac jak najbardziej.
A poniewaz mam jeden pokoik wolny wiec moge sobie tanczyc :hyhy:
ps. przyjme zlecenie na wieczor panienski :P :rotfl:
Admike - Pon Wrz 12, 2005 06:55
ja bardzo lubię tańczyć,tylko że jeszcze przede mną duuuuuuuuuuuużo nauki... :zawstydzony:
asik - Pon Wrz 12, 2005 08:39
kolejne spotkanie skoro większość lubi tańczyć poproszę w jakimś lokalu gdzie to można robić :rotfl:
[ Dodano: 2005-09-12, 09:39 ]
i będziemy wyginać ciało śmiało :hyhy:
[ Dodano: 2005-09-12, 09:40 ]
Frycek napisał/a: | ps. przyjme zlecenie na wieczor panienski |
Frycek jak znajdę kandydata na męża to się zgłoszę :rotfl:
cinque - Pon Wrz 12, 2005 09:07
asik napisał/a: | kolejne spotkanie skoro większość lubi tańczyć poproszę w jakimś lokalu gdzie to można robić |
pomysł przedni :) jestem za :)
asik - Pon Wrz 12, 2005 10:10
:)
cinque - Pon Wrz 12, 2005 10:43
:D Najbardziej lubię poszaleć na imprezach firmowych :) Cały weekend do dyspozycji, daleko od ewentualnych mogących mnie zidentyfikować znajomych i wyborni partnerzy ;) :rotfl:
Aither - Pon Wrz 12, 2005 14:25
ja tanczylam zawodowo w grupie dla "malolatow" :) ale przerwalam ze wzgledu na finanse :) to bardzo drogi sport...
ziutek997 - Pon Wrz 12, 2005 14:32
moja wiedza w tym temacie kończy się na tańcach polamańcach... :)
a tak po za tym to raczej nie tańczę bo nie potrafię.... ale może kiedyś wartałoby się nauczyć :P
kobi - Pon Wrz 12, 2005 14:45
A ja kiedyś tańczyłem "prawieżezawodowo" ;) Konkursy, festiwale, wyjazdy... ech... piękne czasy :oczami:
Aither - Pon Wrz 12, 2005 14:47
tia... i ta kasa... gdybym wiedziala ze stroje sa takie drogie to bym sie za to nie brala... ale coz jako dzieciak sie nie patrzylo na ceny :]
asik - Pon Wrz 12, 2005 15:07
kobi dlaczego przerwałeś?
[ Dodano: 2005-09-12, 16:08 ]
cinque napisał/a: | :D Najbardziej lubię poszaleć na imprezach firmowych :) Cały weekend do dyspozycji, daleko od ewentualnych mogących mnie zidentyfikować znajomych i wyborni partnerzy ;) :rotfl: |
szczęściara:> u mnie takich tancerzy nie ma:>
Olaa - Pon Wrz 12, 2005 15:16
heh trenowalam taniec towarzyski kiedys przez 3 lata...uwielbialam to -to chyba byla moja najwieksza pasja zyciowa i nawet udalo mi sie troche osiagnac w tej dziedzinie i kategorii wiekowej..niestety przerwali to moi rodzice poniewaz bali sie mnie puszczac sama wieczorami na treningi na ul. zabrska (mialam 11 lat) :kwasny: czasem wydaje mi sie ze to jedyna rzecz ktora ciezko mi im wybaczyc..bo czulam ze to jedyna pasja -cos co uwielbiam i moglabym cwiczyc dlugo z najwieksza przyjemnoscia-mysle ze dalej tak jest ale teraz ani mozliwosci ani czasu za bardzo na to nie ma- pewnie juz nigdy nie bede miec szansy tego kontynuowac i bede tego zalowac chyba do konca zycia :( ale tak czy inaczej przyznam ze taniec zawsze bede kochac :)
cinque - Pon Wrz 12, 2005 15:17
asik napisał/a: | zczęściara:> u mnie takich tancerzy nie ma:> | '
no :)
Moze "tancerze" to za duzo powiedziane ;)
Ale potrafimy przeszalec całą noc :rotfl:
kobi - Pon Wrz 12, 2005 15:27
asik napisał/a: | kobi dlaczego przerwałeś? |
Bo to było przy szkole. Gdy ją zmieniłem to niestety taniec też się skończył :(
Appo - Pon Wrz 12, 2005 19:42
asik napisał/a: | a Michał który tańczy z Hanią Śleszyńską w programie, prowadzi zajęcia w Iskrze na rynku. |
Uczyłem sie u niego, i w sumie w poniedziałek znowu wracam pod skrzydła Oli i Michała :]
Teraz zacznę bitwę :D Bo już walka o klasy :D Mam 2 miechy żeby nadrobić pół roku programu i wystartować w okręgowych zawodach :D
Szamanka - Pon Wrz 12, 2005 21:15
Appo, to potem szepne Ci do uszka
..prowadz mnie..niech cale Forum mi zazdrosci :rotfl:
Kiedys uczeszczalam na Chorzowska i tam uczylam sie tanczyc
mialam swojego partnera,ktory pasowal do mnie biodrami(ci ktorzy tancza wiedza o co chodzi)
szlismy 3 lata jednym krokiem i potem zrezygnowal....takiego drugiego juz nie znalazlam
asik - Pon Wrz 12, 2005 22:01
kobi napisał/a: | Bo to było przy szkole. Gdy ją zmieniłem to niestety taniec też się skończył |
no to szkoda:>
[ Dodano: 2005-09-12, 23:02 ]
ja też chodziłam do Oli i Michała jakieś 1,5 roku temu, teraz też miałam zamiar ale nie bardzo pasują mi terminy zajęć:>
Jenny - Wto Wrz 13, 2005 08:04
nio fajny temacik poruszony :) hmmmm...jednak taniec to taniec...ja uwielbiam tańczyć:) na początku chcialam sie zapisac na dance do Iskry ale niestety powiedzieli ze to tylko dla licealistow...beee niedobrzy :P wiec ja nie zniechecilam sie tylko szybciutko pobieglam do Iwony i Jarka tam to sa super tance wszystkim polecam!! teraz dodatkowo bedzie prowadzic Madzia w soboty wiec mozna sie porzadnie wymeczyc :)
Aither - Wto Wrz 13, 2005 12:34
:] taniec to wyrazanie uczuc cialem... :] lubie popatrzec jak ktos kuszaco i wyzywajaco tanczy :] sama tez to lubie :evil:
Asia_:) - Wto Wrz 13, 2005 16:43
ojojojoj
moj ulubiony temat
moje zycie :D
tttttttaniec......... kocham tanczyc,
szkolilam sie w tym kierunku 7 latek ale mnie kolanka zawiodly :(
i trener :(
ale nie odpuszcze zadnemu rytmicznemu kawalkowi
musze choc roszke poruszac nozkami bo inaczej robie sie zgryzliwa :hyhy:
prowadzilam tez kurs tanca charytatywnie... najpierw dla dzieci z rodzin patologicznych
pozniej pojawialy sie rowniez szczesliwe dzieciaki
i zaczely tworzyc sie grupy mlodziezowe
nawet jedna pare 40-latkow przygotowywalam na wesele :oczami:
ojoojojojoj ale mi smaka tym tematen narobiliscie
chce tanczyc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dawac muzyke, najlepiej latynowska :P
asik - Wto Wrz 13, 2005 18:15
ja tez kocham tańczyć:>
i nawet czasem udaje mi się być na jakiś warsztatach:))
kisia - Sob Wrz 17, 2005 04:10
kisia napisał/a: | Profesjonalnie to napewno tańczy fryckowa Asia |
Frycek napisał/a: | tak ?? niezauwazylem |
oj Frycuś, mówiłam o tym
Asia_:) napisał/a: | szkolilam sie w tym kierunku 7 latek |
Asia_:) napisał/a: | prowadzilam tez kurs tanca |
Olaa - Sob Wrz 17, 2005 21:19
hmm Ola i Michal brzmi znajomo tylko jak jak sie u nich uczylam to oni chyba w iskrze nie byli
Jenny - Sob Wrz 17, 2005 21:30
taniec jest superowy :) he he :P a dzisiaj w programi TANIEC Z GWIAZDAMI widziałam Michała z Iskry :) fajnie jest sobie zobaczyc w telewizji kogos znajomego z Gliwic... :)
asik - Nie Wrz 18, 2005 16:44
dziś drugi odcinek zmagań:)
[ Dodano: 2005-09-18, 21:57 ]
ślicznie tańczą: ;)
[ Dodano: 2005-09-18, 21:59 ]
rumba.. mniam ;)
Czarnulka - Nie Wrz 18, 2005 22:52
No ładnie było,nie powiem :)
asik - Nie Wrz 18, 2005 23:02
nom:) aż się rozmarzyłam ;)
Admike - Pon Wrz 19, 2005 08:16
też oglądałem.Nie wiedziałem,że panna cichopkowa potrafi się tak wyginać... :P ja mam nadzieję,że wygra Piotrek Gąsowski
Aither - Pon Wrz 19, 2005 11:45
asik napisał/a: | rumba.. mniam |
osobiscie wole walc wiedenski :) ech... i ta plynnosc ruchow... jakby unosili sie na wodzie :)
Jenny - Pon Wrz 19, 2005 17:32
jak oglądam ich gdy tańczą to aż musiałam się zapisać na taniec towarzyski :D
Olaa - Pon Wrz 19, 2005 17:45
walc wiedenski najbardziej zawirowany taniec swiata i bardzo niebezpieczny dla poczatkujacych-kolizje nie do unikniecia :P
Olaa - Pon Wrz 19, 2005 17:48
ja uwilebialam latynoamerykanskie a jak niektorzy ci kolesie wczoraj nawet 5 krokow w rumbie nie zrobili tylko wszytsko odwalaly tancerki :rotfl:
Jenny - Wto Wrz 20, 2005 07:56
Olaa napisał/a: | walc wiedenski najbardziej zawirowany taniec swiata i bardzo niebezpieczny dla poczatkujacych-kolizje nie do unikniecia :P |
hehe takie kolizje mogą być bardzo ciekawe więc wcale mi to nie przeszkadza :D kolizja z Demmo :hyhy:
asik - Czw Wrz 22, 2005 12:48
Olaa napisał/a: | ja uwilebialam latynoamerykanskie |
ja też ;)
Asia_:) - Pią Wrz 23, 2005 07:08
Jenny napisał/a: | dzisiaj w programi TANIEC Z GWIAZDAMI widziałam Michała z Iskry |
wlasnie mi sie wydawalo ze mi mignal przy przedstawianiu par
ale nie dalam rady do konca tego obejrzec...
nie wytrwalam
wiedzialam ze to on :rotfl: :rotfl: :rotfl:
brawo Michal ale masz przedarcie :hurra: :hurra: :hurra:
Asia_:) - Pią Wrz 23, 2005 07:12
sluchajcie mam propozycje :)
jak znajde jakas sale w Gliwicach
to zrobimy sobie forumowy kurs tanca
mowie powaznie
szczegolnie teraz gdy moja coreczka w szpitalu jest
musze cos robic......
