| 

|   | 
								dupiate forum
  | 
								  | 

Forum - Reporterzy i Fotoreporterzy..... 

Frycek - Sob Cze 18, 2005 06:26 Temat postu: Reporterzy i Fotoreporterzy..... Forum Gliwice, poszukuje osob ,ktore pisaly by artykuly na strone glowna a takze robily zdjecia.

Reporter forum bylby odpowiedzalny za pisasnie artykulow o ciekawych wydarzeniach w naszym miescie badz powiecie. Informacje te byly by publikowane na stronie glownej portalu.

Fotoreporter - bylby odpowiedzialny za dostarczanie zdjec do galleri a takze za pisanie artykulow i opatrzenie ich jednym zdjeciem.

Zalozenie jest takie abysmy sami pisali artykuly a nie korzystali z zasobow innych mediow.

Jesli ktos bylby zainteresowany taka funkcja prosze o pw badz e-maila mariusz@forumgliwice, c o m

Wymagania:

- zangażowanie

- znajomoscie j.polskiego i ortografi ( w stopniu aby mozna bylo to czytac )

- umiejestosci poszukiwania tematow

Jesli chcesz sie sprawdzic , interesujesz sie Gliwicami , umiesz szukac tematow....ta "praca" jest dla ciebie

Za prace ta nie przewiduje sie wynagrodzenia w postaci pensji.
												 frohike - Sob Cze 18, 2005 10:00
  ciekawe czy znajda sie jacys zapalency
												 Aither - Sob Cze 18, 2005 10:01
  Watpie.
												 frohike - Sob Cze 18, 2005 10:19
  ja ortografii nie znam wiec odpadam
												 Aither - Sob Cze 18, 2005 10:20
  A ja nie chce sie juz w to bawic.
												 truten - Sob Cze 18, 2005 12:42
  A może artykuły na różne tematy , no chyba że ktoś z nas by był świadkiem czegoś na gorąco.

I żeby była możliwość komentowania tych artykułów.
												 Aither - Sob Cze 18, 2005 12:46
  problem w tym ze nie ma o czym pisac... a pisac o niczym to tez nie ma sensu
												 truten - Sob Cze 18, 2005 12:49
  Dlaczego nie ma o czym pisać ??? 

Powiedz co Ciebie interesuje , intryguje jakich informacji na codzień szukasz , w czym czujesz się dobra. O czym mogłabyś rozmawiać godzinami.
												 Aither - Sob Cze 18, 2005 12:53
  truten pisac lubie o czym - wszystko tylko nie szkolnictwo i prawo bo sie nie znam... a rozmawiac godzinami moge o zyciu...
												 truten - Sob Cze 18, 2005 12:59
  No widzisz to napisz artkuł na jakiś temat dotyczący naszego życia , swoje przemyślenia , spostrzeżenia. Jest wiele tematów i napewno jakiś cię szczególnie porusza , boli lub intryguje. 

Sam postaram się coś napisać.
												 Aither - Sob Cze 18, 2005 13:06
  truten jasne :) chetnie poczytam ;) co do mnie... nie bede wychylac sie poza szare szeregi.
												 kisia - Sob Cze 18, 2005 15:54
  Wydaje mi się że Fryckowi bardziej chodziło o tematy związane z Gliwicami :)

Ja niestety nie pomogę,moje zaangażowanie kończy się na foru, moge je moderować, czytac pisać, chodzić na spotkania i organizowac jakies akcje w stylu kwesty dla DD, na więcej nie starcza mi czasu
												 Aither - Sob Cze 18, 2005 15:59
  a mnie sie juz nie chce :)
												 glewitz - Pon Lip 18, 2005 19:55
  ja bym mógł ale nie amm za bardzo czasu, a najpierw się zobowiązać, aby zobowiązania nie wypełnić nie ma sensu.
												 Frycek - Pon Lip 18, 2005 21:09
  coz, narazie pozostaja nam newsy :zapozyczone" z innych serwisow informatycznych.

Jednak w przyszlosci chcialbym publikowac wasze artykuly.
												 glewitz - Pon Lip 18, 2005 21:13
  niestety- brak czasu
												 Czarnulka - Pon Lip 18, 2005 21:20
  Właśnie...gdybym tylko miała czas...  :( 

Bo artykuły piszę niezłe ;)  W końcu dziennikarska :P
												 glewitz - Pon Lip 18, 2005 21:23
  a ja znowuż lubię artykuły uszczypliwe. Coś an skrzyżowanie Olejnik z Lisem i Najsztuubem. Szkoda tylko, że nie ten profesjonalizm i przklęty brak czasu !!!!!!!!
												 Frycek - Pon Lip 18, 2005 22:02

| =CzArNuLkA= napisał/a: | 	 		  Właśnie...gdybym tylko miała czas...  

