dupiate forum

Lokale - pizza hut

Agnieszka - Nie Lip 10, 2005 15:00
Temat postu: pizza hut
COS STRASZNEGO!
pizza bardzo dobra, ale to co mozna tam zastac odrzuca od jedzenia.
W kiblach smierdzi, stoliki strasznie syfiate, obsluga jakby tam byla za kare!
A na domiar zlego...
zamowilysmy z kolezankami pizze wegetarianska.
Wiec sobie jemy, jemy i nagle czuje BOCZEK. Nie minela chwila, a juz w kawalku kolezanki kielbaska sie znalazła!
Tak wiec dostalysmy pizze wegetarianska, z roznymi rodzajami mieska.

ODRADZAM. Zdecydowanie odradzam pizze hut w Gliwicach

Ilonka - Nie Lip 10, 2005 15:37

To bardzo dziwne. Jem w Pizza Hut od 5 lat i nigdy nic podobnego mi sie nie zdarzylo. W kibelkach rzeczywiscie troche smierdzi, ale czysto jest. Obsluga jest bardzo sympatyczna i profesjonalna. Dwa razy zdarzylo sie, ze pomylili pizze i od razu rozwiazuja problem. Raz zamowilam na wynos. Przyszlam po pizze, ale mieli tlok i opoznione zamowienia, wiec gdy czekalam dostalam Cole gratis.
ANIUS - Nie Lip 10, 2005 15:55

Ja takze bywam w pizza hut i odczucia mama podobne do Ilonki:) tylko smierdzi w toalecie :)
Agnieszka - Nie Lip 10, 2005 16:07

może trafiłam na zły dzień. Jak poszłam drugi raz, było podobnie (jesli chodzi o czystasc, a wlasciwie jej brak i o uprzejmosc obsługi). Na wszelki wypadek zamówiłam pizze z mięsem ;) była pycha
mimo to nie bardzo mam ochote tam jeść

Aither - Nie Lip 10, 2005 20:41

Ja jakos nie bardzo lubie pizza hut u nas... tak jak Agnieszka mialam nieprzyjemne sytuacje i po prostu wole tam nie chodzic... co prawda na pewno sie obsluga zmienila... ale co pierwsze wrazenie to trwale :niepewny:
ANIUS - Nie Lip 10, 2005 21:31

Aither napisał/a:
ale co pierwsze wrazenie to trwale Niepewny

zawsze pierwsze wrazenie wplywa na nasza ocene , nie tylko jest to prawdziwe dla lokali, ale takze przy ocenie ludzi, stad jak juz w pewnym temacie zauwazylismy taka ocena bardzo czesto wyrzadzamy komus krzywde:) stad musmy uwazac, zeby jedna negatywna opinia nie wydac negatywnego sadu, ktory sie bedzie za kims, czy za czyms ciagnal prze dlugi czas:)

Aither - Nie Lip 10, 2005 21:32

no na pewno... ale jakos tam nie lubie teraz chodzic... :looka:
kisia - Nie Lip 10, 2005 21:36

nie byłam jeszcze nigdy w Pizza Hut na konsumpcji, jedynie z toalety lilka razy korzystałam i rzeczywiście wyziewy niemiłe, ale przynajmniej nie ma kolejek takich jak w Mc Donaldzie :)
ANIUS - Nie Lip 10, 2005 21:42

kisia napisał/a:
jedynie z toalety lilka razy korzystałam i rzeczywiście wyziewy niemiłe, ale przynajmniej nie ma kolejek takich jak w Mc Donaldzie Wesoly

to teraz juz wiemy czemu takie niemile zapaszki :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: ;) (szacuneczek oczywiscie)

kisia - Nie Lip 10, 2005 21:57

ANIUS :wstyd: :zawstydzony:
ANIUS - Nie Lip 10, 2005 22:05

:zawstydzony: hihihi, no taki maly niesmaczny zarcik

w zasadzie to z radosvci, bo powiadomiono mnie, ze nie mam jutro zajec i nie musze sie na nie przygotowac :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Tobi - Pon Lip 11, 2005 17:54

Nie cierpię PizzyHut, obsługa do dupy (Chorzów), klimat - żaden. Dla mnie pizzeria musi mieć klimacik, przyciemniane wnętrze, zapach pizzy i przypraw, do tego piwko albo winko, a nie fastfood.
Piotrulek - Pon Lip 11, 2005 19:18