tyle we mnie jest pokladow ze musze sie nimi podzielic
porozmawiajcie moze w szkolach w poblizu
moze macie znajomosci wsrod dyrektorow
jesli trzeba by bylo dawac jakas kase to na wynajem bysmy sie zrzucili
ja bym nic nie chciala
tylko ta radosc z uczenia...... to dla mnie sto razy cenniejsze :)
Czarnulka - Pią Wrz 23, 2005 07:22
Brzmi cudownie :hyhy:
Dorotka - Pią Wrz 23, 2005 07:55
jestem "za" - szczególnie że jak na razie to kompletnie nie umiem tańczyć i może dlatego nie lubię ..... :(
asik - Pią Wrz 23, 2005 08:07
ja też jestem za:)
Admike - Pią Wrz 23, 2005 08:12
Dorotka ja też nie umiem. ale nie przejmowałbym się,bo przejżyj posty napisane tutaj,mamy tylu nauczycieli do wyboru... ;)
Asia_:) - Pią Wrz 23, 2005 08:39
swietnie ale musicie mi pomoc
czekam na informacje
o miejscach mozliwych do zorganizowania takich zajec
chyba ze ktos z was ma wieeeeeeelki dom i salo zamiast garazu z 5-ioma brykami od teranowki do Mercedesa na niedzielne spacerki po obiedzie :rotfl:
to jak sie autka wystawi bedzie saala ojojojoj saloooooooon
Appo - Pią Wrz 23, 2005 20:43
Dzisiaj przez 2 godzinki non-stop walce i rumba :D
Uwieblbiam rumbę :]
4,1,2,3,4,1,2,3 .... :D
asik - Pią Wrz 23, 2005 20:55
Appo napisał/a: | Uwieblbiam rumbę |
ja też :D
Asia_:) - Pon Wrz 26, 2005 23:36
ojooj
chce tanczyc
chce znow poczuc te adrenalinke w zylach podczas turnieju
chce dac sie poprowadzic, chce poplynac w rozkosz tanca
Frycus zatanczmy :) :D
zakrec mna :hyhy:
kisia - Nie Gru 04, 2005 20:48
właśnie kończy się kolejna edycja programu "taniec z gwiazdami"
na kogo stawiacie :?: Małgosie i Rafała czy Kasie i Marcina :?: ida łeb w łeb, ja stawiam na Kasie i Marcina :D
madi - Nie Gru 04, 2005 21:54
Kasia i Marcin :hurra: , na nich głosowałam i chciałam żeby wygrali ... spełniło się! :]
Bea.tka - Nie Gru 04, 2005 21:58
>> Ja stawiałam na Małgosie i jej partnera nie wygrali trudno ;)
Major - Nie Gru 04, 2005 22:01
Poszedłbym na kurs tańca i nauczyłbym się samby, albo lambady :P
ale jakoś nie ma kiedy i za co :rotfl:
A wracając do tematu to widziałem program może z 3razy, ale za wygląd kibicowałem parze kolesia z "na wspólnej". Chyba tak ten serial się nazywa
kisia - Nie Gru 04, 2005 22:01
pod koniec obawiałam się ze jednak Kasia i Marcin nie wygrają bo skopali ostatni swój taniec
Olaa - Nie Gru 04, 2005 22:06
stawialam na Malgosie i Rafala- uwazam ze Kasia i Marcin jednak byli gorsi zreszta latwiej Kasi bylo-dziewczyna mloda po balecie :) wg mie Malgosia i Rafal byli lepsi ale niestety nie wygrali a powinni ;)
Szamanka - Pon Gru 05, 2005 21:53
od poczatku stawialam na Kasie i Marcina :D
Admike - Wto Gru 06, 2005 07:51
dla mnie to wyglądało tak,że gdyby ta cholera katażyna cihpek i jej partner nie wygrali to jurorka iffona paflofitsch chyba ze złości oragzmu dostała :D :D :rotfl: :rotfl:
kisia - Wto Gru 06, 2005 16:23
Admike, co ty tak z tym orgazmem :?: :kwasny: brakuje Ci go czy masz nadmiar że tak o nim piszesz czy trzeba czy nie trzeba :mad:
Piotrulek - Wto Gru 06, 2005 18:34
Szamanka napisał/a: | od poczatku stawialam na Kasie |
A ja powiem tylko tyle Gośka bardzo mi się podoba jako kobieta,ale nie przepadam za blondynkami,a Kaśka to ja każda Kaśka....mmmmmmmm taka wspaniała "przytulanka" i stawialem na jej zwycięstwo... taniec mnie mniej interesowal niż aparycja... :D :D :D :D
trunks - Sro Gru 07, 2005 00:05
fajna laska ta Cichopek i ladnie krecila biodrami :)
ogolnie programu raczej nie ogladalem bo mnie to nudzi -_-
Olaa - Sro Gru 07, 2005 00:19
trunks napisał/a: | fajna laska ta Cichopek i ladnie krecila biodrami |
wielu ludkow ktorzy glosowali na cichopka- to z tego powodu ;) z reszta Admike, ma racje jury bylo raczej ciut stronnicze moim zdaniem i p iwonka by niewytrzymala gdyby wygral kto inny niz cichopka :)
Admike - Sro Gru 07, 2005 07:09
kisia napisał/a: | Admike, co ty tak z tym orgazmem :?: :kwasny: brakuje Ci go czy masz nadmiar że tak o nim piszesz czy trzeba czy nie trzeba :mad: |
przepraszam kisiu :zawstydzony: poniosło mnie :zawstydzony: wściekłem się gdy usłyszałem,kto wygrał :zly: :zawstydzony:
i tak uważam że Małgorzata Foremiak tańczyła o niebo lepiej od kc
trunks - Sro Gru 07, 2005 15:21
no co ty foremniakowa raczej lepsza nie byla :oczami:
cinque - Sro Gru 07, 2005 16:48
a ja ucze moich współpracowników własnie salsy :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Olaa - Sro Gru 07, 2005 17:17
trunks, oj byla byla lepsza foremka :)
kobi - Sro Gru 07, 2005 18:25
cinque, trenuj, trenuj - w lipcu jedziemy do Wrocławia :D
Ten "Taniec z gwiazdami" podobno miał niezłą oglądalność... a ja i tak nie mam TV :P
cinque - Czw Gru 08, 2005 10:07
Taniec z gwiazdami to u mnie w pracy Taniec z Alicją :rotfl: :rotfl: :rotfl:
asik - Czw Gru 08, 2005 11:35
cinque, :rotfl:
kisia - Czw Gru 08, 2005 17:24
kobi napisał/a: | Ten "Taniec z gwiazdami" podobno miał niezłą oglądalność. |
i ponoć polska edycja byłana bardzo wysokim poziomie
Gmeras - Czw Gru 08, 2005 17:37
chodź tego ja nieogladałem ale mieli prawie 8 mln widzów ;]
Szamanka - Czw Gru 08, 2005 18:31
Wszystko co nowe ..cieszy :D
Jenny - Czw Gru 08, 2005 20:13
i Foremka i Cichopek Kasia super tanczyly:)) hmmm az trudno uwierzyc ze tego wszystkiego sie nauczyly w program chociaz tanczyc codziennie po kilka godzin to rzeczywiscie daje duzo :) taniec jest cudowny ;) wiem cos o tym zapisalam sie na kurs tanca z Demmo :hyhy:
Demmo - Pią Gru 09, 2005 12:14
:hyhy: :hyhy: :hyhy:
Admike - Pią Gru 09, 2005 13:41
wiecie dzieki temu programowi brukowce mają teraz o czym pisać,czy Was również śmieszy ta cała afera wokół Małgorzaty Foremiak i cihopkowej? :D
Olaa - Pią Gru 09, 2005 16:17
jaka afera? :zdziwko:
cinque - Pią Gru 09, 2005 16:18
ja tez nic o zadnych aferach nie wiem...
troszkę chyba przesadzacie...
ale ja TV nie oglądam :)
Major - Pią Gru 09, 2005 22:10
Afera :P hahha Admike czy ty przypadkiem na zajęciach niepodbierasz uczennicą bravo girl :P :rotfl:
kisia - Pią Gru 09, 2005 23:52
Admike napisał/a: | zy Was również śmieszy ta cała afera |
:szok: ale o co chodzi :?: jaka afera :?: kurcze nie czytam brukowców i nie jestem na bieżąco :mur: :rotfl:
Dorothea - Sob Gru 10, 2005 00:08
kisia, ja tez nie, zupełnie nie wiem o co chodzi :zdziwko:
Szamanka - Sob Gru 10, 2005 00:22
a moze Kaska Ch.,podczas szpagatu jaki odstawila..... :kwasny: ....wiem,milcze ;)
kisia - Sob Gru 10, 2005 00:27
Szamanka napisał/a: | a moze Kaska Ch.,podczas szpagatu jaki odstawila |
yyyy tego nie rozumiem :zakrecony:
Szamanka - Sob Gru 10, 2005 00:29
kisia, pamietasz podczas jednego tanca Kasia Cihopek zrobila szpagat.....moze o ta afere chodzi.....
Dorothea - Sob Gru 10, 2005 00:32
Szamanka, to juz bardziej mogliby robic afere z Foremki bo sie całowała z tym swoim partnerem i takie tam inne chocki klocki :rotfl:
kisia - Sob Gru 10, 2005 02:17
Szamanka, ale jaką afere można zrobić ze szpagatu :?:
Dorothea napisał/a: | mogliby robic afere z Foremki bo sie całowała z tym swoim partnerem |
jeee całowała się :?: :szok: poważnie :?: :szok: :rotfl: :rotfl:
Dorothea - Sob Gru 10, 2005 16:50
kisia, całował to moze za duzo powiedziane, ale w czasie tanca kilka razy ich usta sie spotkały i na drugi dzien w gazetach zaraz mozna było zobaczyc te zdjecia.Wiesz jak to jest...., robienie sensacji z niczego.Zaraz rozpisywali sie czy Foremniakowa nadal dobrze zyje ze swoim mezem Dzikim i takie tam inne historie.Tania sensacja i nic wiecej..........
kisia - Sob Gru 10, 2005 19:56
a może to jest ta afera :?:
Kod: | PRZEGL?D PRASY. - Menedżerka Małgorzaty Foremniak twierdzi, że Katarzyna Cichopek udawała miłość by wygrać telewizyjny program "Taniec z gwiazdami" - pisze "Nowy Dzień".
|
źródło h t t p;//wiadomosci.gazeta, p l/wiadomosci/1,60935,3050954.html]gazeta, p l
z pozdrowieniami dla pewnej osoby :P
asik - Sob Gru 10, 2005 19:57
hehehhe śmiechu warte:)
Krzysio - Sob Gru 10, 2005 20:29
hmm nowy dzien (: i wszystko jasne, kolejna tania gazeta po se i fucktcie :]
asik - Pon Mar 06, 2006 09:51
to ja sobie odświeże temacik bo kolejna edycja się właśnie zaczeła:))
a z innej beczki troszke aczkolwiek o tańcu 19 marca odbywają się w Alhambrze warsztaty country może ktoś ma ochotę się wybrać:)
bo ja idę:)
Szaganka - Pon Mar 06, 2006 10:08
ehhh.... no i znów niedzielne wieczory mam zajęte :/
nie dzwonić, nie pisać, nie odwiedzać :wsciekly: :!:
"TANIEC Z GWIAZDAMI" oglądam :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Aither - Pon Mar 06, 2006 12:15
oj zatanczylabym sobie walca... raz dwa trzy... raz dwa trzy... :zawstydzony: ech piekne czasy...
Szaganka - Pon Mar 06, 2006 12:42
Aither, a w jakich czasach Ty to tańczyłaś ??? :zdziwko:
Aither - Pon Mar 06, 2006 12:53
Szaganka, jak z przodu byla jeszcze 1 zamiast 2 a druga cyfra nie przekroczyla 5 :) czyli jakies 10 lat temu :)
Szaganka - Pon Mar 06, 2006 13:14
oj no to faktycznie piękne czasy :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
dzieci są urocze ;)
Aither - Pon Mar 06, 2006 15:56
Szaganka, dzieci tak ja nie :D hehehehe no ale moze zrobimy jakis nalot na szkolke taneczna ? :D
Dorothea - Pon Mar 06, 2006 17:58
Jesli chodzi o wczorajszt Taniec z gwiazdami to mysle,ze włoch Paolo to zupełna porazka :zdziwko: , chyba ,ze sie wyrobi, w co bardzo wątpie :niepewny:
Szaganka - Pon Mar 06, 2006 18:09
Dorothea, przynajmniej nie będzie problemu w temacie "kto ma odpaść pierwszy" :D
Tonio - Pon Mar 06, 2006 18:28
Dla mnie doktor Lubicz byl porazka, w zyciu nie widzialem tak sztywnie walca przechodzonego...nawet ja go tak nie zarzynam, Paolo tez byl mierny....
Asienka - Pon Mar 06, 2006 18:31
ktos wogóle wczoraj odpadł :zdziwko: bo zasnełłam ??
Dorothea - Pon Mar 06, 2006 18:32
Asienka, wczoraj jeszcze nikt nie odpadł, w pierwszym odcinku sie nie odpada
Szaganka - Pon Mar 06, 2006 18:33
A panna Oleńka jak Wam sie podobała? ;) Dla mnie tak sobie :dontgetit: Ale trochę się jeszcze chyba wyrobi :niepewny: Generalnie nie ma nikogo, kto zachwyciłby mnie od pierwszego odcinka. W poprzedniej edycji od razu było wiadomo, ze Cichopek i Foremniak będą błyszczeć.
Asienka - Pon Mar 06, 2006 18:37
Dorothea napisał/a: | Asienka, wczoraj jeszcze nikt nie odpadł, w pierwszym odcinku sie nie odpada |
Dziękuję za wyaśnienia :)
Cytat: | A panna Oleńka jak Wam sie podobała? |
MI się ogólnie podobała , niewiem czy czytaliście brukowce jak opisywały jej strój :) miała być ubrana w jakąś fioletową sukienkę, brukowe ją tak obsmarowały , że uważam że świetnie sobie poradziła :) i wygladała bardzo ładnie :) wbrew opiniom :) i sukienka nie przypominała fioletu :)
Dorothea - Pon Mar 06, 2006 18:44
Dla mnie najlepiej tanczył Rozmus, facet ma prawdziwy talent.
A Olenka poradziła sobie nawet, nawet, fajnie ruszała tyłeczkiem.Mysle,ze sznse tez ma Mroczek.