Bo artykuły piszę niezłe  W końcu dziennikarska  | 	  

z Toba to sobie musze jeszcze powaznie porozmawiac :looka:
												 glewitz - Pon Lip 18, 2005 22:03
  jak to groźnie zabrzmiało :P
												 Czarnulka - Pon Lip 18, 2005 23:45

| Frycek napisał/a: | 	 		  | z Toba to sobie musze jeszcze powaznie porozmawiac  :looka:  | 	  

Czy na temat artykułów czy też na stary temat mojej pracy? :P 

Jeśli to drugie to nic się nie zmieniło :P
												 kaszanna - Wto Lip 19, 2005 06:37
  Fajna sprawa gdybym miała czas. Może uda mi się coś na boku skrobnąć... Pisać lubię, z polskim i ortografią ok. Ale nie skupiałabym się na pewno na jakiś tematach bieżących bo powód wspomniałam...
												 Piotrulek - Wto Lip 19, 2005 12:22
  A może moderatorzy niech wybiorą z pośród siebie i dadzą przyklad powierzonego im zaufania przez tworcę forum,bo pisać o offtopicu to żadna sztuka,ale poświęcić czas dla tworczej pracy to już coś...do dzieła awangardo forum...
												 glewitz - Wto Lip 19, 2005 14:05
  ostre słowa  :]
												 Piotrulek - Wto Lip 19, 2005 19:00

| glewitz napisał/a: | 	 		  | ostre słowa  | 	  

Wcale nie widzę ostrości,być moderatorem to pewien nie tylko zaszczyt,ale i obowiązek,dlatego niech się zbiorą i wybiorą,wszak wybory już nie daleko,prawda??
												 Frycek - Wto Lip 19, 2005 21:11

| Piotrulek napisał/a: | 	 		  | ..........,być moderatorem to pewien nie tylko zaszczyt,ale i obowiązek..... | 	  

dokladnie.

Jednak zachecam wszystkich do sprobowania swoich sil :)
												 kisia - Wto Lip 19, 2005 22:24

| Piotrulek napisał/a: | 	 		  | być moderatorem to pewien nie tylko zaszczyt,ale i obowiązek | 	  

oczywiście i obowiązkiem moderatora jest pilnowanie porządku na forum, To że ktos jest moderatorem nie znaczy że musi umiec ciekawie pisać. Nie rozumiem jaki związek ma powierzone zaufanie z pisaniem artykułów  :zdziwko: 

| Piotrulek napisał/a: | 	 		  | bo pisać o offtopicu to żadna sztuka | 	  

pewnie ze żadna sztuka tylko, że trzeba być na forum i czytać WSZYSTKO żeby wyłapać OT i może to nie jest twórcza praca ale napewno czasu trzeba trochę poświęcić na napisanie pozbawionego sztuki słowa offtopic. Nie jest sztuką pisać byle pisać, a sztuką jest pisanie w sposób ciekawy i moderowanie nie ma kompletnie z tym nic wspólnego.
												 Dev - Wto Lip 19, 2005 23:04
  popieram slowa poprzedniczki :)
												 Frycek - Sro Lip 20, 2005 10:45

| Cytat: | 	 		  | popieram slowa poprzedniczki  | 	  

Ja tez  :rotfl:
												 Aither - Sro Lip 20, 2005 21:07
  bede pisac artykul o zwiazkach zawodowych przy KWK sosnica :] i demonstracji w warszawie :)
												 kisia - Sro Lip 20, 2005 23:16
  Aither bardzo fajnie ale 	  | Frycek napisał/a: | 	 		  | Reporter forum bylby odpowiedzalny za pisasnie artykulow o ciekawych wydarzeniach w naszym miescie badz powiecie. | 	  
												 Aither - Czw Lip 21, 2005 09:14
  kisia wybacz ale uwazam ze kopalnia jest czescia miasta a nie tylko to ze golebie (...) na neptuna... poza tym pisze artykul do gazetki solitarnosci a tutaj moge tylko uzyczyc materialy ;)

A tak serio... to co jest ciekawego? tak szczerze... beda pisac o tym ze wycinaja drzewa w lesie bo ulica bedzie szla ? ech nie czarujmy sie w naszym miescie nie ma o czym pisac... takie jest moje zdanie.
												 ANIUS - Pią Lip 22, 2005 06:22

| Aither napisał/a: | 	 		  | w naszym miescie nie ma o czym pisac... | 	  

ehh, jest o czym , ale kiedy masz jako takie rozeznanie co sie dzieje, jakie sa problemy, kiedy masz wtyczki w pewnych miejscach.

jest duzy problem np z oddzialem laryngologii, a Wy pewnie bardzo malo o tej sprawie wiecie... nie dziwie sie:)

Nie pcham sie, bo obecnie mam kupe rzeczy na glowie...

poza tym napisalam kilka miesiecy temau jakies 3 male teksty, a Frycus o 2 chyba wogle zapomnial:( :)
												 kisia - Pią Lip 22, 2005 07:00
  Aither chodziło mi bardziej o  	  | Aither napisał/a: | 	 		  | i demonstracji w warszawie  | 	   no chyba ze dotyczy ona kopalni to juz się nie odzywam  :)
												 Frycek - Pią Lip 22, 2005 21:27

| ANIUS napisał/a: | 	 		  | a Frycus o 2 chyba wogle zapomnial:(  | 	  

nic nie dostalem...albo mi gdzies wcielo...zazwyczaj wrzucam wszystko np. sondy :hyhy:  :P

| 

|  

|