| 

|   | 
								dupiate forum
  | 
								  | 

Świat Mężczyzn - Panowie!!! 

Szamanka - Wto Sie 02, 2005 22:34 Temat postu: Panowie!!! Tja, jedna z madrosci ludowych, jakie przyswoilam sobie dzieki dobremu (swego czasu) koledze, brzmiala: 

Ta dziewczyna jest z gatunku: 

"uderz w plecy, a twarz odleci ... " 

Mawial tak, patrzac na niektore dziewczyny, ktore nakladaly na siebie, z energia godna lepszej sprawy, tony kosmetykow masci najprzerozniejszej ...   ;) 

powinny owe Damy dostawac dozywotnie tantiemy za swietna (czy aby na pewno?) reklame koniecznosci nakladania barw wojennych ... wszak szly na polowanie, upolowac mezczyzne   ;) 

ja sie maluje ... nie bede tego kryc ... ale - raz na dlugi, dlugi czas, na wybitna okazje, albo "bo wlasnie mam ochote wygladac jak kobieta, 

zwykle staram sie o efekt ... cos jest inaczej, taka choroba ... wlasciwie wie co - ale inaczej czemu nie sprzyja nadmierna ilosc .. raczej jakosc i ociupinka wiedzy (najczesciej sluza mi pomoca jakies na predce zlapane kolezanki, ktore sie "znaja" )  

co do ciuchow? ... eee ... no tu roznie ... czasem wbije sie w jakas efektowna szmatke ... (patrz wyzej: "bo wlasnie mam ochote...") najczesciej jednak, ma byc wygodne i zeby sie udalo usiasc po turecku ...   ;) 

bo usiasc po turecku, wzglednie z podciagnietymi nogami ... znaczy - wwygodnie 

Panowie  !!!  a teraz mini ankieta ...    :D  :D  :D 

sexi laska z makijazem na najwyzszy polysk i w ciuchach takich, ze oddycha z niejakim niepokojem (ile jeszcze wytrzyma ta bluzka? ... ) 

czy swojska dziewoja z kubkiem kakalka i ksiazka na kolanach, zwinieta w klebek na fotelu ... co blizsze waszym oczkom i serduchom? ... - przyznac nam sie tu ...   

i bez pinokiowania mi tu ! ...
												 kobi - Wto Sie 02, 2005 22:37
  Pytanie jest tendencyjne :P Znasz odpowiedź znacznej większości spośród facetów :P
												 Szamanka - Wto Sie 02, 2005 22:40
  kobi wymijasz sie od odpowiedzi?
												 kisia - Wto Sie 02, 2005 22:47
  oczom to moze i ta pierwsza bo faceci  sa wzrokowcami lubia patrzeć, ale co z tego ze bedzie super laska na zwewnątrz, jak w głowie bedzie miała echo :?:
												 Appo - Wto Sie 02, 2005 22:58
  Ja mam swoją kobietę - i tylko na nią lecę :D

| kisia napisał/a: | 	 		  | głowie bedzie miała echo | 	  

Napewno nie jestem wyjątkiem ale bardzo cenię sobie inteligencje.
												 kobi - Sro Sie 03, 2005 07:21

| kisia napisał/a: | 	 		  | co z tego ze bedzie super laska na zwewnątrz, jak w głowie bedzie miała echo | 	  

Coś takiego Ci mówiłem ostatnio przy podobnym temacie ;)

| Cytat: | 	 		  Napewno nie jestem wyjątkiem ale bardzo cenię sobie inteligencje.

| 	  

Na pewno nie jesteś :)
												 cinque - Sro Sie 03, 2005 07:37
  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl: 

zaraz wszyscy Panowie beda glosowali za inteligentnymi w porozciaganych dresach   ;)  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl: 

