dupiate forum

Nasze miasto - Nowa przychodnia na Oś Warynskiego

Frycek - Pią Maj 27, 2005 18:20
Temat postu: Nowa przychodnia na Oś Warynskiego
od wczoraj trwaja prace nad budowa przychodni lekarskiej (prywatnej) na osiedlu Warynskiego , doslownie za moimi oknami. Wykopana juz dolki ,usunieto nadmiar ziemie,teren ogrodzono...ciekawe co z tego wyjdzie .

Szczerze powiem ze jest to bardzo dobry pomysl , gdyz na naszym osiedlu nie ma nic konkretnego.Zobaczymy co z tego wyjdzie..bede informowac na bierzaco

Piotrulek - Sob Maj 28, 2005 08:19

Frycek napisał/a:
Szczerze powiem ze jest to bardzo dobry pomysl , gdyz na naszym osiedlu nie ma nic konkretnego

Bardzo się cieszę,może będę za niedługo tam mieszkał więc się przyda... :) :)

Frycek - Sob Maj 28, 2005 10:14

Cytat:
Bardzo się cieszę,może będę za niedługo tam mieszkał więc się przyda...

a ja niestety sie wyprowadzam :(

Piotrulek - Sob Maj 28, 2005 14:54

Frycek napisał/a:
niestety sie wyprowadzam

Rotacja musi być zachowana :) :)

Gosiak - Wto Maj 31, 2005 19:23

Frycek...a gdzie dokładnie ma być ta przychodnia...ja nic takiego nie widziałam...czyżby gdzieś na TBSach?
Frycek - Wto Maj 31, 2005 20:40

miedzy garazami a biedronka sie buduje
limnea - Wto Maj 31, 2005 21:57

No to Biedronka jest, garaże są, przychodnia będzie ... ;) ;) niedługo farosz ze Starych Gliwic zarządzi budowę najpierw wspaniałej plebanii :rotfl: a potem olbrzymiego kościoła. Tak było na Koperniku i Obr. Pokoju :hyhy: :hyhy:
Gosiak - Sro Cze 01, 2005 21:01

limnea Kościół już się buduje, wiec nie zarządzi budowę nowego bo i po co, a Plebania jest niczego sobie i nie jest stara, bo wybudowali ją jakieś...hmmm..10 lat temu.
Nie miałam pojęcia Frycek, że koło naszej Biedronki wybudują przychodnię :) a to niedaleko mojego bloku :) . (Jakoś po zdjęciu nie umiem Cię przypiąć do znajomych mi twarzy... :] )

Frycek - Czw Cze 02, 2005 01:47

Cytat:
Jakoś po zdjęciu nie umiem Cię przypiąć do znajomych mi twarzy... )

to trzeba sie osobiscie spotkac i sie zobaczy:)

Frycek - Sob Cze 18, 2005 07:09

Prace przy budowie przychodni ruszyly pelna para....powstaly fundamenty teraz buduja sciany.Codziennie przyjezdza kilka samochodow z piaskiem,ceglami i innymi artykulami budowlanymi. Z tego co sie dowiedzialem ma to byc prywatna przychodnia.

Planowany koniec budowy przewidziano na pazdziernik tego roku.

PAKuS - Sro Lip 06, 2005 20:14

no to pewnie jeszcze mają dużo roboty
Frycek - Czw Lip 07, 2005 06:24

stoja juz mury,klada wlasnie kolejne pietro i zaczynaja tez ocieplac.Musze powiedziec ze strasznie sie streszczaja
Gmeras - Czw Lip 07, 2005 08:47

bo napewno im niepłaca za godziny tylko za wykonanie ;p
Frycek - Sob Lis 11, 2006 14:25

Co prawda przychodnia juz dziala od pewnego czasu,ale wlasnie dowiedzialem sie ze zostaly podpisane kontrakty z NFZ i bedzie wiecej specjalistów