Asienka napisał/a: | czytaliście brukowce jak opisywały jej strój |
Brukowce aby miec o czym pisac to zawsze cos wymyslą :dobani:
Tonio - Pon Mar 06, 2006 18:52
Rozmus byl super tez bym tak chcial biodra wyrobic, ale nie wroze mu w standardach wysokich ocen, Ola byla jaknajbardziej oki, wyrobi sie i zajdzie bardzo daleko... a reszta nie zachwycala ale sie rozkreca, zreszta w poprzedniej edycji Wesolowski tez byl beznadziejny od poczatku do konca a zajal 3 miejsce
Szaganka - Pon Mar 06, 2006 18:57
Tonio napisał/a: | w poprzedniej edycji Wesolowski tez byl beznadziejny od poczatku do konca a zajal 3 miejsce |
Ty wiesz ile osób ogląda "Na Wspólnej"??? :zdziwko: :zdziwko: :zdziwko:
Innego powodu chyba nie było ;) :hyhy:
Ana - Pon Mar 06, 2006 23:18
z oierwszej edycji widzialam tylko jeden czy dwa odcinki... teraz w niedzielę :rotfl: , niemalże rodzinnie, wszyscy zasiedli przed telewizorem...
a powodem był niejaki Piotr Kiszka, instruktor ze szkoły tańca w Stalowej Woli :hyhy:
w naszych rejonach to nie ze względu na Wspólną ale niego oglądalność będzie podwyższona ;)
Dorothea - Pon Mar 06, 2006 23:21
Ana napisał/a: | oierwszej edycji widzialam tylko jeden czy dwa odcinki |
A z drugiej ile widziałas????
Ana - Pon Mar 06, 2006 23:29
Dorothea napisał/a: | A z drugiej ile widziałas? | to jest chyba druga :niepewny: tak mi sie przynajmniej zdaje :niepewny: :niepewny:
Dorothea - Pon Mar 06, 2006 23:37
Ana, teraz własnie trzecia sie zaczeła :D
Ana - Pon Mar 06, 2006 23:44
czy ja nie mówiłam juz gdzies że nie oglądam telewizji :wstyd: serio serio :)
teraz to już nie wiem dokładnie czego fragmenty widziałam ;)
ale tą wersję solennie obiecuje oglądać :D
Dorothea - Pon Mar 06, 2006 23:47
Ana napisał/a: | ale tą wersję solennie obiecuje oglądać |
to super, bedzie wiecej ludzikow aby wymieniac sie poglądami i spostrzezeniami .Pooceniamy sobie wypociny co niektorych :rotfl: :rotfl:
asik - Pon Mar 06, 2006 23:53
dla mnie faworytem jest Razmus:) Ola też całkiem nieźle sobie poradziła no i Mroczek myślę że też ma szanse:)
ale kto wie w tańcu jak w życiu wszystko się może zmienić:) i może mnie ktoś pozytywnie zaskoczy:)
Dorothea - Pon Mar 06, 2006 23:54
asik, co do typow mam takie same i juz to predzej napisałam.
Trzymam kciuki
kisia - Pon Mar 06, 2006 23:54
Ana napisał/a: | to jest chyba druga :niepewny: |
nie kochana to już jest trzecia edycja :)
Wczoraj to chyba Ci co zasiedli przed tv chcieli przede wszystkim zobaczeć Olę, ja w sumie też byłm ciekawa jak jej pójdzie i myśle że poszło jej dobrze, jeszcze się wyrobi. Paolo zgadzam się porażka i zgadzam się również, że Rozmusowi poszło bardzo dobrze. Co do reszty to mam nadzieje, że pierwsza trema juz mineła i że ktoś jeszcze sie wybije :)
madziar - Wto Mar 07, 2006 19:38
no mi podobał się Rozmus, podobnie jak reszcie. Rozmus ma szczęście, ze tańczy z taką partnerką, uwielbiam patrzeć na energię Ani. Poza tym wszyscy byli jeszcze zieloni. Ale myślę, że Anecie Kręglickiej może pójść nieźle. Temu bliźniakowi nieżle idzie, jeszcze musi muzyki słuchać i nie wypadać. No a Włoch niestety ta ńczył jak na DANCINGU w WODZIREJU hehe. Będę pilnie obserwować ;)
madziar - Nie Mar 12, 2006 21:50
no i odpadł Włoch. Dziś kolejność wg najlepszego Kręglicka, Mroczek, Rozmus, potem reszta :)
Tonio - Nie Mar 12, 2006 23:25
Moja partnerka z ktora chodze na kurs powiedziala mi po dzisiejszym tancu, ze nawet ja tancze lepiej niz Paolo :P
Olaa - Pon Mar 13, 2006 01:10
chcialam powiedziec ze widzialam urywek taniec :paolo mroczka kreglickiej stockingera jablczynskiej koroniewskiej. najlepszy z nich byl bezkonkurencyjnie mroczek, kreglicka ladnie wyglada i tym dociaga braki niektorych umiejetnosci, ale za to w tancu prezentuje sie calkiem calkiem bo technicznie z tego co widzialam niezle bylo aczkolwiek malo ruchu ciala, jablczynska i koroniewska srednio - mnie sie nie podobalo, stckinger odpadnie za tydzien :P a reszty nie widzialam, ale ogolnie rzecz biorac caly ten program <edycja> na niskim poziomie jest ;)
Tonio- absolutnie Magdzie wierze ;)
kisia - Pon Mar 13, 2006 01:36
niestety nie oglądałam całości więc trudno mi ocenić dzisiejsze wystepy, z tego co widziałam to Włoch znowu sie nie popisał i było juz od początku jasne że pierwszy odpadnie, Mroczek mnie zaskoczył bo zatańczył świetnie, sukienka Dancewicz mimo że ją tak chwalili wcale mi sie nie podobała, a jak poradziła sobie Pani psycholog :?: :D
ahaaa słyszeliście że każda para za jeden występ zgarnia 10 tys zł :?: :kwasny:
Tonio - Pon Mar 13, 2006 08:30
Pani psycholog jakby tanczyla pod koniec to by wyzsze oceny dostala, mimo ze troszke sztywna byla, Mi sie Jablczynska totalnie nie podobala, bo ona nawet tanczac sie stara lansowac bleee, Mroczek byl kapitalny i mial kapitalna muze, w życiu bym nie pomyslal ze tak mozna Wonderwalla Oasis przerobic zeby dalo sie do niego Quick stepa zatanczyc...
Admike - Pon Mar 13, 2006 12:08
a mi się pododbała ta dziewczyna z "Na wspólnej" kibicuję jej i Rozmusowi
asik - Pon Mar 13, 2006 12:36
mi najbardziej wczoraj podobał się mroczek :)
kręglicka jest dla mnie za chuda i za sztywna no i myślę sobie że koroniewska daleko zajdzie :)
no i rozmus:)
Tonio - Pon Mar 13, 2006 17:53
Ja se obawiam ze Rozmus przy standardach da ciala... z walcami bedzie mial problemy bo jest zbyt energiczny, z rumba tez. Za to jestem pewny ze tango zatanczy tak ze OLE!! , a tak poza tym to Doktor Lubicz musi odejsc:P a po nim "ta dziewczyna z "Na wspólnej" " bo nie pasuje do tego towarzystwa...
Dorothea - Pon Mar 13, 2006 17:56
Tonio napisał/a: | ta dziewczyna z "Na wspólnej |
o Pania Dancewicz Wam chodzi czy o Pania Jabłoczynską???
Tonio - Pon Mar 13, 2006 17:57
Mi o panne Jablczynska, Dancewicz moze zostac :P
asik - Pon Mar 13, 2006 18:01
Dancewicz się rozkręci:)
Ana - Pon Mar 13, 2006 18:41
Tonio napisał/a: | Mi o panne Jablczynska | wyrzucaj sobie Jabłczyńską, ale Kiszkę zostaw :evil:
yyy... że jak? :niepewny:
nie da się pół pary wyrzucić? :niepewny:
no to oboje muszą zostać przynajmniej do połowy :D przynajmniej ja im daję taki żywot :) poza tym aż tak źle im nie poszło ;)
a Mriczek faktycznie wczoraj królował w tańcu :) :hyhy: :hyhy:
madziar - Nie Mar 19, 2006 07:32
dziś stawiam, że odpadnie stotinger, chyba ze ktoś inny noge zlamie ;)
Szaganka - Nie Mar 19, 2006 11:57
madziar, zgadzam się z Tobą :) Facet tańczy jak mój dziadek :znudzony:
Dorothea - Nie Mar 19, 2006 15:08
Szaganka napisał/a: | Facet tańczy jak mój dziadek |
Mysle,ze dziadek mogłby sie obrazic za takie słowa :D
Olaa - Nie Mar 19, 2006 21:48
nom i znow calego nie widzialam ;] ale jive nikt nie zatanczyl tak , zeby mi sie strasznie spodobalo <mam zboczenie na tym punkcie bo to moj ukochany taniec> i niekt w jivie w tym programie nie pobije foremniakowej :)
madziar - Nie Mar 19, 2006 21:49
no odpadl sztotinger, ale dancewicz byla gorsza. Dziś najlepiej podobalami mi się koroniewska i mroczek :)
Tonio - Nie Mar 19, 2006 21:59
Mroczek byl fajny :), ja chce numer telefonu do jego partnerki :P a poza tym moja faworytka panna Alexandra tez byla fajna, rozkreca sie :P Za tydzien chyba Dancewicz odpadnie chyba ze cos extra zatanczy ale wyraznie podpadla Iwonie Pawlowicz
kaszanna - Pon Mar 20, 2006 08:57
Dancewicz kij chyba połknęła. Ma ładne ciało ale nie potrafi w tańcu tego pokazać. Kwaśniewska tak samo. Mroczek mi się podoba i Razmus ale on za bardzo żywiołowy jest i na standardach się położy.
Szaganka - Pon Mar 20, 2006 09:02
Nie widziałam niestety całości, ale panna Kwaśniewska "się załapała". Nabiera wprawy dziewczyna, a partner faktycznie bardzo wysoko postawił jej poprzeczkę. Mimo wszystko nie powaliła mnie na kolana. Podobnie jak Asia Jabłczyńska.
W sobotę chciałabym obejrzeć powtórkę, ale chyba nie dam rady :( Szkoda, bo bardzo ciekawi mnie Rozmus. Uwielbiam jago partnerkę - Anię. Dziewczyna jest po prostu niesamowita :)
Tonio - Pon Mar 20, 2006 16:04
MI sie tam Ola bardziej niz Asia podoba... a Rozmus ehhh... pewnie padnie na standardach bo on mi do walca nie pasuje... wogole nie widze go we fraku...
Szaganka - Pon Mar 20, 2006 20:38
Tonio, ja już go we fraku w tym programie widziałam :zdziwko:
Tylko nie pamietam co to był za taniec :niepewny: quick step? :|
Tonio - Pon Mar 20, 2006 22:01
Ale chodzi mi o frak + powage + opanowanie ktore sie liczy w standardach, on non stop biodrami i rekami wywija, w walcu sobie nie pohasa.... chociaz mam nadzieje ze mnie zaskoczy, za to w tangu to totalnie go nie widze:/
kisia - Pon Mar 20, 2006 22:15
Ja niestety też nie oglądałam całości, ale widziałam wszystkie pary i uważam że słusznie Mroczek dostał najwięcej punków, idzie mu poprostu super, ale nic dziwnego w końcu z tańcem jest juz obyty bo jakis czas temu tańczył w jakimś zespole.
Myślałam, ze tym razem odpadnie sztywna Pani Dancewicz bo gorzej jej poszło niż panu Tomkowi, ale jak nie tym to nastepnym razem odpadnie :P.
Rozmus jak zwykle nieźle wywijał.
Kreglicka sztywna i chuda az niefajnie :przestraszony:
Czy odnosze właściwe wrażenie, ze Kwaśniewska jest faworyzowana przez sędziów :?: :looka:
Tonio - Pon Mar 20, 2006 22:40
niee... mysle ze Dancewicz jest ganiana za ostro ale OLa dostaje to na co zaluguje... wiesz tam tylko w sumie Tyszkiewicz ofen ocenia jak popadnie i sobie faworyzuje tak jak Wesolowskiego w zeszlej edycji...