Szamanko co powiesz na ksiazke na kolanach u "opietej bluzeczki"  ;) ?
												 Szamanka - Sro Sie 03, 2005 08:24

| Cytat: | 	 		  | na ksiazke na kolanach u "opietej bluzeczki | 	   a to idzie oddychac :kwasny:  :kwasny:
												 Aither - Sro Sie 03, 2005 09:22
  Pzowolilam sobie dodac ankiete :D i cos od siebie ;) heheheheheheheeeee
												 Tobi - Sro Sie 03, 2005 09:42
  Ja już zagłosowałem :D I nie jest to opcja pierwsza. Tapety lubię tylko na ścianach.
												 kobi - Sro Sie 03, 2005 10:33
  Wiem na co zagłosowałeś bo są tylko 2 głosy :rotfl:
												 Szamanka - Sro Sie 03, 2005 11:01
  Aither  :padam:  :padam:  jestes wielka  :rotfl:
												 frohike - Sro Sie 03, 2005 13:55
  ja wybralem

| Cytat: | 	 		  | sexi laska z makijazem na najwyzszy polysk ;) | 	  

tak sa sformulowane odpowiedzi ze ta opcja jest najlepsza
												 Aither - Sro Sie 03, 2005 14:14
  mnie chyba najblizsze sercu jest trzecie wyjscie  :rotfl: ale glosowac nie bede bo to ankieta dla facetow :P i pamietajcie o tym KOBIETKI :P
												 kisia - Czw Sie 04, 2005 00:57
  Aither no doooobra nie będę glosować chociaz bardzo mnie korci  :D 

ale uważam że brakuje opcji inteligentna i piękna  :P
												 bocianu - Czw Sie 04, 2005 07:01

| Cytat: | 	 		  | ale uważam że brakuje opcji inteligentna i piękna | 	  

wtedy moznaby smialo wywalic pozostałe.

ja nie moge głosować, bo nie ma opcji 

z góralką. a zone mam góralke. :)
												 kisia - Czw Sie 04, 2005 07:26
  bocianu ale góralka może również wyglądac jak któraś z podanych w ankiecie opcji :D
												 frohike - Czw Sie 04, 2005 07:46
  ta ankieta jest zle sformulowana
												 bocianu - Czw Sie 04, 2005 08:18
  zgadzam sie frohike...

moja propozycja ankiety:

co bliższe waszej duszy i ciału:

1.  smukła noga, malowane oko, IQ niższe od pulsu.

2.  smukła nie smukła, ważne że uległa

3.  typ kumpla - mozna z nia konie kraść - lubi tez wypic :)

4.  wielka sercem, duchem i ciałem

5.  szara myszka intelektualistka 

6.  niezaspokojony wamp - nigdy nie boli ja glowa :)

7.  dumna i piekna - wszyscy ja kochaja, ona tylko siebie.

8.  typ miss - piekna, mądra i nieprawdziwa. 

dopuszczalne warianty np. 5+6, 2+3 itp :)
												 frohike - Czw Sie 04, 2005 08:35
  bocianu to juz lepiej wyglada
												 Aither - Czw Sie 04, 2005 10:30
  kisia zmien ankiete :) przeciez mozecie dodawac i poprawiac :P
												 frohike - Czw Sie 04, 2005 10:35
  Aither ty tez masz takie prawo wiec sama pozmieniaj
												 Aither - Czw Sie 04, 2005 10:37
  ja sie nie rzucam, to pytania Szamanki
												 frohike - Czw Sie 04, 2005 10:39

| Aither napisał/a: | 	 		  | Pzowolilam sobie dodac ankiete  i cos od siebie  heheheheheheheeeee | 	  

| Aither napisał/a: | 	 		  | ja sie nie rzucam, to pytania Szamanki | 	  

wiec o co chodzi z tym zmienianiem
												 Aither - Czw Sie 04, 2005 10:42
  lepiej? wiec sie mnie nie czepiaj.
												 frohike - Czw Sie 04, 2005 10:44
  :rotfl:
												 bocianu - Czw Sie 04, 2005 10:57
  buhaha
												 kisia - Czw Sie 04, 2005 10:58
  :rotfl:  piszcie tak dalej a zaczne się nawet uśmiechac dziś w pracy  :rotfl: 

Obojętnie jakie będą punkty ankiety to i tak ktoś może maudzić że nie ma jego opcji.

Mojej tez nie ma bo wolę facetów  :rotfl:
												 Admike - Sro Sie 17, 2005 13:30
  Droga Szamanko

w odpowiedzi na Twoje pytanie informuję,że jeśli chodzi o mnie to:

| Szamanka napisał/a: | 	 		  | czy swojska dziewoja z kubkiem kakalka i ksiazka na kolanach, zwinieta w klebek na fotelu ...  | 	  

zdecydowanie ten typ.Skoro ona jest zwinięta w kłębuszek znaczy jest pieszczoszkiem, a ja uwielbiam się tulić i...  ;) 