Przecież w pizza hut w Chorzowie jest piwko... :)
Tobi - Pon Lip 11, 2005 19:28

I to jest JEDYNY jej plus. Ale i tak już tam nie pójdę.
Aither - Pon Lip 11, 2005 19:29

ale widac nie ma klimatu :] wiesz konsumpcja nie ogranicza sie tylko do pizzy :D hahahahaaaa :rotfl: :hyhy: :rotfl: Tobi jest straaasznieeee wyglodzony :D
Tobi - Pon Lip 11, 2005 19:31

:hyhy:
Aither - Pon Lip 11, 2005 19:32

nie no to ja juz wole zamowic do domku pizze... przynajmniej mam to czego chce :] i pizze i klimacik :D hehehehe :]
cinque - Wto Lip 12, 2005 11:13

A ja lubie Pizza Hut, bywam co jakis czas, pizza pyszna, tequile juz mi sie tam tez zdazylo pic i w ogole w calkiem niezlej imprezie brac udzial :D
Asienka - Sro Lip 13, 2005 18:42

ja tam w życiu nie byłam więc sie nie wypowiadam
:)

Zagiel - Sro Lip 20, 2005 16:38

gdzies w okolicach 2giej klasy liceum tam bylem i nie mam zadnych wrazen z tego lokalu, widac byl po prostu nijaki i poprawny dlatego nie zachowalem z niego absolutnie zadnych wspomnien. slowem - czy byles czy nie - zadna strata :)
ANIUS - Sro Lip 20, 2005 22:50

sorley napisał/a:
zadna strata

strata jesli pomysle o pizzy Carbonara, niebo w gebie! :P

Demmo - Czw Lip 21, 2005 08:09

hmm.. ja też odradzam.. kiedyś z Jenny chcieliśmy sobie zrobić wyjątkowy wieczór i miło spędzic czas w jakimś lokalu..
poszliśmy do pizza hut i był wyjątkowy - bo bardzo wyjątkowo zepsuty przez obsługę.. :zdegustowany: usyfiony stolik babka przetarła jedynie mokrą szmatą.. oczywiście złośliwie rozłożyłem na tym mokrym stole menu.. skoro jest już przygotowany to co za problem?
doczekać się na te baby to był koszmar.. nie dostaliśmy wspomnianego sosu do pizzy, bo uprzejma obsługa stwierdziła że jest już w pizzy.. ciekawe gdzie.. w tej samej chwili gościu dwa stoliki dalej się upomniał o sos i go przepraszała że nie dostał i przyniosła.. cóż.. wyglądał na dzianego gościa to co chwilę koło niego skakały jakby zapominając że jest tam jeszcze ktoś..
jeżeli obsługa była dla kogoś miła to prawdopodobnie wygląda na kogoś bogatego..

ANIUS - Czw Lip 21, 2005 09:02

Demmo napisał/a:
nie dostaliśmy wspomnianego sosu do pizzy

nie do kazdej pizzy jest sos :P

Demmo - Czw Lip 21, 2005 09:06

ehh.. w menu było napisane jak byk, że do tej jest :zdegustowany:
w każdym razie ja już sie do tego lokalu nie wybiorę.. innym też odradzam, a zrobicie jak chcecie :P

ANIUS - Czw Lip 21, 2005 09:15

:) :) :) :) :) to jaka pizzerie Ty Demmo polecasz? :hyhy:
Demmo - Czw Lip 21, 2005 10:45

hmm.. sam nie wiem ;) Sorrento lub Sphinx
ANIUS - Czw Lip 21, 2005 15:43

Demmo napisał/a:
Sorrento

siem zgadzam, jest tam mniam mniam, ale Sphinx nie jest pizzeria :kwasny: :kwasny: :kwasny:

Demmo - Czw Lip 21, 2005 23:04

nie jest pizzerią ale mają tam pizze :]
ANIUS - Pią Lip 22, 2005 07:09

Demmo napisał/a:
ale mają tam pizze Kwadratowy

jedna (...) :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Demmo - Pią Lip 22, 2005 13:32

ee.. serio? w sumie nie wiem.. kiedyś mieli kilka do wyboru.. zaraz po otwarciu.. ale teraz mają inne menu zdominowane przez shoramy czy jak to się tam nazywa ;)
więc możliwe że chcieli przestać kojarzyć się z pizzerią i nieco wywalili z menu..

kisia - Sob Lip 23, 2005 00:42

Cytat:
to jaka pizzerie polecasz?