Admike - Wto Mar 21, 2006 08:05
pani psycholog dała w niedzielę czadu, ma niezłe te dolne plecy,jednakże moją faworytką pozostaje Joasia J. :super:
madziar - Wto Mar 21, 2006 20:54
ola sie rozhulała i idzie jej coraz lepiej, a kręglicka jest ok, moze nie rewelacja, ale ma styl i ambicję. Nie liczyłam ze koroniewska coś pokarze, ale jestem pod wrazeniem, no i mroczek jest dobry. Jeszcze wszystko się moze zmienić ;)
Olaa - Wto Mar 21, 2006 22:58
wg mnie jablczynska tanczy troche tak no...pokracznie, Kwasniewskiej brakuje pasji w tancu- widac ze to jest wyuczona jesli chodzi o kroki, a nie do konca czuje taniec (choc moze mi sie tylko tak zdaje:) ),dancewicz jest bardzo sztywna kreglicka tez troche, a koroniewska narazie jeszcze nie ma zbyt wiele umiejetnosci jesli chodzi o latynoamerykanskie tance ale sie moze wyrobi :) rozmus i mroczek maja sie ku latynoamerykanskim wlasnie a cieszynskie moze jeszcze cos pokaze bo jego ciezko okreslic :)
Szaganka napisał/a: | W sobotę chciałabym obejrzeć powtórkę |
na stronie w w w tanieczgwiazdami.onet, p l mozna obejrzec taniec kazdej pary :)
Szaganka - Wto Mar 21, 2006 23:38
Olaa, dzięki :) już idę pokukać ;)
Olaa - Wto Mar 21, 2006 23:45
jeszcze raz obejrzalam sobie wystep mroczka i jego partnerki i stwierdzam ze jednak ich jive byl super :) :D
De_Luca - Nie Mar 26, 2006 21:22
dzisiaj Rozmus i jego partnerka byli po prostu genialni =D aż sie rozmarzyłam =) Mroczek też mi sie podobał =)))
Tonio - Nie Mar 26, 2006 21:41
Kurcze a chcialem postawic ze Dancewicz odpadnie :/ kurde przegralbym :/ Muzyka dzis fajna byla :]
madziar - Nie Mar 26, 2006 22:02
no dziś jakoś dziwnie tańczyli, chyba kryzys. Rozmus z Anią Głogowską zapodali taki taniec że się naprawdę przyjemnie patrzyło się. Mroczek fajnie się rusza, sylwetka tancerza, a Kręglicka też naprawdę fajnie. Reszta jakas drętwa, nic specjalnego. a Dancewicz tym szorowaniem podlogi to już mnie zeslabila. Wiem że choreografie robił Marcin Olszewski, w każdym razie nie podobało mi się. Szkoda Cieszyńskiego. Ale jak widac kto gra w Na Wspólnej to przechodzi. :zalamany:
Ogólnie kiepski poziom.
Ana - Nie Mar 26, 2006 22:13
De_Luca napisał/a: | aż sie rozmarzyłam =) | ja też :D
należały im się te punkty... ogólnie tańce były takie sobie, zwłaszcza przy paso doble (nie wiem jak sie to pisze :niepewny: ) jakoś tak miałam wrażenie że sztywno tańczą :]
ale kibicuję Piotrowi Kiszce i jego partnerce z wiadomych powodów :hyhy: mam nadzieję, że dojdą jak najdalej :D
Szaganka - Wto Mar 28, 2006 01:47
Ana napisał/a: | ale kibicuję Piotrowi Kiszce i jego partnerce z wiadomych powodów :hyhy: |
wiadomych? :niepewny: podoba Ci się jego nazwisko, czy jak? :zdziwko:
mnie się Ania Głogowska z Robertem Rozmusem najbardziej podobają :)
Ana - Pon Kwi 10, 2006 00:50
Szaganka napisał/a: | podoba Ci się jego nazwisko, czy jak? | tiaaa :mur:
Jego szkola tańca jest w Stalowej Woli, czyli niecale 10 kilometrow od Niska :) i kilka znajomych osob chodzilo do niego na lekcje :) przyjemnie jest patrzec na znajomą twarz :)
a poza tym idzie im coraz lepiej ostatnio :hyhy: :hyhy:
Szaganka - Pon Kwi 10, 2006 09:48
a ja po raz kolejny na dyżurze i znów nie obejrzałam :kwasny:
Dorothea - Pon Kwi 10, 2006 17:23
No wiecie co.....!!!
Wywalili Kreglicką a ta fatalna Dancewicz została :dobani:
Kto na nia głosował??????
De_Luca - Pon Kwi 10, 2006 17:27
ja tam nic nie mam do Dancewicz- ale wczoraj trzęsła wszystkim jakby była z galaretki.. Kręglicka była zdecydownie lepsza.. a Mroczek i Jabłczyńska dali popis :super:
Dorothea - Pon Kwi 10, 2006 17:32
De_Luca, tanczyła fatalnie, miała jakies dziwne ruchy.W ostatnim programie juz o włos i by odpadła, wiec byłam pewna,ze odpadnie tym razem.
Naprawde Kreglicka była o niebo lepsza, nie wiem gdzie Ci ludzie maja oczy??
Dancewicz wczoraj zdobyła od sedziow najmniej punktow
Szamanka - Pon Kwi 10, 2006 23:33
De_Luca, napisala Cytat: | Mroczek i Jabłczyńska dali popis |
w koncu ten facet jest idealny ( moj kolejny platoniczny kochanek...oczywiscie razy dwa) :hyhy: ...na dodatek bracia blizniacy od dziecka tancza w jakims zespole tanecznym, wiec nie dziwota, ze takie ma ruchy :hyhy:
Olaa - Pon Kwi 10, 2006 23:58
De_Luca napisał/a: | ja tam nic nie mam do Dancewicz- ale wczoraj trzęsła wszystkim jakby była z galaretki.. |
dokladnie tak jak Asia pisze- powinna tym razem odpasc za taniec :) Mroczek mi sie podobal oczywiscie i uwazam ze Kwasniewska tez calkiem calkiem zatanczyla- a reszta to takie pospolitsze samby byly :) < nie wiem czemu jablczynska za chiny nie moze mi podejsc w tancu :kwasny: > :P
~pAaAuLiNeK~ - Sro Kwi 12, 2006 11:56
wcale tego nie ogladam,czasami jak mama mnie zawoła abym zobaczyła jak tanczy ulubiona para to stoje i grzecznie oglądam :D (mysląc aby sie streszczali) :rotfl:
kisia - Czw Kwi 13, 2006 01:23
De_Luca napisał/a: | Mroczek i Jabłczyńska |
oj taaak byli świetni. Rozmus z Anią też jak zawsze byli super, chociaż chyba Pavlović ( tak to sie pisze ) trochę się czepiała
Dorothea napisał/a: | ta fatalna Dancewicz została |
wydaje mi się, że Renata została w programie bo ma dobrego partnera, ale niestety w następnym odcinku odpadną.
madziar - Czw Kwi 13, 2006 22:41
Pani Pavlović czepia się Ani nie po raz pierwszy i zaczynam przypuszczać ze jest zazdrosna o jej talent. Ania była świetna z rozim, mroczek tez super, pierwszy raz Jabłczyńska mi sie podobała, już nie stawiała tak dziwnie stóp, do środka. A Dancewicz... cóż widać ludzie ją lubią i nawet brak słuchu i poczucia rytmu Renatki im nie przeszkadza. Wesołowski w poprzedniej edycji też tańczył dziwne hopsasy i jak daleko zaszedł.
madziar - Pon Kwi 17, 2006 00:16
no dancewicz wypadła uff. Mroczek i Rozmus fajnie. Reszta bez emocji
De_Luca - Pon Kwi 17, 2006 00:45
a mi sie Mroczek najbardziej podobał- to chyba moja ulubiona para =))) Rozmus zreszta też był świetny
kisia - Pon Kwi 17, 2006 03:25
To było do przewidzenia ze Dancewicz dziś odpadnie.Nie jestem fachowcem, a widziałam jak kaleczyła. Jak zwykle najlepis byli Rozmus ( mój faworyt) i Mroczek, reszta
madziar napisał/a: | bez emocji |
dokładnie
Tonio - Pon Kwi 17, 2006 09:47
Mroczek wymiata i ciezko zeby nie wygral, druga bedzie Kwasniewska, a trzecie miejsce jest otwarta kwestia, bo reszta prezentuje podobny poziom :]
Dorothea - Wto Kwi 18, 2006 18:07
No nareszcie Dancewicz odpadła :)
A w co oni ją ubrali???? :zdziwko:
I ,ze ona sie na to zgodziła :]
Szaganka - Czw Kwi 20, 2006 22:46
Dorothea, do tego te włosy :zdegustowany: bosz... przestylizowana stylizacja.... :kwasny:
Dorothea - Czw Kwi 20, 2006 22:47
Szaganka napisał/a: | do tego te włosy |
dokładnie...., wszystko miała paskudne i te kolana buahaha, widziałas jej kolana? :rotfl:
madziar - Nie Kwi 23, 2006 09:13
Nie wiem jakie dancewicz miala kolana, ale tańca nie czuje. Niech sobie kobieta gra dalej w Na wspólnej, w tym jest znacznie lepsza. Teraz zacznie sie ostra rywalizacja :)
Dorothea - Nie Kwi 23, 2006 10:29
Ciekawe kto dzis odpadnie????
madziar napisał/a: | jakie dancewicz miala kolana, ale tańca nie czuje |
zupełnie nie czuje i dziwie sie,ze tak długo udało Jej sie utrzymac
Szaganka - Nie Kwi 23, 2006 10:33
Dorothea napisał/a: | dziwie sie,ze tak długo udało Jej sie utrzymac |
Dorotko, tylko dzięki sympatii widzów tego serialu dotrwała do tego momentu. Podobnie jak Kuba Wesołowski w poprzedniej edycji. Mam wrażenie, że Asia Jabłczyńska też głównie na tym bazuje, chociaż taniec w jej wykonaniu jest przyjemnym dla oka widokiem :)
Dorothea napisał/a: | Ciekawe kto dzis odpadnie???? |
Chyba najmniej podoba mi się teraz Koroniewska. Jakoś taka sztuczna jest.... :|
Dorothea - Nie Kwi 23, 2006 10:49
to ja wole Koroniewską, Jabłczynska jakos mi nie podchodzi......
Kto jeszcze został?
Rozmus
Mroczek
i.......
a jeszcze Kwasniewska
Monique - Nie Kwi 23, 2006 13:18
Mi sie wydaje ze dzisiaj odpadnie Jablczynska.. tak wlasnie mi sie wydaje:)
madziar - Nie Kwi 23, 2006 19:07
neeee, Jabłczyńska nie odpadnie, bo ludzie lubia serial. Chociaż również nie przepadam za jej tańcem, koślawi nogi. Nie zdziwię się jak Rozmus odpadnie, bo coś pani pavlovic robi niedżwiedzią przysługę jemu i ani, a szkoda :kwasny:
Dorothea - Nie Kwi 23, 2006 23:21
no i nie wiem kto odpadł, bo dzis nie oglądałam
Olaa - Nie Kwi 23, 2006 23:44
ja tez nie wiem
Tonio - Nie Kwi 23, 2006 23:44
Odpadl Rozmus :/ Koroniewska mi sie nie podobala, Jablczynskiej nie znosze a Mroczek i Kwasniewaska na swoim wysokim pozomie :]
Dorothea - Nie Kwi 23, 2006 23:50
Tonio napisał/a: | Odpadl Rozmus |
oooo kurcze!!!!!Tego sie nie spodziewałam naprawde, liczyłam na Jabłczynską z głosem wskazującym na chore zatoki :]
szkoda Rozmusa :zalamany:
Tonio - Pon Kwi 24, 2006 00:01
No Glogowska i Rozmus byli zdezorientowani i zaskoczeni... Wkurza mnie Tyszkiewicz, ktora daje Kwasniewskiej nizsze oceny niz Galinski ktory sie cos nie cos na tancu zna :/
Dorothea - Pon Kwi 24, 2006 00:34
Widac Tyszkiewicz ma innych faworytow
madziar - Pon Kwi 24, 2006 00:41
no i moge napisac- a nie mowilam :/ . Tak myslalam ze rozmus odpadnie bo czarna mamba sie uwziela na nich. Ona faworyzuje mroczka i jabłczynska. Najlepiej dzis jednak tanczyla kwasniewska wg mnie, a odpasc powinna jabłczynska. Ale teraz to juz beda same trudne wybory :|
Dorothea - Pon Kwi 24, 2006 00:45
madziar, ale tez wielkie znaczenie maja głosowania telewidzow, a oni nie zawsze głosuja na tych co tanczyc potrafia , tylko kieruja sie swoimi serialowymi idolami
madziar - Wto Kwi 25, 2006 22:28
kurcze czemu nie obstawiałam zakładow , wygrałabym w tym tygodniu.
Tonio - Wto Kwi 25, 2006 22:49
Hehe, Jablczynska sucks :P a co do glosowan to dokladny ranking z punktami za glosy widzow widzialem na oficjalnej stronie Tanca
madziar - Wto Kwi 25, 2006 23:03
ja tez nie lubie jak tanczy jabłczynska, ale wiem, ze wielu ludziom sie podoba niestety
Tonio - Wto Kwi 25, 2006 23:06
ona ma niestety wysokie notowania u ludzi, niczym Kuba Wesolowski w zeszlej edycji, ktory tez nie umial tanczyc, jego poziom byl podobny do poziomu Paolo :]
kaszanna - Sro Kwi 26, 2006 08:04
Rozmus ostatnio już mnie nie zachwycał. W ostatnim odcinku wszystko skupiało się na Ani, on raczej niewiele pokazał w tańcu. Nie umiem strawić Jabłczyńskiej, nie wiem czemu. Kwaśniewska nawet ok, ale jeszcze do końca się nie przełamała. Mroczek :ok:, nie da się ukryć że między nim a partnerką coś jest (choć jej strasznie mi działa na nerwy).