| Szamanka napisał/a: | 	 		  | sexi laska z makijazem na najwyzszy polysk i w ciuchach takich, ze oddycha z niejakim niepokojem (ile jeszcze wytrzyma ta bluzka? ... )  | 	  

nie dziękuję.Na takie kobiety co prawda zwracam uwagę na ulicy,ale jak bedę chciał mieć lalkę na wystawę to kupię sobie taką plastikową,które są na wystwach w sklepach.Chyba bym białej gorączki dostał jakby mi taka powiedziała "kochanie,wybacz,ale nie mogę posprzątać bo mi się paznokcie połamią" :rotfl:  :D
												 bocianu - Sro Sie 17, 2005 13:39

| Admike napisał/a: | 	 		  | ak bedę chciał mieć lalkę na wystawę to kupię sobie taką plastikową,które są na wystwach w sklepach | 	  

myslisz ze kobieta z makijażem i w obcisłych ciuszkach

nie moze byc pieszczoszkiem??

ulegasz stereotypom.
												 ANIUS - Sro Sie 17, 2005 13:43

| Admike napisał/a: | 	 		  | "kochanie,wybacz,ale nie mogę posprzątać bo mi się paznokcie połamią" | 	  

te chlopy tylko o sprzataniu  :kwasny: 

jak chcesz miec posprzatane to sobie sprzataczke najmij  ;) a nie ukochana kobiete z pieknie zrobionym manicure'em   :mad:    :mad:    :mad:  

| bocianu napisał/a: | 	 		  myslisz ze kobieta z makijażem i w obcisłych ciuszkach

nie moze byc pieszczoszkiem??  | 	  

ahhh, napewno moze :P 

rzecz w tym, ze chodzilo tu stricte o typ laleczki, ktora dba tylko o fasade  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:
												 Admike - Czw Sie 18, 2005 06:21

| bocianu napisał/a: | 	 		  myslisz ze kobieta z makijażem i w obcisłych ciuszkach 

nie moze byc pieszczoszkiem??  | 	  

nie watpię,jednak nie o to mi chodziło

ANIUS ujęła to rewelacyjnie

| ANIUS napisał/a: | 	 		  | rzecz w tym, ze chodzilo tu stricte o typ laleczki, ktora dba tylko o fasade  | 	   ;) 

Moja Droga ANIUS,ja nie jestem typem faceta,który myśli o kobiecie jako o  sprzątaczce.Zły przykład wybrałem,przyznaję. :zawstydzony:
												 ANIUS - Czw Sie 18, 2005 09:12

| Admike napisał/a: | 	 		  | Zły przykład wybrałem,przyznaję. | 	  

Admike , wybaczam, bo masz ladny usmiech  :D  :D  :D
												 Szamanka - Czw Sie 18, 2005 09:25
  ANIUS, takiego faceta jak Admike, ...to tylko pomarzyc i w dodatku malo wymagajacy  :D
												 ANIUS - Czw Sie 18, 2005 09:31
  hihihhi Admike nononononno, doceniamy kolege  :P
												 Admike - Czw Sie 18, 2005 09:36

| ANIUS napisał/a: | 	 		  | Admike , wybaczam, bo masz ladny usmiech | 	  

dziękuję Ci  :padam: 

tylko droga ANIUS będę może troszeczkę niegrzeczny,ale ja chętnie zobaczyłbym też Twój usmiech...;)

| Szamanka napisał/a: | 	 		  | ANIUS, takiego faceta jak Admike, ...to tylko pomarzyc i w dodatku malo wymagajacy  | 	  

cudowna Szmanko czy jesteś pewna tych słów?a może twoja ocena mija się z rzeczywistością?? ;)
												 Szamanka - Czw Sie 18, 2005 09:40
  Admike, moj drogi,

osz kurcze,nie wiem co pisac a chcialam tak romatycznie  :rotfl: 

tak wiec.....wiem ze ta rzeczywistosc jest taka jak pisze 

:kwasny:  :kwasny:  :kwasny:
												 Admike - Czw Sie 18, 2005 10:15
  Moja droga Szamanko

po raz kolejny wychodzi na jaw,że ostatnie słowo należy zawsze do kobiety,w tym wypadku do Ciebie

| Szamanka napisał/a: | 	 		  | wiem ze ta rzeczywistosc jest taka jak pisze  | 	  

;) 

dziękuję Ci za miłe słowa. :zawstydzony: 

Moim zdaniem jesteś cudowną,sympatyczną i bardzo miłą osobą.W dzisiejszym świecie ludzi Twojego pokroju ze świeczką trzeba szukać. 

