|
|
dupiate forum
|
 |
Dział Kulinarny - Kuchnia w necie
morigan - Sob Lip 23, 2005 16:25 Temat postu: Kuchnia w necie Stronek z przepisami w interencie jest pełno. Chciałbym się dowiedziec czy są jakieś stronki które polecacie najbardziej, które waszym zdaniem mają najwięcej najlepszych przepisów i które już zostały przez was wykorzystane.
Asienka - Sob Lip 23, 2005 17:06
h t t p;//poprostugotuj.onet, p l/kuchnia/
ja bardzo lubie Pascala, jest świetny oraz często korzytam z jego pomysłow, czasmi są za bardzo wymyśne jak dla mnie ale ogolnie ok
morigan - Sob Lip 23, 2005 17:16
tu sie z toba zgadzam, ogladam go dość czesto a aktualnie kusi mnie przepis na Krem lodowy z migdałami, wygląda super a jest strasznie banalny i tani. Jak go zrobie dam znać czy w smaku też jest tak samo dobry :)
cinque - Pon Lip 25, 2005 11:17
Ja czasem korzystam z h t t p;//kuchnia.o2, p l/
serwis Czarna Oliwka :)
ale i tak zwykle modyfikuję :D
Aither - Pon Lip 25, 2005 11:53
nie korzystam ze stron :) mam zasobna biblioteczke domowa a w niej sporo ksiazek :) czesciej raczej sama wymyslam potrawy ;)
praz - Pon Wrz 05, 2005 23:05
h t t p;//puszkkka.spinacz, p l/
dla vege i nie tylko, dużo fajnych przepisów
espi - Pon Wrz 05, 2005 23:14
h t t p;//w w w sys21.de/ Tu jest cała masa przepisów. :P Oczywiście nie wszystkie sprawdziłam. :hyhy:
kisia - Wto Wrz 06, 2005 12:09
fajne przepisy sa na w w w mniammniam, p l , ale serwis ten w wieszej częci zrobił sie płatny :kwasny:
ANIUS - Sro Wrz 07, 2005 10:14
jakos nie przyzwyczajam sie do jednej witrynki, bo przewaznie zadna mnie w pelni nie satysfakcjonuje...i lukam po kilku:)))
|
|
|