Dorothea - Sro Kwi 26, 2006 08:17
kaszanna napisał/a: | choć jej strasznie mi działa na nerwy). |
nie zrozumiałąm, kto działa na twoje nerwy?Ona ,czy On???
kaszanna - Sro Kwi 26, 2006 08:50
Z pośpiechu nie napisałam :rotfl: :rotfl: G?OS. Jej głos mi działa na nerwy ;)
Dorothea - Sro Kwi 26, 2006 08:53
kaszanna napisał/a: | Jej głos mi działa na nerwy |
byłam pewna,ze to własnie napiszesz, bo mnie denerwuje to samo
madziar - Czw Kwi 27, 2006 07:06
haha, to widzę ze wszyscy zauważyli ( a właściwie usłyszeli) niezwykły tembr błosu mroczkowej ;). Zaraz mi się przypomina kawał o żabie szerokoustnej ;) . Ale zeby nie było ze jestem złośliwa hehe, to fajnie dziewczyna tańczy :)
Admike - Czw Kwi 27, 2006 11:48
nie wiem,czy zauwazyliście,ale ostatnimy czasy to ifffona czarna mamba pafflovitsch daje uczestnikom najniższe oceny,a co za tym idzie zaskoczony jestem niejednokrotnie postawą piotra żmiji galińskiego,choćby teraz w niedzielę,gdy on również dał tańczącym ocenę "10",a czarna mamba tylko 9
Monique - Czw Kwi 27, 2006 17:41
Jestem zaskoczona ze Rozmus odpadl.. byl dla mnie faworytem do wygrania.. a tu pech chcial i odpadl.. :( smutno mi.. a ostatnio chodza pogloski ze Mroczeki i ta "Mroczkowa" juz para sa.. tragedia..
Szaganka - Czw Kwi 27, 2006 22:20
Monique, chwyt reklamowy :kwasny: Chociaż trzeba przyznać, że Rafał naprawdę czuje blues'a ;) Rozmuska mi naprawdę szkoda :( Bardzo podobał mi się ich występ z poprzedniego odcinka :oczami: Ania była fantastycznym wężem-kusicielem :ok:
Dorothea - Czw Kwi 27, 2006 22:21
nie widziałam ostatniego odcinka, ale chyba w sobote sa powtorki jesli sie nie myle......
madziar - Nie Kwi 30, 2006 21:49
Dziś jakoś oglądałam taniec jakby się już dla mnie skończył. Szkoda mi rozmusa i ani głogowskiej. Ale ucieszyłam się, że jabłczyńska odpadła, a nie koroniewska, bo ta druga jest naprawdę dużo lepsza :)
Dorothea - Nie Kwi 30, 2006 22:00
yes,yes,yes nareszcie odpadło jabłko :D
Tonio - Nie Kwi 30, 2006 22:49
:super: :rotfl: padaczna Jablczynska odpadla jeeee!!
Dorothea - Nie Kwi 30, 2006 22:51
Tonio napisał/a: | padaczna |
buehehehehehe
mozesz mi wyjasnic znaczenie tego słowa???
Tonio - Nie Kwi 30, 2006 22:58
padaka=cos strasznego
padaczna=straszna
a to wszystko = Joanna J. :P
Dorothea - Nie Kwi 30, 2006 23:03
Tonio, juz kumam, dzieki za wyjasnienie
ale ona mowiła dzis,ze wszystko było "kiszka",czyli w jezyku jej partnera było superasto i czarna mamba to potwierdziła.
Oni chyba oczu nie maja :niepewny:
Najwazniejsze,ze odpadła :ok:
kisia - Pon Maj 01, 2006 02:02
Ja miałam nadzieje że odpadnie psycholoszka, ale ona to chyba zostanie do końca lub samego końca, no cóż popularność rodziców działa :kwasny: . Pomijająć Olę słusznie odpadła Jabłczyńska, bo jakoś tak bardzo sztywno ta czaczę tańczyła.
Mroczek był rewelacyjny, chociaz dziwnie niskie miał notowania
Wielka szkoda że odpadł Rozmus bo był poza Mroczkiem moim faworytem :(
Koroniewska tez wypadła świetnie, jakoś tak bardzo swobodnie i na luzie dzisiaj tańczyła :D
Zostały juz tylko 3 pary, jak wam się wydaje kto zwycięży :?:
De_Luca - Pon Maj 01, 2006 10:15
ja 3mam kciuki za koroniewską bo wczoraj mnie po prostu zaszokowala zmianą (a moze dlatego ze ktos z forum mi kiedys powiedzial ze jestem do niej podobna ? =P) chociaz mysle ze Mroczek wygra.. moim (i nie tylko) zdaniem Kwasniewska powinna odpasc, bo byla najslabsza =/ nie wiem jak dziala ten system =/
Tonio - Pon Maj 01, 2006 10:58
Co do Oli to Czacza byla tragiczna ale i tak lepsza od tanga Mroczka... NIe wiem czemu myslicie ze dziala popularnosc rodzicow?? ONa na kazdym kroku sie stara od niej odcinac, i sama w sobvie jest sympatyczna i naprawde umie tanczyc nie to co Wesolowski w 2 edycji, ktory przechodzil dzieki popularnosci... Szczerze to albo w koncowce poziom spadl albo mi sie juz znudzilo ogladanie, bo wydaje mi sie ze wszyscy sa jacys gorsi niez wczesniej...
Dorothea - Pon Maj 01, 2006 11:15
Mnie sie wydaje,ze Koroniewska tanczy coraz lepiej, wczoraj podobała mi sie bardzo.
A Mroczek mnie rozczarował.
Nie mam pojecia kto moze wygrac, wszystko sie jeszcze moze diametralnie zmienic.
Tonio - Pon Maj 01, 2006 11:30
Mi jest wszystko jedno kto wygra, grunt ze nie ma juz Joanny "kiszki" J. w programie :P
Dorothea - Pon Maj 01, 2006 11:34
Tonio, miało byc Joanna padaka :rotfl:
Olaa - Pon Maj 01, 2006 13:54
tez odetchnelam ze nie ma Jablczynskiej ale nie ogladalam ostatniego programu niestety :kwasny:
Dorothea - Pon Maj 01, 2006 18:06
Olaa, w sobote bedzie powtorka, wiec bedziesz miała okazje
Frycek - Pon Maj 01, 2006 18:13
ALe ta Anetka..normalnie cud dziewczyna :)i te ruchy :)
madziar - Pon Maj 01, 2006 21:14
w sumie wczoraj dla mnie dobrze tańczyła koroniewska z kochankiem (tu super jife, no i bombowe tango) a potem kwaśniewska z jak zwykle rewelacyjnym maserakiem. Mroczek obniżył pozom a jabłczyńska to wiadomo nareszcie do domu :)
kisia - Wto Maj 02, 2006 00:38
Frycek napisał/a: | ALe ta Anetka |
anetka :?: :zdziwko:
Tonio - Wto Maj 02, 2006 00:53
Kisiu Anetka partnerka Mroczka :P
kisia - Wto Maj 02, 2006 01:55
Cytat: | Anetka partnerka Mroczka |
a no tak zapomniałam
Czarnulka - Wto Maj 02, 2006 11:21
Też nie rozumiem tego całego "najazdu" na Kwaśniewską.Ją najbardziej chyba w tym programie cenie.Nie miała nic wspolnego z tańcem wcześniej i widać,ze dziewczyna robi postępy.A niedobrze mi się robi jak patrze na tego dumnego z siebie Mroczka. :looka: Gdyby nie to,ze tańczy od 5 roku życia to by mi się bardziej podobał.
Alinka - Wto Maj 02, 2006 16:19
=CzArNuLkA= napisał/a: | Nie miała nic wspolnego z tańcem wcześniej i widać,ze dziewczyna robi postępy |
Przeczytaj sobie ten artykul =CzArNuLkA= h t t p;//w w w pudelek, p l/artykul/576
Tonio - Wto Maj 02, 2006 16:35
Ona tanczyla ale salse, wiec tak liznela tanca, ale moim skromnym zdaniem salsa ma sie nijak do standardow i turniejowej laciny... no i jeszcze jakies ognisko taneczne miedzy przedszkolem a podstawowka miala ale to tez chyba raczej nijak sie ma do doswiadczenia na parkiecie....
madziar - Wto Maj 02, 2006 21:49
Mroczek chyba naprawdę był zezłoszczony na partnerkę, bo wyraźnie nie miał humoru i jakoś wszystko szlag trafił. Ja nie jestem zwolenniczką gorącą mroczka, więc po mnie to spłynęło. A kwaśniewska pracuje i efekty widać
De_Luca - Wto Maj 02, 2006 23:44
wydaje mi sie że zadaniem jury i widzów jest ocena tańca, a nie tego kto ile mial z nim wcześniej wspólnego.. ja tam nie mam nic do Oli i nie znam sie na tańcu za bardzo, ale w moim odczuciu ostatnio wypadła najsłabiej i jakby to zależało ode mnie to leci, może mówie tak dlatego że nie oglądałam programu od samego początku i nie widziałam tej jej "cudownej metamorfozy" więc sie nią nie zachwycam tylko wszystkich traktuje równo.. no ale o gustach sie nie dyskutuje i myśle że to dobrze że każdy ma innego faworyta i broni swojego =D
madziar - Czw Maj 04, 2006 22:38
Dziś szefowa prawie naskoczyla na mnie, jak mogę krytykować jabłczyńska i jak mogli ja wyrzucić hehe, przecież ona taka świetna tancerka a szefowa to po prostu może być w jury, bo jak sama powiedziała "jest obiektywna. A ja widać z tego złośliwa i nieobiektywna haha. Taniec z gwiazdami dzieli ludzi ;)
Dorothea - Czw Maj 04, 2006 22:42
madziar napisał/a: | Taniec z gwiazdami dzieli ludzi |
przeciez to tylko program telewizyjny :zdziwko:
Dziwnie sie zachowuja niektorzy prada? :niepewny:
madziar - Czw Maj 04, 2006 23:01
Dorothea napisał/a: | Dziwnie sie zachowuja niektorzy prada? |
Dokładnie, dlatgo powiedziałam jej ż jeden kibicuje za jabłczyńska a drugi np za mroczkiem. Bo ja w zasadzie już nikomu nie kibicuję, po prostu oglądam :)
Admike - Pią Maj 05, 2006 11:10
moja idolka odpadła :( i już tej edycji nie będe oglądał...
moim zdaniem źle się stało,że jest tam też Ola K.,można odnieść wrażenie,że z uwagi na jej rodziców ma zagwarntowane miejsce w finale
madziar - Pią Maj 05, 2006 23:21
Admike napisał/a: | moja idolka odpadła i już tej edycji nie będe oglądał... |
oj nie bierz sobie tego do serca. Mój ulubiony tancerz odpadl (tj Rozmus) i będę zyć dalej, A co do Oli to ma dziwczyna swoich fanów, jak każdy z nich. Ja np za Mroczkiem nie przepadam, ale cóż - żyj i pozwól żyć hehe ;)
trunks - Pią Maj 05, 2006 23:39
Mroczek to taki wiejski amant-żigolo
Aither - Sob Maj 06, 2006 12:53
trunks napisał/a: | Mroczek to taki wiejski amant-żigolo |
Buheheheheheheheeeeeee mnie sie wydaje ze nawet ruszac sie potrafi :)
Tonio - Sob Maj 06, 2006 13:31
Dzis w szmatlawej gazecie typu Fakt Ola K. wypowiada sie ze denerwuje ja to ze ludzie oceniaja ja przez pryzmat rodzicow i twierdzi ze to ona powinna odpasc bo tanczyc nie umie a nie rewelacyjna w jej oczach Jablczynska... no coz mysle ze Ola pokazala klase
Ana - Sob Maj 06, 2006 13:40
Tonio napisał/a: | mysle ze Ola pokazala klase | to tylko słowa...kłamstwa nie będę jej zarzucać, ale nie powiem też że jej wierzę :]
a że Jabłyczyńska z Kiszką odpadli też żałuję... i chyba też przestanę już ten program ogląądać :P
Tonio - Sob Maj 06, 2006 14:41
A ja nie zaluje bo Jablczynska sama byla jak kiszka :P wkurzal mnie jej styl... slodka idiotka ktora lansowala sie na kazdym kroku...
asik - Sob Maj 06, 2006 14:45
Tonio, każdy się lansuje w tym programie bo od tego on jest:)
Jakiś czas temu o Cichopek było bardzo cicho a po Tańcu z Gwiazdami nagle jest wszędzie w gazetach, tv po prostu wszędzie.
