| 

|   | 
								dupiate forum
  | 
								  | 

Forum - Wirtualne wizytówki 

truten - Sro Cze 08, 2005 16:27 Temat postu: Wirtualne wizytówki Proponuje użytkownikom tego Forum własne wirtualne wizytówki umieszczone na moim serwerze .

Wizytówka może się składać z własnej strony www i galerii gdzie możecie pochwalić się własnymi zdjęciami lub filmikami. Oczywiście każdy z was może liczyć na moją pomoc przy tworzeniu takowej wizytówki.

Oferta skierowana jest wyłącznie dla użytkowników Forum Gliwice

Opłata roczna za utrzymanie wizytówki to 15 zł przy czym z każdej opłaty 6 zł zostanie przekazane Fryckowi (administrator forum) na utrzymanie i rozwój tego Forum.

I CO WY NA TO
												 of - Sro Cze 08, 2005 16:28
  Fajna inicjatywa. Ja akurat nie posiadam takiej potrzeby ale nic nie stoi na przeszkodzie aby inni skorzystali :)
												 Aither - Sro Cze 08, 2005 16:29
  jestem za :) uwazam, ze to dobry pomyslunek :)
												 Frycek - Sro Cze 08, 2005 17:34
  truten  - no to mnie zagieles  :przestraszony:  , inicjatywa super :)

Jestem jak najbadziej za :)
												 Aither - Sro Cze 08, 2005 17:34
  no to zabawy czas zaczac :D
												 Demmo - Sro Cze 08, 2005 17:58
  he he.. a na innym forum pewnie jest napisane że oferta tylko dla ludzi z Oficjalnego Forum Miejscowiści Kozie Bobki?  :zawstydzony:  :wstyd: 

ale jeszcze zobaczymy "o co kaman" ;)
												 truten - Sro Cze 08, 2005 18:23
  ojjjj demmo demmo

i gdzie tu wiara w ludzi

a właśnie robię to tylko dla Frycka i ludzi z tego Forum bo tworzą coś dobrego dla Gliwic i trzeba ich wspomóc 

Nie jestem jakąś tam znajdą tylko znajomym Frycka i nie robię tu rzadnej podpuchy . To tak celem wyjaśnienia 

A zresztą przekonaj się sam niedowiarku  :hyhy:  robimy ci wizytówkę jako demo dla innych ??
												 frohike - Sro Cze 08, 2005 18:26
  hehe zrobcie zobaczymy jak to wyglada
												 Aither - Sro Cze 08, 2005 19:12
  truten no wlasnie moze cos na probe i wzor by sie przydalo :)
												 Frycek - Sro Cze 08, 2005 19:13
  ja tez chetnie zobacze jak to wyglada :)

Demmo nie narzekaj ...w ten sposob mozecie zainstaniec w latwy sposob w necie :) i dofinanasowac forum
												 truten - Sro Cze 08, 2005 19:20
  Oki przygotuje demko w dwóch wariantach 

1. Strona we flashu ze statyczną galerią

2. Strona w html-u z galerią

A może ktoś podeśle swoje zdjęcia do demka ?

Może być także bardziej rozbudowane z wykorzystaniem CMS-a Mambo dla chcących coś więcej
												 Aither - Sro Cze 08, 2005 19:26
  truten obojetnie co jakis wzor potem sie to dopiesci fotkami :)
												 Frycek - Sro Cze 08, 2005 21:04
  fotki mozesz pobrac z galerii :) :hyhy:
												 Aither - Sro Cze 08, 2005 21:07
  w sumie tez racja :)
												 kisia - Sro Cze 08, 2005 23:14
  Pomysł świetny. 

Na razie mam wizytówki w wersji papierowej ale zobaczymy może i z wirtualnej skorzystam :)
												 Demmo - Czw Cze 09, 2005 14:20
  aaa.. to trzeba było odrazu pisac że znajomy Frycka :] cytując pewną głupią reklamę: "do nowych rzeczy podchodzę sceptycznie  :looka: "  :rotfl: 

patrzę na ilość postów - było 4 ;) to pomyślałem że ktoś sobie tak tylko wlazł i coś nas wkręca.. ;) - tym bardziej że gościu nawet nie ma majtek (avatar ;) )  :rotfl: :rotfl: :rotfl:

wizytówki osobiście nie potrzebuję bo mam swój niewielki serwer gdzie mogę sobie wrzucać takie rzeczy, tylko robić mi się nie chce, bo i nie widze takiej potrzeby  :zawstydzony: 

a jeśli to po znajomości, obgadane z Fryckiem itd to nie widzę problemu :] 

swoją drogą chyba powinienem zostać reporterem bo zawsze muszę wypatrywać jakiegoś spisku  :rotfl:
												 frohike - Czw Cze 09, 2005 14:58
  te Mulder ( Demmo) a twoja Dane ( jenny) porwalo UFO ze juz sie nie pojawia u nas?
												 Demmo - Nie Cze 12, 2005 09:12
  poniekąd można tak powiedzieć, a UFO (sesja) jest wyjątkowo złośliwe i uciążliwe.. ja też powinienem być własnie porywany przez własne UFO, ale mi się nie chce i dam się porwać dopiero za chwilkę.. jak przeczytam akta sprawy (forum)  :rotfl:
												 Aither - Nie Cze 12, 2005 09:22
  uwaga :) zaczyna sie :offtopic: :)
												 Appo - Pon Cze 13, 2005 10:48
  mambo :D 

jestem za :]

| 

|  

|