Pozdrawiam Cię i całuję... oczywiście w rękę... ;) 

Twój

Admike
												 espi - Czw Sie 18, 2005 11:00
  Jeju przestańcie nim kogoś zemdli od tych słodyczy. ;)
												 ANIUS - Czw Sie 18, 2005 11:10

| Admike napisał/a: | 	 		  | ale ja chętnie zobaczyłbym też Twój usmiech... | 	  

hmm, a co nie widac? ;) myslalam, ze moj avatarek jest dosc wyrazny  ;) no i kolorowy  ;) chyba masz slaby monitor  :rotfl:
												 frohike - Czw Sie 18, 2005 11:12
  ANIUS, to co mnie nabardziej w tobie denerwuje to to ze nie wiem jak wygladasz,

uchyl kiedys rąbka tajemnicy i wrzuc swoja fotke do awatarka
												 ANIUS - Czw Sie 18, 2005 11:18

| Cytat: | 	 		  uchyl kiedys rąbka tajemnicy i wrzuc swoja fotke do awatarka

| 	  

nie moge, bo kazdy bedzie chcial autograf na ulicy, a juz teraz mam tylu adoratorow, ze moj maz ostrzy sobie tasak  :)  :)  :)
												 espi - Czw Sie 18, 2005 11:22
  Hehe opowiedzieć wam jak ANIUS wygląda? :P
												 frohike - Czw Sie 18, 2005 11:22
  ANIUS, mi sie wydaje ze dlatego ze nie wiadomo jak wygladasz czuje ze kazdy ma do ciebie jakis dystans

pokazanie swojej buzki przelamuje pewne bariery

ale zrobisz jak chcesz

i koniec bo OT 

[ Dodano: 2005-08-18, 12:23 ]

| burek napisał/a: | 	 		  | Hehe opowiedzieć wam jak ANIUS wygląda? | 	  

ja nie chce opowiesci

i wiem ze ty wiesz
												 ANIUS - Czw Sie 18, 2005 11:32
  to tylko odpwowiem na OFF 

| frohike napisał/a: | 	 		  | czuje ze kazdy ma do ciebie jakis dystans  | 	  

mnie to nie przeszkadza  :) a wrecz zacheca do polemiki  :rotfl: 

| burek napisał/a: | 	 		  | opowiedzieć wam jak ANIUS wygląda? | 	  

Burek  bo potruje kwiatki na balkonie Twoich rodzicow i uschna  :zawstydzony:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:
												 espi - Czw Sie 18, 2005 11:42

| ANIUS napisał/a: | 	 		  | Burek bo potruje kwiatki na balkonie Twoich rodzicow i uschna  | 	  

Nie waż się. :przestraszony:  To nie moje kwiatki, ale i tak  byłoby szkoda. A poza tym taka: :P morda wskazuje wyraźnie na żart. Czy nie? ;)
												 ANIUS - Czw Sie 18, 2005 12:31
  :D
												 Admike - Czw Sie 18, 2005 17:56

| ANIUS napisał/a: | 	 		  | hmm, a co nie widac?  myslalam, ze moj avatarek jest dosc wyrazny  no i kolorowy  chyba masz slaby monitor  | 	  

Droga ANIUS

wydaje mi się,że z monitorem wszystko jest w porządku,tylko że w Twoim avatarku widać "jedynia" albo "aż" (jak kto woli) śliczne usteczka a w nich wisienka/czereśnia* (*-niepotrzebne skreślić) ;) ,jednak nie widać tego,co mnie u Was kobiet najbardziej intryguje: Twoich oczu... Więc może zrobisz mi tę przyjemność i napiszesz mi przynajmniej jakiego one są koloru?

Z góry Ci dziękuję

Twój sługa uniżony :padam: 

Admike
												 ANIUS - Czw Sie 18, 2005 21:00
  Admike

| Admike napisał/a: | 	 		  | nie widać tego,co mnie u Was kobiet najbardziej intryguje: Twoich oczu...  | 	  

no biuuuscik mam calkiem pokazny  ;)  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:
												 Aither - Czw Sie 18, 2005 21:18
  czy tu sie nie robi maly offtopic ?
												 ANIUS - Czw Sie 18, 2005 21:20
  taki malenki...maciupenki, aczkolwiek caly czas jest ton na temat uroda a madrosc etc
												 Szamanka - Sro Wrz 28, 2005 08:50
  Tylko,ze kiedys jakis madry czlek powiedzial

...ze uroda i madrosc w parze nie ida....

czy w owych czasach sprawdza sie to?