Tonio - Sob Maj 06, 2006 15:42
ale Cichopek nie robila tego tak na hama, tylko wiesz skutek uboczny, a u Joanny to wygladalo tak jakby mowila non stop patrzcie jaka ja jestem extra :]
madziar - Sob Maj 06, 2006 21:50
to już nie chodzi o to ze się lansowała, ale jabłczyńska stawiala pokracznie nogi, palce kierowała do środka, nie prostowała nóg, a przy tym jakas taka kwadratowa była w tańcu. Tak jest spoko, tylko całe szczęscie już nie tańczy. Nie każdy musi być swietnym tancerzem ;)
kisia - Nie Maj 07, 2006 18:18
a co powiecie na to :?:
Kod: | Ola "Kłamczucha" Kwaśniewska
2006-05-04
PRZEGL?D PRASY. Miliony Polaków oglądają "Taniec z gwiazdami" przekonani, że ich ulubione gwiazdy to wyłącznie taneczni amatorzy. Tak jednak nie jest, bo Ola Kwaśniewska jest instruktorem tańca |
h t t p;//w w w student.lublin, p l/index1.html?akcja=news&kid=20&id=4386] tu można więcej przeczytać
nie dawałam wiary bo te informacje pisał Super Express ale h t t p;//w w w latingroove, p l/pl/o_nas/index.html
:niepewny:
Dorothea - Nie Maj 07, 2006 18:24
No ładnie , ładnie i czemu miało słuzyc to ,ze sie nie przyznała?
Chciała pokazac ,ze niby taka "kłoda" i nagle obudziła w sobie uspiony talent.
Czyzby chciała tym wzbudzic wiekszy zachwyt jury i publicznosci??
Chyba nie tędy droga, jesli to prawda to Ola ma u mnie wielki minus....
kisia - Nie Maj 07, 2006 18:26
ale jakoś jak na instruktorkę to marnie tańczyła, no chyba że od początku udawała :niepewny: dziwna sprawa
Tonio - Nie Maj 07, 2006 18:28
yhy Ale z tego co wiem to ona tylko w salsie jest niby biegla, a salsa nijak sie ma do tego co oni tam tancza...
To tak jakby mistrz breaka tez od razu mial cudownie tanczyc walca, albo tak jakby posadzic kierowce Tira w F1 i oczekiwac zeby pokonal Alonso, bo w koncu obaj sa kierowcami...
Dorothea - Nie Maj 07, 2006 18:29
kisia napisał/a: | dziwna sprawa |
bardzo dziwna jak dla mnie, zupełnie jakos nie moge tego zrozumiec.
Myslała,ze to sie nie wyda czy co???
madziar - Nie Maj 07, 2006 18:29
ale kwaśniewksa dziś mówiła, że tańczyła salse i porównała ją do mazurka czy oberka w stosunku do tańca towarzyskiego. Ponoć na stronie tanca z gwiazdami to jest podane, ze na początku opowiadała że tańczyła salse. Dla mnie to nieważne, ważne ze tańczy coraz lepiej. A na Mroczka to już patrzeć nie umiem, bo znów był w tv, tym razem w show time i znow wygrał, mimo że wył jak potępieniec, słoń na ucho nadepnął bleh. On zresztą tańczył taniec towarzyski i jakoś nikt mu tego nie wypomina.
Tonio - Nie Maj 07, 2006 18:32
Dorothea napisał/a: |
Myslała,ze to sie nie wyda czy co??? |
Jak to?? Przeciez ona mowila o tym otwarcie ze tanczy salse, widocznie slabo ogladacie ten program, ja o tym w TVN slyszalem kilka razy
Dorothea - Nie Maj 07, 2006 18:32
madziar napisał/a: | bo znów był w tv, tym razem w show time |
ale to nie ten co tanczy tylko jego brat
Tonio - Nie Maj 07, 2006 18:34
madziar napisał/a: | A na Mroczka to już patrzeć nie umiem, bo znów był w tv, tym razem w show time i znow wygrał, mimo że wył jak potępieniec, słoń na ucho nadepnął bleh. On zresztą tańczył taniec towarzyski i jakoś nikt mu tego nie wypomina. |
w showtime byl drugi Mroczek :P, no i to jest fakt ze jego jakos dziwnie sie nikt nie czepia... moze nagonka na Ole K. to dzielo politycznych przeciwnikow jej ojca??
Dorothea - Nie Maj 07, 2006 18:35
Tonio napisał/a: | Przeciez ona mowila o tym otwarcie ze tanczy salse |
byc moze, niech bedzie
Tonio - Nie Maj 07, 2006 18:36
Dorothea, Czy ty nie jestes do niej uprzedzona??
madziar - Nie Maj 07, 2006 18:36
Dorothea napisał/a: | madziar napisał/a:
bo znów był w tv, tym razem w show time |
haha, ja tam ich nie rozróżniam tak jak kaczorów. Nie ogladam tego serialu, w każdym razie już mam dość mroczków w oczach. a mroczkowa niech poprosi o dabing, bo jak jej słucham to kawał mi się przypomina:
- żaba: cześć bociek, czego szukasz?
- bociek: żaby szerokoustnej
- żaba: Pierd... ;)
Dorothea - Nie Maj 07, 2006 18:39
Tonio napisał/a: | Czy ty nie jestes do niej uprzedzona?? |
w zadnym wypadku, uprzedzona byłam tylko do jednej osoby ,ale na szczescie juz odpadła.Chyba wiesz o kim mowie?
Tonio - Nie Maj 07, 2006 18:41
wiem wiem :P tak jak ja :P
kwg - Nie Maj 07, 2006 18:53
A ja stawiam na ....... Tolka Banana
Dorothea - Nie Maj 07, 2006 20:47
Kurcze, cos Mroczek, w moim uznaniu sie opuscił.
Oby sie nie stało tak ,ze odpadną
Dodane po kilku minutach:
no i jak???
Kto odpadnie???
Kwasniewska dzis mi sie bardzo podobała i Koroniewska bardziej od Mroczka.
Lece zobaczyc , zaraz będą wyniki
No i juz wiem
Jestem troszke zawiedzina :( , odpadła Koroniewska...., szkoda
kisia - Nie Maj 07, 2006 21:30
Dorothea napisał/a: | Kto odpadnie??? |
koroniewska
kisia - Nie Maj 07, 2006 21:35
Tonio napisał/a: | jakos dziwnie sie nikt nie czepia |
chyba jest mała różnica w tańczeniu w zespole, a w byciu instruktorem, a Ola nawet jeżeli mówiła że tańczyła salsę to nie mówiła że była instruktorem, a to też jest różnica.
No i odpadła Koroniewska
Dorothea - Nie Maj 07, 2006 21:35
kisia, skąd wiedziałas?????
madziar - Nie Maj 07, 2006 21:44
eee , już wiem że mroczek wygra, . Beznadzieja. Przecież obiektywnie patrząc to kwaśniewska najlepiej dziś tańczyła, potem koroniewska, a na koncu mroczek. Jak on ma taki elektorat to niech sie pcha do parlamentu, albo za kilka lat na prezydenta. Dla mnie tańczył słabiutko w porównaniu do dziewczyn. Ale kto powiedził, że sprawiedliwość jest na świecie :dobani:
kisia - Nie Maj 07, 2006 22:26
Dorothea napisał/a: | kisia, skąd wiedziałas????? |
to proste, Ola dostała najwięcej puntków bo tańczyła najlepiej, a Mroczek mimo że tańczył gorzej niż Koroniewsta, cieszy sie większą popularnością :)
madziar napisał/a: | już wiem że mroczek wygra |
a ja czuję w kościach, że wygra Ola
Tonio - Nie Maj 07, 2006 22:58
Wygra Mroczke glosami widzow... Ja sobie chodze na taniec towarzyski i sam od siebie moge stwierdzic ze salsa z np. tangiem nie ma nic wspolnego i skonnosci z salsy nwet w tangu przeszkadzaja... to jest serio tak jakby od Alonso zadac zeby wygral w rajdach z Loebem tak od razu bez niczego w koncu obnaj sa kierowcami wyczynowymi
Olaa - Nie Maj 07, 2006 23:36
mam nadzieje ze wygra Kwasniewska i nie chodzi tu o zadne sympatie :)
Frycek - Pon Maj 08, 2006 02:28
faktycznie ogladajac wczorajszy odcinek..moge stwierdzic ze Ola wypadla najlepiej a Mroczek..co to bylo ??
usiedli juz na laurach.....
wiec moze byc wlasnie tak ze : Ola bedzie dobrze tanczyc a Mroczek mimo ze bedzie gorzej tanczyl bedzie otrzymywal wiecej glosow...
wogole to powiem ze ta edycja jest bardzo slaba :dobani:
asik - Pon Maj 08, 2006 09:36
h t t p;//tanieczgwiazdami.onet, p l/tour/index.html]taniec z gwiazdami - show
p4cz3k - Pon Maj 08, 2006 09:43
a mi sie jakos tak nie do konca podoba ten program :] kilka odcinkow widzialem ale jakos tak bee.. :]
owszem...ciekawie sie prezentuja...itd itp...ale...no nie do okcna mi sie podoba...co tu duzo mowic :=]
asik - Pon Maj 08, 2006 09:54
mi się już przejadł ten program i wnerwia mnie to że nie wygrywa najlepszy tylko ten kto ma większą popularność..
MajkeL - Pon Maj 08, 2006 15:14
asik napisał/a: | nie wygrywa najlepszy tylko ten kto ma większą popularność.. |
.......i to nie tylko w tym programie.....
Magdzik - Pon Maj 08, 2006 19:15
To fakt ta edycja sie nie popisała:/ poprzednia byla znacznie lepsza :)
...a co do poprzedniej, wiecie ze Cichopek juz jest zareczona :P
p4cz3k - Pon Maj 08, 2006 19:16
w rl czy w tv ?:P bo w tv juz jest dawno bo slubie :=]
Magdzik - Pon Maj 08, 2006 19:24
Serio serio? <wow> kurcze no , ja znowu dowiaduje sie ostatnia :looka:
Tonio - Pon Maj 08, 2006 19:33
Hmm ona jest z nim zareczona jakies tydzien czy 2 moze nawet... a ze ta edycja jest slabsza to sie wam chyba tylko wydaje... poprzednia bylaby slabsza chociazby dlatego ze Wesolowski tanczyl a raczej przechadzal sie po parkiecie ponizej krytyki :]
Magdzik - Pon Maj 08, 2006 19:38
Chyba zartujesz!
Magdzik - Pon Maj 08, 2006 19:41
ale to tylko moje skromne zdanie, zeby nie bylo !
Tonio - Pon Maj 08, 2006 21:26
Moim sromnym zdaniem to jakbysmy sie Magdzik przylozyli a raczej ja jakbym sie przylozyl to bysmy lepiej od nich wymiatali :P
Magdzik - Pon Maj 08, 2006 21:44
No ja niestety nie wierze w swoje umiejęstności do tego stopnia....
Tonio - Pon Maj 08, 2006 22:14
Ale ja w Ciebie wierze, gorzej z wiara w moje umiejetnosci :/
kisia - Pon Maj 08, 2006 22:38
wydaje mi się ze zawsze drugie czy kolejne edycje różnych szołów są juz gorsze :/
madziar - Pon Maj 08, 2006 22:45
w poprzedniej edycji kibicowalam foremce i maserakowi i nadal uważam, że oni powinni wygrac. Faktycznie poziom jest jakos coraz niższy, albo nasze oczy oczekują coraz silniejszych bodźców :P
Tonio - Pon Maj 08, 2006 23:03
madziar napisał/a: | nasze oczy oczekują coraz silniejszych bodźców :P |
Ja mysle ze raczej to... apetyt rosnie w miare jedzenia
kisia - Wto Maj 09, 2006 00:16
to może w następnej edycji zobaczymy kogoś z rządu tańczącego kankana :rotfl: :rotfl: :przestraszony:
Tonio - Wto Maj 09, 2006 00:50
taa Ministra Rolnictwa w namietnym tangu(bo tango jakby ktos nie wiedzial to byl kiedys taniec 2 mezczyzn) z Ministrem Oświaty :P
Frycek - Wto Maj 09, 2006 01:08
A moze zrobimy Taniec z Forumowiczami ;d;d Edycja I :)
Zaklepuje Asie :P :hurra: :rotfl: :hyhy:
kisia - Wto Maj 09, 2006 01:32
a tam nie ważnie kto z kim, byleby zatańczyli czyto i ciekawie :D :rotfl:
Magdzik - Wto Maj 09, 2006 22:50
Lepper tanczący salse <hahaha> ciekawe mogloby to byc zjawisko...:D
Ana - Czw Maj 11, 2006 16:31
chyba z politykami trzeba będzie poczekać do piątej edycji, bo na czwartą mają już plany :P
"Według dobrze poinformowanych źródeł, tym razem TVN planuje zaprosić do występu muzyków.