Demmo napisał/a:
Sorrento lub Sphinx

no i Capri oczywiście :D
w zasadzie to nie powinnam tego tu pisać bo tu mowa jest o Pizzy Hut

Szamanka - Sro Lip 27, 2005 08:32

Pociesze Was,ze sa miejsca gdzie naprawde az odrzuca gdy sie chce tam cosik zjesc.
Bylam w "hut" jakos tylko raz i hmm....mam dobra opinie o tym miejscu.Obsluga mila,zaprowadzila do stolika,dlugo nie trzeba bylo czekac na zamowienie no i smakowalo ( wtedy bylam strasznie glodna :D ) a w ubikacji nie bylam wiec sie nie wypowiem na ten temat...ale nastepnym razem zrobie kontrole :rotfl:

Olaa - Czw Lut 23, 2006 03:14

nie lubie pizza hut, ani jesc ani nic- poprostu nie lubie tej pizzerii :kwasny:
Iza - Czw Lut 23, 2006 22:30

W Pizza Hut jest tak sobie! Prawda jest taka ze jak robisz tam duuze zamowienie to skacza przy Tobie strasznie ale jak zamowisz za mala kase to maja Cie w (...)! Faktycznie obsluga taka sobie,syf na stolikach a toalety to koszmar :wstyd:
Max - Czw Lut 23, 2006 22:32

A ja uwazam ze w Pizza Hut nie jest najgorzej. Chociaz wpadki sie im zdarzaja. Poszlismy tam ostatnio z kolegami z pracy (8 osob), zamowilismy 2 duze zestawy (2 duze i 2 srednie pizze). W tym 2x peperoni HOT. Pani przyniosla 1 HOT i jedna zwykla. Kolega powiedzial ze miala byc HOT ale dowiedzielismy sie ze w tej promocji nie moze byc. Konsternacja: po pierwsze czemu nikt nam nie powiedzial przy zamowieniu, po drugie czemu ktos za nas zadecydowal ze poda zwykla peperoni zamiast zapytac? No to nasz szef jako przedstawiciel starszyzny bardzo grzecznie zadal te krepujace pytania. W efekcie obsluga rownie grzecznie przyznala sie do winy (pozatym okazalo sie ze jednak kelnerka nie miala racji). W ramach rekompensaty dostalismy desery gratis :) Nikt nie poczul sie urazony :)
kobi - Czw Lut 23, 2006 22:38

Max napisał/a:
W ramach rekompensaty dostalismy desery gratis

Buahahahaha :rotfl: To mnie zawsze śmieszy w PizzaHut :rotfl: Albo bar sałatkowy :rotfl: Przecież to jest śmieszne by proponować komukolwiek coś, co kosztuje grosze przy rachunku za 100 PLN :P Ale wiadomo - ludzie na to polecą bo GRATIS :kwasny:

Max - Czw Lut 23, 2006 22:45

kobi napisał/a:
Ale wiadomo - ludzie na to polecą bo GRATIS

Akurat bylo czescia zamowienia :) Ale dostalismy propozycje desery gratis albo 10% znizki. Na 8 osoby desary byly lepszym interesem. Wyszlo 30% :) Nie ma co marudzic. W innej knajpie kazdy by dostal conajwyzej po jablku i kopa na droge.

Major - Czw Lut 23, 2006 23:08

Kiedyś w Pizza Hut zamawialiśmy kilka rzeczy, dwa razy pizza, kukurydza (bo cholernie mi ochota przyszła, a była zima i nie było gdzie zerwać :P ) sporo jakiś tam napojów. Rachunek z tego co policzylismy wychodził pod 50zł, a zapłaciliśmy 12 mniej :D Nie dystkutowaliśmy nad rachunkiem.
madziar - Czw Lut 23, 2006 23:58

