| 

|   | 
								dupiate forum
  | 
								  | 

Wasze hobby - żagle :] 

p4cz3k - Pią Lip 08, 2005 17:01 Temat postu: żagle :] sam temat mowi wszystko ! ale do rzeczy wybiera sie ktos w tym roku na mazury?:>
												 Aither - Sob Lip 09, 2005 13:27
  ja paluszkiem po mapce :) a zagle znam z dziecinstwa :) mama mi kupila zaglowke do wanny zebym miala sie czym bawic  :hyhy:  a tak serio... chcialabym poplywac... ale nie potrafie :) wole samochody przynajmniej nie jest mokro :]
												 Dana - Sob Lip 09, 2005 14:48
  jade do Augustowa ,a tak dokładnie nad Necko

kajaczkiem i w pław będe żeglować  :P
												 kisia - Sob Lip 09, 2005 15:36
  jeszcze nigdy nie płynełam żaglowka i chyba tak szybko płynąć nie będę, w zasadzie to chyba bym się bała :(
												 p4cz3k - Sob Lip 09, 2005 18:09
  nei ma sie czego bac - swietna zabawa:]
												 Tobi - Wto Lip 12, 2005 07:55
  A ja jeszcze nigdy nie byłem na Mazurach  :|
												 Aither - Wto Lip 12, 2005 07:59
  bylam za dziecka jednak serce oddalam na wieki gorom :)
												 Demmo - Czw Lip 21, 2005 07:33
  żagle rewelacyjna sprawa.. byłem kilka razy, ale w tym roku nie jadę.. może za rok się wybierzemy żeby pokazać w końcu Jenny co mnie tam ciągnie :hyhy: 

tylko będę musiał dorwać kogoś z obozu, bo będziemy musieli skompletować załogę a nie chcę być jedyną osobą na łajbie która wie o co chodzi, bo ja zawsze mogę "nieźle wypaść"  :rotfl: i co wtedy? ;)
												 Magdzik - Sob Kwi 29, 2006 18:32
  To :) to :) co :) Magdzik :) lubi :) najbardziej :)  :)  :) kocha? :)  :)  :)  :)  :)
												 p4cz3k - Nie Kwi 30, 2006 00:23

| Magdzik napisał/a: | 	 		  | To :) to :) co :) Magdzik :) lubi :) najbardziej :) :) :) kocha? :) :) :) :) :) | 	  

:hyhy:  :hyhy:
												 Magdzik - Nie Kwi 30, 2006 07:51
  :]

| 

|  

|