Panowie zarzekaja sie,ze ich typ to zwykla prosto dziewucha,inteligentna,oczytana

:kwasny: to ja sie pytam po jaka cholere ogladaja sie za tymi wszystkimi "lalkami"  :kwasny:
												 Admike - Sro Wrz 28, 2005 08:52

| Szamanka napisał/a: | 	 		  | to ja sie pytam po jaka cholere ogladaja sie za tymi wszystkimi "lalkami" | 	  

Droga Szamanko podziwianie piękna stworzeń Bożych nie ma nic wspólnego z tym,jakiego typu kobiety my cenimy jako partnerki życiowe... :D

takie "lalunie"to sa dobre tylko na wystawę,nic poza tym
												 Szamanka - Sro Wrz 28, 2005 08:54
  :kwasny: jestem ciekawa do czego potrzebujecie" te typy kobiet"  :orany:
												 Piotrulek - Sro Wrz 28, 2005 20:23

| Admike napisał/a: | 	 		  | my cenimy  | 	  

niech każdy facet mówi za siebie,proszę
												 darkenstein - Sro Wrz 28, 2005 20:59
  Szamanka, mamy to we krwi  :D  glowa sama sie obraca i wyobraznia dziala :rotfl:
												 Admike - Pią Gru 02, 2005 12:25
  Panowie ja mam teraz ciężko... praktyki w Liceum,a tam... mnóstwo odkrytych brzuszków,deklcików i widków stringów i bądź tu człowieku spokojny i prowadź lekcję... :zawstydzony:
												 Dorothea - Pią Gru 02, 2005 13:11
  Admike, powinienes je uswiadomic, ze zima jest teraz i nie mozna chodzic z odkrytym ciałkiem hihihihihihi, wiesz infekcje, bakterie i takie tam historie i jescze zapalenia korzonkow mozna od zimna dostac jak plecki odkryte....., sadze ze cie posłuchają i bedziesz miał kłopot z głowy(ale to nie kłopot prawda?) :hyhy:  :rotfl:
												 Admike - Pią Gru 02, 2005 13:13

| Dorothea napisał/a: | 	 		  | Admike, powinienes je uswiadomic, ze zima jest teraz i nie mozna chodzic z odkrytym ciałkiem hihihihihihi, wiesz infekcje, bakterie i takie tam historie i jescze zapalenia korzonkow mozna od zimna dostac jak plecki odkryte....., sadze ze cie posłuchają i bedziesz miał kłopot z głowy(ale to nie kłopot prawda?) :hyhy:  :rotfl: | 	  

dokładnie Dorothea,to nie kłopot... :hyhy:  a z drugiej strony może rzeczywiście powinienem im o tych infekcjach powiedzieć,bo lepiej mieć więcej uśmiechniętych twarzyczek na lekcjach... :ok:
												 cinque - Pią Gru 02, 2005 13:16
  Admike, nerki nerki koniecznie im zobrazuj co się z nerkami, zatokami itp dzieje  :rotfl: 

ja sie same zorientuja, bedzie juz niestety za pozno :(

ale z takim nauczycielem to ja sie nie dziwie, ze nie infekcje im w glowie  :hyhy:  :rotfl:
												 Dorothea - Pią Gru 02, 2005 13:18
  hihihihih, sama z gołym brzuszkiem bym chodziła :D  :rotfl:  :zawstydzony:
												 cinque - Pią Gru 02, 2005 13:19
  Dorothea, prawda? :)

zwłaszcza będąc w oślim wieku szkolnym  :rotfl:  :rotfl:
												 Admike - Pią Gru 02, 2005 13:30
  cinque, Dorothea zapraszam na lekcje... obowiązkowo z odkrytym brzuszkiem... :D
												 Dorothea - Pią Gru 02, 2005 13:37
  cinque, dokładnie,ale taki osli rozumek czasami zostaje do konca zycia(mnie to chyba własnie spotkało) :rotfl:
												 cinque - Pią Gru 02, 2005 13:54
  Dorotka, a kto tu mówi, że wyrosłyśmy juz z oślego wieku?  :D  ;)
												 De_Luca - Pią Sty 06, 2006 00:21
  PANOWIE!!! Ratujcie!!! Mojemu tacie zniknął Eurosport z Astry!!! Co robić, co robić??? skończy się oglądanie meczyków z tatkiem przy piffq jak nie pomożecie.. =((
												 Krzysio - Pią Sty 06, 2006 15:29