Fakt donosi, że trwają już rozmowy z Szymonem Wydrą i Tomkiem Makowieckim, a z kobiet z Moniką Brodką i... Dodą. Niewykluczone też, że z uwagi na wiele próśb widzów, w programie pojawi się Mandaryna."
źródło:
h t t p;//w w w pudelek, p l/artykul/651
Dorothea - Czw Maj 11, 2006 17:41
Ona po swojej ostatniej operacji kręgosłupa nie wiem czy sobie bedzie mogła pozwolic na takie "wygibasy"
Tonio - Nie Maj 14, 2006 20:58
Wszyscy pewnie final ogladaja :P sesese :]
jasiu101 - Nie Maj 14, 2006 21:00
nie :P bo ja jakos nie ogladam :]
Bożka - Nie Maj 14, 2006 21:05
A ja lookam :P
Tonio - Nie Maj 14, 2006 21:38
Hmm... mimo ze dzis byli gorsi wygrali Mroczek i Piotrowska... hmm mi sie Ola bardziej podobala w tancu ....
Olaa - Nie Maj 14, 2006 21:39
no i wygral mroczek :kwasny: a ewidentnie zasluzyli na zwyciestwo bardziej : Kwasniewska i Maserak- popularnosc robi swoje + uczucia na pokaz :kwasny: szkoda gadac ... Kwasniewska byla od mroczka duuzo lepsza :cwaniak:
Tonio - Nie Maj 14, 2006 21:45
Olaa, masz racje dzis ewidentnie Ola byla lepsza Mroczek jakos sie oposcil w 3 ostatnich odcinkach ale coz, ludzie lubia uczucia, czy to cos przetrwa watpie bo przy Hakielu i Cichopek to te ich wielkie uczucie jest dla mnie watpliwe, bo od Cichopek to ewidentnie emanowalo, a tu byl przede wszystkim medialny szum, ktoremu sie Kwasniewska nie dala bo ja tez z Maserakiem swatali...
Magdzik - Nie Maj 14, 2006 22:39
No to przeciez logiczne, ze w tancu kobieta jest lepsza od mezczyzny, wiec nie ma o czym dyskutowac:P ale tak powaznie, to do samego konca nie moglam sie zdecydowac kto byl pelszy...edycja troche "kiczowata" jak dla mnie, bez porownania z Cichopek i jej partnerem :)
trunks - Nie Maj 14, 2006 23:40
uuu ten wsiurek wygrał. oh well, pewnie fani m jak miłość i moherowej koalicji zrobili swoje :P
Asienka - Pon Maj 15, 2006 07:49
ja ogladałam ale szczerze mówiąc cały czas snułam nutkę nadzieji że wygra Ola a tu klops
Mariusz - Pon Maj 15, 2006 10:58
Od początku wiedziałem, że wygra Mroczek ;) Założyłem się nawet z jedną forumką :D i wygrałem :P
trunks - Pon Maj 15, 2006 15:03
co wygrales :> ?
Tonio - Pon Maj 15, 2006 15:39
trunks, cos ty taki ciekawy :P
madziar - Pon Maj 15, 2006 21:31
bleh wygral ten pupilek ciotek i babć, ale cóż Olka dostała więcej punktów od jury :)
kisia - Wto Maj 16, 2006 02:07
nie ogladałam finału :kwasny: , czy w którys dzień jest powtórka :?:
Alinka - Wto Maj 16, 2006 07:09
w sobote jest powtorka tak jakos popoludniu 14 albo 15, a na necie na onecie chyba sa urywki filmow :)
myszaa - Pią Maj 26, 2006 16:36
uwielbiam taniać :rotfl:
a od niedawna chodzę do iskry.
Sceenia - Pon Maj 29, 2006 16:03
Eh, taniec jest niesamowity. Uwielbiam to, mmm.
Ze tancze profesjonalnie, to za duzo powiedziane, ale tancze w zespole :P
Notabene tanczylysmy w sobote w starym browarze ;)
Pare pomylek bylo, ale ciii ;p
Mariusz - Pon Maj 29, 2006 16:11
Ale nam się podobało ;)
Panowie potwierdzą ? :)
Sceenia - Pon Maj 29, 2006 16:19
No, prawidlowa odpowiedz :D
Krzysio - Pon Maj 29, 2006 16:20
Sceenia napisał/a: | Panowie potwierdzą ? :) | Potwierdzam :D Wprawdzie widzialem tylko poczatek ale i tak bylo bombowo :P
Appo - Pon Maj 29, 2006 16:26
myszaa napisał/a: | a od niedawna chodzę do iskry. |
która sekcja??
Sceenia napisał/a: | Pare pomylek bylo, ale ciii ;p |
Nie było widać ;)
trunks - Pon Maj 29, 2006 19:10
Sceenia napisał/a: | Pare pomylek bylo, ale ciii ;p |
ee dobrze było, prawie jak na amerykanskich teledyskach ;) (jak to zresztą którejś z Was powiedzialem :oczami:)
myszaa - Pon Maj 29, 2006 20:31
do Appo:
taniec nowoczesny.
Sceenia a Ty gdzie tańczysz..?
Appo - Pon Maj 29, 2006 20:55
Myszaa... a znasz może Agatę Sowę? a co do Sceeni : Taniec nowoczesny w Alhambrze (podopieczna p. Iwony ;) )
myszaa - Czw Cze 15, 2006 16:27
skadś kojarze nazwisko Sowa..
a kiedy ona zaczęła tańczyć.?
Pati - Nie Lip 09, 2006 21:12
Elo ja mysle ze ten taniec fanituki byl ale tes by mogli dac innym szanse i wogule ja tes lubie tanczyc i wogule z gory pozdrawiam ehehe 3majcie sie cieplutko
madhien - Pon Sie 28, 2006 21:28
ja zaczynałam 3 razy kurs tańca i żadnego nie skończyłam :mur: :mur: :mur:
nienawidzę swojego słomianego zapału
a tak bym sobie potańczyła tango argentyńskie :oczami:
Dorothea - Wto Sie 29, 2006 09:47
Teraz jesli chodzi o czwartą edycje Tanca z Gwiazdami to bedzie duzo "Gwiazd" ktorych nie znosze...
Miedzy innymi Pani Liszowska bleeee i pani Wojcik bleeeeeeeee
Asienka - Wto Sie 29, 2006 09:50
A ja ich bardzo lubie :) a moge wiedziec za ci och nie lubisz :)
Dorothea - Wto Sie 29, 2006 10:00
Asienka, nie wiem, tak sobie.
Pewnie tez masz jakies aktorki , ktorych nie lubisz, jedne sie lubi mniej a jedne bardziej, ale powiedziec konkretnie dlaczego ich nie lubie nie potrafie odpowiedziec jednoznacznie .
Pewnie za sposob bycia. Nie odpowiada mi sposob bycia Liszowskiej, natomiast Wojcikowa nie sprawdza sie dla mnie jako aktorka.
Moze byc...?? :D
Monique - Wto Sie 29, 2006 10:20
A ja widzialam wypowiedz Olki Paschalskiej i wszystkie noze mi sie w kieszenie odtworzyly... Jak oni mogli ja poprosic zeby tutaj zatanczyla.. przeciez to jest koszmar..
asik - Wto Sie 29, 2006 10:24
e tam koszmar:) ja jestem ciekawa jak będą sobie radzić na parkiecie:) myślę że taki program to niezły sprawdzian dla naszych "gwiazd':)
katarzyna35k-ce - Wto Sie 29, 2006 10:35
a ja nie lubie tanca z gwiazdami ........... :rotfl:
Dorothea - Wto Sie 29, 2006 10:47
No tak zapomniałam o Paschalskiej :] :]
Basiorek - Wto Sie 29, 2006 12:21
ale nie można zaprzeczyć, że program dał stacji tvn olbrzymią oglądalność= zyski, a uczestnikom popularność. W czwartej edycji biorą udział takie przebrzmiałe gwiazdy... pewnie dlatego, iż wiele popularnych nie chciało występować, a inni wypełnili trzy poprzednie edycje...
katarzyna35k-ce - Wto Sie 29, 2006 14:40
ja wole mandaryne i jej program :rotfl: :rotfl: :rotfl:
kisia - Sro Sie 30, 2006 00:44
asik napisał/a: | ja jestem ciekawa jak będą sobie radzić na parkiecie:) |
też jestem bardzo ciekawa :D, jak równiz tego ile jeszcze edycji tańca z gwiazdami przed nami :przestraszony:
Basiorek - Sro Sie 30, 2006 17:02
mogliby kiedyś zrobić edycję z politykami :zakrecony: ;) ach... najmniejszy polityk kraju w radosnej cha- chy i największy w namiętnym tangu... ;)
kobi - Sro Sie 30, 2006 17:31
Basiorek napisał/a: | największy w namiętnym tangu |
Jego grobowa mina Frankensteina pasuje do tanga jak ulał :D
Basiorek napisał/a: | najmniejszy polityk kraju w radosnej cha- chy |
Natomiast szczery i szeroki uśmiech tego (tych) doda pikanterii i ożywi jeszcze bardziej :rotfl:
Basiorek - Sro Sie 30, 2006 17:41
widzę, że wyobrażasz to sobie tak samo jak ja :rotfl:
Amal - Wto Wrz 05, 2006 14:52
sceenia- to magda taak? :> wiem bo też tańczyłam w tym zespole :) i zrezygnowałam bo to nie moje rytmy choć byłam jedną z najlepszych;p teraz wkońcu znalazłam cos dla siebie- czyli belly dance:)
kisia - Wto Wrz 05, 2006 15:24
Amira, a czy to dotyczy tańca z gwiazdami :?: :niepewny:
Amal - Sro Wrz 06, 2006 11:12
dotyczy HOBBY-TAńCA i dodatkowo nie było do Ciebie a tów post też jest :offtopic:
Dorothea - Sro Wrz 06, 2006 11:27
Amira, jak administrator zwraca ci uwage to nie wiem czy ty powinnas robic to samo, skoro to robi widocznie na to zasłuzyłas...... :zdziwko: :]
Amal - Sro Wrz 06, 2006 15:46
co mnie obchodzi admin czy ktos tam;/ nie zwracam na to uwagi kto kim jest tylko odpowiadam na posty a teraz tobie ktoś powinien zwrócić uwagę że nie odpowiadasz na temat chyba co?
(...) na forum..korupcja nawet tu dochodzi i znajomości ;]
1.osoba której odpowiadałam to moja "znajoma"
2.ten dział to HOBBY-a to nasze hobby
3.jeśli chodzi o konkretny temat o cóż taniec jest tańcem czy się tańczy w TV dla publiki i kasy czy dla siebie;]
to się wyłączam już stąd pa
(dysryminacja ludzi o własnym zdaniu jest straszna tutaj..)
katarzyna35k-ce - Czw Wrz 07, 2006 15:02
Amira napisał/a: | (...) na forum..korupcja nawet tu dochodzi i znajomości ;] |
kobieto czy ty sie dobrze czujesz?
a taniec z gwiazdami ostatni był nawet dosc fajny ... o dziwo mi sie podobało
Amira napisał/a: | 1.osoba której odpowiadałam to moja "znajoma |
mamy tu takie cos jak PM. :chytry:
kisia - Czw Wrz 07, 2006 15:20
hej hej, proszę o spokój.
Poniekąt Amira, ma rację bo Asik zakładając ten topik napisała
asik napisał/a: | W związku z rozpoczęciem kolejnej edycji programu małe pytanie:>
Jak to jest z wami? Lubicie tańczyć? a może ktoś to robił profesjonalnie?
ja uwielbiam i tańcze sobie amatorsko tu i tam:)) |
więc odpowiedziała dokładnie na pytanie, ale ponieważ topik nosi nazwę Taniec z gwiazdami..., nie trudno było nam zejść na temat samego programu, o czym Amira mogła nie wiedziec ( w końcu nie musi czytac całego 9-cio stronicowego topiku), zapominając w jakim celu został założony topik, co własnie i mnie się zdarzyło.
Jednak Amira, chyba za ostro zareagowałaś, po co ta agrasja :?:
Dorothea - Pią Wrz 08, 2006 10:55
Amira napisał/a: | co mnie obchodzi admin czy ktos tam;/ nie zwracam na to uwagi kto kim jest tylko odpowiadam na posty a teraz tobie ktoś powinien zwrócić uwagę że nie odpowiadasz na temat chyba co? |
kisia napisał/a: | Jednak Amira, chyba za ostro zareagowałaś, po co ta agrasja |
dokładnie, chyba nie taki jest taki cel tego forum i tego topicu.