Ja byłm w pizza hut kiedy ja otwierali. czekałam godzinę na pizze, bo .... ktoś ją zjadł!!!. Poza tym była bardzo przeciętna. Po takim incydencie nie chce mi sie tam iść. W Chorzowie jest porzadna pizza hut, tam polecam, fajna obsługa, pyszna pizza :)
wolf - Pią Lut 24, 2006 00:10

A ja bylem w Katowicach kilka razy na pizzy i w wroclawiu tez kilka razy, nie moge narzekac na obsluge ani na nic bylo idealnie. W gliwicach jeszcze nie bylem i jakos nie wybiore sie bo po co sa inne pizerie.
kobi - Pią Lut 24, 2006 08:55

wolf napisał/a:
w wroclawiu

We Wrocku podpadli mi niemiłosiernie w tej na rynku :kwasny: I jeszcze te ich głupie tłumaczenia :kwasny: No cóż... na szczęście jest tam mnóstwo innych LEPSZYCH pizzerii :D Chociaż PH na ul. Szczytnickiej jest w porządku :) No, ale to Wrocek a topik pewnie odnosi się bardziej do gliwickiej restauracji ;)

Nicholas - Wto Lip 24, 2007 03:12

Co do Pizzy Hut to musze przyznać że mają dobrą pizze ale od razu zaznaczam że jadam tylko supersuprime na grubym cieście (teraz dają chyba tylko na grubym) no i jest to chyba najdroższa tam pizza ale bardzo dobra przynajmniej tak było kiedyś w Gliwicach bo teraz juz można dostać spokojnie pizze z zakalcami, co do obsługi to faktycznie jest miła chyba tylko jak sie więcej wydaje, bo tak traktują klientów jakby ich nie było, no a w kiblach tam nie bywam wiec nie wiem jak jest. Mimo wszystko jeszcze można zjeść dobrą pizze bez zakalców we Wrocku bo jak tam poprosiłem na rynku żeby mi ją dopiekli (powiedziałem tak bo miałem nie miłe dośw z Gliwic) no to kelner dając mi pizze na stolik mówił ze była troche dłużej w piecu i faktycznie była lepsza a szkoda że jak w Gliwicach mówie żeby dopiekli to nie skutkuje
Tom@k - Sro Lip 25, 2007 21:38

Nicholas napisał/a:
Co do Pizzy Hut to musze przyznać że mają dobrą pizze

to by się zgadzało :)

martinextra - Sro Sie 08, 2007 22:02
Temat postu: Pizza Hut
Czy ktos wie dlaczego nie ma juz Pizza Hut na Zwyciestwa. Byla chyba dosc popularna i troche zastanawiajace dlaczego zostala zamknieta. Jeszcze nie tak dawno byl nabor pracownikow obecnie lokal ten jestdo wynajecia....
Bot - Wto Paź 02, 2007 10:05

Zamknęli? :zdziwko:

Fakt na pizzahut, p l został tylko Rybnik i Katowice.... Szkoda bo dobra pizza tam była :(

Aisha Yildirim - Wto Paź 02, 2007 10:14

Ceny wynajmu lokali na naszej dumie gliwickiej :rotfl: , wspaniałej ul. Zwycięstwa , przekraczaja zdrowy rozsadek i ci co tam kalkuluja w tych ogromnych koncernach fast foodowych przenosza swoje placowki do Tokio ;) ... Stosunek popytu i podazy jest tam w rozsadniejszych proporcjach :rotfl:
magusia24 - Wto Paź 02, 2007 10:32

JA tez lubilam ich pizze :zalamany:
Aisha Yildirim napisał/a:
Ceny wynajmu lokali na naszej dumie gliwickiej , wspaniałej ul. Zwycięstwa , przekraczaja zdrowy rozsadek

To fakt.Teraz na Zwyciestwa bedziemy mieli same banki :rotfl:

Zafira - Wto Paź 02, 2007 19:50

magusia24 napisał/a:
To fakt.Teraz na Zwyciestwa bedziemy mieli same banki

nie! bedzie jeszcze ksiegarnia :rotfl: "Świat Ksiązki" przenosi sie z Rynku. hmmm to pewnie za to na jej starym miejscu powstanie bank :rotfl:

Bot - Wto Paź 02, 2007 19:58

Ni wiem czy chodzi o ceny... patrząc na stronie pizzyhut to coś cienko tam z lokalami ogólnie