| De_Luca napisał/a: | 	 		  | Co robić, co robić??? | 	  

kupic cyfre + :P mam kumpla dilera ? podac telefon ? :P
												 Piotrulek - Sob Sty 07, 2006 08:56

| Bzyki napisał/a: | 	 		  | mam kumpla dilera  | 	  

przy okazji amfe też u dilera dostaniesz,będą lepsze efekty meczykowe...
												 De_Luca - Sob Sty 07, 2006 10:48

| Piotrulek napisał/a: | 	 		  | przy okazji amfe też u dilera dostaniesz,będą lepsze efekty meczykowe... | 	  

i po co mam nie spac pare dni?
												 Krzysio - Nie Sty 08, 2006 00:29

| Piotrulek napisał/a: | 	 		  | przy okazji amfe też u dilera dostaniesz,będą lepsze efekty meczykowe... | 	  

nie kazdy diler musi prochy rozprowadzac ;)

jak pojdziesz do dilera samochodowego to co ? oczekujesz ze w schowku w aucie znajdziesz kilka tablet ? :P
												 kobi - Nie Sty 08, 2006 00:32
  Ależ odbiegliśmy od tematu :P :cisza:  :offtopic:
												 Krzysio - Nie Sty 08, 2006 01:23
  kto ? :P ja tu tylko poradzilem ze mozna cyfre + sobie sprawic, a i tak wogole nie wiem o czym ten temat jest :P
												 De_Luca - Nie Sty 08, 2006 13:02
  eeee mój tata nie uznaje cyfry ani innych "zdzierstw" "bo nie po to mamy 2 anteny na dachu ustawione na astre i hotbirda żeby jeszcze bulić" =P faceci.. jakie z was uparciuchy
												 jasiu101 - Nie Sty 08, 2006 13:08

| De_Luca napisał/a: | 	 		  faceci.. jakie z was uparciuchy

| 	  

Uparciuchy jak osły :P 

| De_Luca napisał/a: | 	 		  | eeee mój tata nie uznaje cyfry ani innych "zdzierstw" "bo nie po to mamy 2 anteny na dachu ustawione na astre i hotbirda żeby jeszcze bulić" | 	  

To może lepiej zmienić tate :P na innego Tate  :P  :P  zeby uznal cyfre  :P  :wstyd:
												 kobi - Nie Sty 08, 2006 13:11
  Ej! Wracamy do tematu :!: Będę kasował posty :P :offtopic:
												 Krzysio - Nie Sty 08, 2006 13:40
  hmm a jakie bylo pytanie na poczatku ? :P co wola faceci, kobiete z tapeta czy kobiete bez tapety ? ;)

hmm to ja wybieram bez tapety, juz nawet mam taka na oku  :hyhy:
												 cinque - Pon Sty 09, 2006 14:24

| Bzyki napisał/a: | 	 		  co wola faceci, kobiete z tapeta czy kobiete bez tapety ?  

hmm to ja wybieram bez tapety | 	  

faceci to nie mają kompletnie o tym jednak pojęcia  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:
												 Admike - Sro Sty 11, 2006 13:26

| cinque napisał/a: | 	 		   	  | Bzyki napisał/a: | 	 		  co wola faceci, kobiete z tapeta czy kobiete bez tapety ?  

hmm to ja wybieram bez tapety | 	  

faceci to nie mają kompletnie o tym jednak pojęcia  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl: | 	  

Droga cinque przyznasz,że niektóre kobiety przesadzają z ilością nałożonej tapety[/b]
												 Dorothea - Sro Sty 11, 2006 13:29
  Admike, zgadzam sie z Tobą, ale umiejetne pomalowanie twarzy tylko dodaje kobiecie uroku.....
												 Admike - Sro Sty 11, 2006 13:30
  Dorothea masz rację, delikatny,właściwie dobrany makijaż robi piorunujące pozytywne wrażenie
												 cinque - Sro Sty 11, 2006 13:54
  Admike, nadmiar tapety to co innego :) 

rzecz w tym własnie, że facet ma myśleć, że tapety jakiejkolwiek brak ;)

| 

|  

|