Przypominam zainteresowanym,ze w niedziele rozpocznie sie czwarta edycja Tanca z gwiazdami, ciekawe jak im pojdzie i czy bedą oceniani bardziej krytycznie??Poprzeczka od pierwszej edycji została znacznie podwyzszona
p4cz3k - Pią Wrz 08, 2006 11:50
ble ble ble ... nigdy mnie ten program jakos nie interesowal :-)
taniec fajna sprawa...ale jak pozniej slysze wypowiedzi niektorych uczestnikow " mordercz trening , na nic czasu nie mam itd etc" to po kiego ... sie zgadzali na uczestnictwo w programie ?
taniec z gwiazdami to taki troszke inny big brother :)
kisia - Pią Wrz 08, 2006 12:02
Ogladał ktos w niedziele ( chyba) finał finałów :?:
Dorothea - Pią Wrz 08, 2006 13:17
kisia napisał/a: | Ogladał ktos w niedziele |
tak ja oglądałam, strasznie długie to było
kisia - Pią Wrz 08, 2006 13:51
Dorothea napisał/a: | strasznie długie to było |
oj tak straaasznie, mojemu synkowi najbardziej podobało się to co sie przytrafiło Foremiakowej :przestraszony:
Dorothea - Pią Wrz 08, 2006 14:16
kisia, no troszke jej uciekło, ale partner wykazał sie refleksem i szybko zasłonił, szkoda, zbyt szybko to zrobił ;) :D :rotfl:
hunrid - Pią Wrz 08, 2006 20:28
Ja troche ogladalem i nawet tego nie zauwazylem :suchy: dopiero moja mama i siostra(madi) mi powiedziala o co cho. Teraz sa spekulacje ze to bylo specjalnie przez kogos zrobione :hyhy:
Monique - Nie Wrz 10, 2006 18:14
a co jej sie przydazylo? tego nie widzialam...
Dorothea - Nie Wrz 10, 2006 18:50
Monique, przy wykonywaniu pewnej figury, osuneła Jej sie sukienka i ukazała sie piers w całej okazałosci, ale Maserak w pore zareagował i pospiesznie ją zakrył
kisia - Pon Wrz 18, 2006 01:34
Dziś był drugi odcinek IV edycji, odpadła pierwsza para Iza i Michał Milowicz, szkoda bo miałam nadzieje że odpadnie Kaja, nie trawię tej laski,uważam że marnie się dziś poruszała, zero kobiecości :dobani:
Alinka - Pon Wrz 18, 2006 06:18
kisia napisał/a: | miałam nadzieje że odpadnie Kaja, nie trawię tej laski |
w 100% popieram Kisie :) głupim kają mówimy NIE!:)
Dorothea - Pon Wrz 18, 2006 11:41
Wiedziałam,ze odpadnie Milowicz, ale skrycie marzyłam aby to była Kaja lub Wojcik albo Liszowska.Mysle ,ze w nastepnym poleci Kaja, albo Wojcik
Monique - Pon Wrz 18, 2006 12:27
Tak wlasnie Kaje powinni wywalic juz na poczatku wogole kto ja do tego programu zaprosil
Ona ma maniere ktorej nie znosze jej zachowanie wypowiedzi wzbudzaja we mnie agresje.. Precz z nia.. Wojcik tez mogla by poplynac.. Liszowska.. nie ja lubie
Basiorek - Pon Wrz 18, 2006 14:18
chyba muszę obejrzeć, aby sobie wyrobić opinię :)
madziar - Wto Wrz 19, 2006 22:57
oceniamy taniec czy to jak ktora pani mowi lub sie zachowuje??? :zdziwko:
Kaja w 1 odcinku byla beznadziejna, natoimiast rumba mnie zaskoczyla pozytywnie, naprawde fajni jej poszlo. Liszowska mimo ze kawalek z niej kobitki jest bardzo dobra w tancu. Podobal mi sie ten przemyslaw jakistam z m jak milosc i maz warchulskiej. Niestety milowicz byl cienki, tanczyl jak w las vgas. Maria walesa jakas taka taka taka ... dziwna jest w tancu. Zaskoczyla mnie rusin, bo po 1 odcinku bylo kiepsko, a po rumbie jest znacznie lepiej
trunks - Wto Wrz 19, 2006 23:02
ktos to jeszcze ogląda (oprocz mojej matki i babci O_o) ? :P
kisia - Wto Wrz 19, 2006 23:47
trunks, jak widać ogląda :D.
Ja uwielbiam taniec i uwielbiam teleturnieje taneczne czy programy tego rodzaju, więc staram się nie przegapić żadnego odcinka :D
Monique - Sro Wrz 20, 2006 10:18
Ja tez bardzo lubie.. lecz nie zawsze moge ogladac.. ze wzgeldu ze z pewnym panem dziele jeden telewizor :/
Monique - Nie Wrz 24, 2006 21:54
Odpadla Kaja Paschalska :) :rotfl: :rotfl: :hurra: :hurra: :hura:
Harcerka - Nie Wrz 24, 2006 22:50
odpadla...fakt..ale chyba dlatego ze kilka razy sie potknela... bo w sumie trudno ocenic czy Wojcik nie byla jednak nieco gorsza akurat w tym odcinku...
ale za charakterek Kai sie bezapelacyjnie taki wylot nalezal
Dorothea - Pon Wrz 25, 2006 11:48
Zgadzam sie z tym,ze Wojcikowa nie była najlepsza.Mam nadzieje ze odpadnie w kolejnym odcinku.
Monique - Pon Wrz 25, 2006 13:31
Ja tez mysle ze odpadnie Wojcikowa.. jakos ona tez mi tam nie pasuje..
Olaa - Pon Wrz 25, 2006 13:52
Kaja, potem poleci wojcik i ten jak mu tam- sadowski?- tango lucasa i jego partnerki bylo mmmm niesamowite :) i liszowska tez naprawde niezle daje rade- cyprianski i mroczek srednio- a za walesowa nie przepadam- ostatnie cztery osoby w programie to liszowska, lucas, cyprianski i pewnie walesa- chodz zobaczymy jak wyrobi sie rusin jeszcze- bo narazie jest malym znakiem zapytania :)
Anula - Pon Wrz 25, 2006 15:25
Wałęsówna precz!!!!!!!!!!
Harcerka - Pon Wrz 25, 2006 21:21
Rusin wzbudza wspolczucie... taka bidulka po Lisie:)) heh.. dlatego ja chwala aczkolwiek jest sliczna buzi to jej trzeba przyznac..
Lukas.. facet pelna geba.. i z wygladu i z postawy:)))
a Liszowska to kobieta ktora jest twarda i w kasze nie da sobie dmuchac...
pokazala to w odwecie na zarzut dot. jej figury....
Mroczek jest gibki aczkolwiek Mroczki sie przejadly stad nie robi juz wrazenia;))
a Cypryanski tylko slicznie sie usmiecha takimi wesoly ognikami w oczkach:)
kisia - Czw Wrz 28, 2006 00:37
fajnie, ze Kaja odpadła i mówię to oceniając jej taniec :P
Olaa napisał/a: | potem poleci wojcik i ten jak mu tam- sadowski |
obstawiam najpierw Sadowskiego a później Wójcik. Maria Wiktoria ze swoim partnerem o dziwnych brwiach tez jakoś marnie tańczy. Czy mi się wydawało, czy Godek miał troche wydepilowane brwi :?: Olaa napisał/a: | tango lucasa i jego partnerki bylo mmmm niesamowite |
tez tak uważam :D i Liszowska radzi sobie świetnie :D
ze wszystkich par najbardzie nudni sa prowadzący, czy oni nie moga zatańczyć czegoś innego, przecież to tylko pare kroków :zdegustowany:
kisia - Nie Mar 04, 2007 02:37
jutro tzn dzisiaj zaczyna sie kolejna edycja Tańca z gwiazdami, jestem ciekawa jaki popis dadzą tym razem nasze gwiazdy :D
kisia - Wto Mar 20, 2007 01:51
No i nie ma w tej edycji ciekawych osób,nie mam jak narazie swojego faworyta. Program zrobił sie nijaki.Odpadła Samusionek i dobrze bo zawsze miałam wrażenie że liczyła kroki gdy tańczyła.
Dorothea - Wto Mar 20, 2007 13:34
jeszcze niech wyleci Omena i syn Azji
nie moge zniesc tej Szabatin , czy Sabatin nie wiem jak dokładnie sie nazywa
Olaa - Wto Mar 20, 2007 15:46
ja sie juz w tej edycji nic nie orientuje- jak wracam z pracy w niedziele to na jednym tv rodzice ogladaja Ranczo, a na drugim siostra Prison break'a :P poza tym jakos nie wydaje mi sie zbyt ciekawa i porwajaca do ogladania...
kisia - Nie Paź 21, 2007 22:04
odświeżę topik bo to już kolejna edycja od kilku tyg leci.
Myślę że Damięcki wygra tą edycje, tańczy rewelacyjnie, goni go równie świetnie Steczkowska, ale nie mogę na nia patrzeć, ta figura :oczami:
Harcerka - Nie Paź 21, 2007 22:19
a ja uwielbiam Bryndala:)))
i nnalezalo mu sie dzisiaj 4x10:))))
kisia - Nie Paź 21, 2007 22:23
Harcerka napisał/a: | ja uwielbiam Bryndala:)))
i nnalezalo mu sie dzisiaj 4x10:)))) | nie widziałam bo patrzyłam jak moja julka tańczy. Przygotowuje sie do 20 edycji tańca z gwiazdami :rotfl:
Harcerka - Nie Paź 21, 2007 23:19
hehehehe odpadl Kochanek z Daria...
troche szkoda bo Kawalec zmascil taniec i on powinien sie pozegnac ale trudno) tak ludzie glosowali...
heh.. jak jak tylko bede mogla wracam tez do tanca:)
kaszanna - Pon Paź 22, 2007 08:09
Daria wyglądała jakby ją taniec męczył, zero radości.
Dorothea - Pon Mar 03, 2008 12:13
Oglądał ktos z Was wczoraj nowa edycje?
Co sądzicie o zawodnikach po pierszych pokazach?
trunks - Pon Mar 03, 2008 13:01
na 48 edycji zaprzestałem oglądania ;p
Basia K - Pon Mar 03, 2008 13:07
Dorothea napisał/a: | Oglądał ktos z Was wczoraj nowa edycje? |
Nie oglądałam,byłam w pracy :(
Alinka - Sro Mar 05, 2008 11:30
ja ogladalam!! odpadl Michal Lesien gral w lokatorach... hmm tanczyli srednioo, a Pudzian to porazka... tak sie spocil w tym tancu ze mial mokre spodnie na (...). :zawstydzony: :zawstydzony:
nie chce ogladac tam kasi figury.. ona jest okropna.. za to kibicuje takiej mlodziutkiej rusce!!
Dorothea - Sro Mar 05, 2008 11:31
dlaczego sadzisz ,ze Kasia Figura jest okropna???
ja kibicuje Janowskiemu
Alinka - Sro Mar 05, 2008 11:38
bo jej nie lubie.. w tancu zwalnia tempo.. bo podczas ostatniego odcinka same kobiety tanczyly mambo
nie ingeruje w jej kariere aktorska, ani w zycie prywatne..
mowie tylko o swoich odczuciach.. ze ona daleko nie zajdzie i jeszcze z maserakiem ktory ostatnio przez swoje pajacowanie sie prawie przewrocil na scenie.
Dorothea - Sro Mar 05, 2008 11:40
tak widzialam,ze Maserak ledwo ustał na tych swoich nozkach, hihihihi, smiac mi sie chciało
czesto jest tak ,ze odpadaja ludzie, ktorzy jakos tam potrafia tanczyc a zostaja miernoty bo maja poparcie ludnosci, juz wiele razy tak bylo
kisia - Sro Mar 05, 2008 12:12
wiecie może co sie stało z twarza czarnej mamby, bo gdyby nie głos to ciężko było ją poznac, jakas taka opuchnieta cala była :niepewny:
Dorothea - Sro Mar 05, 2008 12:14
kisia napisał/a: | wiecie może co sie stało z twarza czarnej mamby |
oj jakos nie zwrociłam na to uwagi, az tak źle było?
Harcerka - Sro Mar 05, 2008 17:46
a ja nie lubie Janowskiego - odrazajacy typ.
Dorothea - Sro Mar 05, 2008 20:20
Harcerka napisał/a: | odrazajacy typ. |
ojej dlaczemu?
Harcerka - Sro Mar 05, 2008 21:52
nie podoba mi sie jego sposob bycia...
taki gagatek, zadufany w sobie...
moze w domu jest inny ale znamy go ze sceny....
mi ani z wygladu ani ze sposobu pokazywania sie w ogole nie pasuje....
Alinka - Czw Mar 06, 2008 10:34
kisia napisał/a: | wiecie może co sie stało z twarza czarnej mamby, bo gdyby nie głos to ciężko było ją poznac, jakas taka opuchnieta cala była :niepewny: |
bo mamba miala operacje nosa!!:Dhttp://w w w pudelek, p l/artykul/8687/iwona_pavlovic_miala_operacje_nosa/
|
|
|